Log in

Pogledaj cijelu verziju : nestale slike s diska

Frozen
18-06-2007, 23:41
sad upalim externi disk i vidim da mi fali 2 gb slika i .psd fajlova :shock: :shock:

može razlog ako postoji...i dal se to može vratiti!?

zadnje kaj sam radil je bil ''search''...

NITROS
18-06-2007, 23:54
mozda si ga ugasio prije nego je prebacio sve slike, ili si ga jednostavno ugasio dok je nesto radio sa glavom. Moze se vratiti, samo nemoj nista kopirati i pejstati na disk da nebi preko tih starih fileova nasnimio, e onda nema povratka. Nemogu se sada sjetiti niti jednog softwarea za dizanje izbrisanih slika, al ce ti vec netko pomoci bez brige. Ili upisi u google.

Frozen
18-06-2007, 23:58
oke, pokušat ću potražiti

nego, tražil sam jedan .psd na disku, i usput je javljalo nekakve greške za unreadable files...to ih je moglo izbrisati?

NITROS
18-06-2007, 23:59
Neznam, trebao bih vidjeti sto javlja i sto si ti tocno napravio. Ali mislim da je nestao dovod struje u disk kada se nesto dogadalo ili neki virus.

Frozen
19-06-2007, 00:03
damn...nisu samo slike nesatale...nestalo je puno više toga...instalacije za programe teške ukupno 4-5gb i 200 mb muzike

a od slika je ostalo 160 mb
i nema virusa na kompu ni disku i disk je bio još duže vremena upaljen poslije kak sam ugasil tražilicu

Sgt. Bull
19-06-2007, 00:20
damn...nisu samo slike nesatale...nestalo je puno više toga...instalacije za programe teške ukupno 4-5gb i 200 mb muzike

a od slika je ostalo 160 mb
i nema virusa na kompu ni disku i disk je bio još duže vremena upaljen poslije kak sam ugasil tražilicu
to se dogodilo i mom prijatelju,također došlo je do masovnog štopanja u svakoj igri,pokušao je sa svakakvim antivirusima i raznim programima no nije ništa bilo.još uvijek pokušava da riješi taj problem,jerbo izgubio je od ikona,muzike,slika pa čak i nekih fileova iz igara...spominjao mi je nekakav microsoft nešto što mu se pokreče kada pokrene računar i da je to antivirus registrovao kao virus.pitat ću ga sutra što je to pa ću ti javiti što i kako,jerbo on kaže da je jedini način da se toga riješi jeste da ga preko interneta uninstalla...dakle ako ti je kao i u njega onda ti je komp u banani :( ako skonta riješenje javljam ti...

Frozen
19-06-2007, 00:22
externi disk...

Sgt. Bull
19-06-2007, 00:27
externi disk...
ah nisam vidio da je externi :o ajd ako skontaš kako to riješiti,javi ovdje...da mu mogu reći...znači to windows i nema veze,bah to sam mu i rekao...nvm valjda češ skontati kako to riješiti...

riddick
19-06-2007, 18:07
sad upalim externi disk i vidim da mi fali 2 gb slika i .psd fajlova :shock: :shock:

može razlog ako postoji...i dal se to može vratiti!?

zadnje kaj sam radil je bil ''search''...Sjako jednostavno-napravis backup od toga kaj je ostalo i probas ga formatirat,pa ako se dogodi isti problem u ducan po novi.. nemas kaj razmisljat.. ako je doslo do ostecenja nekih sektora tu ce ti fajlovi konstantno nestajat il bit unreadable... :wink: mozes probat --> my comp- desni klik na disk -propert-tools-check now -dalje ces znat..

McPingvin_v2.0
19-06-2007, 18:12
mislim da je njemu važno da se te slike povrate...

riddick
19-06-2007, 18:25
pa onda neznam ima onih nekih programcica za data recovery nek progoogla malo.. nebu mu sve sa neba palo.. :D :D :D sig je izgubil slike od tere patrick ili neke slicne hehe.. :wink:

Gwin
19-06-2007, 18:26
http://www.quetek.com

File Scavenger

ako po tom disku nije naknadno pisano, scavenger je sposoban iščupat podatke sa kompletnog diska..

toliko je jak da sam imao prilike vidjeti kako spašava corruptani RAID-0

Frozen
19-06-2007, 18:38
fala gwin :pray:

idem sad isprobati kak to radi...

ideš....2500 fajlova je do sad našel, gwin, spasil si me :pray:

pa onda neznam ima onih nekih programcica za data recovery nek progoogla malo.. nebu mu sve sa neba palo.. :D :D :D sig je izgubil slike od tere patrick ili neke slicne hehe.. :wink:

baš...prije bi rekao .psd-ovi crteža...i nekoliko jako važnih programa težine 500 mb svaki, i tako to...

str33t6l0w
20-06-2007, 21:18
mislim da je rijeseno.. ako nije na pp dajte da unlockam...

lock...

NITROS
20-06-2007, 21:20
Nema potrebe za lockom. Nemora se svaka tema lockati nakon sto je naden odgovor, mozda netko bude trebao rijesiti slican problem pa da ne otvara topic nego lijepo sa searchom nade ovaj topic