Pogledaj cijelu verziju : IZABERITE NAJBOLJU IGRU SVIH VREMENA
one and only... Assassin's Creed, pa bi poslje toga mogo doč witcher i onda fakat bilošta jer što se tiče singleplayera ovo su jedine koje mi se još da kao takve igrat..
što se mpa tiče, WAR pa DotA
Deadwalker
21-06-2009, 11:10
vrime je da malo obnovim listu...ili samo podsjetim... :)
Dakle,
1.Diablo 2
2.The Witcher
3.Star Wars Kotor
TimeLord
21-06-2009, 15:20
MGS serijal donosi nešto najbolje od igara što je svijet ikada vidio. Nitko i niti jedba igra ju neće moći nadmašiti.
Hideo Kojima genije, zna napraviti epsku igru. :thumbs2:
Tip zna istinu. :ekipa:
Medolina
21-06-2009, 19:42
1. Operation Flashpoint. Realna igra. Jedva čekam 2.
1. Total War (koji god, mada sam igrao samo medieval i rome)
2. Half-Life serijal
3. KOTOR
Niko Bellic
22-06-2009, 16:44
Ovo je bar lako i odgovor zna svako. Fallout serijal, to je to! :thumbs2:
Total War (svi)
GTA (isto svi, a jbg 1. i 2. su u svoje vrijeme bili super)
The Elder Scrolls 4 Oblivion (jedva čekam novi the elder scrolls, mislim da dolazi u 2010.)
CoD (svi)
:rambo:
1. Total War serijal
2. Cod Serijal
3. Broken Sword
Nesmijemo zaboraviti police quest, monkey island i prince of persia u početku
al kad bi baš morao jednu igru izabrat to bi bila Broken Sword: The Shadow of the Templars
hm nakon jedno 20 minuta razmisljanja i citanja 20 strana postova doso sam do zakljucka...
igra je commandos behind enemy lines...zasto? iako je na tu igru poslo vise zivaca nego na sve ove sotale skupa ostavila je u meni poseban trag.. :D
Blacky_123
25-06-2009, 13:23
hm.. da updejtam listu
1.Tomb Raider Underworld
2. Splinter Cell Double Agent
3. Metal Gear Solid 1
Ova 3 uber kul naslova nikada necu zaboravit :pray:
Praetorian
25-06-2009, 14:47
Total war serijal
Splinter Cell serijal
The Witcher ee
Star wars knights of the old republic 1 i 2
Max Payne 1 i 2
Dead Space
Hitman serijal
Prince of Persia 1, 2 i 3
Mafia
Delirium
25-06-2009, 18:08
uhhh ako Diablo III bude tri četvrt onoga sto ocewkujem onda predviđam veliku promjenu ovdje oko proljeća 2010.
Na svoju listu dodajem Still Life.
D.O.M.I.
28-06-2009, 23:22
broken sword 2, hitman serijal
Mr Vercetti
09-07-2009, 14:54
GTA VC i Quake 4. Necu pisat zasto jer bi piso 2 dana.
guessWhosback
09-07-2009, 15:18
I ja sam dosta mlad...no igra koja je jedina koja me definitivno nasmijala,oduševila je:SERIOUS SAM!!!! :thumbs2:
I ja sam dosta mlad...no igra koja je jedina koja me definitivno nasmijala,oduševila je:SERIOUS SAM!!!! :thumbs2:
SS je isto kaj i K plus...ultra plus ili kako vec extremno puno za malo...škart...
Arg0nautH
09-07-2009, 18:20
C&C:Tiberian sun :thumbs2: :cry:
Warcraft 3 (DOTA)
FF serijal
Niko Bellic
11-07-2009, 18:16
isto kaj i K plus...ultra plus ili kako vec extremno puno za malo...škart...
Nope buraz. Tu grijesis. Da imalo znas o tim proizvodima znao bi da su to ustvari oni brandirani koje i sam jedes/koristis samo sto su zbog velike narudzbe od strane Konzuma ili nekog drugog i dobrog medjusobnog dogovora ili eventualno ugovora o opskrbljivanju nekim odredjenim proizvodom na neki duzi vremenski rok jeftiniji i povoljniji nego oni koje sam proizvodjac distribuira na trziste. Draga se zivo proizvodjacima kad oni i na jedan i na drugi nacin prodaju svoj proizvod, a ovako izbjegnu trosak marketinga/ambalaze/distribucije/prezentacija/podmicivanja i ostalog sto je nuzno da se izbore za svoje mjesto na policama...
Ima iznimaka, ali princip je uglavnom isti...
The Great Duck
12-07-2009, 13:39
Istina...Npr. našao sam jedne mađarske kokice za mikrovalnu koje su u stvari iste kao i K plus.
Mr Vercetti
16-07-2009, 15:12
[quote="Mr Vercetti":3hvuzwxu]GTA VC i Quake 4. Necu pisat zasto jer bi piso 2 dana.
Ja definitivno ne mogu reci, jer sam premlad, nisam igara dosta ni odigrao, pa ne mogu prosuditi, jer bi me krivo shvacali.[/quote:3hvuzwxu]
TI si premlad? pa napiši nešto o onima koje si odigrao...
Kristijan G.n.c
22-07-2009, 22:26
World of warcraft
Zašto WoW?
1.Veliki svijet
2.Puno qestova
3.Raznolikost
4.Rase likova
5.Lijepa grafika
6.Prijatelji i svijet
7.Zabavnost
8.Zanimljivost
To je MMORPG igra,pruza dosta zabave i zanimljiva je za prelaziti pogotova WoW 4
Delirium
23-07-2009, 09:13
World of warcraft
Zašto WoW?
1.Veliki svijet
2.Puno qestova
3.Raznolikost
4.Rase likova
5.Lijepa grafika
6.Prijatelji i svijet
7.Zabavnost
8.Zanimljivost
To je MMORPG igra,pruza dosta zabave i zanimljiva je za prelaziti pogotova WoW 4
ajme vidim da si novi pa sam mislio da necu al moram so : Khm, khm Wow ima dvije expanzije TBC i Wotlk neznam kako si ti dosao na wow 4 al ajd...
Mass Effect.
Zbog priče i feelinga koji postiže.
mr.bullseye2
18-08-2009, 12:16
Uh,teško pitanje no ajd:Oblivion zbog likova kojih ima milijun,mjesta i gradovi koji su posebni i razlikuju se jedan od drugoga,questova ko u priči ali su laki,oružja mnogo,razne mogučnosti,atmosfera,veličina svijeta,akcija,pridruživanje u razne frakcije i još puuuuuunno toga. :friends: :friends:
pepec200
18-08-2009, 14:53
meni je najbolja igra wow wratch of lich king
zato jer:
super likovi
zanimljivi questovi
izvrsna grafika
to je najbolji mmorpg kojeg mozete igrati
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.