Sad bar znamo da bi se prodao za jedan kebab.Izvorno postao Bartuc
Hoćeš bit my bitch paid slave?
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Da, ipak nisi tak jeftin Ja bi sebe ipak prodao za dva-tri kebaba xD
U redu, tko mi plati dvije mega porcije ćevapa, smije biti moj rob na tjedan dana.
Don't worry, be happy!
Ma najbolji je sa ljutim umakom,lukom,sirom,kukuruzom i zelenom salatom...
Ajde, pa javi, ima nas koji dosada nismo kebap(b) probali .
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
koji su drugi nazivi
posto je turski kebab
a ja bi drugacije govorio
My life for Aiur!
Döner kebab, inaće.
Owna čevape i ostalo kada ga pravi turčin napravi. Znam, jeo sam 6 godina u njemačkoj.
Sve bi dao da se toga mogu najest i ovdje, jako mi fali. :*
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Okej je onaj na korzu, u kao podrumu nekom.
Evo dojmova...
Prvo sam dan započeo ovime - da, dobro vidite 9 feferona
A završio ovime
Uzeo sam si ljuti umak, sir, paradajz, zelena salata i zelje. Isprva mi je bio nekako blago ljut, kako sam se bližio kraju, falila mi je Cola u drugoj ruci. Odlično je pikantan i to progresivno pikantan. Dobiješ HRPU mesa, okus je jebenica, a iznenadio me i sir koji nije klasičan već svježi kravlji sir. Sve u svemu, zadovoljan sam.
I da, ne može se direktno usprediti s ćevapima. Mislio sam da je to bliskija hrana, ali to su zapravo dve potpuno različite hrane. Tako da nema kebab ili ćevapi nego kebab iSćevapi!
This.Izvorno postao cham3leon
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Baš to. Gade, i ja hoću sad. Prošli put sam jeo u srijedu, davno je to bilo
Nije boljelo, podnio sam to ko muškaracIzvorno postao Arbiter of Change
Nego da, tamo zbilja jesu dvije kebabdžinice, jedna pokraj druge. Uopće nisam skužio onu lijevu do sada. Bio sam naravno u desnoj, kako ste i rekli. Ali postoji i treća preko puta ove dvije, na njoj piše da poslužuju i Gyros. A sad tko zna što podrazumijevaju pod Gyros!? Vjerojatno običan kebab!?
Cura kaže da sljedeći put moram probati kebab negdje na Kvatriću. Kaže da je tamo fenomenalan i da ga dosta ljudi hvale.
sam rekao da su dvije, sam rekao!!??!!Izvorno postao Bartuc
i jel se to meni cini ili je ono hambi pecivo, ne lepinja (tak mi izgleda)
i u onu lijevu nemoj ici, ne ispalti se za cijenu. dobis dost manje mesa ako me sijecanje sluzi
U Slavoniji ih ima i po 15.
Ja svoj platim 40kn xD Extra veliki.
Nope. Gyros je s piletinom i mnogo rula. Ja si u novom zgu naručujem iz neke picerije A1, imaju prejebene umake i gyros im rula - kad ne dođe hladni, ma rula i onda.Izvorno postao Bartuc
Piletina je meso za žene.
So true.
Ništa, morat ću ja u ZG na kebab... Kebabđinice jedna pored druge, lol.
Kod nas u RI ni k od kebaba. Bila je jedna, pa su zatvorili, a i kebab je bio neki siromašni. :(
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Mislis ?Izvorno postao Death By Sexy
U grckoj je pravi Gyros sa vise vrsta mesa, nikakva piletina nije u diru
Nemam nist protiv, osim, odite na pusti otok pa se tamo medusobno mnozite i kotite kolko god vas volja
I sta onda kada se namnoze
je,namnozit ce se. rode ce nosit male pedere i pederi ce sadit gej polja kupusa.