Pogledaj cijelu verziju : Procesor i monitor
Ljudi cini mi se da me trgovac pukusava okrast kaze da je procesor X6800 2.93 GHz 4MB BOX Extreme cetverojezgreni a kad trazim po netu pise mi da je dvojezgreni.
Ljudi cini mi se da me trgovac pukusava okrast kaze da je procesor X6800 2.93 GHz 4MB BOX Extreme cetverojezgreni a kad trazim po netu pise mi da je dvojezgreni.
Četverojezgreni procevi imaju predznak Q! I ime im je Core 2 Quad!
Znaći da bi Extreme verzija sa 4 jezgre bilaSQX6800, a sa dvije jezgre X6800! Mislim da ti frajer baca krafne u oći :D
A si ti siguran da nisi mozda pogrijesio?? Mozda ti je on nudio Q al ti nisi to skuzil. Nemoj odmah tak. Btw. mislio si kupiti Quad ??? Daj molim te za sta ce ti to?
Bavis se obradom videa ili neceg slicnog?? Btw. ako kupis daj napravi neko malo testiranje. Da vidimo koliko to cudo ide.
A si ti siguran da nisi mozda pogrijesio?? Mozda ti je on nudio Q al ti nisi to skuzil. Nemoj odmah tak. Btw. mislio si kupiti Quad ??? Daj molim te za sta ce ti to?
Bavis se obradom videa ili neceg slicnog?? Btw. ako kupis daj napravi neko malo testiranje. Da vidimo koliko to cudo ide.
Čovjek je već jednom napomenuo kako želi imati najbolji komp trebao mu on ili ne! Pa nek se veseli u tom slučaju, zakaj ne :D
Ja sam si također provrtio scenario u glavi kako je trgovac rekao QX6800 ili nekaj ali ga je kolega krivo shvatio :?
PS: Ja kupio novi komp i igram Diablo 2 na njemu :rotfl: - žao mi je počet neku bolju igru jer čekam monitor pa bum tek onda rasturao :D
Čovjek je već jednom napomenuo kako želi imati najbolji komp trebao mu on ili ne! Pa nek se veseli u tom slučaju, zakaj ne :D
Ja sam si također provrtio scenario u glavi kako je trgovac rekao QX6800 ili nekaj ali ga je kolega krivo shvatio :?
PS: Ja kupio novi komp i igram Diablo 2 na njemu :rotfl: - žao mi je počet neku bolju igru jer čekam monitor pa bum tek onda rasturao :D
hahahaha, lijepi komp nema sta :)) ja sebi uskoro kupujem Dell, NEC ili Eizo. Cekam kraj skolske godine onda idem u shoping :)
Uuu, ti su jako skupi, ali bome i legendarni :D Meni je limit 2500 kuna! Za sad je u krupnom palnu Samsung 206BW ali do tada možda neđem i nekaj bolje!
PS: Ako ubodeš prije mene monitor onda malo opiši doživljaje... bum i ja otvorio novu temu da se malo pohvalim :D
Uuu, ti su jako skupi, ali bome i legendarni :D Meni je limit 2500 kuna! Za sad je u krupnom palnu Samsung 206BW ali do tada možda neđem i nekaj bolje!
PS: Ako ubodeš prije mene monitor onda malo opiši doživljaje... bum i ja otvorio novu temu da se malo pohvalim :D
Cuj ovo ti je po meni bolji monitor a malo vise je od tvojeg limita. Ak ide na firmu onda je jeftiniji. EVo pogledaj
NEC MultiSync 19" 90GX2 Pro 2.345,46 kn 2.861,46 kn
http://www.m-computers.hr/katalog/124?s ... c8582ef321 (http://www.m-computers.hr/katalog/124?sessionid=d8112e874625afdcbbcb4bc8582ef321)
Btw. polako odlazimo u offtopic, ak trebas pomoc otvori topic drugi.
Ljudi triba mi makina u koju uzimam 8800 GTX a ocu za to dobar peocesor.Ili cu uzet QX 6600 ili QX 6700.
PS: Ako ubodeš prije mene monitor onda malo opiši doživljaje... bum i ja otvorio novu temu da se malo pohvalim :DOvaj ekran uzimam ja SM226BW 22 wide screen LCD 1600x1050 2ms.I dodje ti 2458 kn.
PS: Ako ubodeš prije mene monitor onda malo opiši doživljaje... bum i ja otvorio novu temu da se malo pohvalim :DOvaj ekran uzimam ja SM226BW 22 wide screen LCD 1600x1050 2ms.I dodje ti 2458 kn.
Daj odmah mi reci u kojem dučanu :pray: U Ve-milu je 20" 2400 kuna... Ovaj je 22" pa samo 2460 kuna :pray:
Jedini bad je rezolucija... brijem da bu mi grafa slaba za taj monitor! Ali nema veze :D Sam ti meni reci gdje ga ima za tu cjenu... daj link :D
Mislim da je moguce da taj monitor nema povecanu rezoluciju. Btw. nemojte bas tako jurisati na velike dijagonale. Nije bezveze jedan nec od 17" 3500kn, a ovaj od 22" 2500kn, kuzite kaj vam hocu reci.
Prvo pogledaj malo zadovoljstvo korisnika. Doduse ak je za igru onda neces primjetiti razliku.
EDIT: promjenio sam naslov teme
KR1ST1J@N
25-04-2007, 14:16
da je quad imo bi ti 8 mega
Mislim da je moguce da taj monitor nema povecanu rezoluciju. Btw. nemojte bas tako jurisati na velike dijagonale. Nije bezveze jedan nec od 17" 3500kn, a ovaj od 22" 2500kn, kuzite kaj vam hocu reci.
Prvo pogledaj malo zadovoljstvo korisnika. Doduse ak je za igru onda neces primjetiti razliku.
EDIT: promjenio sam naslov teme
Pročitao sam puno lijepih stvari o 206BW, ljudi ga jako hvale i kažu da je jedina mana monitoru to kaj nema Pivot stalak! Ali zato kažu da je za igre i za rad monitor perfektan... Ima dinamički kontrast 3000:1 i frajer kaže da nikada nije morao manualno monitor podešavati već ga samo stavi na dynamic i sve funkcionira odlično i u najtamnijim igrama!
A 226BW je ista kvaliteta kao i 206BW ali je za 2" veći... Što je uber cool :D Tak i onak uglavnom igram komp, ne koristim ga za neku pro uporabu da mi sada treba neka skupa mrcina... mada bi bilo jako lijepo imati jednog Dellćeka na stolu :pray:
da je quad imo bi ti 8 mega
Yep u pravu si, samo sto to kod nas u ducanu tesko mozes naci da pise tocna informacija. Nazalost :(((
Bartuc taj ekran ima u dacanu koji se zove Disk.A izgleda da cu uzet u HG spota u akciji QX 6600 za samo sest iljada.
Bartuc taj ekran ima u dacanu koji se zove Disk.
Daj molim te link na tu stranicu... nemrem ga naći preko googla :cry:
PS: Koliko buš dao sveukupno za komp?
Bartuc taj ekran ima u dacanu koji se zove Disk.
Daj molim te link na tu stranicu... nemrem ga naći preko googla :cry:
PS: Koliko buš dao sveukupno za komp?Taj ducan je mal i mislim da nema internet stranicu a nalazi se u Sibeniku.Mene je tamo odve fren inace bi isa kod HG Spota.A sto se toga tice nitko ne triba znati sve.Mozda cu ti poslat PMom.
Našao sam stranicu... http://www.disk.hr
Dučan u Šibeniku ali je to valjda neki slabi dučanćić kada nemaju web cjenik :D A i daleko mi je Šibenik :cry: Nadam se da u ZG-u ima neki jeftini 226BW :D
Daj kad kupiš taj komp izvrti sve 3dMarkove i stavi rezultate sa CPU-Z-om tak da malo slinimo :D - mislim na ScreenShotove!
OK ja cu jos jednom pitat tog trgovca ako me nije krivo razumia a ako me htija podjebat onda idem negdje drugdje.Kad bi mi iskreno reka sve osim proca bi kupia kod njega ali sad necu vidit cu sta ce rec.A ako oces posalji mi novce a ja cu ti ga kupit.Ili dodji na lito.
Ljudi evo trgovac se ispricava da se zabunia.Ali kaze mi da je X6800 najbolji na trzistu i da je bolji od cetverojezgreni i da ih necu iskoristit sta mislite o tome?
Ovako..vidim u prvom postu da baš želiš high end proc....e sad mi reci zašt mora bit baš najbolji???Čemu?
Jedne od najsloženijih procesa-igara ti je dovoljan e 6600 kojeg naklokaš i igraš sve do ibera....ako se pak radi o obaranju nekih rekorda ili " preseravanju" samo navali!Ali zbilja nema potreba spiskat tolko love...za takav proc.... :wink:
@sova:please koristi edit...jer če poslije meni srat zaš oni nesmiju a ti smiješ :wink:
Klokat nenamjeravam jer se bojim da cu nesto pokvarit a mislim da ti posli istice garancija na taj proc.
Klokat nenamjeravam jer se bojim da cu nesto pokvarit a mislim da ti posli istice garancija na taj proc.
Dobro ti je trgovac rekao da je za sada x6800 bolji od 4 jezgre... Ali ako misliš na budučnost i razbacuješ se parama onda je bolje uzeti odmah 4 jezgre... U najgorem slučaju će raditi jednako dobro kao i sa 2 jezgre ali kada izađu aplikacije koje koriste više od 2 jezgre onda buš na konju!
Ali se također slažem sa Ivekom... Danas ti ne treba jaći proc od E6600, taj proc ima pristojnu cjenu, a dovoljno je jak da ne zastari sljedećih par godina!
Onda uzimam QX6600.
Jedini bad ti je to kaj svi dučani drže taj procesor samo radi prestiža... Zapravo ga nitko nema ali im stoji u cjeniku tako da izgledaju uber cool :D
Ako već imaš novaca za trošiti na takve gluposti koje nebuš mogao još godinama iskoristiti u punom sjaju onda imaš moj blagoslov čak i za QX6700!
Onda uzimam QX6600.
Jedini bad ti je to kaj svi dučani drže taj procesor samo radi prestiža... Zapravo ga nitko nema ali im stoji u cjeniku tako da izgledaju uber cool :D
Ako već imaš novaca za trošiti na takve gluposti koje nebuš mogao još godinama iskoristiti u punom sjaju onda imaš moj blagoslov čak i za QX6700!Pa i QX6700 je dobar ali sta ce mi sad dovoljan je i ovaj.Radje ocu jos bacit u lipe neone i to.I hvala na blagoslovu i legenda si.
Nemaš na ćemu, drago mi je ako sam pomogao!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.