Pogledaj cijelu verziju : Foi-Fakultet organizacije i informatike???
Krivo si čuo.
Foi je manji faks, manje se zna za njega i ljudi nisu ni svjesni koliko je težak faks dok ne odslušaju godinu dana.SFER ima svojih caka, ali barem imaju fenomenalne uvjete za rad.
Ista stvar sa apsolutno svakim faksom :)
MasaKrisT
08-02-2011, 14:04
Evo donijeli su novi planer, stara ekipa je sjebana po drugi put. To je drugi planer vec u tri godine,ekipa sada na trecoj godini ima po 50 etcsa viska, 12ak predmeta viska odslusanih koji im se nece pribrojit u diplomski,a tamo nece imat sto slusat. Riga mi se.
Krivo si čuo.
Foi je manji faks, manje se zna za njega i ljudi nisu ni svjesni koliko je težak faks dok ne odslušaju godinu dana. FER ima svojih caka, ali barem imaju fenomenalne uvjete za rad.
Kužim, ali je na fer teško upasti. Iz moje škole ga planiraju upisati samo najbolji učenici koji prolaze s 5 (ja prolazim s 4) i maksimalno su ufurani u matematiku i fiziku. To mi je problem. Teško da ću upasti.
Edi Sm187
08-02-2011, 14:51
Ako mi neide matematika(2 izvlacim),da li mi se isplati upisati FOI ili FER?
Informatika me najvise privlaci...
Ne. Matematiku na FER-u je u prvom ciklusu na prvom semestru palo cca 500 (ili 600) ljudi, a pošto je FER organiziran tako da ako padneš jedan ispit ne smiješ više pasti slijedeća dva i još ktome moraš ispravljati taj ispit koji si pao (samo jedna prilika), tako je od 900 ljudi koji su upisali matematiku, na kraju prošlo njih 500. A matematika je važan preduvjet za slijedeće predmete, tako da produljuješ studiranje za godinu. A i učenje matematike je bitno različito nego u srednjoj. Matematici na prvoj godini trebaš posvetiti najviše vremena, jer se od tebe traži i da znaš teoriju (što se u srednjoj, vjerujem, nije tražilo).
Ne želim nikoga preplašiti ovim postom, samo upozoravam na to da ako se odlučite za FER ili FOI, čeka vas mnogo puno učenja ako želite dobar uspjeh.
cham3leon
08-02-2011, 16:14
Pa na svakom fakultetu cca. na prvom semestru padne otprilike pola ljudi, ali ako si siguran i odlučan da to želiš studirati i raditi, ostat ćeš u ovoj polovici koja ide dalje.
majstoro
08-02-2011, 20:59
A ja sam za matematiku anti-talent,tako da mi FER ostaje u snovima
A mozda jednom udarim glavom od nesto i pocne mi ic matematika :D
Blek_Stena
13-02-2011, 16:14
Zajeban je taj fer.. Vidi sta napravi ljudima :)
http://www.sovic.org/svasta/ferofska_koreografija.3gp
McPingvin_v2.0
13-02-2011, 16:45
http://www.fer.hr/predmet/ozp?_v1=IAZdC ... _lid=34025 (http://www.fer.hr/predmet/ozp?_v1=IAZdC3R5IfaPSyRIFagwYSCHZ-ieijH9D33e4tcjBnuc4BbxQJ8amb3s_eEW-OugAyRCkMMZnmPQqLlCpLBlPhpT3tp5Au_frOqB6YOol4M=&_lid=34025)
Wolfwrath
20-02-2013, 23:20
Da i ovo čudo revajvam, ima tko da je još živ na ovom forumu i ide na foi? Ja sam sad prva godina.
Wishmaster
20-02-2013, 23:47
Skoro pa mi te žao :D
MasaKrisT
21-02-2013, 00:55
gl&hf. Varaždin još uvijek mrtav grad?
Wolfwrath
21-02-2013, 13:32
Skoro pa mi te žao :D
Ja se ne žalim, mogao sam na fer, ali sam dovoljno svjestan vlastite ljenosti. Ovako ladim jaja 24/7.
Da, prazan je Varaždin, pogotovo sad kad nema živog studenta, osim ovih koji se ne mogu riješiti informatike. Nije mi puno bolje ni u ovoj truleži od Požege, doduše. Već se tjedan dana dosađujem.
Nego, kad upisujem predmete za slijedeći semestar, jel dovoljno na studomatu to upisati, ili moram sad ovaj zadnji tjedan u veljači otići da mi se to upiše u indeks?
mislim da ti je to razlicito od fakulteta do fakulteta
Wolfwrath
21-02-2013, 16:01
Pa neka je, zato i pitam u Foi temi.
Pa neka je, zato i pitam u Foi temi.
moje isprike, pobrkao sam nesto.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.