Pogledaj cijelu verziju : PTR Patch 2.1.0 Notes
http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 3802&sid=1 (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=94203802&sid=1)
Arbiter of Change
13-04-2007, 08:00
Odličan patch i odlične vijesti za Druide. :wink:
Dark Saruman
13-04-2007, 09:03
Jeeeej epic flying form!!!! :D :D i ostale moci su buffane... nice
Arbiter of Change
13-04-2007, 09:21
Jedino šta su Warriorse hebeno nerfali.
"Rogue poisons no longer have charges." hehe zakon :D
"Sap" no longer removes you from stealth when used
Ovo je jos veci zakon
Svinjoguz
13-04-2007, 10:08
flurry se nerfo i enrage se ne stacka :o
warriors nerfed :-x
A kao warriori nisu bili imba ha? Mislim da je 4x 1800 instant + 8k execute normalno, zar ne?
Voigtkampf
13-04-2007, 11:59
Hunteri nerfani. Barem su ubacili koji eng recept. Dajte nam eng recepte za reputaciju s frakcijama!
I gdje je taj Nether drake...?
Shadowhell
13-04-2007, 12:02
# "Divine Shield": This ability no longer removes or prevents the "Weakened Soul" debuff.
Nije ga ni micalo, tko je tu lud?
Hunteri nerfani. Barem su ubacili koji eng recept. Dajte nam eng recepte za reputaciju s frakcijama!
U Netherstormu blizu Netherfieldova hoda jedan Belf koji ti da quest da moras ubijati neke tamo mobove cije corpsove moras lootati te sastaviti tijelo s kojim ces hraniti Drakeove.
Taj quest-chain ti se sastoji od 9 dijelova pri cemu kod 8. dijela moras ubiti nekog elita (5man q) te pomocu njegovog kljuca otkljucati ono tko ti je dao q.
Sa 2.1.0 biti ce ubacen 10. dio questa koji ti daje (Mislim) 42000 rep s Netherdrakeovima. Onda ces pomocu Turn-in questova moci dici rep na exalted te ces moci kupiti Netherdrake za 20g (Mislim). Steta sta ce se jos uvijek trebati kupiti Flying skill 300 (Ja ga imam :P) koji stoji 5000 golda!
U Netherstormu...
ispravak netočnog navoda: Shadowmoon Valley :wink:
Voldemort
14-04-2007, 15:15
"Rogue poisons no longer have charges." hehe zakon :D
Kako ces onda imat 4 posiona u torbi i snjima derat?Ako je tako yiiiiiiii :rotfl: :D
Voigtkampf
16-04-2007, 16:19
U Netherstormu blizu Netherfieldova hoda jedan Belf koji ti da quest da moras ubijati neke tamo mobove cije corpsove moras lootati te sastaviti tijelo s kojim ces hraniti Drakeove.
Taj quest-chain ti se sastoji od 9 dijelova pri cemu kod 8. dijela moras ubiti nekog elita (5man q) te pomocu njegovog kljuca otkljucati ono tko ti je dao q.
Sa 2.1.0 biti ce ubacen 10. dio questa koji ti daje (Mislim) 42000 rep s Netherdrakeovima. Onda ces pomocu Turn-in questova moci dici rep na exalted te ces moci kupiti Netherdrake za 20g (Mislim). Steta sta ce se jos uvijek trebati kupiti Flying skill 300 (Ja ga imam :P) koji stoji 5000 golda!
Hvala na iscrpnijim informacijama; znao sam da postoji taj lanac, a da sama frakcija tek dolazi s ovim novim patchom, pa ga do sada nisam odrađivao. U zadnje vrijeme mrzim svaki kvest gdje ti treba ekipa od 5 ljudi, kuga je naći tenkove i hilere, čini mi sad da je još gore nego prije... Mislim da će mi hunter s full Gladiator setom i Nether drakeom izgledati...impresivno. :killyou:
I nije šteta zbog flying skilla, i treba biti 5K golda. WoW ekonomija je vic, ako tu ne znaš zaraditi koju šoldu, još sad u TBC-u kad je drmnula inflacija, onda stvarno ne znam... :toilet:
Kostolomac
16-04-2007, 21:24
e a čini mi se ko da blizz želi izbaciti shammyje iz igre. nekako ih konstantno oslabljuju :?
ali ja se slabo kužim pa neka neko drugi to potvrdi
Svinjoguz
16-04-2007, 21:46
e a čini mi se ko da blizz želi izbaciti shammyje iz igre. nekako ih konstantno oslabljuju :?
ali ja se slabo kužim pa neka neko drugi to potvrdi
Slažem se,pogledaj windfury nerf :wink:
Kostolomac
16-04-2007, 21:50
majku im retardiranu... sve mi se čini da je najbolje uzet roguea, njih ne nerfaju. pa šaman je važna klasa za wow općenito, i iz lorea itd. pa da im ovakva sranja rade :-x
btw nisam ni skužio da sam prešao 300 postova. koji sam ja spammer :)
Arbiter of Change
16-04-2007, 21:54
Šaman jer vjerojatno najviše podcjenjivana klasa u čitavoj igri... i to sve zato jer im Totemi (većinom) imaju više pasivnu ulogu te je dosta teško vidjeti učinak (koji nekad zna biti jako koristan u Raids-ima, pogotovo onaj za smanjenje damage-a... ubijte me ako se mogu sjetiti imena. :P).
jel ta patch opće izašao, jel sad uskoro kupujem BC,pa sam si danas instalirao WoW i updatao sve do zadnje verzije da nemoram sva ta sranja delat kad mi BC stigne,rekoh sigurno je 2.1.0,a kad ono 2.0.12?? Ili je to patch za BC,ako je onda ok moja greška :wink:
Vedran12
17-04-2007, 18:23
E da ako dolaze sve te novosti mislim da ce taj patch bit dosta velik a taj patch jos nije izasao a nisi trebao updeatati sve do 2.0.12 jer ce ti kad instaliras BC onda ce ti vratit na 2.0.0 pa ces opet morat updeatat barem se to meni dogodilo.
E da ako dolaze sve te novosti mislim da ce taj patch bit dosta velik a taj patch jos nije izasao a nisi trebao updeatati sve do 2.0.12 jer ce ti kad instaliras BC onda ce ti vratit na 2.0.0 pa ces opet morat updeatat barem se to meni dogodilo.
ma dobro nije velika razlika u MB između 2.0.12 i 2.0.0 jedno 200Mb,koga jebe bolje to neg giga
BlueFlaME
07-05-2007, 10:28
Mene samo zanima kad ce prestat nerfat priestove...
A sad jos rogueovima poboljsali CoS,damn it.
JedimiNjoke
07-05-2007, 11:48
A kao warriori nisu bili imba ha? Mislim da je 4x 1800 instant + 8k execute normalno, zar ne?
Koji je tebe warr lupio sa 1.8k 4x? lol. Možda bi i uspio da je bio sword specc, pa da je imo windfury totem i da je još sve uspio critat do toga... Nemoj me nasmijavat. 8k execute se dobije negdje sa skoro full rage, što je jako rijetko. Btw, warrovi nemaju 4x instant napada koji rade tolki dmg... samo par Mortal Strike/Bloodthirst i overpower.
Nefarnius
07-05-2007, 14:12
Hvala na iscrpnijim informacijama; znao sam da postoji taj lanac, a da sama frakcija tek dolazi s ovim novim patchom, pa ga do sada nisam odrađivao. U zadnje vrijeme mrzim svaki kvest gdje ti treba ekipa od 5 ljudi, kuga je naći tenkove i hilere, čini mi sad da je još gore nego prije... Mislim da će mi hunter s full Gladiator setom i Nether drakeom izgledati...impresivno. :killyou:
I nije šteta zbog flying skilla, i treba biti 5K golda. WoW ekonomija je vic, ako tu ne znaš zaraditi koju šoldu, još sad u TBC-u kad je drmnula inflacija, onda stvarno ne znam... :toilet:
Nebi trebalo biti problema jer kako navodi WoWwiki...vecina ce se questova za reputaciiju s Netherwingsima(frakcija plavih zmajeva koji daju nether drake)..moci ciniti solo..naravno za zmaja ces morati biti exaled...i napominji jednino...da ce se jedno 15% questova moci rijesiti sa 2-3 osobe(iako pise da je preopruciljivo za grupu)..:)
da ne tražim okolo,kad izlazi taj patch??
Kad bude gotov.
I ne, nisam bahat, to je službeni Blizzardov odgovor dan danas ujutro. :wink:
JedimiNjoke
07-05-2007, 22:03
Mislim da će doć ovu srijedu patch. 9. svibnja
Čisto sumnjam, budući da je do sada samo 1/3 epic itema pregledana.
JedimiNjoke
08-05-2007, 10:55
Meni je frend iz Numena reko da je 90% epica lvl 70 izmijenjena. Vidjet ćemo, iskreno ne bih volio da dođe ovaj tjedan.
Shadowhell
08-05-2007, 14:25
Meni je frend iz Numena reko da je 90% epica lvl 70 izmijenjena. Vidjet ćemo, iskreno ne bih volio da dođe ovaj tjedan.
Kako točno izmjenjena..?
Kostolomac
08-05-2007, 16:10
možda su preradili one gayaste paver-renđer pally tiere :rotfl:
JedimiNjoke
08-05-2007, 17:02
http://www.mmo-champion.com/S
Evo, nađite svoje iteme i veselite se lol. Skoro sve je buffano.
Trenutno, 2/3 itema :) Brzi su, trebalo im je samo 4-5 dana za 1/3 svih epica.
JedimiNjoke
09-05-2007, 00:27
Čuj, t4, t5, t6 riješen, Kara riješen, SSC riješen, Gruul riješen, crafted, Magtheridon... skoro sve osim nekog trasha loota na kojeg se ne daje previše pozornosti. Mislim da je to negdje skoro već 90% :)
onda ga možemo očekivati ovaj tjedan :)
JedimiNjoke
09-05-2007, 09:58
Ili ne :) Šteta, iskreno sam se veselio nerfovima.
ode sve u....joj nebi ima tu djece...mjenaju wow u velkom postotku...i jako su warrowi nerfanil.jasoiga meni..fury su smanjili na minimum pristojnosti..nerfaju jos i warr je samo tank dobar,.makar ga je lako zamjenit u novije vrijeme
Svinjoguz
09-05-2007, 23:00
ode sve u....joj nebi ima tu djece...mjenaju wow u velkom postotku...i jako su warrowi nerfanil.jasoiga meni..fury su smanjili na minimum pristojnosti..nerfaju jos i warr je samo tank dobar,.makar ga je lako zamjenit u novije vrijeme
Da točno tako,nemrem vjerovat da warrovima oduzimaju ono za što su rođeni a to je-tanking.
JedimiNjoke
10-05-2007, 09:57
Ajd fala Bogu da je netko priznao da su warrovi nerfani...
Meni je friend reko da nije :D
a ko nije...svi su se pomirli..totalno su nerfali fury..tj dmg koji rade..a arms nije tolko al kud bus s tim dmgal ko u stare dane isto....
JedimiNjoke
11-05-2007, 18:39
a ko nije...svi su se pomirli..totalno su nerfali fury..tj dmg koji rade..a arms nije tolko al kud bus s tim dmgal ko u stare dane isto....
Čuj, ja sam arms i u Kara sam nekad prvi na dmgu (ovisno koji dio Kara), Gruul sam negdje peti i niže, a Maggy sam među prvih 5, SSC se još učim hehe, al ipak u redu.... fury je katastrofa od patcha lol, morat ću neš smislit.
jebote ak je istina kaj velis ATM arms owna u dmgu...makar je fury kao "pve dmg spec"... ss whirlwind i sam 8 VELJIKIH brojki na ekranu :))
a mene ne pustaju ko armsa ni ko fury u raid...samo ak ocu tankat..reko jebite se imam ja arena i honor system :P makar joj...gorehowl....al samo zato jer je hellscreamova :P
JedimiNjoke
12-05-2007, 21:08
Fury je sad jači u dmgu, trenutno. Kad sam fury uredno sam prvi (ovisno o instanci - gruul nisam jel je prvi boss većinom ranged.). Fury sa dobrim hit gearom pwna.
kad sma fury uredno sam 1. :) govoris ko da se repsecas svaki dan :P al amrs mi je nekak drazi..burst dmg ..a i bolji mi je za arenu...maznes ga po 3k..nemoras ga tak puno tuc ko u furiju pa manje propustis ak ti konstnatno bjezi :P ko meni :( anyway..warrovi su nerfani a mi budemo i dalje pwnali s njima ...bar low lvle ak nist drugo :D kiiding :P ja ih pustim na miru...tu i tam^^
JedimiNjoke
14-05-2007, 09:11
Respeccam dosta često, ovisno što guilda treba makar sam u biti DPS. Nećeš više opalit 3k u areni he he. Enrage i Deathwish ne stackaju više. :killyou:
ja sam hybrid i boli me :P
al daj ovo enrage se ne stacka??kak to?samo traje 12 sec bez 12 chargova?ili kak?i kak to misle na death wish :/ daj pls nisam shvatil najbolje..trava me manta
JedimiNjoke
14-05-2007, 18:19
Deathwish daje 20% melee dmga više, Enrage daje 25% melee dmga više. Do sada su se oni stackali/nadopunjavali jedno na drugo (znači ako bi proccali u isto vrijeme imao bi 45% veći dmg). Od srijede tog nema. :killyou:
ajoj koji nob sam ispal :o soz..ja sam mislil da misle posebno na svaki....:/// =) tnx..arms arena ftw :P
Samo da rijese ovaj pvp, zaboravio sam kako je pobjediti ab 2 ili 3 puta za redom, mada im bas nesto nije krenulo s pvp-om pošto je propao sav honor od srijede do nedelje, ali samo da to proradi kvalitetno da onda ima smisla igrati i wsg jel ne znam kako cu drukcije doci na exalted.
JedimiNjoke
15-05-2007, 14:09
Što će ti exalted?
Alyossus
15-05-2007, 17:06
Što će ti exalted?
Zbog novih rankova vjerojatno(sva 3BG exalted) - Justicar za alliance, a za hordu sam prelijen pogledati.
Svinjoguz
15-05-2007, 17:10
Što će ti exalted?
Zbog novih rankova vjerojatno(sva 3BG exalted) - Justicar za alliance, a za hordu sam prelijen pogledati.
Šta nisu rankovi nestali?
rankovi su nestali ali ako si prije imao npr. sgt ostaje ti :roll:
Lundvalnaden
16-05-2007, 08:04
i onda fino upadnes u wsg i zbuggaš zastavicu, farmas bez problema
taj patch danas izlazi jel tak?
ya
super,znači onda bu se i restartali TP-ovi,jel kolko sam pročitao nema više improved sapa za rogua
JedimiNjoke
16-05-2007, 09:42
Nadam se da izlazi danas, jer na US realmovima izgleda nije izašao.
Jedva cekam izlazak zbog rogue poboljsanja, ali ne vjerujem da ce izaci kod nas ako na us-ovim serverima nije.
Bilo bi fer kad bi rogovima dali free respec :D
baš sam razgovarao sa igračima sad i kažu da sljedeći tjedan tek...ako...
Jel zna netko hoce li sigurno 2.1.0 bit i svim serveriam, ili smao na ptr?
Jel zna netko hoce li sigurno 2.1.0 bit i svim serveriam, ili smao na ptr?
pa fala Bogu da bu na svim
Lord Jambrek
17-05-2007, 12:01
Ček, je taj patch došao ili? Jer meni je downloado oko 300mb nekog patch data, ali nije ništ update-ano
Ček, je taj patch došao ili? Jer meni je downloado oko 300mb nekog patch data, ali nije ništ update-ano
kolko ja znam nije izašao,čuo sam da izlati tek sljedeći tjedan
Svinjoguz
17-05-2007, 12:53
Patch možete downloadat,ali ćete updaetat tek kad se patch stavi na servere.
Što će ti exalted?
A ti si se javio, pa imas sve osim wsg exalted a i to ti fali micna :)
Arbiter of Change
19-05-2007, 13:07
Ste vidjeli filmić o Black Temple-u na Gamespotu? Nažalost ne mogu linkati (otvara flash), ali samo potražite Burning Crusade to je najnoviji video.
Nefarnius
19-05-2007, 13:17
Ste vidjeli filmić o Black Temple-u na Gamespotu? Nažalost ne mogu linkati (otvara flash), ali samo potražite Burning Crusade to je najnoviji video.
WKFkUi7ceQM
JedimiNjoke
19-05-2007, 14:32
Što će ti exalted?
A ti si se javio, pa imas sve osim wsg exalted a i to ti fali micna :)
To je sve preTBC hehe :)
Arbiter of Change
19-05-2007, 18:29
WKFkUi7ceQM
Thanks, nisam mogao naći. ;)
Nefarnius
20-05-2007, 08:47
[quote="Arbiter of Change":2fuii7vg]Ste vidjeli filmić o Black Temple-u na Gamespotu? Nažalost ne mogu linkati (otvara flash), ali samo potražite Burning Crusade to je najnoviji video.
WKFkUi7ceQM
Thanks, nisam mogao naći. ;)[/quote:2fuii7vg]
np! :wink:
Dobro oce li taj peč vise izaci!!!
Pa znaš da ga je patch day samo srijedom. Ako će u utorak izać u SAD-u, onda će kod nas u srijedu, ako ne, čekamo još tjedan dana.
jel istina da ipak treba maznuti 5000g za riding skill 300 da bi se zapoceo quest
CRO_P1xel
23-05-2007, 22:40
Evo - sada ga možete i instalirati, a ne samo skinuti :wink:
Rogue: Nisam ni znao onaj dio sa totemima :shock:
I CloS nije promijenjen, samo je tooltip promijenjen...
CRO_P1xel
23-05-2007, 22:44
Evo - sada ga možete i instalirati, a ne samo skinuti :wink:
Rogue: Nisam ni znao onaj dio sa totemima :shock:
I CloS nije promijenjen, samo je tooltip promijenjen...
Warlock: Zna li se točno koliko je točno sekunda između "periodical" Felguard ken ju samon me provjeravanja?
Insignia of the Alliance/Horde - ne odstranjuje polly... AAAAAA (dobro što sam rerollao na rogu :yuck: )
Sorry na double postu, kriva tipka / finale Lige prvaka :o
Svinjoguz
24-05-2007, 21:34
Novi patch je kod mene i kod mnogih mojih frendova donio veća sranja,crashovi svakih 20 minuta,nemožeš normalno targetati mobove,al ajd,ima jedna svijetla točka,buffani su epixi.
Sam se nadam da se ova sranja neće nastavit jer već stvarno pizdim :-x .
a lol ....meni su se errori svakih 20 min pojavljivali prije novog patcha sad uopce ne ....
CRO_P1xel
29-05-2007, 22:16
Kod mene je sve ok bilo i prije i poslije :|
Moguć razlog je friška kupnja/instalacija :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.