Pogledaj cijelu verziju : Sharkoon Majestic 5.1 headphones
Ima li ih igdje drugo (u Zagrebu) osim u Linksu?
Help please!!
šteta...
anyway,hvala za pomoć!
lycancro
20-06-2007, 12:26
pa trazi da ti posalu na kucnu adresu ili ako ti frend ima info firmu naruci preko nje...sta si se odmah poklopio... :boohoo:
U feniksu ih je bilo jedno vrijeme..pa se probaj raspitat....al osobno ti nebih preporučio te sluške....za malo više para ugrabi nekog jeftinijeg logitecha i miran si!
pa trazi da ti posalu na kucnu adresu ili ako ti frend ima info firmu naruci preko nje...sta si se odmah poklopio... :boohoo:
heh, stvar je u tome da nisam iz Hrvatske, a kako ću doći u Zagreb za nekoliko dana, mislio sam da ih uzmem od njih, ali su mi rekli preko tel. da nemaju više, iako na stranici tvrde suprotno; u Feniksu ih izgleda nema.
Zna li iko kako im radi ta ponovna nabavka, jel na početku mjeseca sve dobiju ili..?
Lord Jambrek
24-06-2007, 17:56
U feniksu ih je bilo jedno vrijeme..pa se probaj raspitat....al osobno ti nebih preporučio te sluške....za malo više para ugrabi nekog jeftinijeg logitecha i miran si!
Ili za 250kn kupi pre odlične Senhajzerove slušalice, frend uzeo, bile kod mene 2 dana, jedva sam se na zvučnike vratio.
[quote="amd freak":3gawyl7n]U feniksu ih je bilo jedno vrijeme..pa se probaj raspitat....al osobno ti nebih preporučio te sluške....za malo više para ugrabi nekog jeftinijeg logitecha i miran si!
Ili za 250kn kupi pre odlične Senhajzerove slušalice, frend uzeo, bile kod mene 2 dana, jedva sam se na zvučnike vratio.[/quote:3gawyl7n]
Nemoj tako...doči če WIKING i reč da Bogohuliš..i preporučit ti razera umjesto Senhajzera :D .....
[quote="Lord Jambrek":3gymytp4][quote="amd freak":3gymytp4]U feniksu ih je bilo jedno vrijeme..pa se probaj raspitat....al osobno ti nebih preporučio te sluške....za malo više para ugrabi nekog jeftinijeg logitecha i miran si!
Ili za 250kn kupi pre odlične Senhajzerove slušalice, frend uzeo, bile kod mene 2 dana, jedva sam se na zvučnike vratio.[/quote:3gymytp4]
Nemoj tako...doči če WIKING i reč da Bogohuliš..i preporučit ti razera umjesto Senhajzera :D .....[/quote:3gymytp4]
Wik je rekao da i sam ima Sennheiserove sluške i da su mu prejebene, te da su one više za multimediju, a Razer za gaming, i nigdje nije pljuvao ni uspoređivao Sennheiser i Razer, jer su to dvije različite kategorije.
Lord Jambrek
24-06-2007, 21:52
Da, ali kaj nije bolje uzet neke sennheiserove sluške za 250kn i mikrofon za 20-50kn i dobiješ 1000x bolji zvuk nego da uzmeš neki headset za 500kn koji je kao fol za gaming.
Gaming roba je pre cijenjena, ima puno bolje opreme za manje pare.
Firme napišu gaming i nabiju cijenu, a mislim da 250kn za sennheiserove slušalice zaista nije puno.
Osim toga, ak baš oćeš gaming slušalice s mikrofonom, rađe bi uzeo one loghitech precision headset za 250kn
http://www.komplett.no/img/p/400/307078.jpg
nisu loše, meni su se dosta svidjele.
Osim toga, ak baš oćeš gaming slušalice s mikrofonom, rađe bi uzeo one loghitech precision headset za 250kn
http://www.komplett.no/img/p/400/307078.jpg
nisu loše, meni su se dosta svidjele.
Neudobne su i zvuk je daleko lošiji nego na Sennheiser HD201 koje su cijenom isto tu negdje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.