Pogledaj cijelu verziju : HAMACHI FAQ
Silentgio
29-02-2008, 22:35
pa upisao sam cs 1.6 unfeigned ovaj network na netu i kaze da nepostoji a htio sam toliko igrati wormse :(
ljudovi, nikaj se više ne igra?
ja se zapalio za cod2/4 :)
®BilyPiton®
28-03-2008, 23:29
E ljudi sjebali mi se vindovsi i ovvi hamachi serveri kaj sam objavio vise ne sljakaju fakat sry evo novog
user:Gangsters Mafia Clan
pasw:cro
aj doletite da halamo nes :killyou:
Rektum_ajkula
10-04-2008, 17:54
e je li igra tko COD 2 verziju 1.3?
pokušali smo igrati starcraft preko hamachija
imamo istu verziju hamachija, isu verziju igre, isključen firewall a opet ne radi!!
u čemu je problem?
snowblind
24-04-2008, 19:38
morate imati još onaj neki patch koji dodaje za lan još jednu opciju, proguglaj malo pa ćeš naći
za LAN?
ma imam zadnji patch za SC i već smo igrali umreženi prek LAN-a, ali preko hamachija neće
uf i meni je preko sca pravio probleme, ne znam ali periodicno proradi,pa sam zbog toga i odustao od sca preko hamachia.
snowblind
25-04-2008, 10:30
za LAN?
ma imam zadnji patch za SC i već smo igrali umreženi prek LAN-a, ali preko hamachija neće
moraš imati UDP opciju da možeš preko hamačija, a ako imaš i ne radi ti onda neznam u čemu je problem, meni je sve uvijek radilo kada sam bio igrao
imam UDP i neće...
ah ništa onda, hvala na pokušaju :roll:
pozz.... jel ima neka diablo 2:lod mreza...
ak ima dajte napisite u prvi post jer ju ja nemrem nac -.-
Pozdrav narode! Jel ima Worms Armagedon server?? Dali uopće itko još to igra?
Ako ima daj napišite IMe i pass.... ;)
Edit: imam pitanje; zašto mi kada napišem ime servera na hamciju piše "Eror: This network does not exist"? A sve točno napišem
ZorgTheBorg
07-06-2008, 23:10
Za war3 je praktičniji GGclient.
http://www.gg-game.com/
zna li tko kako igrat Diablo 2 LOD
ja i prijatelj pokušali i ne ide ne može nać server ??
Misliš official server?Vjerojatno nisi dugo patchao ili imas p****.A za igranje u virtualnom lanu imas faq.Citaj prvo, ako ti opet ne radi onda pitaj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.