Pogledaj cijelu verziju : Da kupim sada wow ili u 6 mjesecu?
Kao sto tema kaže želio bih kupiti org. wow. Ali neznam da ga kupim sada ili kada zavrsi skola... jer sam cuo da kad kupim imam 1mj free igre. A neznam ocu moc igrat zbog jeb**** ocjena. :roll: :wink:
onda nemaš kaj razmišljat,strpi se još tih mjesec i pol. Nauči za školu i kasnije opeti 24/7,jel da ti iz ikustva kažem početnici koji dojdu na Blizz se jednostavno zaljepe. Tak da ti je bolje sačekat i kasnije igrat preko ljeta,jel ak sad kupiš sjebat češ si školu,dobro sad opet ovisi sve o tebi,kolko češ dnevno igrat i sve to. Ali ako nisi tip učenika koji lako pamti gradivo i koji ima "traljave" ocijene onda odustani do 6. mj :wink:
onda nemaš kaj razmišljat,strpi se još tih mjesec i pol. Nauči za školu i kasnije opeti 24/7,jel da ti iz ikustva kažem početnici koji dojdu na Blizz se jednostavno zaljepe. Tak da ti je bolje sačekat i kasnije igrat preko ljeta,jel ak sad kupiš sjebat češ si školu,dobro sad opet ovisi sve o tebi,kolko češ dnevno igrat i sve to. Ali ako nisi tip učenika koji lako pamti gradivo i koji ima "traljave" ocijene onda odustani do 6. mj :wink:
/agree
Ja imam super ocjene. Odo ja onda u trgovinu. :rotfl:
Shadowhell
18-04-2007, 19:17
Nemoj kupiti WoW i razmisli na što drugo bi mogao korisno potrošiti slobodno vrijeme.. ako si baš zapeo onda u 6. ..
/flame on
Arbiter of Change
18-04-2007, 20:32
Definitivno u 6. mjesecu zbog popratnog WoW! učinka. :wink:
lycancro
22-04-2007, 06:52
tako je, definitivno kupi wow kada skola zavrsi... jer ces ici na nastavu pre umoran i neces biti nizasta.
kad ga i kupis nemoj se ponasat kao cartman u south parku (wow epizoda) vec si raspoedi...zasto govorim, jer wow zna totalno ubit covjeka :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.