Log in

Pogledaj cijelu verziju : Splinter Cell: Conviction

Stranica : 1 [2]

W3DR4N
18-03-2010, 09:09
Splinter Cell:Conviction potvrđen za Apple iPhone (http://wireless.ign.com/articles/107/1076490p1.html)

flander
18-03-2010, 09:27
iphone je iovako smeće tak da nema potrebe obraćat pažnju

W3DR4N
18-03-2010, 09:39
iPhone je vodeća igraća platforma s najviše prodanih igara. :thumbs2:

Aral
18-03-2010, 10:43
Istina, inače ne bi radili igru za njega.

Deadwalker
18-03-2010, 10:52
Neznam, ne vidim bolju stvar nego recimo sjedis na matematickim metodama i pod klupom na iPhoneu igras tako nesto. Isssssss<3 :D

I ono, kao kod AC2 i ova ce tema duze vrijeme zjapit praznom osim mozda par ljudi koji eventualno kupe igru i prenesu nam svoje dojmove.
Priznali vi to ili ne, Ubisoft je napravio najbolju zastitu do sada.

Posto sam odigrao sve nastavke u serijalu i opcenito mnogo lajkam igru, budem delvi kak bu financijska situacija. Ako bude mogucnosti, kupit cu ovo

flander
18-03-2010, 11:16
koji onda klinac idete na predavanja ?

W3DR4N
18-03-2010, 11:34
zbog potpisa, onak

flander
18-03-2010, 11:57
not in my town ^^

Deadwalker
18-03-2010, 14:49
koji onda klinac idete na predavanja ?

kako rekose Vedran.
Mislim ono, skuziti sta prica zena je isto kao sto pokusati shvatiti smisao tekstova Lepe Brene.

Al dobro, nebi sada u off-topic... :)

Srle
18-03-2010, 16:59
SC:C imam želju da kupim, samo ne sad. AC II nisam imao želju uzimati, dok mi DRM ne smeta u Convictionu, jer toliko ovu igru želim igrati, da mi DRM ne predstavlja problem.Samo da sad dam 60 ju-es baksa za igru za koju ne znam ni kako je optimizovana za PC, gdje nisam vidio nešta vezano za PC,plus ukoliko je i pola priča o UBI serverima istinita, malo mi je u ovom trenutku previše...valjda će za dva mjeseca biti jeftinije,,, mogao sam dugo čekati, mogu još dva - tri mjeseca...
Kao što rekoh DRM, kad je u pitanju ova igra, mi ne predstavlja problem...
BTW monolog ovog (HwaEWP-_FPw)Sje najgori pokušaj opisivanja Sama i reklamiranja glavnih featuresa u igri...ali me wants

Deadwalker
18-03-2010, 18:06
Kada budes jednom kupovao, javi, vjerojatno cu i ja pa mozemo onda u co-opu^^ :)

Srle
18-03-2010, 18:36
Kada budes jednom kupovao, javi, vjerojatno cu i ja pa mozemo onda u co-opu^^ :)
Može, samo pod uslovom da ja igram ko Rus...

Deadwalker
18-03-2010, 18:40
Nema problema :)
Trebam samo iskusnog SC druga da prodemo tu co-op kampanju kak bog zapovjeda 8)

Sgt. Bull
18-03-2010, 18:44
Trebam samo iskusnog SC druga da prodemo tu co-op kampanju kak bog zapovjeda 8)
ME ME ME

:D

Deadwalker
18-03-2010, 18:46
Isssssss, ko bi reko da ima zainteresiranih za ovo :D
Nema problema, sve se bumo dogovorili.
Al kao sto rekose Srle, pricekat cu malo s kupnjom da vidim kakve ce biti rece, a i da malo cijena padne(Steam<3). Pa se beme sve dogovorili :)

Arbiter of Change
19-03-2010, 01:20
Evo zahtjeva i poprilično iscrpno tehničko objašnjenje:
http://www.pcgameshardware.com/aid,7067 ... ures/News/ (http://www.pcgameshardware.com/aid,706783/Splinter-Cell-Conviction-PC-version-is-a-console-port-with-extra-quality-features/News/)

- CPU: 1.8 GHz Intel Core2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 or better
- RAM: 1.5 GiB (XP)/ 2 GiB Vista and Windows 7
- Graphics card: 256 MiB DirectX 9.0c video card (512 MiB recommended)
- Sound card: DirectX 9.0c sound card
- DVD-ROM: DVD-ROM drive
- HDD: 10 GByte free disc space
- Internet connection: Broadband connection

GDra
19-03-2010, 13:33
Nije previše. Mogao bih kupiti ovu igru. Zna možda netko hoče li biti demo?

Srle
19-03-2010, 13:37
Nije previše. Mogao bih kupiti ovu igru. Zna možda netko hoče li biti demo?
Demo ima ali samo za xbox... PC demo neće biti (ne sigurno, ali velike su šanse)Snikada

Sgt. Bull
19-03-2010, 13:38
Jesu ovo minimum ili recommended?

GDra
19-03-2010, 13:41
Minimalno.

flander
19-03-2010, 14:11
ma to ćemi letit ^^

Sgt. Bull
19-03-2010, 14:31
ma to ćemi letit ^^
Kroz prozor ili?

flander
19-03-2010, 15:47
na kompu :P

Srle
19-03-2010, 18:34
Igra opet odgođena...ali samo PC verzija...kakav fist-fuck ubisofta nad PC gamerima...
ovo može biti dobro samo ukoliko maknu DRM iz PC verzije inače ovo ja stvarno iživljavanje na PC-u i gamerima istog...UBI stvarno sprovodi neku vrstu psihološke tiranije...mislim,15-20 dana odgode nije puno, neću se ubiti, ili nervirati, ali jednostavno smeta mi ovakav odnos...

kulamasta
19-03-2010, 18:38
Tko zna zasto nas tako mrze...

GODSKILLER
19-03-2010, 20:27
Tko zna zasto nas tako mrze...

najbolje da se žalimo Sud u Strasbourgu,možda on kao i Romima donese odgovarajuču presudu :rotfl:

kulamasta
19-03-2010, 22:42
Treba pokusat

Praetorian
25-03-2010, 11:53
Objavljeni su preporučeni zahtjevi za Splinter Cell: Conviction.

U Splinter Cell: Conviction, petom nastavku u popularnom serijalu, istraga o smrti svoje kćeri nenamjerno dovodi bivšeg agenta Sama Fishera do otkrića kako je prevaren od svoje agencije, Third Echelon. Sada kao odmetnik, Fisher se nalazi u neizvjesnoj utrci s vremenom za zaustavljanje terorističke prijetnje koja prijeti milijunima života.

Splinter Cell Conviction će sadržavati co-op kampanju koja će djelovati kao prequel na singleplayer priču. U kooperativnoj kampanji dva igrača moraju pronaći i vratiti četiri EMP oružja prije nego ih se proda na crnom tržištu. Postojat će i borbeni modovi kao što su Hunter, Last stand, Face-Off i Infiltration.

Splinter Cell: Conviction izlazi 15. travnja ove godine za PC i Xbox 360. Demo inačica za Xbox 360 je sada dostupna preko Live servisa.

CPU: Core 2 Duo ( 1.8 Ghz) or Athlon X2 64 (2.4 Ghz)
RAM: 1.5 GB RAM (WinXP), 2 GB RAM (Vista/Win7)
Graphics Card: GeForce 7800 or Radeon X1800 with 256 MB
HD Space: 10 GigaByte
Internetconnection with 1 MBit/s

Preporučeni zahtjevi:

Supported OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Processor: 1.8 GHz Intel Core2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 64
RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c–compliant video card (512 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 10 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headset, 12-button gamepads with analog sticks
Internet Connection: Broadband Internet connection
*Supported Video Cards at Time of Release: NVIDIA GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series ATI RADEON X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
Note: A permanent high speed internet connection and creation of a Ubisoft account are required to play this video game at all times and to unlock exclusive content. Such content may only be unlocked one single time with a unique key. You must be at least 13 to create a Ubisoft account.
Igra je odgođena za pc, zbog stavljanja DRM zaštite.

Srle
26-03-2010, 18:08
launch trailer (lcEBP1xAzmk)Staman kad mislim da igra (nastzranu UBI i njihove gluposti) ne može biti bolja...Johnny Cash....orkovski waaaghhh!! krik najbolje opisuje moje uzbuđenje igrom
mogao sam dugo čekati, moći ću još malo...dok cijena padne sa prevelikih 60 ju-es-baksa...makar na 45...znači još makar dva-dva i po mjeseca...taman daza rođendan si uzmem....best b-day gift evah...

Deadwalker
01-04-2010, 10:25
Malo gledao cifre te game.co.uk mi se cini kao najpovoljnija opcija:

http://img179.imageshack.us/img179/200/splintercellcon.jpg (http://img179.imageshack.us/i/splintercellcon.jpg/)

Sa dostavom oko 230kn. Kad mi sjednu pare, vjerojatno cu naruciti to :)

Chappi
01-04-2010, 20:06
Sinko raunaj i na carinu...Ja i frend smo od tuda uzimali..ali na kraju nam je doslo ko da smo uzimali u Hrvatskoj...

Grim
04-04-2010, 12:28
Ubisoft Want To Make Splinter Cell Games 'For A Long Time' Yet (http://connectedconsoles.com/blog-Conviction-Isnt-The-End-For-Sam-Fisher.cfm)

Splinter Cell: Conviction Creative Director Maxime Beland has said that the game is not the last we'll see of Sam Fisher.The franchise has followed the story of Fisher since the first instalment back in 2002, and Beland says he wants his three year old son to be playing new instalments when he's seventeen or eighteen.

"Sam's story is definitely not over" he said, in a video interview with GameTrailers. "My son is three and a half and once he hits seventeen in the states and eighteen in Europe, I want him to play the Splinter Cell games so I hope we're going to be making them for a long time"

Splinter Cell: Conviction will release for Xbox 360 and PC - though we are still waiting for a PS3 version - on April 15 in Europe. Gamers in North America can get it from April 13.

Oh I see, žele SC pretvoriti u što dužu trakavicu da je mogu što više istisnuti, loša ideja.

Deadwalker
04-04-2010, 12:32
Slazem se. Rekoh vec, ovo je postao studio bez vizije. Stancaju nastavke kojima proporcionalno pada kvaliteta. Zalosno

Srle
07-04-2010, 17:32
BTW ni jedan klip nema spoilera, samo gameplay

Sam spiderman Fisher (RUkekm807dgl)S- jest malo nerealno da se Sam ovako brzo kreće,al ova "catch guy" misija izgleda zabavno i zanimljivo, nekako me podsjeća na AC
kako Sam ubija (oThihLEBgVE)S jedino što je bolje od Samovih killsa, su komentari koje tad dobacuje sebi/žrtvi...nema ih u ovom filmu al ima u xbox demo klipovima
Sam koristi stvari oko sebe (TaxVqUw3q74), samo moram reći...neeee crvena burad...međunarodni simbol eksplozije...i dobar fazon sa auto-alarmom...

Sve u svemu jedna potencijalno ultra awesome igra koju jednostavno moram imati...i dalje za mene ovo je "the" igra 2010 godine...mada Sam djeluje čudno kad trči i kad čuči i hoda....

I da valjda je glavni "brainstormer" igre rekao da mu je žao što u igri nema nošenja leševa, da nisu imali vremena dato ubace (možda svega ostalog nisu imali ali vremena sigurno jesu),ali da bi DLC mogao to da riješi te je rekao da već ima gotovih DLC-ova, vjerovatno nekih CO-OP mapa...

flander
07-04-2010, 19:21
a jebate da to nisu mogli ubacit nošenje leševa =/

doduše to sam radio nikada :D ali kad sam se zabri totalno u igru onda sam skrival ama baš svaki leš

Arbiter of Change
09-04-2010, 21:04
Čujem da je neki konzolaši već igraju... ima tko tu pa da nam da dojmove?

:eyebrows:

Srle
10-04-2010, 09:49
evo rewiev IGN-a (http://xbox360.ign.com/dor/objects/902601/tom-clancys-splinter-cell-conviction/videos/splintcell_vdr_040910.html?show=hi)Sbitno je napomenuti da ima mini bitch slap spoiler, ali ništa što bi pokvarilo igranje....9.3/10 ocjena
60 dolara za 5 sati SP-a... i još toliko MP-a...previše je deminutiv, čak i od UBI softa....Tolike godine rada za samo 5 sati, al očigledno 5 uber-awesome-bad-ass sati igranja....

Grim
10-04-2010, 10:07
Wait what... 5 h, očekivao sam puno više. :(

Neće valjda i PC verzija koštati 60 $?

Constantine
10-04-2010, 10:08
meh,ignu nista ne vjerujem,ali 5h je smijesno malo,kada to uopce dolazi na PC?

Arbiter of Change
10-04-2010, 10:09
Naravno da neće, ne bi nikada PC igre poskupile.

...
...
...

Oh, wait. :(

bezimeni
10-04-2010, 10:09
I onda još da ocjenu 90+ :( . Da je ne znam koliko dobra 8 sati bi trebao biti neki standard. Nisam je ni mislio kupiti ali ovo je žalosno.

Hlupa110
10-04-2010, 10:14
Jel zna ko oce li u sljedecem broju pcplaya bit demo sc convictiona

Srle
10-04-2010, 10:17
Wait what... 5 h, očekivao sam puno više. :(

Svi smo očekivali više...

PC verzija 50 evra download sa ubi.shop-a, 25 funti sa game.co.uk...hmm ovo drugo izgleda primamljivo...ne, must resist the dark side...must wait...
Definitivno sam napaljen da igram samo mi se u ovom trenutku ne daje puna release cijena za 5 sati igre i još toliko MP-a, moram sačekati...iako mi mali glas u glavi govori suprotno...
Al prije svega makar jedan vidoe PC verzije da vidimo kako sve izgleda je li uopšte optimizovano.

Jel zna ko oce li u sljedecem broju pcplaya bit demo sc convictiona
nema PC demo za conViction....neće ga nikada ni biti po riječima ljudi iz UBI softa...

i da PC verzija dolazi 30.04.2010....dve sedmice nakon xbox verzije...

Arbiter of Change
10-04-2010, 11:31
Stvarno, ljudi počeli rageati. :)

I jadan Ubisoft, nikako da okrene koju kintu. Prvo je morao spustiti cijenu AC2, a sad ovo. :eyebrows:
Splinter Cell Goes Cheap, Thanks To Busted Merchandise (http://kotaku.com/5513954/splinter-cell-goes-cheap-thanks-to-busted-merchandise)

The Splinter Cell Conviction collector's edition has just been reduced in price, from $80 to $70. It's hardly an act of charity, though; you can instead thank some dodgy USB drives for the savings.

According to a "random sampling" of the USB drives, which were among a number of goodies included in the collector's edition, many of them are "defective". Not all of them, mind you, just "many".

With the game out next week it's too late to remove them from the pack, so instead anyone picking up the collector's edition can indulge in a little USB stick lottery. Maybe it'll be broken, hence the $10 saving, and maybe it won't, and you just made $10.
Došli smo dakle i do toga da se ljudima svjesno prodaje polu-funkcionalna tehnika.

Srle
10-04-2010, 11:36
Sreća pa je EU verzija CE bez USB-a..umjesto toga dolazi Statua Fishera...kojoj će očigledno otpasti ruke ili glava...ili ima olova u sebi... ili sama od sebe radi M&E na onima koji ju gledaju...

Deadwalker
10-04-2010, 11:43
Razocaran sam. Samo 5h gameplaya??? Bemu misa, MW2 se duze igra. S druge strane, multiplayer mi je privlacna opcija. Vjerojatno ce kasnije doci i DLC-evi gdje ce biti novih co-op misija. Al opet, 60$ za 5 sati? Omjer ulozenog i dobivenog je definitivno prelos. :(

Srle
10-04-2010, 12:13
Možda je sve ovo i bila ideja UBI-ja...Sad će svi kritikovati cijenu i dužinu igre i niko neće kritikovati DRM, i onda će reći da se niko nije žalio na DRM u ConVictionu :D ....Well done, UBI,

Grim
10-04-2010, 13:27
Razocaran sam. Samo 5h gameplaya??? Bemu misa, MW2 se duze igra. S druge strane, multiplayer mi je privlacna opcija. Vjerojatno ce kasnije doci i DLC-evi gdje ce biti novih co-op misija. Al opet, 60$ za 5 sati? Omjer ulozenog i dobivenog je definitivno prelos. :(
Ako će i doći DLC-ovi, Ubisoft će ih dodatno naplatiti. :D

Aral
12-04-2010, 09:34
Hey Ubisoft, 5 Hours? Keep That Sh*t! (http://www.ironstarmovement.com/profiles/blogs/hey-ubisoft-5-hours-keep-that)

Lol, piece of cr4p.

Sgt. Bull
12-04-2010, 09:36
Žalosno. Da jedna igra koja je sa trečim nastavkom toliko napravila, da sada to uništi. 100% će biti DLC-ova na bacanje, ali opet nije to to. :(

Constantine
12-04-2010, 09:43
cini se da ce sada biti sve popularnije izbacit poluproizvod pa ga nadopunjavat DLC-ovima,u pocetku besplatnim ali kasnije ne.

CAK_CROchef
12-04-2010, 09:51
i meni se cini
sama svi vole uvijek sam volio SC pa ako bude neka akcija uskoro nabavit cu si igru

Srle
12-04-2010, 10:08
Kakvi crni DLC-ovi...možda nova oružija ili neke MP mape...al to opet ne mjenja ćinjenicu da je SP kratak,a koliko sam čuo zbog priče u SP se ne bi ništa novo moglo staviti (osim možda opcije da se mrtvi nosaju uokolo)...koliko god da MP izgledao dobro i zarazno, ja ovo planiram uzimati uglavnom zbog SP-a...

Usput sinoć sanjao da igram Conviction...i onako se probudim sav sretan i dok još u polusnu pijem kafu kontam kako ću opet skočiti na istu čim kafu dovršim...i onda me onako u sekundi pogodi da sam sve sanjao...aaaaaaa!!!!

Deadwalker
13-04-2010, 20:02
Gledam recenzije i ocekivano svugdje vrlo visoke ocjene. Pretezito preko 9.0. Sve je super, jedini nedostatak je prekratka kampanja. Ocito se za ovaj nastavak Ubisoft orjentirao na multiplayer koji ce se jos vjerojatno nadogradivat kroz DLC-ove. U prijevodu, skratili su originalnu igru kako bi jos dodatno zaradili na famoznim "paketicima".

Bemu misa, ti DLC-ovi su najveca pljacka od kada je gaming industrije. :(

Arbiter of Change
13-04-2010, 20:05
Meni je komično kako svi to spominju kao neku sporednu stvar, a ne može bitno najvažniju od svega.
Ono, može igra biti bogom dana, ali je za prozor ako završi prije nego li i počne.

Deadwalker
13-04-2010, 20:07
Slazem se. Al ajde, rekoh, ovo je vise sada multiplayer orjentirano. Ima cijela posebna kampanja za co-op koja takoder nudi 5-6 sati gameplaya i koja nema veze sa Fisher kampanjom. I bit ce vjerojatno novih takvih co-op misija kroz DLC-ove. As I said...

Feanor
13-04-2010, 20:16
Da ali navodno ima co-opa koji traje još 5 sati i kojeg možeš igrat solo, i navodno ima solidnu priču te je za razliku od Convictioa čista šuljačina u starom Splinter Cell stilu, tako da ako je to istina nemate se što bunit.
Co-op se može igrat i igrat u multiplayeru....

Deadwalker
13-04-2010, 20:18
Co-op kampanju nema smisla igrati single. Daleko je zabavnije u dvoje. Kao sto rekoh, kada kupim to, ako bude jos ovdje ljudi koji krse svoje principe( :eyebrows:), budemo se dogovorili za nekakav termin zajednickog igranja. :)

Srle
14-04-2010, 08:04
GT recenzija (http://www.gametrailers.com/video/review-hd-splinter-cell/64417)
relativno visoka ocjena i vele 8-10 sati igranja SP-a...kome sad vjerovati...za one koji su vidjeli moje muke sa izborom na temi o DRM izabrao sam opciju 2 tako da mi rođendanski poklon u vidu meni najiščekivanije igre može i ranije doći....
ono što mi smeta jeste ono kad slika postane crno - bijela...odličan efekat, ali za sad me bode u oči kad gledam, možda dok igram ne bude tako, i druga stvar je zadnji kill prilikom M&E, koji bude zumiran i u slov-mo...ne sviđa mi se ne znam zašto...uglavnom to mi izgledaju kao mane...
Koliko god da ovo želio zbog SP-a,imam osjećaj da ću mjesece gubiti dok budem MP-ao....

Aral
14-04-2010, 08:44
Izgleda ok, ako su složili dobar omjer akcije i stealtha moglo bi dobro ispast. Naravno, ovo na konzolama igrat je pravi fail sa ciljanjem, čeka se PC verzija.

Nee Joe
14-04-2010, 08:46
Ubisoft je ciljao na co-op igranje kao glavni dragulj ove igre.... Valjda su pucali na to kao što je Infinity Ward profitirao sa Co-opom u MW2-u.... Šteta što su sa SP-om zeznuli, to ih je skupo koštalo dobrih kritika, a vjerujem i ljubavi javnosti... Gameri su se malo razočarali nakon toliko iščekivanja (a i vlasnici PS-a, za kojeg SC ne postoji :D)...

Nee Joe
14-04-2010, 08:49
Izgleda ok, ako su složili dobar omjer akcije i stealtha moglo bi dobro ispast. Naravno, ovo na konzolama igrat je pravi fail sa ciljanjem, čeka se PC verzija.

Sry na double postu, ali malo si me razočarao sa tom rečenicom.. Ljudi i većinom vlasnici PC-a podcjenjuju konzole i TPS-ove ili FPS-ove na njima upravo zbog ciljanja, što zapravo i nije veliki problem. Ova tema je već malo istrošena, al smeta mi kad netko podcjenjuje igru (bila pucačina ili ne) samo zato što je na konzoli.

flander
14-04-2010, 08:57
ako ništa vise odigram igru radi price ^^

Srle
14-04-2010, 09:04
niko ne podcjenjuje igru na konzoli, već otežano ciljanje, jer je miš razmazio PC gamere...
S druge strane super mi se to što Sam nije "besmertan" jedan-dva metka ga na mjestu ubiju...što baš iziskuje stealth i planiranje...BTW šta mislite kako se oba djela (SP i MP) završavaju...već je rečeno epski, ali ono što mene interesuje je da li glavni likovi uviđaju svijetlost dana na kraju...i baš bi bilo zakon da Sam u SP naiđe na likove iz CO-OP-a...archera i kestrela, (btw u više navrata sam rekao ko želi CO-OP-at sa mnom ja igram kao Rus,lik je više bad-ass i nema facu pospanog pedofila)

Aral
14-04-2010, 09:07
Neznam, mene samo SP zanima, ovaj co-op i slično mi je bzvz. Nego, zanima me dužina samo igre, ako je 8-10h to bi i mogao prihvatit, al opet to sve ovisi o dinamici same igre.

BINUX
21-04-2010, 17:48
Šta je sa PC verzijom igre kako to da nije još izašla?

Sgt. Bull
21-04-2010, 17:54
Odgođena 14 dana. Trebala je 16. ali su je odgodili skroz do 30. travnja.

Srle
27-04-2010, 08:09
evo prvih (valjda) screensa za PC (http://www.samfisher.cz/sf2/main.php?sc=sc5&menu=pictures/CZ_Screeny&module=picture)....Sve je na češkom (opet, valjda?) pa ne bih znao ima li spoilera u titlovima...Prvi komentar... grafika zadovoljava.... izgleda da su kontrole: e-execute, q-gadžet( :D ) space-interakcija s okolinom (cover,skakanje), i standardni wasd...left click je za takedownse i pucanje, ostaje da skontamo šta je za mark i zoom

Deadwalker
30-04-2010, 13:46
Kolko vidim na Steamu, od jucer je igra raspoloziva za kupnju. To cu ubosti sigurno kada mi zavrsi semestar^^

Tsaя
30-04-2010, 14:04
Neznam kako će ispas ono kad se mijenja slika u crno-bijelu. To mi je bezveze ko u saboteru.

Srle
30-04-2010, 15:15
Na UBI forumu 9 od 10 ljudi traži da UBI izda odmah neki patch,10-ti traži isti u dogledno vrijeme :D , gamespot u recenziji PC verzije našao milion bugova, valjda nema nikakvog vida komunikacije između igrača u MP-u (?)...možda ipak pričekam sa rođendanskim poklonom....
a AI je na nivou duhova iz pacmana (http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancyssplintercellconviction/video/6260600?hd=1)
i ovo je najčešći screenshot koji možete u igri vidjeti
http://image.com.com/gamespot/images/2010/118/reviews/939669_20100419_790screen009.jpg
...možda ipak pričekam sa rođendanskim poklonom....al si svakako uzimam...

flander
30-04-2010, 17:37
katastrofa što se AI-a tice, jako loše, ma preloše :?

Feanor
30-04-2010, 17:37
Goddamnit...

Aral
30-04-2010, 19:15
Kolko moraš bit glup developer da najvažniju stvaru ovakom tipu igara zajebeš. Totalno sranje. Ovo će bit samo dobro klincima koji se nabrijavaju na takvu spiku.

bezimeni
30-04-2010, 19:25
:rotfl:

Ponovo onaj AI od prije deset godina...upucaš jednoga i čekaš iza ćoška da se i ostali nanižu poput drva .Mora da se osjećaš jako "moćno " nakon odigrane misije :thumbs1: .

Deadwalker
30-04-2010, 20:07
Bemu misa
Preostaje mi samo kupiti Xbox :(

Arbiter of Change
30-04-2010, 20:19
katastrofa što se AI-a tice, jako loše, ma preloše :?
Izgleda da je Ubisoft stvarno pročitao onaj moj post o tome kako im DRM daje vjetar u leđa za nove failove pa su se sada bacili na uništavanje vlastitih franšizi - SC je već mrtav, PoP je isto na putu da mu se pridruži, a jedino je AC2 izgleda bio poboljšanje u odnosu na original.

Baš me zanima koju će iduću franšizu pokopati... /glances at Ghost Recon. :eyebrows:

Aral
30-04-2010, 20:41
To je neka zavjera da unište sve franšize na pc-u :)

@Deadwalker: Zašto bi kupio Xbox? Inteligencija je i tu i tamo loša, ak je to razlog. Ak je DRM...to je druga priča :)

Deadwalker
30-04-2010, 20:54
pa neznam...na xboxu je igra dobila vrlo visoke ocjene

=PcP=F@N
30-04-2010, 21:10
i sta bi to trebalo znacit da je igra dobra?

igra je žešće smeće..ujebali su cijeli serijal sa akcijom i da se priblže široj populaciji kojoj se neda toliko čekat i šuljat kao u prijašnjim dijelovima..idioti...eto im ga sad

*Fila*
30-04-2010, 21:16
i sta bi to trebalo znacit da je igra dobra?

igra je žešće smeće..ujebali su cijeli serijal sa akcijom i da se priblže široj populaciji kojoj se neda toliko čekat i šuljat kao u prijašnjim dijelovima..idioti...eto im ga sad
da to sam primjetio
doće mi ovih dana
a gledo sam trailere
po meni je to sad prelagano
ali gle isto i ko prinece of persia sjebali su ga sa 4 djelom
bar po meni jer su ga iuzmjenili
tak i ovo
jebiga tako to ide samo su pare bitne :o

Aral
01-05-2010, 11:24
Počeo igrat, nije loše. Sam dobro izgleda, zvuk je dobar, grafika je dobra, AI je glup. Vidjet ćemo dalje al to tek sutra navečer, uskoro pada roštilj i nema me do sutra.

edit: Interrogation rula, ono crno bijelo sa slikom kad ste u sjeni uopće nije loša fora, dobro funkcionira.

Praetorian
01-05-2010, 14:44
Isprobao sam igru i loša je jako, ja neznam zast se je odustalo od toga da Sam bježi iz zatvora i da ima dugu kosu i bradu. AL svejedno ću je preć zbog Splinter Cell franšize.

bezimeni
01-05-2010, 15:25
Odigrao prvu misiju.Igra je dobra AKO zažmirite na slijedeće stvari

1. nemaš osjećaj igranja kao u prethodnim dijelovima
2.strašno je arkadana.Npr. sa tipkom Q označite više protivnika , stisnite E i on ih automatski poskida :(
3.Igra igra više vas nego što vi igrate nju ...Vrlo malo radite ...pritisnete određenu tipku i gledate animaciju za animacijm i to kod najobičnijeg skrivanja , ubijanja , ispitivanja i sl :(
4. vidie se iz aviona da je rađena za mlađu konzolašku publiku
5. ovaj početak na normal je strašno lagan
6. grafika i nije nešto
Inače ima zabave za jedan prelazak :D .

Praetorian
01-05-2010, 17:14
bezimeni je sve rekao.

Arbiter of Change
01-05-2010, 19:08
Odigrao prvu misiju.Igra je dobra AKO zažmirite na slijedeće stvari

1. nemaš osjećaj igranja kao u prethodnim dijelovima
2.strašno je arkadana.Npr. sa tipkom Q označite više protivnika , stisnite E i on ih automatski poskida :(
3.Igra igra više vas nego što vi igrate nju ...Vrlo malo radite ...pritisnete određenu tipku i gledate animaciju za animacijm i to kod najobičnijeg skrivanja , ubijanja , ispitivanja i sl :(
4. vidie se iz aviona da je rađena za mlađu konzolašku publiku
5. ovaj početak na normal je strašno lagan
6. grafika i nije nešto
Inače ima zabave za jedan prelazak :D .
A zbog čega se onda uopće isplati kupiti? :)

Feanor
01-05-2010, 19:10
Priča? NE volim cliffhangere, a ovaj je trajo 3 godine, i onda jebeni LAUŠ pička mu materina u recenziji spojla

da mu je kćer ekšuli živa, ali da je neka zavjera vlade

Doduše nije da ja nisam pretpostavljao to, ali... pička mu materina.

EDIT: oprostite na zutoj minuti...

bezimeni
01-05-2010, 20:35
Isplati se kupiti zbog dinamične akcije i nabrijanog gameplaya .Igra ima pluseve i minuse te su šanse 50/50 .Ili ju voliš ili ju mrziš.Meni je dobra i to samo zato jer nije razvikana poput jednog COD MW II koji je jednako plitka igra. Zabavna je , makar je glup osjećaj što se igra praktički igra sama. Da su je najavljivali kao nešto najbolje ikada popljuvao bih je u kilometarskim postovima.

Deadwalker
01-05-2010, 20:55
Mene zanima kakva je co-op kampanja. To je u biti razlog zasto bih kupio igru...al ako je los AI, onda dobar dozivljaj igranja s nekim protiv AI-a pada u vodu...

bezimeni
01-05-2010, 21:00
Što se AI tiče ne vidim što bi tu bilo interesantno...u biti se igraš sa njima ko igra mačke i miša.Ispadaš ko Bataman pored njih .

Deadwalker
01-05-2010, 21:04
Pa tako je bilo u serijalu i do sada. Oduvijek se vrtio gameplay oko drzanja tame te tihih egzekucija. Zanima me konkretno da li je tko ovdje kupio igru( :eyebrows: ) i isprobao co-op te vidio da li AI u takvom modu igranja ima neke "napredne tehnike" reagiranja u okolini. :) (postu su onda 2 ljudska igraca pa bi bilo logicno da se oteza igra)

bezimeni
01-05-2010, 21:13
Ma nije ni približno isto kao prije...prije si morao puno više paziti , spremati mrtve na mračna mjesta , uzbune su bile daleko teže i morao si naciljati protivnika.Sada samo pomakneš miš na cilj koji se tamo zalijepi i dovoljno je par puta kliknuti ....moraš se potruditi promašiti .Luster sa 6 žarulja se kompletno ugasi čim pogodiš samo jednu žarulju i sl. :( .Ne vjerujem da je u co-opu mehanika išta drugačija. Jedino ako te napada njih 20 odjednom ali to je onda COD a ne SC .

Arbiter of Change
01-05-2010, 21:18
Wat? Valjda se konzolaški auto-aim da ugasiti?
/inb4 Wedran i forsiranja gamepada.

Deadwalker
01-05-2010, 21:20
Ma nije ni približno isto kao prije...prije si morao puno više paziti , spremati mrtve na mračna mjesta , uzbune su bile daleko teže i morao si naciljati protivnika.Sada samo pomakneš miš na cilj koji se tamo zalijepi i dovoljno je par puta kliknuti ....moraš se potruditi promašiti .Luster sa 6 žarulja se kompletno ugasi čim pogodiš samo jednu žarulju i sl. :( .Ne vjerujem da je u co-opu mehanika išta drugačija. Jedino ako te napada njih 20 odjednom ali to je onda COD a ne SC .

Kad je gameplay kolko sam vidio na promotivnim materjalima, akcijski orjentiran. Pocelo je u 4. nastavku, a produbilo se ocito u 5. nastavku. Izmjenili su bit igranja radi radnje koja se nastavlja odmah na 4-ku. Steta :(

bezimeni
01-05-2010, 21:43
Ma nije to onaj SC iz prva tri dijela ali i dalje je dobra igra .

Aral
02-05-2010, 09:59
Većinom ste sve rekli, rađen za konzole, action oriented, kako to i ide sa današnjim igrama. Miljama je to od originalnog koncepta splinter cella al eto, što je tu je. Odigrat ću jednom, možda dvaput i unistall. Igra nije loša al sumnjam da vrijedi tih novaca.

Deadwalker
02-05-2010, 12:40
http://video.ign.com/dor/articles/1075915/ign-the-blyth-report/videos/Blyth6.html

:rotfl:

Arbiter of Change
02-05-2010, 13:47
Odigrat ću jednom, možda dvaput i unistall. Igra nije loša al sumnjam da vrijedi tih novaca.
Oh, I like where this is going. :eyebrows:

Praetorian
02-05-2010, 14:00
Mozda danas probam co op, svi kažu da je dobar.

Aral
02-05-2010, 19:00
Odigrat ću jednom, možda dvaput i unistall. Igra nije loša al sumnjam da vrijedi tih novaca.
Oh, I like where this is going. :eyebrows:
Ko pod sobom rupu kopa... ^^

Mali zajeb, mamurluk kick in :) Al enivej, you get my point.

Btw. evo reviewa (http://xbox360.ign.com/articles/108/1082854p1.html)Ssa IGN-a, za 360 je al sp je potpuno isti i na pc-u.

Praetorian
02-05-2010, 21:03
Probo sam co op, i nije mi nešt, jer nevolim multiplayere. Sto se tice sp, moze igrat na stealth način, nije to samo pucačina kak se čini (osim jedne misije). Sam je sad opakiji nego kad je imao sve gadgete.

Aral
03-05-2010, 06:33
Da, jedno je sigurno, Sam je postao ultimate bad ass. Al ono.

Hidraulicar Kreso
03-05-2010, 15:12
Kako vam radi SC, meni podosta trzucka, ne znam jeli to do mojeg kompa ili je U3 engine postao zahtjevan kod novijih igara.

bezimeni
03-05-2010, 16:03
1680x1050 sve na high bez AA i AF 8X ...ide savršeno glatko osim uvodne scene sa logom koji trza .Ali kada krene igre nema nikakvih problema.Driveri 10.3 .

Feanor
03-05-2010, 16:53
Kao što rekoh frendu danas, najbolja vokalna/glasovna karakterizacija od likova u povijesti igara osim možda Raynora ali on je druga priča, tipu je jednostavno savršeno pogođen glas. Doduše malo mi u Convictionu djeluje preduboko za Sam-ovu konstituciju, ali nvm. Tu mi fale njegova standardna ispitivanja koja nisu na personalnoj razini. Tipa iz Chaos Theory-a:

Perp: ''w-w-w-who are you''
Sam: ''I'm a big bad man with a big shiny knife, who is not afraid to use it if I don't hear the right answers''

ili

Perp:Oh my god, you're a ninja, right?
Sam: You could say that.
Perp: Please kill me, it would be so cool if I was killed by ninja.

Hidraulicar Kreso
03-05-2010, 20:39
1680x1050 sve na high bez AA i AF 8X ...ide savršeno glatko osim uvodne scene sa logom koji trza .Ali kada krene igre nema nikakvih problema.Driveri 10.3 .

A dobro, ipak imaš jaču grafu od mene, driveri su nam isti, meni je čak i reza manja, ali opet igra trzucka, čak i nije na very high, već na high. Windowsi imaju možda 3 tjedna. Ali dobro, barem ću imati razlog za malo promijeniti stanje unutar kućišta, dugo nisam :D

vjever_masni
03-05-2010, 20:41
slazem se sa feanorom, odma na pocetku me odusevio voice acting kod sama

Feanor
03-05-2010, 20:45
slazem se sa feanorom, odma na pocetku me odusevio voice acting kod sama

Na početku Convictiona ili na početku serijala.... Jer kod mene je ovo drugo. Inače zanimljiva anegdota što sam gledo u nekom intervju-u Michaela Ironsidea (VA Sama Fisher-a) kako je bio u zrakoplovu sa ženom i naručivo je (kosher) jelo, kad se okrenuo neki klinjo sa sjedala ispred i pitao ga ''you're Sam Fisher right?'', što je čudno jer je i tip sam priznao da koristi malo dublji glas kad Voice Acta Fisher-a, tako da kaze da mu glas i nije baš presličan Fisherovom.

Sgt. Bull
03-05-2010, 20:48
@Feanor:Evo link. :)
AeLW49nRzXw

Aral
03-05-2010, 22:55
Oh kako ih ownam u nekim misijama. Igra nije neš bajno al opet nije ni loša, očekivano je na konzolama pobrala jako dobr ocjene al mislim da na pc-u neće proći samo tako. Al enivej, ipak je ovo sem fišer.

Tsaя
04-05-2010, 11:18
Evo nabavio sam igru, super je i to mi je najbolji Splinter Cell do sad. Igra je prejebena !!!!

Feanor
04-05-2010, 11:48
Igra je kao interaktivan film, imaš praktički 4 komandne tipke, pojednostavljenje totalno, ali nema veze igra je čist ok za jedan prelazak.
Jel sam to samo ja ili je Sam postao totalno Jack Bauer, u biti cijela igra mi se čini kao da se fura na 24....

Praetorian
04-05-2010, 12:04
Meni je najbolji Sc Chaos Theory, Conviction bi mi bio najbolji da je ubisoft napravio igru kak su ispočetka prikazivali igru, da Sam mora pobjeć iz zatvora, da je izdan od svih. I pričalo se da će moć ulazit u kuće i krasti laptop ko ima, da mu pomogne u obavljanju misija. Znam da je trebao spašavati Annu Grímsdóttir, i Sam Fisher je izgledao ko klošar duga kosa i brada. Policija mu je stalno bila za vratom, kad bi ga prepoznali na ulici morao bi bježat. To je ubisoft razvijao jako dugo i stvarno nenzam zašt su odustali od toga. A ovaj Conviction je sklepan za godinu dana, takav imam osjećaj.

Tsaя
04-05-2010, 12:14
E baš to. Baš sam se začudio kak je to drukčije, jer sam one starije trailere pratio, a ne ove nove, pa nisam ni znao što ću vidit. Al eto, igra me ugodno iznenadila.
I sve radi glatko na max. detaljima.

Feanor
04-05-2010, 12:14
Meni je najbolji Sc Chaos Theory, Conviction bi mi bio najbolji da je ubisoft napravio igru kak su ispočetka prikazivali igru, da Sam mora pobjeć iz zatvora, da je izdan od svih. I pričalo se da će moć ulazit u kuće i krasti laptop ko ima, da mu pomogne u obavljanju misija. Znam da je trebao spašavati Annu Grímsdóttir, i Sam Fisher je izgledao ko klošar duga kosa i brada. Policija mu je stalno bila za vratom, kad bi ga prepoznali na ulici morao bi bježat. To je ubisoft razvijao jako dugo i stvarno nenzam zašt su odustali od toga. A ovaj Conviction je sklepan za godinu dana, takav imam osjećaj.

To mi je opet previše Assassins Creed, čak je trebao biti i na tom engine-u...

Aral
04-05-2010, 13:48
Igra je kao interaktivan film, imaš praktički 4 komandne tipke, pojednostavljenje totalno, ali nema veze igra je čist ok za jedan prelazak.
Jel sam to samo ja ili je Sam postao totalno Jack Bauer, u biti cijela igra mi se čini kao da se fura na 24....
Baš sam i ja to htio reć, fura sa na 24 samo tako :)

flander
04-05-2010, 14:09
igra mi je dobra iz par razloga, prvenstveno zato kaj je to kako su već neki naveli to je Sam Fisher :D druga stvar želim znat kako njegov život završava, sad dali je AI neprijatelja najbolji ili najgori, to mi je najmanje važno, istina Bog ima tolko glupih situacija da je zanepovjerovat ali opet i zabavno

tako da igru igram isključivo radi priče ništa više :D

W3DR4N
04-05-2010, 15:10
Moram priznati da mi je igra fenomenalna. Možda zbog toga što sam imao poprilično niska očekivanja, budući da su mijenjali cijeli koncept i iznova objavljivali odgode.

Splinter Cell kroz prva tri nastavka nije imao nikakvu priču, ali baš nikakvu, pri čemu se morao osloniti isključivo na interesantni gameplay.
Četvrti je počeo kemijati s radnjom, no loš glas mu je donijela katastrofalna optimizacija za PC.

Peti je prvi Splinter Cell da djeluje kao prava, zaokružena cjelina. U početku malo neobičan zbog temeljnog mijenjanja koncepta, no nakon pola sata, igra leži odlično, iznimno je fluidna, napeta i zabavna. Eventualno mi se ne dopadaju oni sanduci s oružjem, što mi previše vuče na jedan Resident Evil, i u Splinter Cell nikako ne paše.

Sve u svemu, neočekivano odlična igra u mojoj knjizi. :thumbs2:

Aral
04-05-2010, 15:39
NIje loša igra u stvari, cinematic osjećaj, na stranu što ima konzolitisa bla bla...Sam je badass, priča se otvara laganini, AI je glup do bola al je zato gušt igrat jer se možeš sprdat s njima, pogotovo na rookie razini težine :)

Ako sam dobro proračunao negdje sam na polovici igre, zasad ide ok. Sonar googles su fora a ni mark & execute nije loš, efektivan iako ne u duhu pc gaminga. Al opet, vremena se mijenjaju, get used to it.

MacGyver
04-05-2010, 18:33
Meni kod Convictiona nije problem konzolitis, jer su i prijašnji nastavci bili na xboxu. No svakako se radi o glupitisu. Sve je toliko pojednostavljeno kao da je rađeno za igrače koji jednim okom prate igru drugim gledaju novu epizodu 24. Da i ne spominjem kako je space tipka za SVE. Stvarno kao da smo debili. Igra forsira akciju, ali samo napucavanje i nije neki gušt. Da i ne spominjem neke situacije koje skoro da vrište kako sam u igri. Npr. Sam uđe u lift sa submachine gunom na leđima, cutscene, ide do nekog pulta za kojim sjedi neka tajnica, oružje je nestalo. Zašto? Zato da nam developeri otežaju sljedeći dio koji dolazi. Ok, otežajte ga, ali onda bar želim vidjeti neku blesavu scenu tipa Sam odbacuje oružje i kaže "dosta je ovog sranja, želim veći izazov" i uđe u fajt samo s pištoljem. Ne znam, htjeli su sve, a ispalo je ponešto od ničega. Nit mi je akcija zanimljiva, nit mi je stealth zanimljiv. Bojim se samo da ćemo ubuduće dobivati samo gluplje igre.

W3DR4N
04-05-2010, 20:38
Ne, nego ćemo dobivati igre kakve tržište traži. Meni čak ne vuče na 24, već čistog Punishera. A Punisher razbija.

Xero
04-05-2010, 20:43
Ako hočeš Punishera igraj ovo (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Punisher_%282005_video_game%29)S, a ne Splinter Cell.

Raz
04-05-2010, 20:44
Ne, nego ćemo dobivati igre kakve tržište traži.
Da, a tržištu je vrhunac gaminga Call of Duty.

W3DR4N
04-05-2010, 20:54
Ako hočeš Punishera igraj ovo (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Punisher_%282005_video_game%29)S, a ne Splinter Cell.

Odigrao odmah kad je izašao. I novi Splinter nekako ima više te osvetničke atmosfere.

Ne, nego ćemo dobivati igre kakve tržište traži.
Da, a tržištu je vrhunac gaminga Call of Duty.

Pa u neku ruku, MW2 je benchmark za nove pucačine.
To se danas traži. Napeti railroad. Akcija bez prestanka i puno skripti.
Call of Juarez 2, Metro 2033 i sve ostale nove i odlične pucačine puno uzora pronalaze u Kodari.

Isto tako, Gears of War je postavio benchmark za TPS.
Razrađeni cover sistem, ugodne kontrole i čvrsta mehanika.

Čak je i GTA puno elemenata kopirao od njega. A četvorka je objektivno najkompletnija igra današnjice.
Sve više igara vuče na sandbox s puno detalja, jer je svaka ograničena linearna igra nakon GTA nekoliko koraka unazad.

Aral
04-05-2010, 20:56
Naravno, MW2 rula u svom segmentu. Dok ne dođu neki novi igrači, tipa Rage, Brink...

Marvin OCX
04-05-2010, 23:12
Totalno drugaciji Sam Fisher i totalno dugaciji SC. U prijasnjim dijelovima jedan covjek nije bio problem,al dvojica vec jesu, dok ovde ih ima dvadeset u jednoj prostoriji i skidas ih jednog po jednog opusteno iako svi zanju da si tu. Sto nije bio slucaj u ranijim dijelovima kad si se osjecao poput duha i kad protivnik zna da si tu samo onda kad mu stavis noz pod grlo i pocnes ispitivanje, koje opet uvijek nudi strasne dijaloge sto ovde nije slucaj... Conviction gledam kao drugaciju,ali jako dobru igru!!!

Feanor
04-05-2010, 23:15
Ne, nego ćemo dobivati igre kakve tržište traži. Meni čak ne vuče na 24, već čistog Punishera. A Punisher razbija.

Mislim na novije sezone 24-ija (heheh) di je Bauer praktički pas na lancu kojeg američka vlada pušta da za njih obavlja prljave poslove.

Aral
04-05-2010, 23:19
Nije mi jasan jedino engine i optimizacija, UT3 engine je to, sve lijepo izgleda i sve pet al na nekim djelovima fakat znat kašljucati, dok npr. Batman Arkham Asylum nema tih problema a skoro pa ima istu grafiku kao i SC.

W3DR4N
04-05-2010, 23:25
Ati? Novi driveri čine čuda.

Aral
04-05-2010, 23:50
Imam Nvidiu. Mislim sve ok inače, samo bi mi bilo draže da je ko Batman posložen.

Tsaя
05-05-2010, 07:12
Jel vi imate problema da vam se igra zgasi nakon nekog vremena ??? jel ti problem s driverima ATI kartice ili nešt drugo nevalja ???

Tsaя
05-05-2010, 10:48
Zašto je ATI driver 10.4 došao za sve kartice osim za moju ??? Koji je problem napravit ako može za sve i za hd5870.

Aral
05-05-2010, 11:27
Evo prošao igru, moram priznat da sam i više nego zadovoljan na kraju a i sam kraj je dobro napravljen, pitam se da li ćemo još vidjet Sama u budućnosti. Lijepo i relativno kratko movie-like experience. Sam je predobar character za ovako nešto, pravi bad ass. Sad kad sam prošao prelazim na neš drugo a onda se opet vraćam ovoj igri i prelazim je na većem nivou težine. Ima svojih mušica al svaka igra ih ima, za mene 8/10.

Tsaя
05-05-2010, 11:30
Ja sam u onoj misiji, kad idem u bijelu kuću, taman sam pre njom i koljem one šiptare. Na kolko sam % otprilike ?

Aral
05-05-2010, 11:34
To ti je skoro sam kraj, lagano je za pretpostavit pošto moraš spasit predsjednika koji je btw. žensko ^^

Tsaя
05-05-2010, 12:16
Moram reći da mi se sve mi se misije i radnja te priča fakat sviđaju. Kad pređem sad ovo što je na normal, idem ju preć još jednom na najtežoj razini.

Praetorian
05-05-2010, 12:24
Nije mi jasan jedino engine i optimizacija, UT3 engine je to, sve lijepo izgleda i sve pet al na nekim djelovima fakat znat kašljucati, dok npr. Batman Arkham Asylum nema tih problema a skoro pa ima istu grafiku kao i SC.

Da i men isto zna usporavat, ali sam se već navikao. Sad idem nastavit igrat blizu sam kraja.

Srle
05-05-2010, 14:36
Jeee došla mi igra.... i to CE...doduše samo DVD od CE, pošto sam polovnu igru naručio...godinama čekanja napokon je došao kraj...
BTW igra me izašla 30 baksa...prihvatljivo...

Constantine
05-05-2010, 18:43
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... Conviction (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1684-Splinter-Cell-Conviction)
najbolja epizoda ikad :pray: :pray: :pray:

Xero
05-05-2010, 18:50
Baš sam pogledo :D Awesome as always.

Srle
06-05-2010, 06:56
Evo odigrao....i mogu reći da je sjajna...uopšte nije kako sam očekivao... M&E nije instant win, igra jeste akciona, ali ne u onoj mjeri u kojoj sam ja očekivao/slušao. Prelaz na black & white je takođe dobar, suptilan i pomaže, suprotno od onogšto sam očekivao...Sam je uber-cool bad ass ako je ikad takav postojao...
jedino mi level sa Coste-om nije nešto, bolje da ga nisu ni stavljali...al ajd...

Praetorian
06-05-2010, 14:06
Ja sam sad u zadnjoj, bome je teško.

Feanor
06-05-2010, 15:26
Prošao sam Conviction, igra kao igra nije loša, ali igra kao Splinter Cell to nije, tako da se sad instala Double Agent, i proci cu ga po treci put, bez da ispalim jednog metka ili koristenja ijednog gadeta osim nightvisiona.

flander
06-05-2010, 15:52
smeta me što nisu napravili onu foru sa trtčanjem, ubrzavanje i smanjivanje brzine, nego stalno šprinta koda mu se negdije žuri

Aral
06-05-2010, 16:06
Da, to je bilo dost fora, samo si piknuo po scrollu i mogla se prilagođavat brzina.

bezimeni
06-05-2010, 16:19
Ja sam pri kraju i igra je zabavna , čak bi rekao odličnaSali totalno mi nešto fali .Niti je grafički bum kakvi su bili prethodnici a replay value je valjda najmanji do sada . Nemam baš nikakvog motiva ovo odigrati još jednom.Jedan prelazak je uvrh glave bez obzira koliko bio zabavan .Igra je nekako isprazna , baš poput zadnjeg COD MW 2. Ko dva brata.

75/100 ali nategnuto ...

W3DR4N
06-05-2010, 16:27
Splinter Cell je oduvijek bio reprezentativni primjer linearnosti, a Conviction je po tom pitanju najgori dosad. To mi je najveća zamjerka.

ScorpiuS
06-05-2010, 17:25
Splinter Cell je oduvijek bio reprezentativni primjer linearnosti, a Conviction je po tom pitanju najgori dosad. To mi je najveća zamjerka.
Šta fali linearnsti?

Praetorian
06-05-2010, 17:34
Sad sam prešao igru dao bih ocjenu 7/10 zato što sam ja očekivao skroz drugu igru, ovo mi je bilo neugodno iznenađenje. Sve u svemu nije tak loše. Tek sam u 9 misiji skužio da mogu i hodat kad pritisnem shift, ja sam mislio da može samo trčat lol.

Deadwalker
06-05-2010, 20:31
Igrao igru.
Veliko razocaranje za mene. Ovo vise nema veze s Splinter Cell-om. Stealth nacin igranja je nepostojeci osim u stilu Matrixa dijeljenje metaka u slow-motionu. Onu svu silinu smrtnih i omamljujucih udaraca iz CT-a su zamjenili jednostavnim lomljem vrata ili propucavanja tijela. Da ne pricam da vise nema nema reguliranja brzine hoda(pa da moras paziti na svaki sum), skrivanja tijela te obijanja brava te hakiranja racunala. Sve se svelo na puko napucavanje pa se igra moze igrati bez problema kao Call of Duty sa jebeno glupim AI-om.
Jedino mi je prica lijepo predocena.
Sve u svemu, zabavna igra, al se ovo ne moze zvati Splinter Cell. Prepresiromasno naspram prethodnika i imam dojam kao da je sve sklepano u godinu dana.
Jos jedan promasaj Ubisofta.
Odustajem od te kompanije
:(

Srle
06-05-2010, 20:43
Sami feel igre je sjajan...kao što je napisano kao 24 i Borune triologija, samo još više awesome...Malo mi smeta slow-mo zadnjeg executea u nizu moglo je i bez toga....i još nisam navikao koristiti LKP, ali mislim da ima potencijala... ali FiveSeveN + EMP zlata vrijedi...M&E je stvarno sjajan, uopšte ne olakšava igru, a nema ništ ljepše kad 4-5 meta markujem, i kad se ljepo poredaju samo lagano pritisnem execute and let the show begin... pogotovo kad mete nisu u ravnini, pa Sam igra oko svoje ose...
Ispitivanja nisu loša, malo mi je žao što sam u trailerima prije izlaska igre vido dva najbolja (onaj prvi, i kad onu trebu treba spasiti, sa čizmom u glavu, glava u auto,autu branik otpadne...)
Drago mi je što je u priči da je Sam ubio Lamberta, zaslužio je, super mi je scena kad Sam popizdi kad skonta da je Lambert šćer mu sakrio...

Takedownsi i Samovi komentari su odlični, a sam Sam kao lik je tako upečatljiv, mislim da malo takvih ima... Mislim da mi sad dijeli prvo mjesto s Guybrushem kao omiljeni lik igara...Sorry Mr. Payne, ali Sam je veći bad-ass...
Želim se totalno u SP i deniable opsu ispraksati, i nakon toga MP-ati....tako da svima koji žele da mi se pridruže...anytime, s tim da komunjara ide meni...

Xero
06-05-2010, 21:03
Sorry Mr. Payne, ali Sam je veći bad-ass...
lol
Nego slažem s Deadwalkerom u vezi Ubisofta ta kompanija se pretvorila u totalno konzolašku tvornicu igara.

Aral
06-05-2010, 21:40
Kao i svaki drugi developer i izdavać, osim Blizza i još jednog ili dvoje, teško za nabrojat.

Enivej, počeo sa drugim prelaskom, sad je puno zanimljivije kad kužim tehniku, cijeli prvi nivo prešao u skrivanju u sjeni, jedan lik me samo skužio. Ono, spičim jednom metak u bulju, ovaj drugi samo razjapi usta i dobi jedan veći bombon u grlo :) Osjećaj nadmoći je awesome. Čak mi je sad u drugom prelasku igra i bolje nego u prvom, očito sam prerano sudio. Sve u svemu, nova mehanika Splintera i uopće nije loša; samo se treba prilagodit jer se više nikad neće radit igre tipa stari Splinter. Plus, prebolesna atmosfera, Samov glas djeluje orgazmično.

Btw. instaliravam i Double Agent, baš mi se igra.

Constantine
06-05-2010, 21:59
ja prelazim chaos teory,zasada je gg,onda nakon toga DA koji mi je bio fenomenalanpa onda mozda Conviction

Tsaя
07-05-2010, 07:22
Meni je Conviction puno bolji od Double Agenta, zanimljiviji je, više misija, bolja priča, više akcije... DA je pre dosadan, a i stalno se treba skrivat...nesmiš skoro nikad zapucat.

Ja sam baš prešao Conviction i super je igra, sad malo igram one misije sa drugim likovima.
Ocjena 8/10

Srle
07-05-2010, 09:39
@Aral
Kad ponovo prelaziš igu jel ti ostaju upgradeovi na pištoljima i ostalim stvarima...
BTW i dalje sam fasciniran kako je dobra igra, i kako je (bar u mom slučaju) optimizovana...igram na max posavkama a igra ide u potpunosti fluidno, kontrole nemaju delay efekat kao kod nekih, nema nikakvih crushanja, a ni DRM ne pravi probleme...
bottom line...ako sam ikad čekao neku igru to je bila ova...i sve ove godine čekanja su se isplatile (bar za sad, još da vidim kako MP radi)

Aral
07-05-2010, 09:55
Da, ostaje ti sav upgrade ^^

Deadwalker
07-05-2010, 15:29
Meni je Conviction puno bolji od Double Agenta, zanimljiviji je, više misija, bolja priča, više akcije... DA je pre dosadan, a i stalno se treba skrivat...nesmiš skoro nikad zapucat.

Ja sam baš prešao Conviction i super je igra, sad malo igram one misije sa drugim likovima.
Ocjena 8/10

Bilo bi bolje da su se drzali one stare, "If it ain't broken, don't fix't". Ovako su napravili neku novu igru koja nema veze s Spliner Cell imenom. Igra je zabavna i tu nemam apsolutno nista protiv, al onda su je mogli nazvati npr. "Sam Fisher's Revenge". Ovo jednostavno nije vise Splinter Cell.

flander
07-05-2010, 15:37
za Conviction se trebalo neš takvog očekivat, malo manje stealth više akcije

da se mene pita ja bi ubacio onu spiku sa ubrzavanjem i smanjivanjem trčanja i eventualno da možeš skrivat tjela

jel u ovom djelu si potpuno slobodan, zakon više ne vrijedi :D

Kill everything that moves ^^

btw bullet impact mi je predobro odrađen, baš imam feeling da sam ga upucal, neznam kak to da opišem :D

Arbiter of Change
07-05-2010, 15:38
Meni je Conviction puno bolji od Double Agenta, zanimljiviji je, više misija, bolja priča, više akcije... DA je pre dosadan, a i stalno se treba skrivat...nesmiš skoro nikad zapucat.S
No shit. Možda jer to.... umm, i JESbit SC-a, a ne ovaj novi Bourne c/p?

W3DR4N
07-05-2010, 15:47
Bilo bi bolje da su se drzali one stare, "If it ain't broken, don't fix't". Ovako su napravili neku novu igru koja nema veze s Spliner Cell imenom. Igra je zabavna i tu nemam apsolutno nista protiv, al onda su je mogli nazvati npr. "Sam Fisher's Revenge". Ovo jednostavno nije vise Splinter Cell.

Ne znam. Meni bi još jedan Splinter Cell na isti koncept bio previše. Ne možeš isto furati od 2003.

Deadwalker
07-05-2010, 15:48
Hebote, daj suti.
Ti si prvi koji je pljuvao prije nekoliko tjedana kada je bio u pitanju novi gameplay. Nemoj da moram ici traziti citat.

Srle
07-05-2010, 15:56
izmjenjen gameplay je morao da prati izmjenjenu priču... Prva 4 SC-a su bila o liku koji spašava USA, dok je sad priča ličnog karaktera, iako i dalje lik spašava USA...BTW prešao igru i stvarno je sjajna...dostojan nasljednik Chaos Theory-a, da DA mi nije nešto, ne samo zbog optimizacije već zbog puno stvari...
Mislim da u igri fali zviždanje, za suptilno privlačenje neprijatelja, i nošenje leševa... i Split Jump....glorifikovani move koji je "trademark" prva četiri dijela iako taj isti niko nije koristio...ja sam ga par puta u CT zato što mi je animacija istog bila fansy.... Vratite split jump....
BTW više puta napomenuh, ali stvarno Sam je bad-ass kakvog nema...

W3DR4N
07-05-2010, 15:58
Hebote, daj suti.
Ti si prvi koji je pljuvao prije nekoliko tjedana kada je bio u pitanju novi gameplay. Nemoj da moram ici traziti citat.

Meni se traileri nisu nikako dopali, no kad probaš, vidiš da gameplay funkcionira.
Niti jedan koncept nije tako dugo poživio u toliko čestom ponavljanju nastavaka. Isfura se.

Ne kažem da je Conviction nužno trebao ispasti akcijski orijentiran, no promjene su bile neophodne.

Xero
07-05-2010, 16:03
O neophodnom se da razglabati, no to nije tema.
Meni je zrak jedini neophodan, a košta jednako kao i u Sloveniji.
:wink:

Feanor
07-05-2010, 16:07

Ne znam. Meni bi još jedan Splinter Cell na isti koncept bio previše. Ne možeš isto furati od 2003.

Truth be said, ali ipak.... :(

Deadwalker
07-05-2010, 16:21
izmjenjen gameplay je morao da prati izmjenjenu priču... Prva 4 SC-a su bila o liku koji spašava USA, dok je sad priča ličnog karaktera, iako i dalje lik spašava USA...BTW prešao igru i stvarno je sjajna...dostojan nasljednik Chaos Theory-a, da DA mi nije nešto, ne samo zbog optimizacijeSveć zbog puno stvari...
Mislim da u igri fali zviždanje, za suptilno privlačenje neprijatelja, i nošenje leševa... i Split Jump....glorifikovani move koji je "trademark" prva četiri dijela iako taj isti niko nije koristio...ja sam ga par puta u CT zato što mi je animacija istog bila fansy.... Vratite split jump....
BTW više puta napomenuh, ali stvarno Sam je bad-ass kakvog nema...

Zasto svi spominju ti optimizaciju oko cetvorke? Meni je DA radio sasvim solidno(preko 25fps-a), zapravo i bolje nego li Conviction. Ovaj nastavak se mnogo cudno ponasa. Citao sam na sluzbenom forumu da je igra uzasno usporena na karticama tipa 8800gtx. Meni takoder ovaj naslov radi lose, iako su driveri redovno updejtani i igram GTA IV na vecem framerateu. Prelose :thumbs1:

Arbiter of Change
07-05-2010, 16:22
izmjenjen gameplay je morao da prati izmjenjenu priču... Prva 4 SC-a su bila o liku koji spašava USA, dok je sad priča ličnog karaktera, iako i dalje lik spašava USA.
Iskreno... ne vidim kakve to veze ima sa gameplayom.

Feanor
07-05-2010, 16:49
izmjenjen gameplay je morao da prati izmjenjenu priču... Prva 4 SC-a su bila o liku koji spašava USA, dok je sad priča ličnog karaktera, iako i dalje lik spašava USA.
Iskreno... ne vidim kakve to veze ima sa gameplayom.

Istina, kako tip koji je 20 godina bio treniran da operira iz sjene polako planirajuci svaku akciju postane John Rambo...

Deadwalker
07-05-2010, 16:53
I ono, nisam toliko jednostavnih headshotova napravil u zivotu da je to fascinantno. Ono, bit ce da to danas jako nabrijava klince pa su maknuli drhtaj ruke pa svemoguci Sam sa 70 metara bez beda nekome prosvira glavu.

Ocajno

:(

Srle
07-05-2010, 16:57
Poveznai su tako da Sam više nije pod restrikcijama vlade, može biti agresivan i slične gluposti koje navode u onim glupim isječcima za igru...A opet, Sam ima razloga da žuri i bude ubrzan i da može 4 lika odjednm smaketi...onaj ko zna priču znaće i zašto...
Poenta je da zbog priče Sam ima razloga da se ubrza na nivo Ramba (iako u igri jednostavno ne funkcioniše upadanje u Rambo stilu i pucanje po svemu...)

Sam sa 70 metara bez beda nekome prosvira glavu
mislim da M&E ne radi na više od 5-10 metara daljine :D

Deadwalker
07-05-2010, 17:00
To sam bezveze rekao 70m, samo da naglasim jednostavnost radenja headshota.

Feanor
07-05-2010, 17:01
Poveznai su tako da Sam više nije pod restrikcijama vlade, može biti agresivan i slične gluposti koje navode u onim glupim isječcima za igru...A opet, Sam ima razloga da žuri i bude ubrzan i da može 4 lika odjednm smaketi...onaj ko zna priču znaće i zašto...
Poenta je da zbog priče Sam ima razloga da se ubrza na nivo Ramba (iako u igri jednostavno ne funkcioniše upadanje u Rambo stilu i pucanje po svemu...)

Sam sa 70 metara bez beda nekome prosvira glavu
mislim da M&E ne radi na više od 5-10 metara daljine :D

Malo ste se previše uživili u gameplay, premalo u priču. Sam nikad nije imao restrikcije u pogledu koliko ce leseva ostavit za sobom(par puta se to spominje koz igre, mislim da to zovu ''code 5'' ali nisam siguran), osim u par misija u kojima se infiltrira u vlastitu organizaciju u orginalnom SC-u ili u jednoj ili dvije misije u ostalim SC-ovima di nesmije ubit nikog...

Deadwalker
07-05-2010, 17:07
Ima sada prigodna tema u pljuvacnici oko pogleda na igru kao zaokruzenu cijelinu. Ostavimo ovu temu samo za ljude koji igraju to :wink:

Srle
07-05-2010, 18:01
simpatični Sam... (8-XrFFShijw&feature=related)

flander
07-05-2010, 23:24
prelazim igru i samo cu kazat da uživam :D

*Fila*
08-05-2010, 12:01
dobro jel igra ko multi
dodajte me
fila2208

flander
08-05-2010, 16:03
eo završio igru :D

jest kratka je al je dobra :D

budem to još koji put prešal, sad malo one Ops igrat te tolko da ubim vrijeme hehe

Srle
09-05-2010, 15:15
Evo i ja malo zaMP-ao... nije loše...mislim ko SP samo dva Fishera (dobro ne dva Fisera ali likovi imaju iste ali iste sposobnosti...)
Ima i svojih dobrih strana...tipa jedan markuje a drugi executa, i ispitivanja su ponegdje i brutalnija nego u SP-u...za sada zamrzivač i papershredder su najbolji...a ni priča nije loša...da nije Sama u SP-u, Mp bi bila bolja komponenta igre...
Mada definitivno fali teamspeak,chat, skype, mislim bilo šta...pogotovo u slučaju kao mom gdje svaki od nas preferira drukčiju igru...

kikl0p
09-05-2010, 16:37
WTF su oni radili s ovim igra na max nezgleda nis bolje od recimo RE5
a fps pada ispod 20 LIKE WTF!!!!!!!!!!!?????????

Constantine
09-05-2010, 17:29
poceo sam igrat i makar sam prvotno bio odusevljen,odusevljenje je splasnulo.Igra kao da se trudi prislit te da ne igras iz sjena,podsjeca na gears of war ili nesto ali ovo nije SC,steta,zato sto ima hrpa dobrih strana,onaj tekst koji se projicira,grafika,ubrzano stealth kretanje itd..Da ima jedno 50% stealtha vise i da se gameplay ne svodi na zavaravanje retardiranog AI-a ovaj SC bi rulao.
Presao sam i chaos theory i DA ovaj tjedan,CT je uredu,ima hrpu dobrih elemenata,ali sam skoro svako misiju ponavljao dvaput zbog nekog buga ili zato sto sam promasio neki jedva vidljivi gumb.DA je savrsen,uvjerljivo najbolji splinter cell,gustao sam u svakom trenutku,jedini problem je los port i max reza 1280x1024(postoji fix doduse,ali ne official)

kikl0p
09-05-2010, 18:41
ja mogu stavit bilokakvu rezu...

Constantine
09-05-2010, 18:43
mislim na DA.

Aral
09-05-2010, 19:44
Da, to je koma. U biti ja ga igram još u manjoj 16:10 rezi. Bleh.

Sgt. Bull
11-05-2010, 18:02
Evo završih i ja ovo čudo. Odlična igra. Čekam DLC-ove. Kladim se da će biti

spašavanje VicaSjedan od njih. Mora biti :D

flander
11-05-2010, 18:08
da, nastavak mora bit, nemože mi ovako završit ^^

"Brother, thats family right ?"

Srle
11-05-2010, 18:56
Završni cinematic je stvarno sjajan...Samo me zanima kako je Vic tamo završio...
Vic bi bio još veća legenda da nema onog levala u Iraku...nije do njega al mi je baš očajan
Najavljeno je i onako da će biti još Splinter cellova u budućnosti...a što se tiče DLC SP levela...malo moguće... Postoje određeni screensi kojih nema u igri...a da ne spominjem onog plavog lika kojeg nema u igri a u demo-u ga Sam ubija,ali mislim da nnema velike šane da to vidimo...Od DLC-ova već imam par (nepotrebnih) oružija i skin za DO... čekam još da code of conviction ne bude samo za xbox pa da dobijem i spas-12 i VR alikali skin...

Sad kad sam dva puta prešo igru moram reći da je entuzijazam opao....
Osim na par mjesta gdje je akcija imperativ,većina igre se može preći stealth manirom...ali igra jednostavno tjera na akciju...nepostojanje hackovanja i lockpickinga mi nenedostaje toliko dobro je kad ima, ali mogu i bez istih, Koliko god da samm bio protiv zatamljivanja ekrana, odlično je ispalo, toliko da naprosto žališ kad je sve u boji...
M&E nije instant win, a ponekad pridodaje feelu da je Sam najveći bad ass ikad...samo još da se zadnji kill ne zumira i usporava...
I mislim da su ispitivanja propuštena prilika...Na par mjesta mogla su biti brutalnija dok ponekad izgledaju glupo (tipa Sam udari lika nogom u glavu slabo ovaj se od metalnu ogradu odbije slabo, a u istoj se udubljenje napravi), mislim da su sva trebala biti kao ono prvo koje je puno više skriptano od drugih...I glava u pisoar...klasika...
Ipak mislim da su glasovi u igri sjajni....ako išta vadi igru to je Sam glasom i stasom...
SC 6 mora biti duži, i mora opet imati Sama i neki njegovu lični motiv u pozadini...
mada volio bih kad bi UBI izbacio za download onaj stari build Convictiona...čisto da vidimo kako bi bilo tako igrati...

Kostolomac
11-05-2010, 19:04
Prešao. Iako nisam ljubitelj SC-a, ovaj zadnji mi je... još lošiji od prethodnih. Priča je zanimljiva, ali gameplay je za djecu od 3 godine.
Mogu mislit kako se osjećaju fanovi serijala :|

Sgt. Bull
11-05-2010, 19:25
Gameplay je puni pogodak. Protivio sam se na početku ali sada kada sam završio igru mogu slobodno reći da je ovakav gameplay zasigurno budućnost serijala. Istina, ljepše je bilo onakav sneak and kill, nedostaje mi nož poprilično, no to se sve razvija sa igrom i zaista je ovakav korak (tek sada to vidim) bio potreban za predah u serijalu. Nadam se da će biti DLC-ova i definitivno se nadam da će biti još nastavaka. Samo mi je veoma žao što su napravili da neke dijelove igre ne možeš preći bez pucanja. Ali opet, preporod Splinter Cell franšize je najpametniji korak na koji se Ubisoft odlučio od trećeg dijela, novi nastavak na ovaj fazon bi bio odličan, novi nastavak na stari fazon bi isto bio odličan mada ne bih se čudio kada bi naredni dio bio neka unaprijeđena mješavina novog i starog 'Sema'.

Constantine
18-05-2010, 11:57
http://www.hcl.hr/vijesti-najavljen-spl ... 29-27.html (http://www.hcl.hr/vijesti-najavljen-splinter-cell-conviction-dlc-4229-27.html)
10 eura za prvi DLC :pray: :pray:

Constantine
22-05-2010, 16:38
jel se isplati odigrat ovo do kraja,sad moram deaktivirat onaj emp,a mucim se sa igrom,bas mi se gadi koliko je losa,stealtha vise nema,ovo vise jednostavno nije SC,radije bi igrao cod neki nego ovo,u codu barem imas veca i preciznija oruzja.

Aral
22-05-2010, 17:12
Ak ti igra nije dobra onda valjda ne. Meni je bila baš gubica pa sam je prošao. Dvaput štoviše. Poanta je da ne misliš da je ovo SC naslov i sve pet ;) Izuzev toga, igra rula.

Constantine
22-05-2010, 17:16
da,ali problem je u tome sto se meni uopce ne igre takvo sto,igra mi se sc,ali jbga ,cini se da sam instalirao krivu igru.

Aral
22-05-2010, 19:43
Onda se vrati nastavak ili dva niže :)

SiNO22
24-05-2010, 10:52
kako vam se cini igra??? ja nisam bas nest previse zadovoljan....je dobra....ali....cini mi se dosta kratka....mislim da su prethodni nastavci ipak bili bolji??!! :?

flander
24-05-2010, 12:14
meni je igra odlična, doduše fali dosta toga ali sa guštom sam odigral :D

Aral
24-05-2010, 14:23
Tak i ja. Da ima mali više stealtha, odnosno da je drugačije koncepiran, igra bi bila još bolja. Al kaj se tiće svega ostalog, pravi action-spy based "film".

Sgt. Bull
24-05-2010, 15:03
Pa ustvari i ima stealtha, doduše nije omogućen prelazak svakog nivoa na taj način, niti je kao prije igra bazirana na stealthu ali je opet moguće barem pola igre preći na taj način. Kada se sve uzme u obzir, posebno sada nakon drugog prelaska, igra je upravo onoliko sneaker koliko je i akcija, balansira između što je, barem meni, ispalo odlično.

Aral
24-05-2010, 16:37
Ma ima ga, da, ali su neke tehnikalije oko njega drugačije. U biti ovo sam igrao kao da nemam pojma kaj je SC, i super je ispalo. Svaki nivo koji sam mogao sam prošao kao stealth, predobar je osjećaj. U biti s ovom igrom sve štima, samo joj smeta Splinter Cell u naslovu :)

flander
24-05-2010, 16:38
da je bar recimo AI malo bolji, da nema onih glupih situacija tipa kad idu u kontrolu i onda dođe do pola i vrati se nazat, ili recimo ti si iza vrata od kuda te je i skužil, a on onde neznam kontrolirat negdije na kat xD

ima baš stupidnih situacija, ali ova fora sa oružjem je super, evo možda su ipak trebali maknut beskonačno municije sa pištolja, to mi je imba =/

Aral
24-05-2010, 17:53
Da, AI zna bit koma a to sa gunom je pomalo čudno. Kao da nisu neprijatelji mogli dropat ammo.

Srle
24-05-2010, 18:25
inf ammo je tu vjerovatno zbog onih kewl takedownsa koju uključuju i pucanje...BTW nakon samog Sama druga njabolja stvr u igri su upravo takedownsi, nakon toga neka awesome priprema i izvršenje kompletnog M&E, ono njih 7ti obilježiš 4, baciš bombu na dva lika, zatim s cijevi padneš na trećeg i preostalu četvoricu smakneš u sekundi...nije u SC maniri ali sjajno izgleda
Iskreno nakon početne euforije oko igre samo zato što je sc sad je opalo...igri dajem 7.5-8/10

Arbiter of Change
25-05-2010, 20:31
SC neće da ode dostojanstveno. :(
Ubisoft Toronto creating new Splinter Cell project, confirms Raymond (http://www.vg247.com/2010/05/25/ubisoft-toronto-creating-new-splinter-cell-project-confirms-raymond/#more-97053)

Jopax
25-05-2010, 20:33
Daj, ovo više nije ni smiješno, nek odustanu do mogu

Srle
26-05-2010, 07:57
Logičan potez...ipak se conviction dobro prodavao....koliko vidim glavni ljudi projekta conviction su ostali te se igra očigledno neće puno mjenjati...sadly....ko zna možda i buduslušali komentare....
jedini wishlist je da zadrže Sama sve ostalo je nebitno...

Sickmanno1
27-05-2010, 01:07
Zapravo ja bi volio vidjeti nekog drugog...Sam me zivcira vise...

Aral
27-05-2010, 06:30
Mislim da će u međuvremenu njegova kćer trenirat i onda u novom nastavku ćete igrat s njom, bit će uber assassin, kaj to ne bi bilo fora?

Jopax
27-05-2010, 06:37
Da imat ćemo novu Hit-Girl.Ako žele napraviti još jednu akcijsku igru sa pokojim elementom sneakera nek to slobodno urade, ali nek joj daju novo ime, ne da nastave silovati već mrtvu kravu za malo mlijeka

Teon
01-02-2011, 16:36
Wow. Napokon sam i ja zaigrao ovo. Najbolji akcijski naslov, pa usudio bi se rec ikada. Pacing je fenomenalno slozen i stalno te drzi budnim! Micheal Ironside je legenda.

Splinter Cell je mrtav! Zivio Splinter Cell!

P.S. Sad vise cijenim Thiefa i MGS jer se ipak drze stealtha.