Log in

Pogledaj cijelu verziju : Liburnicon 2007

Mravac Kid
02-07-2007, 17:15
Pozdrav!

Dakle, 20. i 21. 7. 2007. u Opatiji odrzava se SF & Fantasy konvencija Liburnicon. Biti ce bogat program, tako da bi bilo jako dobro da dodjete u sto vecem broju.
Upad je 30 Kn za 2 dana, a imamo organizirano i spavanje... 2 nocenja u Opatiji usred sezone za 30 Kn, to se ne smije propustiti.
Pogotovo kad su ukljucena razna predavanja, filmovi, D&D, Vampiri, razne igre i kvizovi, i jos puno svega i svacega...
S obzirom na temu ovih foruma, mislim da je bitno istaknuti LAN party sa 15 umrezenih kompjutera, biti ce turniri u Live For Speed, Call Of Duty, Warcraft 3, Unreal Tournament, NFS Porsche...

Uostalom, pogledajte i sami sto se sve nudi na nasem sajtu, a ako ima nekih pitanja slobodno nam se obratite na forumu.
http://www.kulturnifront.hr/liburnicon/

Vidimo se za 3 tjedna!

Arbiter of Change
02-07-2007, 22:37
Pa koliko ima tih konvencija?

D.E.M.O.
03-07-2007, 10:14
necu.. pise igri_ce na webu 8)

Mravac Kid
05-07-2007, 18:11
Pa i nije bas da su pucacine neki veliki primjer prevazilazenja kategorije "igrice". :)

Konvencija ima... hmm... 6? Cini mi se...
Sferakon, Istrakon, Rikon, Liburnicon, Essekon i Kutikon. Ispravite me ako sam stogod zaboravio.

Molim, primjetiti da mi jedini imamo internacionalni naziv. :)

Mravac Kid
11-07-2007, 17:09
Prijave za nocenja se primaju do ponoci u nedjelju, 15. 7. Detaljnije informacije oko prijavljivanja potrazite na nasem sajtu (http://www.kulturnifront.hr/liburnicon/).

Uspjeli smo natjerati slijedece igre da rade kako spada:
Call Of Duty
Unreal Tournament
Live For Speed
Warcraft III
Delta Force - Land Warrior

Biti ce i nagradnih turnira u navedenim igrama.
Naravno, tu je i brdo drugih stvari, biti ce vam zao ako ne dodjete! :)

Gaas
11-07-2007, 20:45
zanima me imas volan za lfs il moram svoj nosit :)

edit: hmm da jel ce bit zabranjen volan...sad sam se sjetio da nebi bilo fer da ja i frend vozimo na volan a drugi na mis ^^ ili nije bitno? nadam se ovo drugo...jer ima dobrih vozaca i na mis :D

Systematic Reverse
11-07-2007, 20:58
zanima me imas volan za lfs il moram svoj nosit :)

edit: hmm da jel ce bit zabranjen volan...sad sam se sjetio da nebi bilo fer da ja i frend vozimo na volan a drugi na mis ^^ ili nije bitno? nadam se ovo drugo...jer ima dobrih vozaca i na mis :D

Ti budes vozio neshto? o o h :shock: :rotfl:

jopi_1
11-07-2007, 21:00
mozda i ja dodjem ovisi ak uspijem....ak budemo mogli volan u lfs ugazit ce mo ih ipak lfs nam je zivot :twisted:

Gaas
11-07-2007, 21:03
Live For Speed :D

inace da sys nije to onaj speed koji ti mislis ;)

EDIT: evo frend mi reko da pitam

koristim custom keyeve za warcraft3 doma i tako sam se naviko ...dal cu moc to koristit i na turniru..odnosno ako mogu dal se moze donest taj program na cdu,usbu ...??

Mravac Kid
12-07-2007, 10:43
U LFS turniru ce se koristiti samo osnovne komponente - tipkovnica i mis, kako kome pase. Nije zabranjeno da donesete svoj volan za slobodnu voznju, ali to je onda masakr nad obicnim pucanstvom. :p
Plus sto je komplikacija kad dodje turnir u CoD pa treba sve to micati. Tako da je bolje da ne nosite volane, nego da se svi skupa smijemo kako tipkovnica uzrokuje piruete. :)
Eh da, kompovi koje imamo imaju slabasne kartice, tako da nisam siguran koliko vozila mogu prikazivati na cesti odjednom. Do sad smo probali s 4, i to sigurno radi. Turnir ce najvjerojatnije biti u grupama po 4, ovisno o broju prijavljenih (i snazi racunala).

Za Warcraft 3 nisam siguran, nismo uopce razmisljali o kontrolama... pretpostavljam da ce biti dozvoljeno namjestanje kontrola kako kome pase, ako to ne oduzme previse vremena. To bi mogao biti problem ako bude trebalo mijenjati racunala izmedju partija.

Za sve turnire moramo izdefinirati detalje, i objaviti cemo ih na nasem sajtu (nadam se do kraja tjedna).

Systematic Reverse
12-07-2007, 14:28
Gaas tebi treba kamion da si dofurash ono sranje x)

Simon the Dreamer
12-07-2007, 14:43
Koja od tih konvencija je u ZG ili blizu?

sigor1976
12-07-2007, 15:41
U LFS turniru ce se koristiti samo osnovne komponente - tipkovnica i mis, kako kome pase. Nije zabranjeno da donesete svoj volan za slobodnu voznju, ali to je onda masakr nad obicnim pucanstvom. :p
Plus sto je komplikacija kad dodje turnir u CoD pa treba sve to micati. Tako da je bolje da ne nosite volane, nego da se svi skupa smijemo kako tipkovnica uzrokuje piruete. :)

Svidja mi se incijativa i lan party LFS-a u Opatiji je super stvar.

Nije mi jasno koja je to komplikacija staviti i skinuti volan sa kompa sve u svemu 3min posla, nije mi jasno a mi iz CROtm-a bi mogli donjeti barem 4 volana i onda bi svi sudionici mogli voziti na volanu, vjeruj mi slučajnim prolanzicima u LFS-u nista ne pomaže, pa cak ni volan. Volan bi doprinjeo na atraktivnosti cijelog eventa.

unknown
12-07-2007, 17:17
Te SF & Fantasy konvencije niču kao gljive poslje kiše

Mravac Kid
12-07-2007, 19:48
Ma nije problem stavit i skinut volan, problem je sto to nije samo LAN party a nas ima jako malo u organizaciji pa je gadno ako moramo jos i na volan paziti.

Ako nam mislite dofurati dovoljno volana (jedno 4-6, ionako sumnjam da nasi kompovi mogu gurat vise vozila) i ako ste voljni dozvoliti da vam neko drugi gazi po volanu, javite se na mail nasem PR majstoru liburnicon(at)hotmail.com, pa da vas uvrstimo u organizaciju i dogovorimo oko detalja.

Mravac Kid
12-07-2007, 23:44
Evo, konzultirao sam se s frendom koji nesto vise zna o Warcraftu, i kaze da nema problema oko koristenja custom tipki, pod uslovom da se lako moze vratiti na default.
Volim kad se stvari pocnu rijesavati. :)

sigor1976
13-07-2007, 13:30
Postavio sam pitanje na forumu nasega tima pa ako se skupi dovoljno ljudi preko vikenda budemo suradjivali.

Mravac Kid
15-07-2007, 16:56
Last minute warning:

Ne zaboravite, prijave za spavanje primamo danas do ponoci, znaci imate jos samo 6 sati!
Naravno, ako netko zakasni pokusati cemo mu pomoci, ali ne mozemo garantirati mjesto.

sigor1976
16-07-2007, 14:15
Nazalos nema odaziva od ljudi iz nasega tima sto znaci a nazalost nista od toga, zao mi je.

Mravac Kid
16-07-2007, 17:33
Dammit.
A nista, vozit cemo na tastaturu. Ako se neko zeli sramotiti i nalazi se u blizini, neka slobodno navrati. :)