Pogledaj cijelu verziju : Need for Speed: Pro Street
igra mi nije loša samo što me previše izbacuje :-x
Ice-Cube
21-11-2007, 12:53
Kao prvo da ti kazem vidim da nikad nisi vozio auto koji je jaci od sto konja.Probaj uletit u zavoj sa golfom pri brzini od 80,100,120 na sat pa ces vidjet gdje ce ti guzica otic.Nemoj pricat gluposti ako nisi imao iskustva.A igra je totalno realna.
1.) 4 godine sam zarađivao za kruh iza volana..između ostalog, '03 i '04. vozio sam Glavnog državnog odvjetnika, tako da na adresi DORH, Gajeva 25, Zagreb možeš provjerit podatke o meni (ako inzistiraš, ime i prezime ću ti poslat na PM)
2.) između ostalog sam vozio: Laguna 2.0, MB E200, MB E320, Civic TypeR, Accord TypeS, A6 Quattro, Impreza STi
3.) rekao sam da Golf GTI pri 80kmh mora skrenut u zavoju od 90 stupnjeva. nisam nigdje spominjao 100 niti 120kmh.
4.) rekao sam da auto ne želi skrenut..nek mu bježi guzica kam hoće, ali NEK SKRENE.. primjer kojeg sam naveo "onaj golf GTI iz druge utrke" ne skreće.. auto je tako inertan da produžuje ravno, iako su gume na asfaltu, a ne na snijegu. nema teorije da na sunčanom danu, na asfaltu, auto sa prednjim pogonom prokliže prednjim krajem na takav način.
5.) 80kmh pod pravim kutem je izvedivo u zastavi 128, a kamoli u jednom autu sportskih performansi kakav je golf GTI
Ajde nemoj se sada preseravat sta si radio daj podatke da te provjerim.A to kaj brijes o golfu vidim da nemas pojma jel golf je totalno nestabilan auto i nema najbolji mjenjac. I svatko ko je kupio golfa kaze da se debelo zajebo.
mda.. sad ćeš mi reć da je DSG loš mjenjač?? vidim koliko TI znaš o autima.
a na točke 3.4.5 nemaš komentara??
btw.. Igor Sedmak, 1977.g
ok, nema potrebe raspravljati o osobnim okupacijama i podacima...
nfs i auti su glavna tema
Ice-Cube
21-11-2007, 19:24
mda.. sad ćeš mi reć da je DSG loš mjenjač?? vidim koliko TI znaš o autima.
a na točke 3.4.5 nemaš komentara??
btw.. Igor Sedmak, 1977.g
gledaj po tvojoj spiki sam skuzio da nemas vise od 18,19g.I ti ci ces sada govorit da golf ima najbojli mjenjac na svjetu,dej pa pazi malo sta pricas.A bas bi te volio vidjet kako prolazis sa 128 pod pravim kutom.
Neda mi se vise raspravljat s tobom jer to nevodi nikamo.
imam nepunu 31 godinu ako je baš do toga..
jel ti znaš uopće ŠTA JE i NA KOJEM PRINCIPU radi volkswagenov DSG mjenjač ?
DSG je sa promjenom brzine od 8ms, bez praktičnog gubitka snage, toliko loš da ga koristi Audi TT, A3, Bugatti Veyron, Golf GTI/R32, Eos, a uskoro bi (ako je vjerovati glasinama) trebao zaživjeti u novom BMW M3.
i da.. nema potrebe za daljnom raspravom, jer se očito nećemo složit oko ovoga.
ali i dalje stoji činjenica da bilo koji auto sa prednjim pogonom od 200 konja na suhom asfaltu ne može imat toliki understeer da ne može proć taj glupi drugi zavoj u igri.
ehh , i sto smo zakljucili iz ovoga-da je igra glupa i da ne vodi nikuda :D
GrimReaper
21-11-2007, 20:52
haha meni igra nije glupa, i upravljivost je bolja dok malo nabrijete auto...
a i ovisi koju ste uzeli opciju ono za kocenje i to..ja sam uzeo king(sirova kontrola nad autom)
haha meni igra nije glupa, i upravljivost je bolja dok malo nabrijete auto...
a i ovisi koju ste uzeli opciju ono za kocenje i to..ja sam uzeo king(sirova kontrola nad autom)kak kome , meni je glupa
GrimReaper
21-11-2007, 22:09
jel moguce da na onim speed utrkama ukoliko se postela krivo protok zraka na autu da diže...
hehe mene sa molim eliseom preko 200kmh pocinje dizat ko avion :pray:
Javi odmah kak ti se igra vrti zato jer je i meni demo slide show :)
kakvu konfu imaš?
ako demo stavim na 640x480 low => slideshow, a ako stavim na max psotavke...potpuno isti => slideshow...dakle promjene u fps gotovo ni nema...
Pa meni je ista situacija slidewshow i na min i na max postavkama daj me pp-aj sa konfom:) ak te sram reci ovdje ja sam svoju vec negdje u ovom topicu stavio I javi cim odigras igru!
Gwin nema potrebe za daljnom raspravom ak si pametniji popustit ces prvi I da zapamti ipak je to igra a ne stvarnost
:wink:
Javi odmah kak ti se igra vrti zato jer je i meni demo slide show :)
kakvu konfu imaš?
ako demo stavim na 640x480 low => slideshow, a ako stavim na max psotavke...potpuno isti => slideshow...dakle promjene u fps gotovo ni nema...
Pa meni je ista situacija slidewshow i na min i na max postavkama daj me pp-aj sa konfom:) ak te sram reci ovdje ja sam svoju vec negdje u ovom topicu stavio I javi cim odigras igru!
Gwin nema potrebe za daljnom raspravom ak si pametniji popustit ces prvi I da zapamti ipak je to igra a ne stvarnost
:wink:
EDIT* Bio sam na systemrequirementslab.com/ I testirao komp mi je sve preko minimuma osim procesora pa mislim da bi mi trebao radit
koji ???? kak mi je ovo uspjelo :?
Instalirao, slideshow, obrisao. Eto toliko o cijeloj igri, ali nije mi žao, jer mi se ni ne igra baš nešto...
GrimReaper
22-11-2007, 16:45
Eto toliko o cijeloj igri, ali nije mi žao, jer mi se ni ne igra baš nešto...
ja sam dosao do 15% u career i neda mi se vise...
zao mi je vremena koje sam potrosio instalirajuci ovu igru....
lose/jadno/sugavo/ ,
btw. gwin je dobro rekao , i ti ice-cold gwin cijelo vrijeme prica pri brzini od 80km/h a ti stalno brijes o 120km/h
nemojte me jebat da je toliko loš?neću ga onda ni instal....
GrimReaper
23-11-2007, 22:35
nemojte me jebat da je toliko loš?neću ga onda ni instal....
ne slušaj nas i probaj..sam si najbolji kritičar pošto imaš svoj ukus kao i svatko od nas
ma igra je meni baš neko totalno sranje,stavim grafiku i sve na full i grafika slična test drive-u,jadno malo nerealno skucaš se sa 300kmh i ode samo hauba i mala oštećenja,kad mi se auti igraju odem nascar na net pa u 30 igrača pa davidiš kako se vozi treba bit bar deseti i pazit na najmanju grešku :)
Marcellius09
26-11-2007, 21:08
igra je glupost, al kad skupim volje morat cu ju zavrsit
Igra ima nekih ozbilnih problema fps mi je dobar al mi lagga svakih par sec neovisno o grafickim postavkama
imam 7600GS
wtf!?
Igra ima nekih ozbilnih problema fps mi je dobar al mi lagga svakih par sec neovisno o grafickim postavkama
imam 7600GS
wtf!?
same here :?
Blacky_123
28-11-2007, 11:25
i meni isto iako spustim igru sve na low postavke opet trza
Nadam se da ce ubrzo izaci neki patch koji je ce to popravit
e tak je i kod mene, trza ko mutavu, bile low ili high postavke :?
to vama slabi procesori!
Meni radi ko luda a zapravo je i nemam!
to vama slabi procesori!
uuuuu dobro da nisi n00b :roll:
Lord AngelRI
28-11-2007, 21:21
e bit će to dobra igra samo moram nabavit jaču konfu...
THUNDER_DINIX
28-11-2007, 23:56
koji sam ja panj, jos nisam nabavio P. Street. moram sto prije
neznam odigrao sam ga malo!nema neonki i nisam dosad vidio da ima mraka ili kiše itd!auta ima pun krc i sviđa mi se koji krš moš napravit od auta ali neznam nema do undergrounda 1!!!underground 1 i 2 su car ostalo je sve ošlo kvragu.... :killyou:
str33t6l0w
29-11-2007, 19:18
imam 7600GS
wtf!?
ja isto imam 7600gs (najnoviji driveri, overclockana), 3ghz p4, 1.5gb rama i sve super radi... medium/high postavke i leti...
ma nije do grafike meni na 8800gt nešteka konačno,ali uđeš sa 200kmh u zavoj realno se auto prevrne a štata tipa gta san andreas na auto,ma koga oni zajebavaju ??? :) :rotfl:
Evo stigla igra sad će da Clutch kaže nešto o tome!
Evo stigla igra sad će da Clutch kaže nešto o tome!
jednostavno ces rec da je sranje. predviđam to :D
ja isto to imam sa moto gp 07 da mi na low igra zapinje. nije klasicno nego odjednom na 0fps i opet na 60fps. a ova mi radi med high na 1024*768 bez trzanja.
Systematic Reverse
30-11-2007, 16:37
to vama slabi procesori!
sad si ti kul zato shto si napisao nub sa prekul jedan-tri-tri-sedam slovima
Evo Odigrao:
Definitivno mi se sviđa Meni Jako je lijepo napravljen te vrlo jednostavan za korištenje ima mnogo korisnih i dobrih postavki
kat d krep! sam se zezam :D
Za ozbiljno meni mi je dobar onak ugodno se osjećam u njemu.
Pri odabriu Auta skuzio sam koliko su oni lijepo i vrlo detaljno docarani ( svaka im cast na tome )
Ulaskom u utrku loading je trajao 3-4 min ( užas ali to je do moje kante. )
Pred utrku mislim da mi je fps bio 5-10 ( užas ali to je do moje kante. )
Ulaskom u samu utrku fps se digao na nekih 20-25 teško igrivih ( užas ali to je do moje kante. )
Smoke iz guma mi se sviđa te ponašanje vozila također ( puno bolje neg u prethodnim nastavcima )
Igra je definitivno drugcija od prethodnih ( u boljem smislu ) Ali ovo što su stavili neke elemente simulacije kao npr. race line, me užasavaju jer to nikako ne pristaje toj igri!
Ali ipak mi igra previse cima tak da ce ona cekati 2008 ( 4 mjesec ) Kad meni dođe novi komp!
Umalo zaboravih...
Da sviđa mi se igra!
:D
to vama slabi procesori!
sad si ti kul zato shto si napisao nub sa prekul jedan-tri-tri-sedam slovima
a? :|
da i ja nest napisem o ovoj igri iz prve ruke...
kaj je najveca fora, igra nejde na vecu rezu od 12..x... a ja bi 1400x1050, automatski je sve bilo na low i off, pa sam moral sve dizat...
prva utrka u karijeri, je blago receno uzas, auto ne slusa, nerealno je, brzi si od svih (sve nove igre pocnem na najlaksoj tezini) i uzasno je dosadno...
igru sam pocel igrati samo radi auta, i niceg drugog, cak ni grafika nije nist posebno...
edit: probal sam voziti golfa gti na grip race i civic na drag, i brisem igru s kompa istu sekundu... steta 4 gigabajta prostora
igra nejde na vecu rezu od 12..x...
a kak ja onda uredno igram na 1680*1050?
neznam, al meni poslje 12.. x ... nema dalje, a imam 8800gts s 640 rama... a i tak, manje bitno, nema je vise... zalim onog ko je lovu dal za to...
neznam, al meni poslje 12.. x ... nema dalje, a imam 8800gts s 640 rama... a i tak, manje bitno, nema je vise... zalim onog ko je lovu dal za to...
monitor ti 17'?
20", max reza je 1400x1050
meni smeće opasno izbacuje....krenem u new career i on onda odwrti swe one uwdne krap filmowe i sad ni 5 ni 6 aj ti momak se restartaj i amen
tako da sam ju jako puno igro :rotfl:
igro kod frenda.. uopce mi se ne svida... nije to vise NFS na kojeg sam naviko.. nema grada, vozi se na stazama.. suxa big tajm
igro kod frenda.. uopce mi se ne svida... nije to vise NFS na kojeg sam naviko.. nema grada, vozi se na stazama.. suxa big tajm
NFS je u zadnje vrijeme postao prejadan, bar po meni
NFS je u zadnje vrijeme postao prejadan, bar po meni
ma MW mie bil ono jos i dobar zbog murje a carbon mi se skroz ono malo svidal.. a sad pro street.. usrali su ga i to gadno
odigrat ću ga iz poštovanja prema nfs serijalu inače da je dobra daleko od toga da je...
da i ja nest napisem o ovoj igri iz prve ruke...
kaj je najveca fora, igra nejde na vecu rezu od 12..x... a ja bi 1400x1050, automatski je sve bilo na low i off, pa sam moral sve dizat...
prva utrka u karijeri, je blago receno uzas, auto ne slusa, nerealno je, brzi si od svih (sve nove igre pocnem na najlaksoj tezini) i uzasno je dosadno...
igru sam pocel igrati samo radi auta, i niceg drugog, cak ni grafika nije nist posebno...
edit: probal sam voziti golfa gti na grip race i civic na drag, i brisem igru s kompa istu sekundu... steta 4 gigabajta prostora
Se bar brise brzo, da ide pod +
i pod plus treba stavit da bar necemo vidjet NFS do druge godine
danas kad sam došao do enkih 10% moram reć da neznma loš ej to ej sigurno ali ima nekih stvari koje mi se sviđaju:dosata auta,ono što piše kolko ima konja i sve to,ono kad testiraš aerodinamiku,što body kit utječe na brzinu auta,drag i tako ima nekih svjetlih točaka...ali aeto underrground će ostat uvijek car
Jel radi to cudo igrice na higih na sljedecoj konfiguraciji:
Amd Athlon X2 5000+
2gb rama i X1950pro?
da radit će ti na high, igra i nije tako zahtjevna, ali sama po sebi je totalni šit, možda zato što je NFS već daleko isfuran? :)
...ma neam pojma, ali sigurno ima neki teški problem...
jeli najavljen neki novi nfs.
jeli najavljen neki novi nfs.
Tek je ovaj izašo,a ako ce radit novi nek ga onda naprave da nebude potpuni promašaj.
Novi NFS 100% izlazi...i to u novembru sljedece godine...to je postala rutina...siguran sam da ce biti pro street 2 i da ce uvesti free roam i policiju te kako koje kerefeke da postane igrivija i da izvuku jos vise para ali nece biti odusevljenje decenije. Nije bilo tesko :)
da bar u ovom ima policija... :(
da bar u ovom ima policija... :(
Da to i meni fali.
Iron Storm
12-12-2007, 15:32
Ma to svima fali, trebalo je biti više kao Most Wanted, sad su malo previše otišli tamo gdje NfS ne treba ići, za realnije simulacije utrka ima WTCC, TOCA itd.
Oni svaki novi nastavak umjesto da naprave bolji,oni naprave gori od očekivanog :yuck:
kako mi igra diže tlak ono neverovatno...
dominiram sve i kupim si mašine skylinea za grip od 900ks,chargera od 930ks(koji neće na zadnje... :cry: ),vipera od 700ks za speed i supru od 500ks za drift...
sve ok rulam nemore mi niko niš
i sad na negdje na 35 % rasturaju me ko pičku neke imprece od 400ks?wtf?
igram na king ono jer je ostalo retardirano ali stvarno me iživcira ta njihova odjednom namoć
i da koliko moram imat konja i po mogućnosti koji auto da radi wheellie? :twisted:
str33t6l0w
13-12-2007, 22:46
hmm... ja koristim svega par auta....
pontiac gto- drift.. neznam točno snagu
lancer evolution- grip.. 585ks...
z4- speed.. neznam snagu točno...
rx8- drag... 787ks.... ide na zadnje... wheellie max 300m.... dalje nisam uspio... do 4 ga drži visoko i onda počne padati... onda uključim NOS i do 6 ga držim na zadnjima.... onda padne :D
isto igram na king i nemam nekih prevelikih problema sa prelaženjem igre....
Meni je malo blesavo napravljen carrer map uopce se ne snalazim,a igra je tako lagana da je to nešto nevjerovatno svaku utrku sam skoro po 30sec u prednosti.
Lord AngelRI
14-12-2007, 21:21
ljudi kakva vam je igra?? na testovima se nije baš proslavila...
gledajte ovo na x-boxu se može kupiti auto pravim parama...sa onom xbox live uslugom... :rotfl:
ne kužim charger od 800ks je na level 4 i diže na zadnje bez po beda
ja iam svog od 950ks kojem malo fai do levele 4 i neće da digne na zadnje
ne kužim na koju foru!!
i kako da dobijem lv.4 pojačanja?
str33t6l0w
15-12-2007, 11:19
možeš ih dobiti tako da pogodiš pravu "karticu" na kraju utrke... ja na rx-8 imam 4 pojačanja za lvl. 4...
ja ne kontam kako nemožete auto dići na zadnje.... bukte vaši od 950ks nemogu.. dok moj jadni rx-8 od 800+ konja diže bez jebemti :D
Lord AngelRI
15-12-2007, 20:59
ma to kupnja auta sa pravom lovom je blesavo tko bi dao pravu lovu za neki autu u igri...
možeš ih dobiti tako da pogodiš pravu "karticu" na kraju utrke... ja na rx-8 imam 4 pojačanja za lvl. 4...
ja ne kontam kako nemožete auto dići na zadnje.... bukte vaši od 950ks nemogu.. dok moj jadni rx-8 od 800+ konja diže bez jebemti :D
ma nije da nemogu neego on neće!
izgleda da treba bit lvl.4 :yuck:
Human m0nst3r
16-12-2007, 20:41
Ma to svima fali, trebalo je biti više kao Most Wanted, sad su malo previše otišli tamo gdje NfS ne treba ići, za realnije simulacije utrka ima WTCC, TOCA itd.
E fakat lupas gluposti. Kao prvo toca je simulacija/arkada. Kao drugo NFS je postao sranje nakon underground 2. No i vec tada je izgubio smisao. Jer NFS se uvijek orijentirao oko egzoticnih autiju. Ustvari najbolji od svih je bio porsche unleashed. WTCC je ok, ali ni blizu GTR2.
Lord AngelRI
16-12-2007, 20:42
ma meni je najbolji NFS bio Underground 2
[quote="Iron Storm":3tmz57vy]Ma to svima fali, trebalo je biti više kao Most Wanted, sad su malo previše otišli tamo gdje NfS ne treba ići, za realnije simulacije utrka ima WTCC, TOCA itd.
E fakat lupas gluposti. Kao prvo toca je simulacija/arkada. Kao drugo NFS je postao sranje nakon underground 2. No i vec tada je izgubio smisao. Jer NFS se uvijek orijentirao oko egzoticnih autiju. Ustvari najbolji od svih je bio porsche unleashed. WTCC je ok, ali ni blizu GTR2.[/quote:3tmz57vy]
sam malo, nisi igrao NFS hot pursuit 3?
str33t6l0w
16-12-2007, 22:22
ne... nego neznas... jer hoces da ja kupim istog chargera i nabrijem ga na 900+ konja (ma zapravo moze i stock) i opet ce ga bacat na zadnji....
ne... nego neznas... jer hoces da ja kupim istog chargera i nabrijem ga na 900+ konja (ma zapravo moze i stock) i opet ce ga bacat na zadnji....
treba prebacit u prvu kad je u zelenom jel da?stisneš gas malo prije kretenaj da dođe u zeleno i odna prebaciš u 1
tako mi diže ford gt od 850ks bez beda!a charger neće!
str33t6l0w
17-12-2007, 20:45
e sad cu ponovno instalirat pro street (izbrisan je nakon formatiranja windowsa :D) i kupit chargera i podici ga dok je na stocku :D... snimat cu :D.. za par sati nabacim to :D
što su neki ljudi spremni ić u krajnost da dokažu da su u pravu!iskreno zaboli me i za chargera i za sve igra je totalno dosadila mi i obrisao sam je
ali ajde kad već imaš volju snimi i diži si ga :D
str33t6l0w
18-12-2007, 00:10
što su neki ljudi spremni ić u krajnost da dokažu da su u pravu!
ma to je samo zato sto nemogu vjerovat da charger nece na zadnje :D... sad cu instalirat igru (iskreno .. prije sam zaboravio.. kane & lynch me previse zaokupio :D)...
EDIT @ 1:38 :
smeće od frapsa uvijek snimi preko 80mb film.... uglavnom... probao sam par puta... iskreno.. na početku ga nisam mogo ni ja dici.... tj. isto sam radio kao i sa svima drugima... prvo gas i onda ubacim u brzinu i on trzne i baci auto na zadnje.... charger moras drugacije dici :D... prvo moras ubacit u brzinu (dok jos cekas ona svijetla) i tek onda kad se zazeleni svjetlo stavit nogu na gas :D.. baca na zadnje ko lud ;)
što su neki ljudi spremni ić u krajnost da dokažu da su u pravu!
ma to je samo zato sto nemogu vjerovat da charger nece na zadnje :D... sad cu instalirat igru (iskreno .. prije sam zaboravio.. kane & lynch me previse zaokupio :D)...
EDIT @ 1:38 :
smeće od frapsa uvijek snimi preko 80mb film.... uglavnom... probao sam par puta... iskreno.. na početku ga nisam mogo ni ja dici.... tj. isto sam radio kao i sa svima drugima... prvo gas i onda ubacim u brzinu i on trzne i baci auto na zadnje.... charger moras drugacije dici :D... prvo moras ubacit u brzinu (dok jos cekas ona svijetla) i tek onda kad se zazeleni svjetlo stavit nogu na gas :D.. baca na zadnje ko lud ;)
eto vidiš da nije ko svi drugi sad ćui probat opet i ja tako
ne kužim charger od 800ks je na level 4 i diže na zadnje bez po beda
ja iam svog od 950ks kojem malo fai do levele 4 i neće da digne na zadnje
ne kužim na koju foru!!
i kako da dobijem lv.4 pojačanja?
onaj downforce ili kak se vež zove ti mora biti full smanjen...znači stavit nove plastike i spojlere i modati ih da te vjetar previše ne štopa.I mora ić na zadnji.PROVJERENO
Lord AngelRI
18-12-2007, 19:25
ma nisam baš oduševljen igrom mislim da ću je preskočit... e EA smirit doživljaje ne mora svake godine izlazit...
jes ti pročitao pravila foruma? nema single smile postova.
EDIT: lijepo je što si stavio guzu za avatar :D
ljudi jel ide ta igrica sa giga rama
Lord AngelRI
01-01-2008, 19:08
ljudi jel ide ta igra sa giga rama
ja mislim da ide...
kako mrzim obnavljanje tema... :-x
str33t6l0w
02-01-2008, 17:16
ide ako imas dobar proc i grafu :D...
ide ako imas dobar proc i grafu :D...
Athlon 5000+ , X1950pro
btw kolko vam FPS-a vrti
str33t6l0w
02-01-2008, 20:51
onda bi ti trebala ici super ;)
Zašto, ja mrzim kad od toga netko radi probleme, zašto se ne bi obnavljale teme, što više obnavljalih temqa to više chata,jeli tako. :-x
Zašto, ja mrzim kad od toga netko radi probleme, zašto se ne bi obnavljale teme, što više obnavljalih temqa to više chata,jeli tako. :-x
Nemora bit moze se dogodit i spam,a to nije pozeljno.
gledaj ovo, ja sam bio dobio opomenu od toga Kenyi me upozorio (tnx Kenyi), eto bio sam newbie i obnavljao sam prastare teme, u nekima sam nešto pametno rekao u nekima sam stavio "da" "slažem se"...
tj, obnavljao teme iz retardiranih razloga... pa mi je to fuj.
a tebe sam ovim nisam htio uvrijediti, govorim za sebe.
str33t6l0w
08-01-2008, 20:50
hoćete prekinit srat o obnavljanju tema i napokon počet pričat o nfs?
i kako vam se svida nova igrica nfs? meni je bas fora
iskreno, meni je baš ok
wheelie je lijep dodatak :) drift mi napokon paše... sve u svemu vrlo lijepo ;)
i kako vam se svida nova igra nfs? meni je bas fora
Totalni promašaj što se tice mene :yuck:
i kako vam se svida nova igra nfs? meni je bas fora
Totalni promašaj što se tice mene :yuck:
thats my boy :)
enivej, dizete aute na zadnje a??? najs, mjesaju car i motorbike racing :) bjutiful
ovaj novi nfs niš ne valja. Gdje je grad stalno neke piste bezveze
yep glupost
H3MiCuD4
12-01-2008, 16:44
Ali je Gafika po meni odlicna,ostecenja...predobro... :pray:
str33t6l0w
12-01-2008, 18:56
yep glupost
vi ste navikli na jednu te istu glupost prežvakanu 100 puta... ako hoćete takve stvari vratite se starom nfs-u ili pređite na nešto drugo...
dosta mi je slušanja sranja kako igra nevalja... igra je odlična... to što je ubačeno previše novih stvari svi ignorirate i pravite se blesavi kao da je grad jedina stvar koja je bila dobra u starim djelovima.....
Lord AngelRI
12-01-2008, 20:10
Ali je Gafika po meni odlicna,ostecenja...predobro... :pray:
grafika je jedino u šta se možeš pouzdat u NFS-u...
Gravestone_bluz
12-01-2008, 20:33
ma Overspeed ftw :D u Algoritmu 50 kuna, moram i to probat
Evo da vam ja kazem sta sam ja napravio s tom igricom krenem je igrat i odma je izvadim nije mi se nista dalo dalje gledat dal ima sta dobro u njoj,bacim je na stranu i krenem igrat ispocetka Carbon!
Carbon 5 puta bolji!!! :pray:
Evo da vam ja kazem sta sam ja napravio s tom igrom krenem je igrat i odma je izvadim nije mi se nista dalo dalje gledat dal ima sta dobro u njoj,bacim je na stranu i krenem igrat ispocetka Carbon!
Carbon 5 puta bolji!!! :pray:
carbon shit!
MW!!!111 pwn em all!
inače Pro Street je po meni odlicna igra ali ja vise volim sa svojim Dodge Viperom bjezati od murje po gradu! tome sam se i nado da če biti overniced ali ne oni to ukinuli....
ostajem pri Most Wantedu!
Most Wanted zadnji dobar nastavak...onda underground (dvojka je ok, ali malo je postala pre monotona) i prije toga porsche i nfs hp 3...
hm...meni je U2 draži od uber linearnog U1...istina, nije donio nešto revolucionarno, ali je jako lijepo prenio onaj filing pravih adrenalinom nabijenih outrunova po ulicama punim prometa... :pray:
je da, U1 je strašno linearan, da nije toga, dvojka ne bi trebala ni izlazit...
najbolji je U2, a ovaj pro street... pa, nije loš, ali samo zbog onog race day i zagrijavanja guma prije drag utrka :D
blue shark
04-03-2008, 18:46
graficka mi nemoze podrzat igru,....KmE-KmE
str33t6l0w
04-03-2008, 21:07
nebrini, ništ specijalno ne propuštaš ;)
Meni je most wanted najbolji :pray:
Tricerotaps
05-03-2008, 14:47
U2 ftw.... pro street... me razocarao. Nepregledan izbornik, moddiranje auta takodjer, ocigledna konverzija s konzole.... U2 do sada najbolji... vratite nam neonke!
po mom misljenju igru nisu trebali ni radit utrke su dosadne auti nisu nista posebno....
najbolji je u2 zbog silnih tuning detalja i neonka, hidraulike, spinnera, i tih stvari, pro street je samo uznapredovo u grafici a izgubio jos malo stvari iz prvotno zamisljene ideje....
kolko je god juiced "neprihvaćen" od mase gamera, čini mi se da nudi istu količinu zabave kao i nfs(u zadnje vrijeme) :(
nisu trebali ništ ni radit nakon nfs-a u2, samo su se osramotili :D
lool
nisu most wanted je fakat najbolje do sada!
lool
nisu most wanted je fakat najbolje do sada!
de dobro je, taj shit?! mutno, jadno, blijedo, kilavo.
u2 bolji 100x
e ti si fakat ono čudna djevojka! meni je 3 puta bolji most wanted!!! pa onda carbon pa onda prijašnji nastavci! pro shit niti ne ubrajam u to!
e ti si fakat ono čudna djevojka! meni je 3 puta bolji most wanted!!! pa onda carbon pa onda prijašnji nastavci! pro sladoled niti ne ubrajam u to!
čudna sam zato što se ne slažem s tobom? hm.
meni je "pro shit" bolji nego most wanted, carbon-nema šta, dobar je, al je u2 najbolji meni i mir
Kostolomac
06-06-2008, 18:33
pro street sam igrao pol sata i zbrisao ga s kompa. smeće :thumbs1:
slažem se s Majom što se tiče u2, najbolji je (bono vox rulz :P ), a karbon mi je odmah iza njega. tek onda most wanted na 3. mjestu.
ali najbolji nfs ikad je hot pršut 2 :pray:
ali najbolji nfs ikad je hot pršut 2 :pray:
?? wtf?? to je valjda najlošiji nastavak ikad..
AI je toliko glup da to nije normalno, fizika auta totalno promašena da boli glava. jedino kaj se dobro ponaša u toj igri je Lotus Elise.
Kostolomac
19-06-2008, 13:14
?? wtf?? to je valjda najlošiji nastavak ikad..
AI je toliko glup da to nije normalno, fizika auta totalno promašena da boli glava. jedino kaj se dobro ponaša u toj igri je Lotus Elise.
a ne znam, to sam uvijek igrao kod frenda kad sam bio mali, pa mi je nekako ostalo urezano u pamćenje :)
a ne znam, to sam uvijek igrao kod frenda kad sam bio mali, pa mi je nekako ostalo urezano u pamćenje :)
ovo objašnjava puno toga :D
ja nisam bio mali kad je ovo izašlo..
igra se meni cini vrlo dobra i neznam zasto je svi grde :twisted: :(
Jer je dosadna,monotona,jadna,bad tuning etc.
iskreno ja se bas i ne slazem sa tim meni je vrlo dobra igram ju trenutacno i fenomenalna mi je
Ghost_Rider
13-09-2008, 14:37
za mene je pro street naj,naj bolji nfs serial od svih,slusao sam mnoge ljude kako pljuju igru ito vise puta,to su ja mislim ljudi retardirani koji nemaju pojma sta je igra.Kao sto je meni jednom drug rekao "donio on meni rally i vice da je igra bolja od nfs hot pursuit 2"haj ja njemu povjerova ddodze mi komp sa opravke snimim ti ja lijepo rally kad ono igra sranje zivo,auta lete po zraku bre to nisam nikad vidio ni u jednoj igri,sam ima fifa 08 tu sam se kobrco od smijeha kakvo je sve glupo,pa me ubjedzuju da je fifa 07 bolja od pes 08 lol"pa tako ivi.Citao sam da su vicu,bolji nfs underground 1 i 2,ja ti lijepo kupim te serijale underground 1 i 2 kad sam instalirao sve movie je cool ono ko normalno a prije toga sam igrao nfs pro street koji je me zadivio svime pogotov grafikom,igru sam pokrenuo prvo sto me je razocaralo je meni pa tuniranje auta shit je,trece kad sam vec poceo trku grafika je uzasna auti kao kod onih nfs iz 2000 lol,pokusavao sam malo da poboljsam grafiku al nedje zasrali ito cccc.Kasnije ja instaliram underground 2 mislio sam da ce biti nes bolje a ono kontrole sa skrecanjem auta je uzasno sam malo pipni npr.lijevo auto se pocne uvrcati jbt stvarno srannje od igrih pa vicu pro street nevalja,mozda vam nevalja sto ste derladi ili sto ste lupi pa neznate sta je dobra igra,kao sto su me ubjedzivali da je counter strike source bolji od FEAR-a onda sam htjeo sebi pistolj na celo i bum lol.
Edit: Da vam dam savjet,nemojte pljuvati po nekoj igri ako ste culi od drugih da nevalja vec se uvjerite sami!
Edi Sm187
13-09-2008, 16:34
Za 3-4 godine ćeš shvatiti da grafika nije najvažnije stvar u igri i to će ti biti bolna spoznaja. Tada će ti biti žao da si ovo napisao na forumu.
I nadam se da ćeš za 3-4 godine završiti OŠ i biti pismen.
PS mi je dobar zbog zabavnih utrka ;)
Ne sviđa mi se nešto ovaj nastavak , ali ne čini mi se toliko lošim.
Ghost_Rider
16-09-2008, 17:05
ko igra pro street nek se javi ovde da vidim neke njegove radove auta,da vidimo cija su bolja auta,sta mislite.Ko je ipak neigra nek ne sere postove!
Ghost_Rider
17-09-2008, 20:35
ko igra pro street nek se javi ovde da vidim neke njegove radove auta,da vidimo cija su bolja auta,sta mislitej.Ko e ipak neigra nek ne sere postove!
kao prvo,prostreet:jedino sto je dobro u njemu je grafika.
kao drugo:sumnjam da je moguće srati postove,trebao bi si nabiti kabel od neta u dupe.ovo je vjerovatno velik fail od posta i definitivni dokaz moje neduhovitosti.
pa koje tebi sta rekao jbt,samo kazem ko hoce da postavlja slike auta cccc.Kakvih sve morona ima na pcplay-u! :pray:
MasaKrisT
24-09-2008, 10:09
nije da vidim buducnost,al prebrzo ces biti bannan:)
razočarenje kakvog nema....bojim se da če i nastavak biti isto to..... 8)
Edit: Da vam dam savjet,nemojte pljuvati po nekoj igri ako ste culi od drugih da nevalja vec se uvjerite sami!
mda.. a ti se kad napuniš 18 godina probaj dokopat jednog Golfa V GTI koji standardno dolazi sa 2.0 TFSI motorom i DSG mjenjačem.
pa će ti bit jasno da auto sa preko 200 konja na prvim kotačima i mjenjačem koji nema gubitka snage pri šaltanju NE MORA usporit na 60km/h da bi prošao blagi zavoj od 90 stupnjeva..
pa kako si rekao.. kad se UVJERIŠ SAM da se stvarni auto ponaša daleko drukčije nego u ProStreetu, onda ćemo MOŽDA prihvatit tvoje mišljenje o fizici i ponašanju vozila..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.