Pogledaj cijelu verziju : Igra sa najboljom grafikom
Zar je opće potrebna rasprava kad Crysis ima najbolju grafiku... MOžda nije jajglađa, ali naj-eye-candy jest...
Objektivno jest Crysis najbolji u tom pogledu, ali meni je nekako tmuran i UT3 mi je sa svojim šarenilom lijepši. Možda nije tako detaljna i slična stvarnom svijetu kao što je ona iz Crysis-a, ali mi je nekako draža... A o optimiziranosti da ne pričam...
CoD4, AC(mda jos nije izasao uskoro ce :)), LotR:BfME 2, Oblivion, Gothic3(ali je neoptimiziran :-x ) ima ih jos...
Solidno, prosječno, prosječno, ispodprosječno, prosječno...
AC?
Assassins Creed I presume
Crysis, BioShock, SOF 3, RS Vegas, DiRT, NFS Pro Street,
DiRT- trbea ti atomska centrala da ga pokreneš.
DiRT- trbea ti atomska centrala da ga pokreneš.
Fakat ! Ja sam ga uspio samo igrat kod frenda, jer ga ja nemogu pokrenut :cry:
Fencing_LORD
10-01-2008, 20:03
Crysis ima naj"fotorealističniju" grafiku, ali Oblivion ima "eye candy", UT3 također
Demon Hunter
10-01-2008, 23:56
Spell Force Shadow Wars ima preljepu grafiku!
Ali bas ono ugodna grafika! 8)
GODSKILLER
21-01-2008, 16:29
stalker kad sve staviš na high,HDR je zakoon
Rex Regis.cro
21-01-2008, 20:23
Meni definitivno najbolju grafiku ima chronicles of riddick: escape from the butchers bay...a jos je i super optimizirana...ja sam je tjerao na radeonki 9200 bez frke.
Da, dobr igra a prošao sam je X puta samo jer je radila kao bubica na mojon 9600 (128MB)
moram reći da mi grafika u wowu owna...owna mnogo...
ahmm da punoo bojja i još ljepši efekti :)
Arbiter of Change
21-01-2008, 21:24
Khm, da Field Marshall. :D
btw. još nisam vidio Majonezu i Septima online.
E hell ne vidim sa slike,al da te pitam jer ti je sve na high.Mislim sa slike koju si pokazao baš se i ne vidim da ti je sve na maxx :)
ane...najljepši MMO ikad
h
ttp://i33.servimg.com/u/f33/11/71/19/94/th/wowscr11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=136&u=11711994)
je,prelijep je.baš kao i GW(koji me se uopće nije dojmio...)koji je također vrlo atraktivan,ali na svoj drugi način.
Recimo u 2007. jedan Bioshock ili STALKER imaju daleko bolju grafiku od Crysisa. Zašto? Trud programera da nam dovedu zapuštenu atmosferu Černobiljske zone je nevjerojatan, kao i trud art divizije bioshocka da osmisle predivan podvodni grad koji će spojiti umjetnost i arhitekturu pedesetih s vizijama H. G. Wellsa i Jules Vernea. Tropski otok smo već vidjeli milijun puta. Možda ne ovako lijep, ali već sljedeće godine možemo očekivati još ljepši, i još dosadniji. A čujem da je i Šolta zakon, a da ima ljepšu grafiku od Crysisa, a manje zahtjevnu.
Rex Regis.cro
22-01-2008, 11:04
Recimo u 2007. jedan Bioshock ili STALKER imaju daleko bolju grafiku od Crysisa. Zašto? Trud programera da nam dovedu zapuštenu atmosferu Černobiljske zone je nevjerojatan, kao i trud art divizije bioshocka da osmisle predivan podvodni grad koji će spojiti umjetnost i arhitekturu pedesetih s vizijama H. G. Wellsa i Jules Vernea. Tropski otok smo već vidjeli milijun puta. Možda ne ovako lijep, ali već sljedeće godine možemo očekivati još ljepši, i još dosadniji. A čujem da je i Šolta zakon, a da ima ljepšu grafiku od Crysisa, a manje zahtjevnu.S:rotfl:
I da istina, ta fora s otocima je malo izfurana već. To mi je veliki minus bio dok sam igrao igru. Far Cry 2 je smješten na nekoj savani, velike ravnice itd. to je već ok.
Demon Hunter
22-01-2008, 11:51
Call of Duty IV ima preterano dobru grafiku za razliku od prethodnika!
HalF-DeaD
22-01-2008, 12:05
Call of Duty IV ima preterano dobru grafiku za razliku od prethodnika!
COD2 je svojevremeno imo najbolju grafiku!
ma vec sam reko....warcraft III ima najbolju grafiku... :)
E hell ne vidim sa slike,al da te pitam jer ti je sve na high.Mislim sa slike koju si pokazao baš se i ne vidim da ti je sve na maxx :)
nije sve na max...imao sam nekakvih problema koje sam riješio defragmentacijom...stavit ću sve na max..i bit će još ljepši
Ja sam ga igrao na 1280x1024 sve na high igra je prešarennaaa preksrasna buš vidio najjaca :pray:
kad se sjetim prije 2 god taman ja kupio nvidiu 6800 ultra i izašo swat4 pa fear :D grafika je za ono vrijeme bila pre dobra,još uvjek je super grafika i još uvjek igram swat4 :wink:
jel još uvijek imaš ultru?
thonchek
13-06-2008, 17:42
po meni je naravno bioshock, crysis i assasin creed
ScorpiuS
13-06-2008, 21:50
Assassin's Creed i Crysis i Grid.
Tesu danas na vrhu definitivno.
eddie2142
15-06-2008, 17:55
:rotfl: nevalja tema!svi ce se sloziti u vezi grafe, ali ajde otvori temu"Koja igra ima najbolji gameplay" :rotfl:
Već postoji-Koja vam je najbolja igra.
ScorpiuS
15-06-2008, 18:56
A jeli ima koja koja se zove "Igra s najboljom temom", "Igra s najboljim instalacijskim clientom", "Igra s najboljim texturama", "Igra s najboljom ikonom", "Igra s najboljim oružjem", "Igra s najboljim komadima", "Igra s najboljim razvojnim timom"!!! Sjetio bi se još ali nemam vremena.
Slobodno ovo deklarirajte kao spam, ali svako malo će izaći neka nova igra s još boljom grafikom.
ej ScorpiuS zaboriavio si dodat i "igra sa najboljom atmosferom"
Edi Sm187
15-06-2008, 19:48
Veličanstveno besmislena infinite tema. Uvijek će postojati neka druga igra sa boljom grafikom.
Sybelius
16-06-2008, 09:33
Za sada , jer igram uglavnom rpg ; Mass Effect
bornathepicek
16-06-2008, 16:20
ovo je lako,Crysis
/SIGNED
(jest da mi bas i nije nes igra, al grafika je svakako nenadmasna)
crysis sa natural modom sigurno stoji na prvom mjestu...
###DK###
29-06-2008, 18:35
Slažem se. Na drugom mjestu - Assassins Creed.
Slažem se. Na drugom mjestu - Assassins Creed.
bioshock ima fantasticnu grafiku i svaka kanta ga moze pokrenuti na high detaljima.
nosferatu25
08-07-2008, 15:06
e pa baš svaka... meni je igra štekala na high na dx9 sa pentium e2180, 2gb ddr2 667mhz rama i 7950gt grafičkom...
iskreno, ja sam se oduševio kada je izašao dark messiah. posl nje me je jedino oduševio gears of war i call of duty 4 (o crysisu ne mogu da sudim kako treba).
meni je najaca gears of war i jel znate koja je minimalna konfa za gow :killyou: :D
world of warcraft :D
nagrand yeaa
Deadwalker
29-07-2008, 16:42
Gears of War mi fenomenalno izgleda te bih mu uz bok stavio S.T.A.L.K.E.R.-a. O Crysis-u ne mogu sudit pošto nisam bio u mogućnosti igrat ga na max detaljima...
ScorpiuS
29-07-2008, 19:40
A tko je, brate moj, tko je?
Silver_Wolf
01-08-2008, 14:59
Crysis i Oblivion, al će ih sve zgazit novi FarCry
world of warcraft :D
nagrand yeaa
Zangarmarsh FTW
Izgubljeni
06-08-2008, 15:13
cs 1.6.... ozbiljno.. meni je ta grafika predobra
super mario.nema bolje grafike...ajde nekenjaj molim te....cs1.6 dobra grafika...
Constantine
13-10-2008, 08:02
Nekako mi se čini da ce najbolju grafiku ikad imat Resident Evil 5,po trailerima izgleda prekrasno,osvjetljenje je presavršeno.
bioshock ima stvarno nerealno dobru grafiku i osvijetljenje...
sjećam se prije 8 godina kad sam zaigro System Shock 2 tad sam se najviše impresioniro grafikom__danas ništa posebno
CrIsIs FuN
13-10-2008, 16:32
Battlefield 2 i Crysis
bezimeni
13-10-2008, 16:47
Stalker;Clear Sky
Sony Ericsson
13-10-2008, 16:58
Stalker: Clear sky, Crysis i Crysis Warhead.
sjećam se prije 8 godina kad sam zaigro System Shock 2 tad sam se najviše impresioniro grafikom__danas ništa posebno
eee,ss2 je u svoje vrijeme bio IGRETINA...
Deadwalker
14-10-2008, 21:20
Assassin Creed definitivno...sad kad sam ga vidio jos u dx10 modu, ma prekrasno, igra mi jos bolje izgleda od Crysis-a...
Ajd suti! :) Crysis i Clear Sky definitivno. Eto meni je Clear Sky ljepši, iako se mnogi ne bih slozili!
Medievall 2 Total War i Empire Total War
Deadwalker
14-10-2008, 21:31
Clear sky nisam jos igrao tak da neznam...al fakat mi AC djeluje ljepse od Crysis-a
Svi imaju svoj ukus, ej. You are Empty moze nekome biti lijepsi od Crysisa, kao i recimo Murder in the Abbey. Ne treba vise o ovome raspravljati. Ali za sada je činjenica da je najbolja grafike na tržštu od Clear Skya i Crysisa.
Crysis warhead...igru su napokon optimizirali i grafika je predivna...makar meni trave i lisce izgledaju nekak muljavo...al nije bitno :D
josip_kraš
16-10-2008, 05:35
ma assasin's creed ih sve owna!!! :pray: :pray:
phantom_fuxor
20-10-2008, 18:39
bioshock :P
ScorpiuS
20-10-2008, 20:10
far cry 2.
Potpisujem. Ne samo da igraizgleda odlično nego je i hebeno dobro optimizirana.
neox99buleseye
21-10-2008, 13:11
Ma grafika vam je na crysisu warhead najbolja, stavite na max rezoluciju i gledajte cuda!!! :thumbs2:
nosferatu25
21-10-2008, 21:59
crysis, gears of war, fallout 3... nisam nešto impresioniran stalkerom, ali da su texture u toj igri maestralne, jesu! u nijednoj drugoj igri (uključujući i crysis) nisam video tako detaljne texture. ostatak grafike je čist prosek.
Pogledaj malo dx10 screenshote.
Varaš se jako.
Meni je isto Clear Sky, koliko god tehnički potkovan, jednostavno presirov.
Assassin Creed definitivno...sad kad sam ga vidio jos u dx10 modu, ma prekrasno, igra mi jos bolje izgleda od Crysis-a...
meni premonotono.. kad si u gradu, samo narancasta, siva ili smedja prevladavaju :D
ScorpiuS
22-10-2008, 17:44
Onda u Crysisu prevladava samo zelena, žuta i siva u tropskim levelima i plava i siva u ledenim. AC je imao tako ograničenu paletu boja jer nije bilo realno stavit nešto šareno ko u bojanci. Iziđi iz gradova pa buš videl.
Deadwalker
22-10-2008, 18:00
Onda u Crysisu prevladava samo zelena, žuta i siva u tropskim levelima i plava i siva u ledenim. AC je imao tako ograničenu paletu boja jer nije bilo realno stavit nešto šareno ko u bojanci. Iziđi iz gradova pa buš videl.
Istina. U tome i jest stvar, AC ima jebeno dobar "realni" graficki prikaz i to je ono sto ga cini posebnim. Nema nekog sarenila, prevladavaju tmurni tonovi tj. sivilo u gradovima dok van gradova je pravi polumediteranski stih, opet bez nekog velikog sarenila ali jako dobro prikazan. Sjenacanje u dx10 je pervezno dobro napravljeno i time uljepsava cijelu stvar. Ma, mogu samo reci da su savrseno prikazali taj ranosrednjovjekovni ugođaj. Dalje, prema svemu viđenom do sada moje top 3 igre s najboljom grafikom su:
1. Assassin's Creed
2. Crysis
3. Stalker SOC
Nisam jos igrao ove nove naslove, bas me zanima kak bu stvar s Stalkerom CS, Far Cry 2 te Fallout 3-om...vjerojatno ce mi se lista promjenit i imam nekak feeling da bu Far Cry 2 tu najbolji :D
ScorpiuS
22-10-2008, 18:34
Čudi me kako nitko nije spomenuo GRID i DiRT iako su igre već neko vrijeme vani. Onu su definitivno imale i imaju naj grafiku, barem za svoj žanr.
Deadwalker
22-10-2008, 19:17
svakako jesu, posebice DiRT, dok u GRIDU su malo pretjerali s onim blurom
Mafia...u svoje vrijeme, odnosno kad je izasla. A danas...pa hm, sve su tu negdje ali ajde reci cu Crysis. Iako mi je po izvedbi Bioshock daleko ispred.
Istina. U tome i jest stvar, AC ima jebeno dobar "realni" graficki prikaz i to je ono sto ga cini posebnim. Nema nekog sarenila, prevladavaju tmurni tonovi tj. sivilo u gradovima dok van gradova je pravi polumediteranski stih, opet bez nekog velikog sarenila ali jako dobro prikazan. Sjenacanje u dx10 je pervezno dobro napravljeno i time uljepsava cijelu stvar. Ma, mogu samo reci da su savrseno prikazali taj ranosrednjovjekovni ugođaj.
Assassins Creed je preušminkan da bi bio grafički realističan.
Gwin i ja smo takve stvari jednom spomenuli. Witcher ima uvjerljivo najturobniji prikaz crnih vremena, s baš ono, odvratno golim zidinama dvoraca.
Tako su leveli dizajnirani, nitko tebi ne brani da se igra sa tim nivoima u editoru ako ti se ne sviđaju boje. Tehnički je CryENGINE2 najjači, tu nema nikakve priče. FarCry2 engine Dunia u osnovi je CryENGINE iako to ekipa poriče i kažu da je samo 2-3% kôda od njega. Ali ajd. Šou je grafika, dosta su napravili, ali bolje nije. Nikako.
Zato sto je dobro i atmosfericno napravljena grafika, tesko je govorit o igri s najboljom grafikom jer kvragu i dobra grafika ako nije dobro ukomponirana u igru, ako me kuzite...cinjenica je da danas imamo sve vise i vise stvarno ljepih igara s tim da nas jos i ljepse i ljepse cekaju :)
neox99buleseye
25-10-2008, 10:55
Zato sto je dobro i atmosfericno napravljena grafika, tesko je govorit o igri s najboljom grafikom jer kvragu i dobra grafika ako nije dobro ukomponirana u igru, ako me kuzite...cinjenica je da danas imamo sve vise i vise stvarno ljepih igara s tim da nas jos i ljepse i ljepse cekaju :)
Ma za prodaju igre je Grafika presudna!!! Daju gameplay trailer i kaj gameri 1. uoce? Grafu, naravno, sto mislite , zasto je crysis bio najavljivan kao bog u odnosu na cod4??? jer ima bolju grafiku, a igra u srzi, onaj dio di se igra i ubija- cod je bolji!! razumijete sto hocu reci? Grafika je danas osnovna komponenta zbog prodaje!!!
Deadwalker
25-10-2008, 11:01
Ma za prodaju igre je Grafika presudna!!! Daju gameplay trailer i kaj gameri 1. uoce? Grafu, naravno, sto mislite , zasto je crysis bio najavljivan kao bog u odnosu na cod4??? jer ima bolju grafiku, a igra u srzi, onaj dio di se igra i ubija- cod je bolji!! razumijete sto hocu reci? Grafika je danas osnovna komponenta zbog prodaje!!!
Bas samo grafika, tesko...Mislim, igra povecu ulogu, ali nikako da bi bas ljudi kupovali gru samo zbog jake grafike. Možda bi Crysis bio izuzetak posto je on fakat bio jako graficki istaknut pa se vjerojatno naslo ljudi koji su kupili igru samo da vide grafiku i usput se malo zabave...Ali kao sto je netko jos rekao, cjelokupna atmosfera u igri je također jako vazna. Stalker je savrsen primjer za to...
Izgubljeni
25-10-2008, 14:03
da, atmosfera je važna što se jako veže za grafiku jer kako su meni opisivali resident evil 1 kao nešto uber strašno i ja zaigrao napokon to prije par mjeseci i naravno ocekivao sam ps1 grafiku.. al mene je taj resident evil bio smješan prije nego strašan.. zato jer kad mene zombi napada.. koji pari kao par kocki naslaganih jednu na drugu to je meni smješno.. možda je to u ono vrijeme bilo uber-kul i strašno.. al sad nije
ScorpiuS
25-10-2008, 18:34
Crysis predvodi u dvije stvari nad ostalim igrama, a s time će se svi morati složiti. Grafika i zabava. Neki su ga kupili i prošli zbog grafike, a drugi su ga prošli i drugi put zbog zabave.
Crysis predvodi u dvije stvari nad ostalim igrama, a s time će se svi morati složiti. Grafika i zabava. Neki su ga kupili i prošli zbog grafike, a drugi su ga prošli i drugi put zbog zabave.ima prao cry je zakon em zbog grafe i zabave ali ako zelite jos nesto vise od crysisa odigrajte crysis warhead neam nes bolju grafu neg original ali ipak sve novo je bolje ....pogotovo kad rade cryteovci...zivio :friends:
Bas samo grafika, tesko...Mislim, igra povecu ulogu, ali nikako da bi bas ljudi kupovali gru samo zbog jake grafike. Možda bi Crysis bio izuzetak posto je on fakat bio jako graficki istaknut pa se vjerojatno naslo ljudi koji su kupili igru samo da vide grafiku i usput se malo zabave...Ali kao sto je netko jos rekao, cjelokupna atmosfera u igri je također jako vazna. Stalker je savrsen primjer za to...
gle nemora biti uvjek gle morovid ....i gta sa npr ..grafa nije bas presudila nego interakcija , gameplay sve ostalo tak da grafa nije bas uvjek prsesudna :pray:
wait...navedi mi jednu igru koja je ownala Morrowind po izgledu u trenutku kad je izašao...
Gothic 3 :D
Ma ono, bolje bi bilo rec da je grafika presudna u tome svemu. Naravno, ja se ne zalim, ljepse je igrat igru sa lijepom grafom al dosta puta stradava gameplay. Evo za fallout3, imat ce vjerujem odlicnu grafika al (nadam se) ona nece biti bitna za samu igru jer bi gameplay trebao bit odlican...a u kombi sa takvom grafikom nema nikakvog problema.
Crysis...super grafika sa jos boljom igrom (moje misljenje iako se nista "jako" bitno nije promijenilo od far crya...princip grafike, setting ali zato je puno dinamicnije i bolje...)
ghotic 3 i guild wars :gitara: :rambo:
kad se vec vracamo u proslost...
zasto se nitko nije sjetio Dungeon Siege 2 ? ... ta je igra u svoje vrijeme izgledala prekrasno....
Deadwalker
29-10-2008, 11:36
kad se vec vracamo u proslost...
zasto se nitko nije sjetio Dungeon Siege 2 ? ... ta je igra u svoje vrijeme izgledala prekrasno....
Hm...NOT...pa ta igra bas i nije tolko stara i dok je recimo usporedis s Titan Questom izgleda smijesno...Znam da je to potpuno drugaciji dizajn u igri, al opet, grafika u toj igri i u vrijeme dok je izasla bila je zastarjela...Cak su u recenziji u Pcplay-u ak se dobro sjecam naveli je kao minus...
A final fantasy 9 za PS 1 ??
Pa u to vrijeme grafika i oni filmici u igri su bili za 10/10!
Dyslexia
29-10-2008, 23:22
Nekuzim ovo mislim da se nema sta raspravljat Crysis definitivno owna ove sve igre sa grafikom mislim da nema ljepse grafike od toga. Ako cemo u detalje nema u kojoj jos igri mozete procitat serijski broj sa puske. Mislim da su svi igrali Crysis i po meni je glupo navodit bilo koje igre kad znamo da crysis ima najljepsu grafiku. Ocete ljude,prirodu,vodu,explozije itd.
Ali ako cemo od starijih igara onda mislim da je Chrome igra sa odlicnom grafikom, slicna je far cry-u 1
resident evil 4 izvanredna grafika, okami sarena grafika sa puno vidljivih detalja, wow bez rijeci :thumbs2:
okami se ne računa,jer on nije igra,on je umjetnost.
Blacky_123
02-11-2008, 00:48
Tomb Raider Underworld, prekrasan krajolik, ma svee i jos k tome, mogu je vrtit na high sa svojom X1650pro :D
resident evil 4 izvanredna grafika, okami sarena grafika sa puno vidljivih detalja, wow bez rijeci :thumbs2:
okami super igra, no ima puno boljih igara koje imaju grafiku bolju od resija 4. mada me okami podsječa na neku umjetnost a ne igru..... 8)
okami super igra, no ima puno boljih igara koje imaju grafiku bolju od resija 4. mada me okami podsječa na neku umjetnost a ne igru..... 8)
DA okami je ja msilim neki strip
DA okami je ja msilim neki stripma ko još kaže da igre nisu umjetnost??? :)
Constantine
09-11-2008, 02:27
Promijenio sam mišljenje,igra sa najlijepsom grafikom nije crysis,vec cod5.Grafika u toj igri je jednostavno prekrasna.Pogotovo ono iskrcavanje na neku plazu.Drvece i svjetlost izgleda prelijepo.Nikad se nisam ugodnije osjećao u nekoj igri.U crysisu je pak sve nekako nerealno,boje su previse bistre i atmosfera je tmurna i nezanimljivija.Možda crysis ima najbolji engine i najkvalitetniju grafiku,ali cod5 je oku ugodniji.
ScorpiuS
09-11-2008, 08:20
Promijenio sam mišljenje,igra sa najlijepsom grafikom nije crysis,vec cod5.Grafika u toj igri je jednostavno prekrasna.Pogotovo ono iskrcavanje na neku plazu.Drvece i svjetlost izgleda prelijepo.Nikad se nisam ugodnije osjećao u nekoj igri.U crysisu je pak sve nekako nerealno,boje su previse bistre i atmosfera je tmurna i nezanimljivija.Možda crysis ima najbolji engine i najkvalitetniju grafiku,ali cod5 je oku ugodniji.
Akoliko si ti to WW2 igara igro pa se nemožeš sjetiti da je ta plaža Normadnija? :D Već smo se na nju iskrcali neke pute.
Constantine
09-11-2008, 11:33
:D ,samo cod5,Moh:airborne i Bia:HH
kaj nije cod5 na pacifiku?????
kak se onda iskrcavaju na normandiju koja je u francuskoj?
Constantine
09-11-2008, 23:59
Pogrijesio je,nije to normandija,to je neka druga plaža.
!?devian<T*
12-11-2008, 21:19
za mene crysis ima najbolju grafiku
možda crysis ima najbolju grafiku...ali je loše optimizirana...dok neke igre koje također imaju dobru grafiku su mnogo bolje optimizirani...... :)
Quiet Riot
13-11-2008, 16:59
možda crysis ima najbolju grafiku...ali je loše optimizirana...dok neke igre koje također imaju dobru grafiku su mnogo bolje optimizirani...... :)
Nije neoptimizirana nego je zahtjevna... dajte shvatite to :boohoo:
Far Cry 2, odlična grafika, mala zahtjevnost.
hmm ok, sorry neću više... svatio sam... :roll:
ScorpiuS
13-11-2008, 22:07
Apsotutalutly. Pogotovo vatra koja je nenadjebiva i eksplozije, a tek okolna. Ogroman broj poligona i najčistije texture do sad.
nosferatu25
13-11-2008, 23:13
Fallout 3.
Apsotutalutly. Pogotovo vatra koja je nenadjebiva i eksplozije, a tek okolna. Ogroman broj poligona i najčistije texture do sad.
vatra je stvarno dobro je i ponašanje vatre..mislim realno je drveče gori kako treba....poslje ostane samo pepeo.... :killyou:
Gravestone_bluz
15-11-2008, 15:26
Najrealističnija grafika ... definitivno Far Cry 2
Najlijepša grafika...definitivno evil genius
Rex Regis.cro
21-11-2008, 23:48
:rotfl:
Quiet Riot
22-11-2008, 09:44
[quote=crowap]možda crysis ima najbolju grafiku...ali je loše optimizirana...dok neke igre koje također imaju dobru grafiku su mnogo bolje optimizirani...... :)
:rotfl:[/quote:1ys6hhbn]
Smiješno ti je nekaj? Podjeli to s nama!
Cookie monsta
22-11-2008, 11:22
Crysis warhead nema bolje igre. :ekipa:
I Gears of War izgleda predivno, koliko tako mračna i "prljava" igra može izgledati.
Deadwalker
22-11-2008, 22:20
Prema odigranom do sada najrealisticiju grafiku ima definitvno Far Cry 2. Gledati sve ono bilje kako se njise na povjertarcu zajedno s sjenama, ma predivno. I k tome igra je nerealno dobro optimizirana. Dunia engine je po meni pravo remekdjelo i dokaz da igre na dx9 i dalje mogu itekako jos uvijek predobro izgledat. To kazem zato jer nisam uvidio neke razlike između dx9 i dx10 inacice igre. Gotovo su identicne, barem meni...Na drugom mijestu bi bio naravno Crysis, a na trecem Call od Duty 5.
ScorpiuS
22-11-2008, 23:12
cod5 ima sada oke grafu
Nmea baš ponajprije jer je engine od starijeg rođaka CoD4 koji nikako ili samo malo je promjenjen.
WoW > sve...
i ne, ne mislim na najrealniju grafiku zahvaljujući kojoj ću nekom nauljenom ekšnmenu (registered trademark by unknown hero) moći prebrojati dlake u nosu...WoW ima jezivo privlačnu i šarmantnu grafiku...od mističnih šuma poput Ashenvalea, do pustinja koje vas natjeraju da mislite na vodu (bok Ganketzan), prekrasnih stepa (I survived the Barrens chat), zadivljujućih ravnica Mulgorea, hladnih planina Dun Morogha, ljepote koja oduzima dah u Nagrandu ili izvrsno pogođenog nordijskog štiha u Northrendu izgledu igre se jednostavno ne može prigovoriti...meni ne trebaju lelujave vlati trave na kojima ću brojati kapljice rose...ja sam zadovoljan pogledom kojeg dobijem kad se popnem na Mount Ironforge i pogledam prema Wetlandsu... :pray:
Blacky_123
23-11-2008, 00:00
Tomb Raider Underworld
Tako preeekrasan krajolik
Ja slažem sa Hellboy v2.0.Iako ne igram WoW,znam nekad otić do frenda i onda malo odigramo,grafika je full simpatična i privlači iako nije neznam kao neki FPS,nije kao npr Crysis realna,al je iznimno lijepa i kako bi rekao prof iz računalstva veoma fensi.
ZorgTheBorg
24-11-2008, 15:26
Slažem se, grafika wowa je zbilja fantastično napravljena za tako malenu zahtjevnost.
S druge strane, Crysis/Crysis Warhead imaju bolju grafiku od Far Cry 2. Jedina stvar gdje se Far Cry 2 mogao istaknuti su sjene i FANTASTIČAN efekt zraka Sunca. Ostalo... uber odlično, ali za koplje manje od Crysisa. Crysis ima prekrasne efekte, shadere, ponajviše lica (malo pa sam se zapitao, koji glumac glumi Propheta), nenadmašiv fizikalni sistem i detaljnost bez premca. Far Cry 2 ima samo dio svega toga. Naravno, ovdje sam uzeo u obzir samo grafiku, ako ćemo o omjeru zahtjevnosti i grafike, Far Cry 2 je apsolutni pobjednik...
ScorpiuS
24-11-2008, 18:22
Kako biš ti mogao staknuti efekt zraka sunca? Da ti pola ekrana odpada na bjelinu jer je sunce jako???
Ja neznam kolko vi vidite da je u Crysisu grafika bolja, ali meni nije previše primjetna.
ZorgTheBorg
24-11-2008, 18:33
Crysis je jednostavno grafički bolji... bolji shaderi, više poligona... optimizirana je, ali jede hardver dvostruko. A efekt sunašca u FC2 je prekrasan. Podigni kartu i gledaj kako se zrake spuštaju kroz rupice na papiru. Ili odi u šumu pa gledaj tu krasotu drveća i svjetlosti. Zatim promjeni time of the day i iskusi sve opet. Predivno, takvo što nisam u Crysisu zamijetio... ali zato Warhead ima najrealniji led koji sam u životu vidio... i tako predivno shadean... mljac.
A Fallout 3, fantastično izgleda, i poprilično je nezahtjevan.
Dead Space - iako se radnja odvija u zavorenom prostoru , poprilično je "breath-taking".
Kao što Cthulhu reče: fantastično izgleda, i poprilično je nezahtjevan.
Dead Space - iako se radnja odvija u zavorenom prostoru , poprilično je "breath-taking".
Kao što Cthulhu reče: fantastično izgleda, i poprilično je nezahtjevan.
da ali grafika baš i ne dolazi do izražaja...sve je mrečno...... 8)
A Fallout 3, fantastično izgleda, i poprilično je nezahtjevan.qh sad kak znas da ej nezahtjevan si probo....kolko sam ja cuo dosta je agresivan i jako mi se dopada
:evil:
najbolja grafika mi je u Crysisu definitivno
posto imam pc koji ga more vrteti na high
izgleda predivno :rambo:
Far Cry 2 definitivno. I brijem da je ta igra kralj u grafici trenutno. :bravo:
Od onih koje sam igrao, Oblivion i Crysis.
Lordluka123
11-01-2009, 17:56
budimo realni gta 4 ima najljepsu gtafiku :rambo:
baldur's gate 2 definitivno... gta vice city mi isto paše radi kričavih 80tih i WoW, premda sam ga kratko igrao
ScorpiuS
11-01-2009, 18:56
Budimo realni i GTA IV nema nikakvu grafiku.
ja bi se složio onak, na pola- nema najljepšu grafiku, al s obzirom kakvu je imo, ovo je natprosječno famozna grafika. :D
@Lordluka123-welcome on the forum :D :D
Arbiter of Change
11-01-2009, 18:59
Naprotiv, na HIGH detaljima (onima koje kao ne možemo namjestiti još) izgleda jako dobro, posebno kad se uzme razmjer igre.
ScorpiuS
11-01-2009, 19:12
Naprotiv, na HIGH detaljima (onima koje kao ne možemo namjestiti još) izgleda jako dobro, posebno kad se uzme razmjer igre.
Render Quality - High
Texture Quality - High
I uopće mi neizgleda kao nešto.
Izgubljeni
11-01-2009, 20:29
crysis, far cry2.. obe igre izgledaju fenomenalno.. sunce me očarava u fc2.. kako samo zrake probijau se kroz drveće.. prekrasno.. dok modeli likova izgledaju puno bolje u crysisu, dok mi je okoliš puno bolji u fc2.. ugl obe igre izgledaju prekrasno i obe se vrte vrhunski.. Far Cry na ultra high/very high 2xaa detaljima vrti solidno... dok crysis apsolutno leti na 2xaa, high detaljima i izgleda predivno.. obje na 1280x1024 rezi.
kupio novi komp (nakon dugo vremena :D), i odlučio zaigrati krajzis, da vidim kakva je to "kao najbolja grafika"... igrao malo, dosadio mi gameplay, pa ponovo instalirao fallout 3....
nisam picajzla, ali grafika u falloutu novom, posebno na otvorenom, je toliko detaljna, nebugovita (npr ko u gta IV kad nestaju zgrade kad se okreneš) da je to pravo čudo.. za mene broj 1 :)
Najbolju grafiku mi zasada ima Cryostasis: Sleep of Reason i S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Ne shvaćam zašto su ljudi tako uporni sa Crysisom...
Pretpostavljam zato sto vuku korijene iz far cry-a, ono zelenilo, lijepa priroda, sarene boje na mahove itd...crysis ima lijepu grafiku al nije vrhunac. Uzmite npr Legend:Hand of God...grafika je tako predivno ukomponirana u igru, sve lijepo sareno i smisleno napravljeno, to se isto moze zvati lijepa grafika. A ne koliki ima polygon count ili slicno...danas je tesko odabrati igru s najboljom grafikom, sumnjam da takva postoji...
vjever_masni
05-03-2009, 21:34
gears of war :O
Hidraulicar Kreso
05-03-2009, 23:29
mislim da u ovom trenu ta titula pripada Cryostasisu kao što je i Bara napisao, jednostavno je predobra, u nekim slučajevima blja od krize.
majstoro2
06-03-2009, 09:49
tibia rofl rofl
to je stalker shadow of chernobyl
serijski samoubojica
06-03-2009, 13:02
Po meni Mirrors Edge. Jednostavno savršeno.
empire total war od novijih
CrazySmurf
06-03-2009, 19:27
Definitivo half life 2
khm... yx6lTIl3h38&feature=relatedS(pogledajte u HQ)
Crysis ^^, predivna grafika :thumbs2: i u FarCry 2 je super grafika ali te igre nemaju nikakvu igrivost (barem meni).
Hidraulicar Kreso
06-03-2009, 22:07
neka te postavke proba na warheadu, vjeruj mi rezultati će biti jako poražavajući, naspram uloženih novaca.
ScorpiuS
06-03-2009, 22:08
khm... yx6lTIl3h38&feature=relatedS(pogledajte u HQ)
Crysis ^^, predivna grafika :thumbs2: i u FarCry 2 je super grafika ali te igre nemaju nikakvu igrivost (barem meni).
Ima taj tip komp od par soma jeureka, a kad bi došlo do akcije i taj bi se PC pokorio utjecaju.
Deadwalker
06-03-2009, 22:47
Neznam da li je itko isprobavao ovaj Grand Ages Rome demo sa pcp dvd-a al moram priznat da me graficka prezentacija tog naslova jednostavno odusevila. Naime, ovo je najljepsi Rim koji sam vidio u nekoj racunalnoj igri. Svaka cast :pray:
Nema igre koja nema najljepšu grafiku ali da se ukomponira nekoliko vizualnih boljki iz mnogo igara grafika bi ispala savršena. Recimo, eksplozija iz The Godfather, meni najljepša od bilo kojih drugih, voda iz Morrowinda, teksture iz Clear Skya, i ko Bog :D Istina, igra bi ispala TPS,FPS,RPG, ali koga briga, imaš najbolju grafiku, ionako sada to mnogi i samo gledaju...
Neznam da li je itko isprobavao ovaj Grand Ages Rome demo sa pcp dvd-a al moram priznat da me graficka prezentacija tog naslova jednostavno odusevila. Naime, ovo je najljepsi Rim koji sam vidio u nekoj racunalnoj igri. Svaka cast :pray:
Istina, igra izgleda predivno, igrao sam je...ali je problem u tome kaj je katastrofa u drugim segmentima, cim pocnu pozri izbijat pozeljet ces da bacis komp kroz prozor xD Navodno je izasao patch da to popravi al ono, nije puno pomogao. Inace sto se tice grafike igra izgleda fakat predivno, dobro izvedeno!
Prince of persia 2008. Prekrasna cellshading grafika i mnogo detalja u igri.
CRO-Tsar
11-03-2009, 11:59
Far Cry 2, Crysis Warhead i običan, ETW.....
Crysis,Cryostasis,Metal Gear Solid 4
ScorpiuS
13-03-2009, 14:50
Far Cry 2, Crysis Warhead i običan, ETW.....
Ima igra neke lijepe stvari, ali je nebi svrstao sa ostalim lijepim igrama.
Deadwalker
18-04-2009, 18:28
Onak, nije da Mirror's Edge ima najljepsu grafiku, ali zato fizika jednostavno rastura i odusevljava(sa ukljucenom nvidia physx opcijom)...
tu sam uzeo screen u trenutku razbijanja stakla, carski :pray:
http://xs138.xs.to/xs138/09166/mm899.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs138&d=09166&f=mm899.jpg)
A jbt zivot kako dobro...vjerujem da treba relativno jak kompjuter da bi se gonilo takvo nesto...
Deadwalker
18-04-2009, 19:01
ako nemas nvidia graficku, onda da. Naime, taj physx sustav se posebno izvrsava na graficki bez uporabe procesora jer ako se za to koristi procesor, pad framerate-a je iznimno velik i igra je neigriva. U prijevodu, ako imas jaku radeonku i quad procesor, igra ce ti s tom ukljucenom opcijom(Physx) raditi ko stara krama dok s druge strane na nvidia grafulji serije 8, 9 i gtx radi ko podzmana bez ikakvog beda...marketing brale :wink:
Kontam te.....jbg,ja sam ATI-jevac,nista od tog za mene :)
ScorpiuS
18-04-2009, 20:32
Također i mojem prijatelju, odmah sam znao da će biti bolje kupiti nVidinu grafulju zbog tržišnog monopola.
Deadwalker
18-04-2009, 20:37
upravo to. Neznam zasto, igre u svom marketingu uvijek preferiraju nvidiu, pa stoga kako nebi imao nekih problema, koristim nvidia graficku...
Da jbt,jos nigdje nisam primjetio u igrama "meant to play with ATI" vec cesce "meant to play with NVIDIA" :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.