Jel mogu i muški stavljat slike ili...? I editiraj naslov teme, code za boje ti ne prima u naslovu.
Jel mogu i muški stavljat slike ili...? I editiraj naslov teme, code za boje ti ne prima u naslovu.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Depp = win
.
Bolje prozor u ruci, nego ruka u prozoru.
Hm... jel mogu zamoliti dotične da ne spamaju, jer ni mi ne smetamo u temi Najljepše žene svijeta i ne stavljamo svoje predloške...S
There is a Hell, believe me I've seen it.. There is a Heaven, let's keep it a secret...
Decki,budite kul.
U najgorem slucaju tema moze izgubiti na interesu tijekom vremena.
Bez glupih slika,mkay?
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Baš mi je drago da je ova tema zaživjela
weeeeeeeee-
[center:17dinbss]™[/center:17dinbss]
[center:17dinbss]..........................................................................................[/center:17dinbss]
Previše frajer boguje. + Viki Kiki Barca
Duck,nemoj vise.
Mene samo zanima po čemu to žene sude muškarce kad je privlačnost u pitanju. Ono, vidim neke se pale na manly-men, a neke na metro ekipu.
Lice shvaćam (to gledamo i mi na ženama... ovaj, kad moramo skrenuti pogled sa bitnijih dijelova), ali što pored toga? Bicepse i ploče?
Žene se ne pale na bicepse ...više ih pali dobro muško dupe , visina , crna kosa , plave oči i sl. gluposti .
Ovisi od žene do žene.
Izvorno postao Kid A
Naravno , isto kao i od muškarca do muškarca ali u globalu ipak većina voli da su napredne i nazadne
Dečko je presladak :D
BITCH, IT IS 5:40!
Ima moj glas samo zbog majice
A gle kak ima sladak smile, awww
BITCH, IT IS 5:40!
Evo mog contest entry-a
starbak je čisti sex
on mi nije loš:
zaš muški tu postaju? pa ovo je forumska kuhinja...
@Geralt:
EDIT :AAAAAAAAAAAA
Dobra. Tek sad skužio... Loš sam.