Pogledaj cijelu verziju : monitor
1/2Čale1/2 Amazing
09-06-2007, 12:31
postovanje! evo za moj prvi post(pitanje):
:D
dvoumim se izmedju ova dva monitora:
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=100.319.044
http://www.links.hr/index.php?naziv=Monitor+19%27%27+LCD+PHILIPS+190[url]X6FB%2C+8ms%2C+DVI%2C+250cd%2F2%2C+600%3A1%2C+Ligh tFrame%2C+PerfectPanel&option=artikl&id_kategorija=10031925&id_artikl=100.319.018
sad koji je bolji za igranje i rad u wordu
1/2Čale1/2 Amazing
09-06-2007, 12:36
smijem li pitat zasto?? :D
zbog brzine odaziva,manje cijene..samsung :D
dRugi jer i ja imam isti samo 17" verziju.Predobar je taj Philips,garancija na 0 mrtvih pixela,odlicna slika.Na prednjoj strani ekrana imas senzor osjetljiv na dodir koji jednostavno mjenjas sliku izmedju filmske,video-tv i interneta.Odziv od 8 ms je fenomenalan jer ga razliciti proizvodjaci razlicito mjere.samsung to mjeri od sivog do sivog dok Philips to radi od crnog do crnog tak da se na to ne obazires.Uostalom ja imam stariji model sa 12ms odziva i nikada,ponavljam nikada ni u jednoj igri nisam primjetio nikakve duhove.
Dizajn je stvar osobnog ukusa ali meni je npr. jedan od ljepsih.Kupio sam ga na crno za smjesnu paru ali sam prije toga otisao u ducan i usporedio ga sa ostalim izlozenim modelima i imao je najbolju sliku,barem meni.
AL ukupno gledajući samsung u ovom slučaju ima veću ocjenu,,,a i razlika od 200kn nije za odbacit!
Sveukupno gledajući koji god da odabere mislim da nema greške!
Sve je to individualno,najbolje da ode u ducan i odluci se na licu mjesta.Fino pogleda u radu jedan pored drugoga i odabere.200 kuna na monitoru koji najduze opstaje u konfiguracije nebi trebao biti presudan faktor,makar ni to nije zanemariv iznos.
Alan Ford
09-06-2007, 20:12
dRugi jer i ja imam isti samo 17" verziju.Predobar je taj Philips,garancija na 0 mrtvih pixela,odlicna slika.Na prednjoj strani ekrana imas senzor osjetljiv na dodir koji jednostavno mjenjas sliku izmedju filmske,video-tv i interneta.Odziv od 8 ms je fenomenalan jer ga razliciti proizvodjaci razlicito mjere.samsung to mjeri od sivog do sivog dok Philips to radi od crnog do crnog tak da se na to ne obazires.Uostalom ja imam stariji model sa 12ms odziva i nikada,ponavljam nikada ni u jednoj igri nisam primjetio nikakve duhove.
Dizajn je stvar osobnog ukusa ali meni je npr. jedan od ljepsih.Kupio sam ga na crno za smjesnu paru ali sam prije toga otisao u ducan i usporedio ga sa ostalim izlozenim modelima i imao je najbolju sliku,barem meni.
Ako su monitori LCD zar i oni imaju mrtve pixele,to sad ne kužim-dal imaju na kraju ili ne?(mrtve pixele mogu imat samo CRT monitori ili?) :?
jesi kad vidio koji CRT sa mrtvim pixelom?
Rade kupi phillips, ima garanciju da neces dobiti niti jedan mrtvi pixel, mislim da je to jako vazno. Ajde pozz :)
1/2Čale1/2 Amazing
10-06-2007, 10:11
dizajn mi neigra nikakvu ulogu!! samo da je slika dobra i da nema ghostinga! :roll:
procitao sam negdje na ovom forumu da je neki lik nedavno uzeo ovaj prvi monitor i da je super zadovoljan s njim!!
Pa onda uzmi prvi,isto neces pogrijesiti.
Ponavljam odi u ducan i usporedi ih u radu pa se onda odluci.Mozemo mi ovdje nabrajati prednosti i mane u nedogled i nista ti nece biti jasnije.
1/2Čale1/2 Amazing
10-06-2007, 13:37
hvala puno!! :pray:
e daj mi samo preporucite usput neko prostrano kuciste da unutra moze stat GTX, dva harda... do 600kn
hvala :roll:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.