PDA

Pogledaj cijelu verziju : IZABERITE NAJBOLJU IGRU SVIH VREMENA

Stranica : 1 2 [3] 4

nosferatu25
26-06-2008, 23:53
jesam li već rekao Bloodlines? 8)

Leglo
28-06-2008, 02:03
Dvoumio sam se izmedu Call of Duty 1 , Sims 2 and WoW . Eto, objektivno, ipak je to World of Warcraft, sto je dokazala i tolika popularizacija tog naslova.
Blizzard ne moze pogrijesiti, a kad se radi jos o mmo.u gdje je socializacija jako bitan faktor, u igri koja nema kraja, rezultat je morao ispasti takav. Jednog dana mozda dode Starcraft il Diablo MMO, te WoW padne u zaborav, no do tada .. kralj vlada.

:bravo:

nosferatu25
30-06-2008, 12:06
Dvoumio sam se izmedu Call of Duty 1, Sims 2Sand WoW.
misliš, troumio si se? :roll:
kad bi Simse proglasili kao najbolju igru, svezao bih kamen o vrat i bacio se u dunav.

Srle
30-06-2008, 16:25
Po meni, generalno najbolje igre su one koje imaju jedinstvene i neponovljive glavne likove, stoga Max Payne, Splinter Cell, Sam & Max ....you get the picture.
Od onih koje nemaju neke antologijske likove na prvom mjestu je definitivno Company of Heroes.

Deadwalker
30-06-2008, 19:43
diablo 2 i Star Wars KOTOR...teško mi se odlučit

D.E.M.O.
02-07-2008, 09:16
VTM bloodlines..
igra nenadmasive atmosfere i storilajna :D
amen^^

nosferatu25
02-07-2008, 11:20
hvala bogu da još neko misli kao ja.
:pray: :pray:
Troika, počivaj u miru. :boohoo:

SaMuS
03-07-2008, 14:12
Najbolja igra svih vremena je WoW the Burnig Crusade.

nosferatu25
03-07-2008, 19:55
...i najbolja stvar na svetu je heroin, reče narkoman. :D

dj_atomix
03-07-2008, 21:21
Po meni je najbolja igrica za PC The Godfather . Zašto pa evo prvi + pljačka banke i ostalih stvari napr. pekare cvjećarnice itd.
drugi + možeš lutat po cjelom gradu a ne ko u San Andreasu dođeš do točke i 4 zvjezdice.
treći + mito o kako li je divno kada pljačkaš banku a policajac stoji u kafiču i pravi se glup :bravo:
četvrti + ma oružja ljudi moji oružja ima kliko ti srce želi (ako imaš para)isto ima prepravljenog oružja :rambo: koje je naravno
skupo ko :evil:
peti + ratovi bandi uf kad se izubijaš sa drugom bandom a cilj ti dignit neki njihov biznis za pobjedu(nebi bog)
šesti + pljačka kamona dođoh pucah ubih pobjegoh sa puno $$$
sedmi + dizanje privatnih sefova u zrak
osmi + rat ispred glavnog tabora napr.njihovih deset auta ljudi protiv nas i naše :ekipa: vojske
prvi - slaba grafika
drugi - ima nekad stvarno dosadnih misija
treći - u početku imaš samo četri(kamion,spori,srednje spori,brzi) auta dosadi
ma sve u svemu igrica mi je zakon svakome je preporučujem

flyer1
03-07-2008, 21:49
a ono....half-life 2

Rang€r
03-07-2008, 21:55
e da zaboravio reč no mislim da se kuži xD

Assassin's Creedsocial stealth ftw xD

definitvno najbolja igra u mom životu, neda mi se pisat objašnjenje, odite u AC topic, na svakoj stranici, govorim bar jednom kak AC owna sve živo, a sad sam več malo umoran :P

Wishmaster
03-07-2008, 22:01
Budimo realni nema igre do Arcanum:Of Steamworks and Magica Obscura
Atmosfera i priča koja se vjerojatno nikad više u novim igrama nebu ponovila...

###DK###
03-07-2008, 22:14
...i najbolja stvar na svetu je heroin, reče narkoman. :D

Ta ti je dobra.

majstoro
04-07-2008, 13:30
alien vs predator 2
zato jer predator moze lako ubit marinca,marinac moze lako ubit aliena,alien lako moze ubit predatora,predator moze lako ubit aliena itd itd.
uzbudljiva,napeta i pomalo strasna igra
jos nije napravljen cheat za tu igru
et to su moju razlozi

Đevad
04-07-2008, 14:23
Syberia

Odlična priča, atmosfera , glazba, ...

AvEnGeR
04-07-2008, 19:15
Najbolja igra je definitivno Splinter Cell, zapravo cijeli serijal. Grafika, igrivost, fizika, sve je na vrhuncu. Tjera te da razmislis unaprijed sto ces napraviti i da sve izvedes iz prve kako treba. Dovoljno realno i arkadno istovremeno. Mozda bi se tu dao ugurati i Metal Gear Solid serijal, isto tako!! Ma, sve je super dok gustas u igranju! :-)

iznogud1515
06-07-2008, 21:10
Portal. Igra u kojoj sam najviše uživao i to iz više razloga. Prvo glas onog robota koji prati kroz cijelu igru. (moram priznati da me na početku živcirao, al sam se poslije valjao od smijeha). Taj neki bolesni crni humor i ona pjesma na kraju. treba neko vrijeme da se navikneš na te portale, nakon što se navikneš igra je zakon. trebalo mi je dosta da je prvi put pređem, još sam je poslije par puta prelazio. Tražio sam na internetu mape i našao flash version mappack, koji je puno dulji i teži i zabavniji. Vjerojatno nema puno ljudi kojima je to najbolja igra, meni je.

nosferatu25
07-07-2008, 00:18
bah, nikako da se nakanim da počnem da je igram... 8)
možda je to suviše mozganja za mene...
ali igrao sam flash verziju na netu i svidela mi se

Bara
09-07-2008, 22:53
Čekajte malo ljudi. Pa probajte se složiti oko jedne igre da je proglasimo više a ne svi govoriti svoje mišljenje. Odaberite igru koja sadržava najbolji zvuk, akciju, gameplay, trajnost, grafiku a ne onu igru koja je značajna po jednoj dobroj stvari. Ja kažem Oblivion.

seahawk37
10-07-2008, 07:42
kak ti mislis da ce se tolka grupa ljudi slozit oko jedne igre, ne vole svi isti zanr, ja niti ne igram te vrste igre ko Oblivion i kak se onda ja sad mogu slozit s tim
i kazes da ne govorimo svoje misljenje a to si upravo ti napravio :bravo:

Bara
10-07-2008, 07:51
Zeznuo sam. Mislio sam reći da ovo nije tema u kojoj mi iskazujemo mišljenja za samo jednu igru nego da se svi probamo složiti oko jedne. Na primjer, jedan lik kaže San Andreas i ostali postovi su glasovi kao da, ne, nikako, apsolutno itd. Kužite li!!!! Ja mislim da titulu treba dobiti neki RPG jer su RPG-ovi prepuni sadržaja, ogromni su, uglavnom sa super glazbom, grafikom, a ne neki prosječni FPS ili RTS. Razmislite malo!!

iznogud1515
10-07-2008, 09:36
ne, tema je baš o tome da svatko kaže svoje mišljenje, a drugi ne smiju komentirat, ovo sad prelazi u spam meni se čini.

CHOLIK
10-07-2008, 15:00
Prince of persia the two thrones.Muzika uvijek odgovara radnji,napeta priča,genijalna borba i akrobacije,dobre i intuitivne zagonetke,vrlo dobra grafika,optimiziranost,odlične animirane sekvence,speed kill,dva lika,nema šta nema.

nosferatu25
10-07-2008, 20:23
Bloodlines, po nti put :roll:

Twinings
11-07-2008, 11:31
hm. jednu igricu izabrat samo. to je teško. ja bi imo jednu po žanru. al ak moram izabrat jednu onda bi to bio warhammer 40000 dawn of war. najbolji rts ikad po mom mišljenju. čak sam i original kupio da mogu igrat online :). al sad je igrica više manje mrtva zbog novih djelova. ak neko oče igrat online il prek hamachija nek mi se javi :P

100EURO
11-07-2008, 15:20
company of heroes , po meni najbolje strategija , odlicna grafika , nadogradnja jedinica , upravljanje odredima a ne svakom jedinicom posebno , prica, multiplayer i igranje sa njemcima

Sterpo
12-07-2008, 19:17
company of heroes , po meni najbolje strategija , odlicna grafika , nadogradnja jedinica , upravljanje odredima a ne svakom jedinicom posebno , prica, multiplayer i igranje sa njemcima

da, opaka igra jedna od najdražih

Scarface-
13-07-2008, 12:50
GTA 3.

Flippy
13-07-2008, 12:59
Mafia : The City OF Lost Heaven

priča, realizacija, atmosfera tridesetih, karakterizacija likova, filmski završetak, glazba iz tog razdoblja, grafika, prikaz automobila... ma sve ..

Potpis na ovo

revenion
14-07-2008, 21:06
Hmm...Dugo nisam tu postao...A neznam...Sto se mene tice ja nikad nisam igrao "najbolju" igru...jer je nikad ni nije bilo.sve su mi kad tad nazalost dosadile...cak i WoW,GW,Morrowind te jos nekoliko zanimljivih bisera...Kada bih bas morao birati rekao bih Morrowind...Vjerovatno zbog izuzetno odlicnog roleplayinga i filinga kojeg igra daje.Moram priznati da sam MW igrao najvise od svih drugih igara i da mi se itekako najvise svidio...Svaki dan sam vjerovatno skinuo nekih 5-6 modova kako bih ulijepsao vec odlican ugodaj igre.No na kraju bi mi opet dosadila i krenuo bi igrat nesto drugo...Nisam vise gamer(ako sam se uopce mogao tako nazivati)kakav sam bio prije...Jednostavno mi igre dosade nakon sat-dva igranja...MW jos uvijek imam instaliran i zaigram tu i tamo jer igra stvarno "savrsena" na svoj nacin...

Demon Hunter
16-07-2008, 00:41
World Of WarCraft......

bounce
16-07-2008, 06:20

priča, realizacija, atmosfera tridesetih, karakterizacija likova, filmski završetak, glazba iz tog razdoblja, grafika, prikaz automobila... ma sve ..

Potpis na ovo

jeee, nije me bilo tu mjesecima (skoro pola godina) al i dalje nalazim istomišljenike... jeee za moj ego..

ps. pingvinče, još jednom svaka čast na recenzijama u pcplayu... isprintat ću tvoj lik i stavit ga na zid umjesto bena assflecka.. :thumbs2:

nosferatu25
16-07-2008, 11:43

Potpis na ovo

jeee, nije me bilo tu mjesecima (skoro pola godina) al i dalje nalazim istomišljenike... jeee za moj ego..

ps. pingvinče, još jednom svaka čast na recenzijama u pcplayu... isprintat ću tvoj lik i stavit ga na zid umjesto bena assflecka.. :thumbs2:

Potpis na ovo.

Garrous
16-07-2008, 12:20
hmm pa najbolja pc igra :wink: ...po meni u zadnje vrijeme je splinter cell DA.. a sto vam mogu reci o tome osim splinter cell
odlican sneaker ...igra napeta do boli .sto je najvaznije nema vise toliko gadgeta kao u Chaos theory :killyou: po meni sudeci najaca je .... a mmorpg je naravno wow .zasto
kao sto su neki vec naveli nema kraja , dugacka je ,ima pun kurac itema a i nikad ne dosadi jer imas ekipu za dopisivanje

a sad o konzoli:
sory znam da je tema naj pc igra ....ali moram reci za konzolu je najjaca metal gear solid 4 :D stvarno su si dali truda :bravo:

Garrous
16-07-2008, 12:22
Portal. Igra u kojoj sam najviše uživao i to iz više razloga. Prvo glas onog robota koji prati kroz cijelu igru. (moram priznati da me na početku živcirao, al sam se poslije valjao od smijeha). Taj neki bolesni crni humor i ona pjesma na kraju. treba neko vrijeme da se navikneš na te portale, nakon što se navikneš igra je zakon. trebalo mi je dosta da je prvi put pređem, još sam je poslije par puta prelazio. Tražio sam na internetu mape i našao flash version mappack, koji je puno dulji i teži i zabavniji. Vjerojatno nema puno ljudi kojima je to najbolja igra, meni je.

daj pls posalji link za te mape :D

MPxPXel
16-07-2008, 13:10
nemam najbolju, ali evo top 3

counter strike 1.6
diablo 2 + lod
warcraft 3 + tft

T.N.T.
18-07-2008, 15:01
Metal Gear Solid serijal, definitivno.

Markecgrad
20-07-2008, 09:41
CALL OF DUTY 2

zato što ima odličan multiplayer :ekipa:

Elektron
21-07-2008, 13:31
Call of duty 4 najbolja multiplayer igra koja postoji!!!!
Bioshock najbolja grafika i prebrutalna pričanadam se da se šališ...COD4 može lizati jaja W:ETu,svom prethodniku na pcu aka CoD2,dok oboje mogu CoD jedinici....a WoW?Nenadjebiivi RPG...tako da...

to mališa :D

napokon glas razuma hehe

btw, stvarno se teško odlučit, ali evo kad je jedna igra, nek' bude Half-Life...

zašto?
zato! puno vremena se moze provest igrajući ga, super napravljen za svoje vrijeme...oduševilo me reloadanje oružja :)

Raoul Duke
22-07-2008, 08:45
posto sam ja cod fan..meni su najbolji cod2&4,ali nemogu izostavit Mafiu i Manhunta,takodjer i Prince Of Persia..Zasto??

Pa cod 2&4 - tipicno pravi FPS,multiplayeri su prejebeni,te sam ovisnik o njima
Mafia - realnost,tijek,prica,ma sve 5
Manhunt - predobra igra kad si zivcan,dosta poteza,dobri dogadaji,dobra prica i takodjer sve 5
Prince Of Persia serijali : pa jednostavno predobro,potezi,skakanje prica,drugacije od drugih,

EDIT:ovo sto jerry govori,svak ima svoje misljenje,po meni WoW suxa a CoD 2 moze lizat jaja Cod2,jer cod4 nema mana :P

eggzy1
24-07-2008, 18:57
Garry's mod :P

Ghost_Rider
24-07-2008, 19:04
Najbolja igra mi je CrySis zbog dobre grafike i dobrog multiplaya. :ekipa:

karboniziran
24-07-2008, 19:52
heh, kad sam se ponovno prijavio nakon par svjetlosnih godina mislio sam da je ovo neka tema gdje se hrpa nezrelih tinejdžera svađa dali je bolji omfg-it's-horny-graphic za ime kristovo krisis ili neka druga bling-bling igra

najbolja igra svih vremena?

pa "jedna,jedina najbolja igra" kao oblik igrivog božanstva ne postoji. ljudi nisu savršeni,čak ni gabe newell, kako će biti tek igre.

half-life serijal.
da, serijal, to nije igra, znam. al igra ne funkcionira (dobro, ok, funkcionira, al sam htio napisat više kul pridjeva kak bi ostavio bolji dojam 8) ) i nema toliki dojam bez prijašnjeg znanja gordonovog bludničenja u tunelima black svinjetine. recite gdje sam fulao.
napokon su i štreberi uzeli pušku i stali protiv huligana, fuck yea!
odjednom ima strast prema narančama u kutiji. ohhh please stop it!

full throttle
benov sarkazam, forks,knives n spoons, futurističke pustinje sa natiskanim oblacima na nebu i vulgarnom obliku živog bića u kožnom sjedalu motora koji je dugačak kao ispolirana prikolica na kamionu nekog pripostog rednecka, eh.

mislim da je to to. strpao bi i fahrenheit da mi se dalo pisat o mitologiji, razdjevičenim djevicama i art deco pomoću vlastitog krvotoka.
pis svima a ne samo njima, eh. :gitara:

crazy123
25-07-2008, 01:04
Meni je najbolja igra svih vremena Starcraft, sljedi ju Fallout i Final fantasy serial.

Starcaft jer je jednostavno odlican:).
Fallout definitivno jedan od najbolji RPGa koje sam igrao i prove neprespavane noci uz njega.
Final fantasy prica animacije i naravno kewl likovi.

m4d
25-07-2008, 10:22
cod2/4 i WoW -> najjace online igre ikad
mafia / Alone In The Dark 2 - najjaci sp ikad

ZoSo
26-07-2008, 00:09

Potpis na ovo

Također potpisujem.
Igru sam prešo 4 puta. Priča je fenomenalna, atmosfera tipiča za gangstere tog doba, glazba preje*ena.
Jedino što imam protiv su sitni bugovi, ali to mi ne može pokvariti ugođaj dok igram tu igru.

Sad se čeka Mafia 2. :pray: :pray: :pray:

mac10
26-07-2008, 12:28
GTA 3....za ono doba ta igra je bila svetinja

DoctorEvil
26-07-2008, 12:38
GTA 3....za ono doba ta igra je bila svetinja

potpisujem.tolko sam ga igrao da cijeli prvi i drugi grad znam napamet, samo treći mi je malo nepoznat.

Deno
26-07-2008, 17:09
Duke Nukem

Neznam zasto al tu sam proveo mladost i ta me igra asocira na puno toga :)

ScorpiuS
26-07-2008, 19:12

Potpis na ovo

Također potpisujem.
Igru sam prešo 4 puta. Priča je fenomenalna, atmosfera tipiča za gangstere tog doba, glazba preje*ena.
Jedino što imam protiv su sitni bugovi, ali to mi ne može pokvariti ugođaj dok igram tu igru.

Sad se čeka Mafia 2. :pray: :pray: :pray:

Također!

CrIsIs FuN
27-07-2008, 17:03
Guild Wars .Ima 3 kampanje i jednu ekspanziju.Grafika je veoma dobro napravljena ne placa se mjesecna pretplata zabavan PvP.20 lvl-a u rpg nacinu igranja(nema PvP)puno raznih oruzja i armori,magije i nacin izradnje svog lika.Veoma mali hardverski zahtjevi. Ocjena:98/100

Zwer
27-07-2008, 22:32
age of empires I i WoW

Mr.Fantač
30-07-2008, 17:44
evo pozdrav ekipo,došao malo vamo!
jučer postao član!živili!

u vezi igre-->rekao bih gta 3...razlozi:taj nevjerovatno čudan tip koji u cijeloj igri nije ništa izgovorio ali je ubilački nastrojen za nevjerovat,daš mu bazuku i mašala-->nastane cirkus...priča mi je najbolja,akcija super a misije najbolje od svih gta nastavaka...igru sam prešao 3 puta i nije mi žao,vrijedila je truda...bande su zakon i stvarno je užitak je klati se sa njim...

Silver_Wolf
01-08-2008, 14:34
Stronghold & Stronghold Crusader
razlozi
- uz te igre sam proveo godine i godine
- crusader trail (zabavno do bola)
- fora neprijatelji i soundtrack :gitara:

FireBladeR
02-08-2008, 16:16
hmmm teško je za reć puno sam toga igrao,pošto se ovdje konzole ne broje onda na pc mi je najbolja dosad COD2 :rambo:

KI KI
02-08-2008, 20:30
diablo I, II i sada III!
Warcraft III TFT
HoMM II, III, V
Anno 1503,1701,1602
NFS MW,Carbon,Underground I, II
Enemy territory Wolfenstain i QW
CoD II i IV
Age Of Empires I, II
Grand turismo
Hogs Of War
C&C: Red Alert I, II
Generals
Tiberian sun i onaj drugi te tiberiun wars

rekao bi da je ovo dosta

kikl0p
04-08-2008, 17:09
Call of duty 2

flashpointer
04-08-2008, 20:46
OPERATION FLASHPOINT
Sve u toj igri je savršeno.Njena je realnost neviđena:balistički sustav,vrijeme reloadanja,bacanje granata,detaljna vozila i ostale sitnice.Težina je savršena upravo za hardcore gamere.Dugotrajnost ove igre nevjerojatna,kada pređete kampanju imate ogroman editor.Sve u ovoj igri je dovedeno do savršenstva.Grafika je taman onakva kakva treba biti.Zaraznost je ogromna,pa je ja i dan danas igram.U ovoj igri nema rambo stila u kojem možete primiti 100 metaka i nakon 5 metara podignuti medipack i misteriozno ozdraviti,nego morate dopuzati do medica(ako je živ)i tamo primiti njegovu pomoć.U GOTY Editionu dobivate tri kampanje sa masom misija.U Resistanceu nećete u jednoj misiji dobiti 5 tenkova odnikud nego ćete ih u predhodnoj ukrasti.Ako neko ima primjedbu neka je iznese.Neću ništa prijetit nego ću reć da imam vojsku hardcore gamera iza mene.So dond mess with us!!! :ekipa: :ekipa: :ekipa:

Sucker
05-08-2008, 11:12
Wolfenstein: Enemy Territory

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Cthulhu
05-08-2008, 19:51
najbolja igra ikad je cry of the infected. :) :) :D :D :D :hangin: :hangin: :hangin:

nosferatu25
05-08-2008, 20:23
moje saučešće. :(

:D

BokalVode
06-08-2008, 00:37
Mine...... nema toga ko ih nije probao!!!!!!!!!!

GeForce
06-08-2008, 14:14
prvi tetris jer je od toga sve i počelo.

Razorix
06-08-2008, 15:20
Ja bih reko Warcraft3 zbog zanimljive priče,j...... gameplaya te izvrsnog multiplayera
koji je još i danas uveliko popularan.

Frozen Raven
09-08-2008, 20:33
Ma najjači je fliper još s windows milenijuma. :D

RunningBack
10-08-2008, 09:16
Civilization III Conquest i Warcraft II.

narf
11-08-2008, 14:21
CoD 2 multiplayer.

nije najbolji, jer takvu igru ne mogu odabrati, ali navedena je jedna od onih koja ti nikad ne može dosaditi :pray:

fly
12-08-2008, 02:33
Monkey Island 3, Monkey Island 4, Nelly Cootalot, Grim Fandango

S.aRt
12-08-2008, 09:58
Hmmm...teško je izdvojiti igru među toliko žanrova pa ću ja svoj odabir zasnovati na igri koju sam najduže i najviše igrao i koju još uvijek igram i imam na kompu.

Total War serijal, ali specifično Shogun.

Donekle je moja ljubav prema orijentalnim kulturama izrodila mišljenjem da mi je Shogun najbolja igra u serijalu.

Dakle, zašto?

Pa prvenstveno, ja obožavam šah, a Total War je donekle izvedena iz šaha ili joj je inspiracija šah. Taktika se zasniva ne samo na borbi već i ekonomiji, religiji i trgovanju. Svaki od tih dijelova igre vodi ka pobjedi ako se dobro taktizira i doslovce jedan krivi potez može srušiti carstvo. Također, dobar odabir saveznika i procjena njihovih interesa je važna za konačan ishod. Toliko taktičnih mogućnosti nema niti jedan serijal koji sam ja igrao. (osim Civ-a)

amirix
13-08-2008, 02:31
Fallout 2

više gradova i živina dok prvi dio znam napamet

Ice
16-08-2008, 14:00
warcraft 3 tft

-zbog online igranja
-nikad ne trza
-dobar campaign
-jer je stvorena u blizzardu
-neznam više kaj da napišem :bravo:

GeForce
16-08-2008, 15:11
neznam jel netko čuo za ovu igru(vjerovatno 80 posto foruma nije):Front mission (recimo 3 dio...) je za mene najbolja rpg igra ikada napravljana u povijesti igara koja se bazira na mekovima.....

Flippy
16-08-2008, 15:17
bioshock,system shock 2 :twisted: :twisted:

atmosfera do danas nenadmasena.ma kakav wow,kakav oblivion,dajte mi system shock 2!!!

Potpis. Ponovno ga prelazim. Impossible težina FTW :pray: :pray:

Grim
17-08-2008, 17:34
Da vidim najbolja igra svih vremena hmmmmm... pa nemogu se odlucite pa cu da recem dvije Call of Duty 4 i TES IV: Oblivion :pray:

wiseguy
17-08-2008, 18:19
Coll of duty 2 i 4,Max Payne 2

narf
17-08-2008, 21:16
Coll of duty 2 i 4,Max Payne 2

kolko cola ima duty? :rotfl:

Grim
17-08-2008, 21:41
Mozda sam je pio negdje nisam siguran

wiseguy
18-08-2008, 11:21
Niste čuli za colu duty.ha ha.Super igra :rotfl:

Chappi
18-08-2008, 12:48
Mislim da je najbolji gta serijal...Cim se igra najavi svi lude za njom

FranTheBuba
20-08-2008, 15:22
paaaa ovako...

U zadnje vrijeme sam igrao puno dobrih igara (Mass Effect, Assassins creed, Crysis itd) ali me najviše oduševio...............BioShock.

Igra ima sve -DOOBRA priča (jako važno)
-Nekad te zasere :cry:
-razrađenost
- drži te na rubu stolice
- i nečeš se odljepit od ekrana dok ne završiš
- + vrlo lijepa grafika (pogotovo voda)
moglo bi se tu pisati joooš jako dugo al evo
...a zamislite cudo kad sam cuo da dolazi BioShock 2 i 3 a i FILM omg
sve u svemu...
:bravo: irrational games

:evil:

Ivan_87
22-08-2008, 12:22
swat4+stetckov

Cthulhu
23-08-2008, 07:49
bioshock.nikad se nijedna igra neče tako približiti bioshocku koji briljira u apsolutno svakom pogledu.priča,atmosfera,oružja,likovi,nevjerovat ne količine nevjerovatno krvavog nasilja.da ne spominjem da igra ima irpg elemente...

kvakomekiki
23-08-2008, 20:23
METAL GEAR SOLID 4

Nije za pc al je najbolja nisam odigrao druge djelove al ova je najbolja igra koju sam zaigrao ne radi igre same nego zbog onoga sto naucis iz nje . 8)

Bartuc
23-08-2008, 20:35
Što si naučio iz MGS 4?

Flippy
23-08-2008, 20:39
Pravilno izvođenje CQC-a?

Ryd3R
24-08-2008, 12:10
Prije otprilike 7-8 mjeseci sam reko Oblivion, no to povlačim i kažem: Morrowind

Snake
24-08-2008, 12:14
Prije otprilike 7-8 mjeseci sam reko Oblivion
dobro je što si se vratio s rehabilitacije. alkohol šteti zdravlju, znaš :friends: .

bango
30-08-2008, 17:47
nema do wow-a

SiXo
02-09-2008, 14:16
Tomb Raider Legend! - Igra ima odličnu grafiku, priča je predobra, igrivost odlična kao i kontrole a Laru nemoram ni spominjati.... Jedina graška u igirci je što je dosta kratka. Ali sve če to popraviti novi TR Underworld!

hlname
03-09-2008, 10:41
Bez konkurencije, Half-life 2 i episode :boohoo:

Cthulhu
06-09-2008, 22:58
šta je ovo?invazija novaka bez avatara?
inače već sam napisao svoje mišljenje ali eto-bioshock

punoglavac
07-09-2008, 19:58
Warcraft 3 definitivno. Odlicna i jednostavna prica kroz zanimljivu grafiku.

nosferatu25
07-09-2008, 20:18
šta je ovo?invazija novaka bez avatara?
inače već sam napisao svoje mišljenje ali eto-bioshock
i ti si mi starosedelac :rotfl:

Aral
10-09-2008, 11:46
Duke Nukem 3D

Đuka Nuklearac je jedan jedini i ta igra ce se pamtit jos stoljecima!

Demon Hunter
11-09-2008, 22:41
Neznam velika je konkurencija...ali StarCraft II rula....Spore i naravno WOTLK!

Demon Hunter
13-09-2008, 00:16
Da znam...zato sam i napisao konkurencija jel Spore je izaso i jos cekamo ove dve ali definitivno jedna od te dvije!

CrIsIs FuN
14-09-2008, 09:41
da moram jednu bila bi lotr bfme 1 a da mogu nekoliko: sve lotr :D igre

D4MB4
15-09-2008, 16:47
Devil may cry4 jednostavno obozavam takav stil grafika je predobra nije me dugo tak neka igra zaigrala

Eternal
19-09-2008, 09:55
ako nitko nije proba obavezno preporucan Fahrenheit, ili americku verziju igre Indigo Prophecy...igra ima 99 razlicitih zavrsetaka,odlicna grafika,prica u igri je po meni najveci adut igre...neznam jel postoji igra sa boljom pricom...doslovno ubaci u depresiju :D

Deadwalker
19-09-2008, 09:57
ako nitko nije proba obavezno preporucan Fahrenheit, ili americku verziju igre Indigo Prophecy...igra ima 99 razlicitih zavrsetaka,odlicna grafika,prica u igri je po meni najveci adut igre...neznam jel postoji igra sa boljom pricom...doslovno ubaci u depresiju :D

99 zavrsetaka :o ? Ja sam prosao igru i kolko ja znam postoje dva zavrsetka...

Arbiter of Change
19-09-2008, 10:19
Nema 99, ali mislim da ima 5+ s tim da neki ovise o više toga, a ne samo o onome što napraviš direktno na kraju.

Deadwalker
19-09-2008, 10:22
Nema 99, ali mislim da ima 5+ s tim da neki ovise o više toga, a ne samo o onome što napraviš direktno na kraju.

Hm, nisam znal. Bas bi mogel sprobat, kad najdem vremena, završit igru s jos kojim drugacijim zavrsetkom jer mi je igra predobra...

Cthulhu
19-09-2008, 20:56

Hm, nisam znal. Bas bi mogel sprobat, kad najdem vremena, završit igru s jos kojim drugacijim zavrsetkom jer mi je igra predobra...
igra ima 4 završetka.predobra igra,interaktivni film...

chelsea
23-09-2008, 20:21
men najbolja je igra gear of war.igra mi je prezakon.jedva čekam nastavak i nadam se da će izaći za pc. :D

OpASnI
24-09-2008, 08:02
Half Life 2

Zašto?
-igrivost je dobra
-puno zabavnih modova
-story igre
-puno nastavaka

Cthulhu
24-09-2008, 21:09
dobro došli na forum,stavite si neke avatare,ovako se vidi da ste novi...
inače,ovo nije najbolja,ali je najpodcjenjenija igra ikad-space siege.sasvim ok igra,koju su svi popljuvali jer su očekivali nešto drukčije...
inače,svi znate da ja smatram bioshock najboljom igrom ikad...

Dado0
24-09-2008, 22:17
Meni je najbolja do sad Spore
Zakon igrica koju obavezno morate igrat
U igrici se radi o civilizaciji...
Ma igrica je zakon

IGoR_2803
24-09-2008, 22:30
Meni je najbolja do sad Spore
Zakon igra koju obavezno morate igrat
U igri se radi o civilizaciji...
Ma igra je zakon

vidim da si oduševljen igrom, čak toliko da ti se neda pogledati da li je već otvorena tema o istoj nego skočiš pred rudo i otvaraš temu... no nisam mod da te upozoravam, nego daj ti nama malo više argumenata zašto je moramo obavezno igrat... :?

ddoxy
25-09-2008, 12:59
tesko tesko...SW:K.O.T.O.R....jednostavno savrsenstvo...prica prica i opet prica....sustav borbe...zanimljivi dijalozi i mogucnost odabira kojim ce tokom igra teci

Flippy
25-09-2008, 17:49
tesko tesko...SW:K.O.T.O.R....jednostavno savrsenstvo...prica prica i opet prica....sustav borbe...zanimljivi dijalozi i mogucnost odabira kojim ce tokom igra teci

Nemaš kaj birat ili si dobar ili loš.

Morao sam: Postal

mravojed20
26-09-2008, 17:04
men najbolja je igra gear of war.igra mi je prezakon.jedva čekam nastavak i nadam se da će izaći za pc. :D

Uf, to bi mogao biti problem, znam da je prvi bio ali šanse da drugi dođe su gotovo nikakve, bar tako developeri kažu. Ali stvarno će bit jadno ako ne dođe, oću klati motorkom opet, a Marcus i ekipa su zakon.

kar98k
27-09-2008, 12:21
Ma recite šta hoćete al meni je CoD2 najbolja igra

iz jednostavnog razloga što su najbolji LAN-ovi s friendovima uvijek povezani s tom igricom

CoD2 rulez

GODSKILLER
28-09-2008, 14:06
Najbolja IGRETINA tek triba izaći :pray: DIABLO III :pray:

GaTa666
28-09-2008, 16:54
Najbolja IGRETINA tek triba izaći :pray: DIABLO III :pray:

Pametno, pametno.... Proglasit igru koja jos nije ni izasla najboljom svih vremena.

Ixy
28-09-2008, 21:49
Zanimljivi rezultati na nekoliko posljednjih stranica topica. Gotovo ni jedna igra starija od 2-3 godine.
Spore, DMC4, GeoW, Starcraft 2...

SHODAN
02-10-2008, 20:16
Meni je bez ikakve konkurencije System Shock 2Snaj igra svih vremena, zato sam jos i ''posvetio'' svoj avatar, nickname, sig i prvi post :)

GaTa666
02-10-2008, 23:42
Meni je bez ikakve konkurencije System Shock 2Snaj igra svih vremena, zato sam jos i ''posvetio'' svoj avatar, nickname, sig i prvi post :)
Mora da stujes SS kao boga :)

Ja isto tako Morrowind :pray: :pray: :pray:

Cthulhu
05-10-2008, 19:54
i ja bioshock.

GaTa666
07-10-2008, 13:18
i ja bioshock.
I bioshoc je stvarno olican.
Doduse ne zbog gameplaya nego zbog prejebene atmosfere. (ne kazem fkors da je gp los)
Svaka cast ljudima koji su ga pravili. Takvu atmosferu stvarno treba znat docarat.

Cthulhu
07-10-2008, 20:56
ja bih jedino volio da su u bioshocku cijene plazmida i predmeta više,a da se municiju rijeđe nalazi.mislim da bi atmosfera bila još bolja...

GaTa666
07-10-2008, 22:38
ja bih jedino volio da su u bioshocku cijene plazmida i predmeta više,a da se municiju rijeđe nalazi.mislim da bi atmosfera bila još bolja...
Slazem se. Onda bi bas imao onaj Survival horror feeling.

W3DR4N
08-10-2008, 09:52
I opet bi igru mogao proći koristeći jedino francuski ključ, kako su u svakoj prostoriji vita chamberi, ubojice igrivosti Bioshocka.

Cthulhu
08-10-2008, 17:24
I opet bi igru mogao proći koristeći jedino francuski ključ, kako su u svakoj prostoriji vita chamberi, ubojice igrivosti Bioshocka.
uuu,da bar postoji neki mod koji briše vita chambere...

mortician
08-10-2008, 23:11
Minesweeper :rambo:

u svakom pogledu sam dragulj gaming industrije, igra pruza sate i sate uzbudujuceg i neprekidnog zadovoljstva, stvorena
za sirok aspekt igraca, za zahtjevnije igrace zeljne taktiziranja (fanove Civilization, Medieval ili Company of Heroes serijala) ili za one sa ponizim i(C)q -om koji se trebaju fokusirat na pritisak lijeve tipke misa...eventualno desne :D
ali to nije sve, najbolje od svega je da je igra potpuno FREE(brezplaćna) i na kraju: ne morate se zamarati s instalacijom, samim instaliranjem windowsa ona se pojavljuje na vasem racunalu(magic :D )
[attachment=0:2z510qb3]506x363-minesweeper.jpg[/attachment:2z510qb3]

Cthulhu
09-10-2008, 10:04
promijeni avatar,plašiš me.

neox99buleseye
09-10-2008, 13:44
Neznam.... za rts mi je supreme commander, za fps cod4, za rpg GTA San andreas( jos nisam igro gta 4 )....

GaTa666
09-10-2008, 15:13
Promjeni najdrazu igru. Plasis me ((((:

neox99buleseye
10-10-2008, 14:38
Promjeni najdrazu igru. Plasis me ((((:

Ma kada su tzi naslovi najbolji, nemogu se iodluciti sta je bolje!!

hrčak
10-10-2008, 21:46
Najbolja igrica:fps-Serious Sam 2-mnogo municije,mnogo neprijatelja,super oružja,izreke Sama i to je sve napravio hrvatski tim
rts-definitivno Company of Heroes-premda kratak ima mnogo stvari za koje bi se moglo reći da su nove u svijetu strategija (baza u zgradi,bonusi kojima dobivamo pojačanja te definitivno V2 raketa kod švaba),premda neznam kako netko se toga nije prije sjetio-pucanje vojnika iz zgrada,skoro sve je uništivo

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa: :ekipa:

seahawk37
10-10-2008, 22:02
gle ovog :o :) daj nabaci jos malo

hrčak
10-10-2008, 22:08
dogovoreno!
:kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Constantine
10-10-2008, 22:16
Ti sve shvaćaš doslovno,zar ne?

hrčak
10-10-2008, 22:23
Točno!!!!!!! :rambo:

Bartuc
10-10-2008, 23:35
Smells like The Dog v12 to me!?

Meni je najbolji Witcher, ali on mi dijeli prvo mjesto sa Stalkerom, Deus Exom, Baldur's Gateom, Vampire the Masqueradeom Redemptionom i Sacrificeom :D E, da me netko pita da od tih igri izdvojim jednu koja je najbolja, brijem da bi explodirao od overloada :D

neox99buleseye
11-10-2008, 07:03
Smells like The Dog v12 to me!?

Meni je najbolji Witcher, ali on mi dijeli prvo mjesto sa Stalkerom, Deus Exom, Baldur's Gateom, Vampire the Masqueradeom Redemptionom i Sacrificeom :D E, da me netko pita da od tih igri izdvojim jednu koja je najbolja, brijem da bi explodirao od overloada :D

Eto vidis, nemozes oidabrati najbolju igru!!! ima ih vise !!!

Bara
12-10-2008, 10:31
A stvarno ne mozes odabrati. Oblivion, FEAR, Stalker, Half Life, GTA, ma nema teorije. Igara ima na tisuce, nije to kao da odabires svog najdrazeg leteceg medvjedica iako je i njega tesko odabrat. Igre, nema teorije! :)

W3DR4N
12-10-2008, 10:35
Tina, onaj crveni medek s plavim krilima.

Next

Bara
12-10-2008, 10:47
Tina, onaj crveni medek s plavim krilima.

Next

Hahahah. Dobra fora

W3DR4N
12-10-2008, 10:50
Nije fora, uvijek ima najbolje. Bilo gdje, bilo što.

stenjevec1989
12-10-2008, 12:09
fallout 2

G4
12-10-2008, 17:20
Call of duty 2

mortician
12-10-2008, 17:55
HoMM III

Abadon
12-10-2008, 18:29
Morrowind, naravno pored njega ima jos mnogo dobrih igara kao npr.:
Oblivion, Witcher, Mass Efect ali morrowind je jednostavno najbolji.

iznogud1515
12-10-2008, 18:31
1. Svatko smije dati samo jedan prijedlog i to za samo jedan naslov.

2. U ovoj temi ne smijete komentirati tuđe prijedloge, postavljati dodatna pitanja, nit na bilo koji način spamati.

tako je tema počela :D

Vedro
12-10-2008, 18:33
Far Cry,Final Fantasy

Bara
12-10-2008, 18:42
Lula 3D. Kad cemo vec tako!

GaTa666
12-10-2008, 20:32
Morrowind, naravno pored njega ima jos mnogo dobrih igara kao npr.:
Oblivion, Witcher, Mass Efect ali morrowind je jednostavno najbolji.
Morrowind ti je najbolja igra !!!
Pa ja Morrowind stujem kao boga.

Udaj se za mene :) :)

RIDER32
13-10-2008, 09:39
1. CoD4 - Nakon sto sam se zaljubio u SP presao sam na MP i ......... :oops: Igrivost, dizajn, optimiziranost...
2. GTA: SA - Nakon bar 1000 sati SPa i nakon sto sam naucio svaki milomitar teritorija pocinjem igrat MP... Cak sam ga igro i sa 56k :P
3. e to je vec malo teze pitanje al mislim da bi tu sjeo NfS U2. To je igra koju sam najvise puta preso.
Nakon toga sljede Hitman BM i jos neke al mi se neda nabrajat :P

Eddie666
14-10-2008, 18:07
COD4,HOMM5,SERIOUS SAM,F.E.A.R. :pray:

Eddie666
14-10-2008, 18:09
666 POST NA OVOJ TEMI :rambo: :rambo: :rambo: :ekipa:

Bara
14-10-2008, 21:10
Zapravo, ovo je 666! Heheheh. Ali dosta skretanja sa teme. :)

ahhh...
18-10-2008, 01:36
rpg - tes(od prvog do zadnjeg, morrowind i daggerfall posebno), kotor....
mmo- diablo
rts- starcraft
tbs - homm
fps - puno njih (necu ubrajat dos igre) hl,XIII(zaboravljeni klasik) ,rtcw... ima ih još
tps/open world tps - max payne, mafia
fps/rpg - DEUS EX 1(jel neko spomenuo vec?), stalker
simulcije - Microsoft flight simulator XD

baklavametal
19-10-2008, 10:57
fallout 1, naravno
ne treba nista napominjat ni govorit, jednostavno najbolja igra ikad koja ce postojat

Mordor
20-10-2008, 12:09
meni je najbolja igra svih vremena je Lord of the rings Battle for middle earth
meni je ta igra najbolja zato sto ima puno jakih heroja,mogu se gradit heroji,ima puno mapa kojih nema u jedinici,
mogu se napraviti sauron i galadriel i tako dalje...

20-10-2008, 12:57
najbolja igra???

zasada Laost Chaos...

zasto:

onilne je
besplatna je
velik broj igraca
dobar PvP
dobar PvE
solidna grafika
i sta da vam dalje kazem... sve skupa dobra ekipa :ekipa:

i usput

666 POST NA OVOJ TEMI :rambo: :rambo: :rambo: :ekipa:

imbecil :yuck: stvarno nas ne zanima broj 666 ovdje :thumbs1:

WhiteInfernal
21-10-2008, 01:29
warcraft3 (DOTA) JE NAJBOLJA IGRA gg no re

Babitz
23-10-2008, 13:51
mmo- diablo
rofl

Koji je štos sa likovima gore koji u topiku di se traži najbolja igra nabroje desetak igara? Ono "igra". Jednina. Naučite čitat.

W1k1n6
23-10-2008, 14:19
Zamislite da vas netko probudi usred noći, uhvati za vrat i upita: Koja je najbolja PC igra svih vremena i zašto?!S
Upravo odgovor na to pitanje želimo dobiti od vas, a onoga tko ponudi najbolje obrazloženje spremni smo i vrijedno nagraditi.

Pravila su jednostavna:

1. Svatko smije dati samo jedan prijedlog i to za samo jedan naslov.

2. U ovoj temi ne smijete komentirati tuđe prijedloge, postavljati dodatna pitanja, nit na bilo koji način spamati.

Dj_Morales
23-10-2008, 15:06
cod seriali definitivno...na njima san provea i najvise vremena

Babitz
24-10-2008, 08:01
:pray:

Jebote. Gore ti piše. Iznad tvog posta. "IGRA". Jednina. Kud serijal odma ide... =\

Dj_Morales
24-10-2008, 09:56
ma dobro sve su mi drage pa onda...ali ako bas oces jedninu onda bi to bia cod2.. :P

neox99buleseye
25-10-2008, 10:57
Ma Cod 4 je najbolji ( jos nisam igrao gta 4 ) , to je moj odgovor.

Dj_Morales
25-10-2008, 21:54
neznan drazi mi je cod2, iako se ne mogu zalit na cod4 osin tih novih oruzja...draza su mi ipak u cod2 ...

Garrous
26-10-2008, 10:28
gle ljudi ako mene pitate naj jaca igra svih vremena je po meni je wow.... :pray: niti jedna igra uzivotu mome me nije zadrzala gotovo godinu i pol(jest da grafa nije bas ne ali he to je mmo... ali gameplay je ubojit odpisovanje sa svima na serveru ....svojim frendovima ...to vam je kao mali pc ima msn ima zabave ima napetosti sve ) eto to vam je moje misljenje ( i da kad vec pisem ...znm da ovo nije tema za konzole ali ipak budete mi oprostili ...nadam se .... najace za konzole je MGS 4 :rambo: ima pun ku..... filmova coece gledo sam na netu svo odjedanput filmovi sve ukupno traju 3 i pol sata ) evo moj post gotov sry sto sam malo pre dugo piso ali hey 2-3 mjeseca nisam bio na forumu .....poz :ekipa:

Lenkota
27-10-2008, 20:28
cod2 multi najbolja i neki mmog

Grinder
28-10-2008, 14:12
cod4 definitivno,ali moze ti biti doasadno nakon nekog vremena..wow jbg zato sto je dugotrajan i raznolik a to je sto se trazi kod svih igara zar ne?!

Tegla Ajvara
30-10-2008, 18:17
THE LEGEND OF ZELDA (BILO KOJA VERZIJA) :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :boohoo: 8) :D :bravo: :killyou: :rambo: :thumbs2:

Mirko L
30-10-2008, 18:55
assassin's creed

Lenkota
31-10-2008, 21:23
world of warcraft: warth of the lich king hehe :bravo:

ZorgTheBorg
02-11-2008, 23:08
The Elder Scrolls III - Morrowind. Jedna i jedina. Ostale su samo prolazni afekti, ali ovo je deep impact.

JohnnyMo
05-11-2008, 00:25
Fallout 2 : ZAŠTO?
1.IGRIVOST
2.DUHOVITOST
3.ZATO

Lenkota
05-11-2008, 12:46
diablo 3 i cod2

Babitz
06-11-2008, 14:44
world of warcraft: warth of the lich king hehe :bravo:Da, baš je super igra. Ja je isto igram. :bravo:

Ta igra nije izašla još, kolko ja znam. :roll:

I odaberi jednu igru, čitaj topik.

King’s Rider
06-11-2008, 15:28
Jel kasno ili mogu dati još svoj prijedlog ili su iz ove mase izvučeni najbolji :) ?

Babitz
07-11-2008, 10:08
Samo piši... Topik nije zatvoren, dakle, nije kasno.

koki007
07-11-2008, 22:33
Civilization 4

Zasto? Igrao je prvi puta ili stoti puta, igrao je danas ili za 10 god, uvijek je zanimljivo. Svaka partija je drugcija i zanimljiva, uvijek ko da prvi puta igras igru - jednostavno igra koja nikada nece umrijeti

!?devian<T*
09-11-2008, 19:12
cod2,cod4 i GTA SA mp
volim online gaming

Lenkota
11-11-2008, 19:20
gta IV cod2 cod5 WoW

Destaq
13-11-2008, 20:57
po meni najbolja igra bi bila COMPANY OF HEROES zasto? e pa ta je igra donijela dasak svjezine u rts žanr odlicna prica jos bolja igrivost dobra fizika i grafika a jos k tome WW II tema,natjera covjeka da se zalijepi za monitor i da je pređe i nekoliko puta sto je rijetkost za danasnje igre.Vecina igara dosadi nakon nekog vremena ali coh nema problema s tim.Igra je napravljena 2006. god ali expanzija ju cini jos boljom i naprednijom.Zato je Company of heroes NAJBOLJA IGRA SVIH VREMENA

BokalVode
13-11-2008, 22:06
Ko se bude smijao, pljunucu mu komentar...... Hobbit mi je jedna od najdrazih igara ikad, jer je to inace i jedna od prvih igara za moj komp..... btw, imam 20god, nisam mali balavac koji i dalje gleda mumijeve........ Od novijih, morao bih reci Fallout 3. Igra jednostavno ima to nesto sto te drzi pred ekranom

Fidro
15-11-2008, 20:07
GTA serijal

mislim da su riječi suvišne

Cthulhu
15-11-2008, 21:27
Najbolji Horror ikad je Dead Space. Zašto?
Igra ima sve živo, fantastičnu grafiku, zvuk, interakciju s okolinom, atmosferu, brutalnost, sve što pravi horror treba imati. Bizarni likovi, uznemirujući prizori ( u jednoj sceni ćete kroz neprobojno staklo gledati kako neka žena, vjerovatno poludjela, pili i skida kožu nekom liku koji se nije u stanju braniti, jako šokantno), neprijatelji koji su jako izdržljivi i uporni, i morate ih raskomadati da ih ubijete, osjećaj samoće u svemiru, koji je imao i Bioshock, samo ne toliko izražen. Zvuk je priča za sebe, nerijetko ćete čuti kako nešo puzi u cijevima i ventilaciji iznad vas, ćuti ćete udaljene vriske i zapomaganja, pomiješana sa divljim urlanjem neprijatelja. Iako vaš lik izgleda poprilično opasno, u usporedbi s neprijateljima, on je mala beba. Oružja su zanimljiva i zabavna za korištenje, pogotovo plasma cutter u crossbow modu. Jednostavno, IGRETINA.

Master_of_Soup
16-11-2008, 15:25
The Elder Scrolls III - Morrowind. Jedna i jedina. Ostale su samo prolazni afekti, ali ovo je deep impact.

Cthulhu
16-11-2008, 15:30
Ako ćemo tako, Vampire The Masquerade - Bloodlines je najbolja igra ikad, zbog toga što, nakon što ju pređeš, još 3 dana ne možeš doći sebi.

koloban
16-11-2008, 15:41
Rome Total War
za mnoge igra nije savrsena, AI bi mogao biti bolji, ali za mene Rome je imao "ono nesto"
Atraktivan historiski period, lepa grafika i dobro osmisljen gameplay, dubina i t.d.
Creative Assembly nikad nije razocarao :pray:

Squall995
18-11-2008, 23:51
FINAL FANTASY VIII

mislim da tu nije potrebno nikakvo objasnjenje , oni koji su igrali znati ce , oni koji nisu neka odmah pocmu..

GaTa666
19-11-2008, 09:25

Sliperr
20-11-2008, 08:47
Wow-WOTLK,CS-source,bitefight xDDD :D :D

Lenkota
22-11-2008, 21:55
dofus

nomad00d
03-12-2008, 15:14
žikina dinastija: :kill: , :twisted: i :rambo:

W3DR4N
03-12-2008, 16:36
Hellboy je dobio okladu.

JOE WEIDE
03-12-2008, 17:40
tetris je najbolja igra :D

Strelok
04-12-2008, 12:28
Left 4 Dead mi je definitivno najbolja igra igram se do 3 ujutro radi nje i dizem u 8 xD

Ima masivno puno zombija za pobit
Uvijek moras hodat nema campanja
Moras Coopat
Mos igrat ko zombi
Bas FPS kakav sam trazio igra je prezakon jedva cekam sljedeci update

Hellboy
04-12-2008, 18:04
Hellboy je dobio okladu.
a lol, tek sad ovo vidjeh :D :rotfl:

Sliperr
04-12-2008, 21:39
wow_D

Herr Schnitzel
04-12-2008, 21:49
Hellboy je dobio okladu.

Namjestaljka...

zoh
05-12-2008, 19:50
glupog li pitanja , pa naravno da je to jedan i jedini heroes of might and magic III
5-ica je isto dobra ali nema taj ćar trojke

nosferatu25
13-12-2008, 13:22
Pored VTMB-a, dodajem Audiosurf. Dve najbolje igre svih vremena.

Dexter PRO
14-12-2008, 13:01
CoD naravno!! :thumbs2:

torcida007
14-12-2008, 22:34
Po meni najbolja igra na PC-u svih vremena je civilization(doti jedan)
Kad bi mora birat to bi bia civilization 4.
zasto?
200 sati ulupanih u tu igru
tehnologije
istraživanje
svijet
nacije
multiplayer
singleplayer
..........................
:P

1mperiaL
15-12-2008, 12:38
po meni je najbolja igra unreal tournament 1999, igro sam tu igru vise od 4 godine tako da mi se igra uvukla pod kozu :D

ZorgTheBorg
16-12-2008, 22:21
Samo da se ponovim.

The Elder Scrolls III - Morrowind.

soundmaster
16-12-2008, 22:26
katapultirajte gotovčeve
http://www.igre-igrice.com/razne-igrice ... gotovceve/ (http://www.igre-igrice.com/razne-igrice/katapultirajte-gotovceve/)S :rotfl:

Abadon
17-12-2008, 10:31
Samo da se ponovim.

Takodje vec sam jednom reko i reci cu opet Morrowind je najbolja igra na svjetu.

Kasa7
18-12-2008, 00:07
space bunnies must die

ona plava ženska s kečkicama je bila hot
zečevi vanzemaljci
presmiješna pjesma koja se čuje

meatdog
18-12-2008, 11:24
Fallout 2! Gameplay u igri mi je najbolji, cijeli taj post apocalyptic ugodaj i sve... sve je tako super!! Preso sam je 100 puta dok nisam otkrio sve moguce sto ima u igri... igra je jebena! Btw, po "dubljini" price, gameplaya i tih razgovora u igri fallout 3 dvojci nije ni do jaja... :boohoo:

Stipica
22-12-2008, 02:31
H A L F - L I F E

skuki
24-12-2008, 22:42
Samo da se ponovim.

Yeap.

mogo bi ga pocet i igrat ponovno...

GaTa666
29-12-2008, 12:46
Evo i ja bi se ponovio. :D
TES III: MORROWIND
Jedina igra koja mi je sveta. Voljecu je uvijek i zauvjek :)

uberfreak
29-12-2008, 13:37
GTA4 bi bilo, ali mi je komp preslab za navdenu, pa mi je cod 4 d best

pmonkey
27-01-2009, 15:30
Nakon dugog razmišljanja odlučih se za The Curse of Monkey Island. Nisam neki ljubitelj avantura ali ova me oduševi i nasmije svaki put kad je zaigram.

The Jackal
27-01-2009, 15:31
Revive stare teme a ima sličnih tema u onom posebnom podforumu di se biraju takve igre.

:thumbs2:

Bara
27-01-2009, 15:34
Besmislena tema :) Ima nas previse sa previse ukusa, netko razmislja subjektivno, a netko objektivno, ne ide to tako. Evo, ja bih recimo sada rekao Elder Scrolls IV: Oblivion, ali to je nemoguće, jel kao prvo, gaming ima previse žanrova igara, ne može jedan RPG ili FPS nadjačati sve, tko se slaže sa mnom? :)

GDra
27-01-2009, 16:39
Besmislena tema :) Ima nas previse sa previse ukusa, netko razmislja subjektivno, a netko objektivno, ne ide to tako. Evo, ja bih recimo sada rekao Elder Scrolls IV: Oblivion, ali to je nemoguće, jel kao prvo, gaming ima previse žanrova igara, ne može jedan RPG ili FPS nadjačati sve, tko se slaže sa mnom? :)
Potpis.

WAR-ELEMENT
27-01-2009, 18:53
Sto se tice stariji igara definitivno final fantasy 7,to je zabava koja se ne propusta, a od noviji the witcher,super priča, akcija i veoma zanimljiva.

Aral
27-01-2009, 20:04
Hm...ili Đuka Nuklearac ili The Day Of The Tentacle...mislim da bi glasao za ovu drugu! :thumbs2:

Bara
27-01-2009, 23:06
Ako idemo toliko subjektivno onda ću ja reći...

http://i304.photobucket.com/albums/nn196/bigbara1234/r_tb2g092e8ge7bsg3yhtu-2.jpgS:D

Feanor
28-01-2009, 11:44
Stavit cu tri jer izdvojit jednu bio bi grijeh...

1. Morrowind - Među prvima s tako detaljnim dizajniranim 3d prostorom, odmak od neprijatelja u standardnim rpgovima(ako si vilenjak-ork, ako si ork- human),Cudan sustav za kojeg mi je trebalo tjedan dana da se priviknem.I naravno onaj osjecaj sto su dozivili 90% igraca morowinda kad ga prvi put pokrenes odigras pola sata i bude ti dosadna i onda mu nakon tjedan dana das jos jednu priliku i samo te povuče u svoj svijet.

2. Planescape Tournament - ko nije odigro počinio je gaming grijeh i hitno treba ispovijed. :wink:

3. Neverwinter Nights (2) - kladim se da ste mislili da ce biti bauldur's gate, e pa nije heheh

vitko
05-02-2009, 15:40
Trackmania United Forever

Ima mnogo dodatnih modova (auti, texture environmenta)
Zarazan multiplayer
Editor staza
10k+ staza za download
Skinovi
Dobra "kampanja"
Dosta vrsta igre (Stunt, Platform, Race, Puzzle)
7 okoliša(vrsta auta i poodručja)
Editor Skinova
Editor Replaya
Adiktivno
etc...

ArcL!ght
05-02-2009, 21:36
Najbolja igra.... hmmm ovo me natjeralo da razmislim dobro...

Bilo ih je previše da bi mogo izdvojit nešto... al da već moram izdvojio bih TETRIS

Da, dobro ste pročitali Tetris...

serijski samoubojica
05-02-2009, 21:48
Tony Hawks Pro Skater 4. Znam znam da će te mi sada doletit da nisam normalan, da sam n00b itd,itd... Ali za mene je ta igra čisto savršenstvo, a vi kako oćete.

Bara
07-02-2009, 10:38
Tony Hawks Pro Skater 4. Znam znam da će te mi sada doletit da nisam normalan, da sam n00b itd,itd... Ali za mene je ta igra čisto savršenstvo, a vi kako oćete.

Sine, trica je bolja jedno 5 puta :)

serijski samoubojica
07-02-2009, 17:38

Nema šanse. To mi je bila zadnja igra na PS1, prva na PS2, uz nju sam provodio neprospavane noći, dok su se sva djeca vani igrala ja sam pokušavao napravit combo od milje... Ugl. ja sam odrastao na toj igri :)

ScorpiuS
07-02-2009, 17:44
[quote="serijski samoubojica":1kobno7y]Tony Hawks Pro Skater 4. Znam znam da će te mi sada doletit da nisam normalan, da sam n00b itd,itd... Ali za mene je ta igra čisto savršenstvo, a vi kako oćete.

Nema šanse. To mi je bila zadnja igra na PS1, prva na PS2, uz nju sam provodio neprospavane noći, dok su se sva djeca vani igrala ja sam pokušavao napravit combo od milje... Ugl. ja sam odrastao na toj igri :)[/quote:1kobno7y]
A jeli ti ta igra pomogla u RL da postaneš odličan skejter. Ja bi probo da mi Mirror's Edge pomobne da postanem odlična parkourist/free runner, ali me je nekako trta past sa 100-tog kata. :(

Feanor
07-02-2009, 17:47
heheh ja sam skejto i igro tonya hawka u osnovnjaku, hehe to su bili dani jao koliko padova i lomova...Imam jos uvjek posljedica od toga(pucketav zglob na ljevoj ruci) ugl. dvica mi je bila prvi tony i jedini u kojem sam uspio preko milje zbog manuala kojeg su uveli u dvici, trica mi je najdraza a cetvorku nisam igro...
p.s al sam igro underground 1 i 2

serijski samoubojica
07-02-2009, 18:06
heheh ja sam skejto i igro tonya hawka u osnovnjaku, hehe to su bili dani jao koliko padova i lomova...Imam jos uvjek posljedica od toga(pucketav zglob na ljevoj ruci) ugl. dvica mi je bila prvi tony i jedini u kojem sam uspio preko milje zbog manuala kojeg su uveli u dvici, trica mi je najdraza a cetvorku nisam igro...
p.s al sam igro underground 1 i 2

Ma od 4 pa na dalje ništa ne valjaju. Kolko sam razočaranje doživio kad sam underground prešao u 1 dan. Uf htio sam stuć plejku. Izašla je underground 2 pa sam mislio ajd bit će bolje kad opet isto. Same shit sa American Wasteland. Project 8 isto. I dalje nisam ni igrao... Tako da bez obzira kolko ove novije imale bolju grafiku ta sranja, 4 je jednostavno najbolja.

Feanor
07-02-2009, 20:47
Ma od 4 pa na dalje ništa ne valjaju. Kolko sam razočaranje doživio kad sam underground prešao u 1 dan. Uf htio sam stuć plejku. Izašla je underground 2 pa sam mislio ajd bit će bolje kad opet isto. Same shit sa American Wasteland. Project 8 isto. I dalje nisam ni igrao... Tako da bez obzira kolko ove novije imale bolju grafiku ta sranja, 4 je jednostavno najbolja.

IMas pravo Četvorka je zadnja dobra tony hawk's igra ali nije najbolja hehe to je trica... reci mu bara heheh

Abadon
18-02-2009, 19:05
I opet ponavljamo Morrowind 11 bozija zapovjed.

ZipZipforever
18-02-2009, 20:03
:pray: Oblivion :pray: ,zato.

hrčak
18-02-2009, 22:16
Postal 2. :twisted: :kill: :hangin: :rambo: :ekipa: :gitara:

D.O.M.I.
18-02-2009, 22:51
Trackmania United

serijski samoubojica
18-02-2009, 22:58
Mala promjena. THPS4 i Mirrors Egde. I jedno i drugo je jednostavno nezamislivo dobro. :)

GDra
23-02-2009, 19:26
Call of Duty 4: Modern Warfare
Igra koja je jednako dobra i SP i MP, iako sam više igrao MP.
SP možda je malo prekratak, ali je zabavno tražiti laptope koji otključavaju cheatove.
Priča je najbolja što sam dosad vidio u igrama. Zvuk je perfektan, glazba je fantastično pogođena (pogotovo u One shot, one kill) i jako dobra grafika.
Ali, najvažnije je fantastičan multiplayer koji možeš igrati jako dugo.
Dobar sistem rankova i perkova, koji te tjera da ideš dalje i igraš još jednu partiju, pa još jednu...
Još nisam našao ništa loše u ovoj igri.
Zato jedva čekam MW2 :D

JohnnyMo
25-02-2009, 02:20
1.Fallout 2 4forever :evil:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
498237. Cossack

armagedon
20-03-2009, 12:34
Najbolja igra:
Diablo 2: LoD

Zašto:
Eto zato što je jedina igra koja se vrti na mom kompu zadnjih godinu dana...

:(

u potpunosti se slažem!diablo 2 lod mogu igrat uvijek, igra je stara vec 8 godina a svi je jos uvijek volimo opet odigrat!jos uvijek mi nije dosadila, a i ne vjerujem da ikad hoce :pray:

Vukas15
03-04-2009, 19:09
definitivno car svih careva civvilizaton 3

Indiana Jones
15-04-2009, 06:51
Najboljih 5:

call of duty 2

gtaIV

mafia

icy tower (igraa moje mladosti)

asassin creed

kvecoman
31-05-2009, 11:19
Fahrenheit

- Odlična horor/fantasy priča
- Napete akcijske sekvence

Kontroler mi je skoro otišao kvragu od znoja :o

Delirium
02-06-2009, 06:53
Fahrenheit

- Odlična horor/fantasy priča
- Napete akcijske sekvence

Kontroler mi je skoro otišao kvragu od znoja :o

sign

p.s. W:ET FTW

josip_kraš
02-06-2009, 09:00
ja bi reko:

commandos cijeli serijal
fallout 2
cod 2
assasin creed
gta2
gta3
morrowind

Raz
02-06-2009, 09:12
Bugs Bunny & Taz - Time Busters

Ogroman replayability, lijep level design, zadovoljavajuća dužina igre (ako vam cilj nije samo čim prije proći igru), cooperative igranje...

IGoR_2803
02-06-2009, 09:20
prošlo je puno vremena od kad sam napisao svoje favorite tu, pa da vas podsjetim :D ...

1. diablo 2
2. starcraft
3. warcraft (serijal)
4. monkey island (serijal)
5. half life (serijal)

:wink:

TimeLord
03-06-2009, 15:19
Jednom bila jedna legendarna igra....zaigrao sam je sa 6 god.( :yuck: ) no tu sam igru dugo dugoo (u to vrijeme) prelazio...Strepite!!!MGS 1.Misije i bossovi su bili odlični,ako ste tu igru igrali na Playstationu složit ćete se da je bila odlična igra...ako ste igrali na PC-u neće vam biti nešto,ponajviše zbog loše grafike.Ali ako tu igru niste igrali,nabavite je , nećete požaliti. :bravo:

GODSKILLER
20-06-2009, 23:21
Igra koja bude definitivno igriva i za sto godina je TETRIS,a od ovih ostalih ona koja tek triba doći DIABLO III

Kid A
20-06-2009, 23:22
Jednom bila jedna legendarna igra....zaigrao sam je sa 6 god.( :yuck: ) no tu sam igru dugo dugoo (u to vrijeme) prelazio...Strepite!!!MGS 1.Misije i bossovi su bili odlični,ako ste tu igru igrali na Playstationu složit ćete se da je bila odlična igra...ako ste igrali na PC-u neće vam biti nešto,ponajviše zbog loše grafike.Ali ako tu igru niste igrali,nabavite je , nećete požaliti. :bravo:
/agrees

Raz
20-06-2009, 23:27
/agrees
Yep, među top 10 odigranih igara^^

Kalhant
21-06-2009, 00:31
1. Fallout 2
2. The Witcher
3. Neverwinter Nights 2

Nadam se da ce Dragon Age: Origins nadmasit jednu o ovih igra

The Fury
21-06-2009, 00:37
MGS serijal donosi nešto najbolje od igara što je svijet ikada vidio. Nitko i niti jedba igra ju neće moći nadmašiti.
Hideo Kojima genije, zna napraviti epsku igru. :thumbs2:

Constantine
21-06-2009, 01:36
1.Stalker SoC
2.The Witcher:EE
3.cod4