PDA

Pogledaj cijelu verziju : Lets go shoot a movie!:D

Nefarnius
22-04-2007, 14:04
Pozor!

Na serveru Lightbringer ce se snimati film The Northrend Storm Triology...
Svi su pozvani i svi ce imati svoju ulogu od lvl 1 do lvl 70!:)

TRAZE SE: Dva pomocna scenarista
Dva Globalna moderatora foruma
Dva osmisljavatelja prizora,lokacije i likova...masta na volju!

Na forum se molim registirirati samo oni koji misle sudjelovati...i btw. pozvani ste svi....bilo Ally ili Horde...vazno je da nas bude na obje strane!!!!

jO_9MYdmYuA
-Trailer Teaser

http://www.northrendstorm.co.nr
-forum

-Hvala-
-za sve informacije javiti se meni!

Shadowhell
22-04-2007, 14:37
Par pitanja ako ti ne smeta da postam ovdje..

U čemu namjeravaš obraditi video i kakvog iskustva imaš u tome do sada?

Jesi li počeo raditi na scenariju / imaš li ikakvu ideju za sada ili se i na tome treba dosta raditi..?

Nefarnius
22-04-2007, 14:43
Cronicius i ja...prvo smisljamo scenarij...za obardu i te stvari nebrini dugo se bavim takvim stvarima i nebi smjeo pricatio o tome na forumu jer ce wiking da mi uvali bananu..

sto se tice ostaloga...pa zato jos i trazim neke pomocnike..tako da

Nefarnius
22-04-2007, 17:52
prmBaGiNihg

novi trailer za film!!!

Svinjoguz
22-04-2007, 18:11
Inače onaj ork sam ja(Svinjoguz,Karazhan)

odlično obavljen posao,Nefarniuse sam tak naprijed!

a onaj undead je popio noggerforger elixir da postane kostur(scourge)

lol :rotfl:

gr8 succes :pray:

suljo
22-04-2007, 18:51
A kad će bit potražnja glumaca.
I preporučujem ti da napraviš forum od Dreadknight Studio jer mi se sviđa ideja i bilo bi dobro da napraviš više tih filmova.

Arbiter of Change
22-04-2007, 20:02
Jedino šta ja ne kužim je zašto ljudi ne stavljaju neke "fantasy" fontove u video, neke ove neke boldirane capse. :?

Inače, više nego solidan film. :wink:

flander
22-04-2007, 20:17
hehe fora keep it up :wink:

Svinjoguz
22-04-2007, 21:49
evo uskoro će bit objavljen 2. dio filma snimljen u Stormwind keepu i po plaguelandsima

i Suljo ak očeš odglumit koju scenu napravi alliance charactera na Lightbringer serveru,onda upišeš /w cronicus i sve se dogovorimo

ovo se odnosi na sve koji očeju postat dio serijala

Nefarnius
23-04-2007, 14:00
Naravno zadnji trailer prije filma..nakon ovoga vise se nece snimati traileri...

Prvi je trailer prikazan kao sveokupni opisni dio filma..
Drugi kao iz perspektive Horde

A ovaj treci je samo za Alliance i situaciju u Stormwindu..
a ako ste pratili drugi i ovaj treci pozorno...vidjet cete4 jednu slicnost koja ce imate velike veze sa filmom ;DD

Evo link:
Z9ngFjAvlE8

Svinjoguz
23-04-2007, 18:14
Onaj mage šta nema kapu(ima črvenu kosu)sam ja

nice...ajmo sad na filmove!

lycancro
23-04-2007, 20:38
...neznam kako nesto reci a da ne povrijedim onog koji je pravio ove trailere :shock:
traileri su ti tako ne mastoviti, slike ne klize nego zapinju...vjerojatno ti je mis dosao do kraja podlsoka pa si zastao sa micanjem kamere :D

inace ideja da snimis filmic o tome kako je scorge pobio familiju od neke rase i ovaj krece u pohod na njih je tako otrcana...

treba smislit nesto novo...i po mogucnosti nagovoriti likove iz vecernje skole da ti daju sinhronizaciju na hrvatski :D

Nefarnius
23-04-2007, 21:07
...neznam kako nesto reci a da ne povrijedim onog koji je pravio ove trailere :shock:
traileri su ti tako ne mastoviti, slike ne klize nego zapinju...vjerojatno ti je mis dosao do kraja podlsoka pa si zastao sa micanjem kamere :D

inace ideja da snimis filmic o tome kako je scorge pobio familiju od neke rase i ovaj krece u pohod na njih je tako otrcana...

treba smislit nesto novo...i po mogucnosti nagovoriti likove iz vecernje skole da ti daju sinhronizaciju na hrvatski :D

Ajde da i ja tebi nesto odgovorim a da tebe nepovrijedim...
1. Ovo su bile na neki nacin zajebancije..pa ce se morati strpiti po jedan Pravi Trailer za Jedan Pravi snimnjeni film

2. Ako si mislio da je ona prica s orkom istina...lol...pa naravno da nije u tome stvar...prica neprati to...i nisi shvatio bit...

bit je da se rase opet ujedninjuju kao i prije 4 godne za vrijeme inazije Burning legiona..no i to je pitanje dali ce se ujjedniti..pricu necu otkrivati..i tim scenarista radi na tome!

lycancro
23-04-2007, 21:09
da, rase ce se ujediniti da naprave rostiljadu za 1.5. :D

flander
23-04-2007, 21:29
da, rase ce se ujediniti da naprave rostiljadu za 1.5. :D

dobra dobra :rotfl:

Nefarnius
23-04-2007, 21:40
Cek cek malo...jel si ti ovdje da ovo ismijavas ili da pomognes...

ako si ovo prvo(a ovo vrijedi za sve ne samo za njega)...onda STFU i nemoj postat vise u ovome topicu! :killyou:

Svinjoguz
23-04-2007, 22:01
Dajte malo podrške domaćem WoW communitiyu,zbog takvog stava se nikad niš ne napravi :?

lycancro
25-04-2007, 06:18
Cek cek malo...jel si ti ovdje da ovo ismijavas ili da pomognes...

ne, ja sam tu jer mi se svidja tvoj avatar :D