Ma skontao sam to ali nije mi jasno to da se na DS-u imovina dijeli 50/50 bez obzira na krivicu za razvod.
Nadam se da ima predbračni ugovor. Na DS-u se imovina dijeli 50/50 bez obzira na krivicu za razvod.
vaik ludlo
Ma skontao sam to ali nije mi jasno to da se na DS-u imovina dijeli 50/50 bez obzira na krivicu za razvod.
Izvorno postao xarabas
/facepalm
Glup sam
Mininova, popularan torrent centar, zaokrenula svoju politiku za 180.
Mininova limits its activities to Content Distribution service
Today is an important day in the history of Mininova. From now on, we are limiting Mininova.org to our Content Distribution service. By doing so, we comply with the ruling of the Court of Utrecht of last August.
Unfortunately the court ruling leaves us no other option than to take our platform offline, except for the Content Distribution service.
Tuzan dan
Znači, počelo jeIzvorno postao Arbiter of Change
http://www.net.hr/webcafe/page/2009/11/26/0472006.html
Britanski inovatori u proizvodnji i brendiranju piva BrewDog ponovo su iznenadili. Nakon najslabijeg piva na svijetu Nanny State, proizveli su i najjače Tactical Nuclear Penguin.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Dobri su''Ovo je ekstremno jako pivo i trebalo bi ga se konzumirati u malim količinama i s daškom aristokratske nonšalancije. Na isti način na koji biste uživali u dobrom viskiju, albumu Franka Zappe ili posjetu prijateljskog, ali zbunjenog duha.''
A ne, nema pivo najjace ime ikad, TACTICAL NUCLEAR PENGUIN, how awesome is that?
Sad citam na RTL-ovom teletekstu da se danas u saboru vodila rasprava o dekriminalizaciji lakih droga.
SDP je podrzao prijedlog dok je shodno ocekivanjima HDZ bio protiv.
Sve nade u ovo ali cisto sumnjam da nesto bude...
Ne vidim sta ti tu smeta?
Ako si ti zadovoljan stanjem u svojoj drzavi i tebi i tvom narodu je dobro sta te boli briga sta drugi misle o tebi.
Ono...
Zabrane pušenje a onda odbrane lake droge
Logika.
Anyway...ovdje sam za HDZ.
A ni cigarete nisu ništa bolje.Da bar ljudi ne puše.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/28go ... 89570.aspx
Disi Sonik :shy:
Also snimak saborskog zasjedanja od danas
http://itv.sabor.hr:8080/OnDemand/7400.wmv
Evo sad sam bas nesto pogledao od sjednice,Lucin uglavnom govori ok stvari(nije da se slazem sa svim ali je ogroman napredak u usporedbi sa situacijom).
Onaj lik iz HDZ uglavnom melje nebuloze tipa da je to gateway ka ostalom,sto je inace cista nikad-statisticki-utvdjena glupost.
DEKRIMINALIZACIJA =/=SLEGALIZACIJAIzvorno postao mirko l
edit. - nisam vidio da itko spominje legalizaciju. Stvar je u tome što bi se za korištenje lakih droga u slučaju dekriminalizacije (koliko sam ja shvatio po prijedlozima) dobilo upozorenje i/ili neka kazna, a da se za to ne ide u zatvor što zapravo i ima smisla. Kao što je netko na sjednici koju sam jutros pratio rekao - sudstvo je zatrpano sitnim prijestupnicima koji dobiju iste kazne kao narkobosovi zbog jednog đointa, a zatvor ima kontra efekt na njih jer zapravo sami po sebi nisu ni bili kriminalci.
Što se mene tiče, dopustio bih, ali "lake" droge i to za po doma.
Tako je. Ovako prema zakonu se jednako kažnjavaju dileri, narkomani, uzgajivači i svi ostali koji imaju veze s drogom. Da se dekriminalizira kazne za samo posjedovanje vrlo male količine ne bi bile tako rigorozne. Ovo danas stvarno nema smisla.... par godina u zatvor ako nađu marihuanu kod tebe...
Život je to potvrdio.Izvorno postao xarabas
-kazem ti, nisu sredeni.
Kaže ti iskusan čovjek, pingu. Vjeruj mu.Izvorno postao McPingvin_v2.0
Joj zar moramo opet kroz ovo
Ne mozes neke ljude trpati u stereotipe na osnovu postupaka pojedinaca.
Gledaj,tebe ne moze niko nagovoriti na nesto ako ti to sam ne zelis.
Hebote,pa ja bi dosad trebao biti davno pod zemljom.
Radiš istu stvar, zašto onda ja ne bi mogao?Izvorno postao xarabas
-kazem ti, nisu sredeni.
Gdje to?
Pojasni.
http://itv.sabor.hr:8080/OnDemand/7400.wmv
prebacite na 3h i 10min.
Apsolutna istina
Pa ti tvrdiš da marihuana nije odskočna daska za ostatak droge jer tebi nije bila, kao ni tvojoj nekolicini frendova, a ja sam upoznao preko sto ljudi kojima je. Ono, go figureIzvorno postao xarabas
-kazem ti, nisu sredeni.