Spremam se ić na biljar i divno se osjećam Napokon neš normalno da radim. Jebala te škola...
Čudo da nitko nije ponovo otvorio ovu temu, mislim da je nestala u Fabia/Terabajt incidentu. Uglavnom evo ponovo.
Trenutno surfam po netu pijuckajući Cedevitu iz krigle, fino toplo, slušam muziku, odlično se osjećam.
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Spremam se ić na biljar i divno se osjećam Napokon neš normalno da radim. Jebala te škola...
spremam se igrat mw2 spec ops sa markecom ali on nezna ukopcat mikrofon
Halam Dragon Age, žena iza mene spava. Osječam se super, konačno imam mira
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Surfam netom i slušam System of a Down da me lagano pripremi za večerašnji kRIk (klik for info)Su Palachu. Frend mi svira u grupi Monox pa moram otić vidjet malo
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Jos uvijek "radim"
Gladan sam ko cucak a ljen sam otic kupit nesto za jesti...
Vrtim se po netu i osjećam se nekako full happy. :>
Možebit zato što sam ranije kvalitetno opalio glavom o dasku. :>
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Učio povijest, osjećam se pospano, kupio neke gotove makarone sa 4 vrsta sira, za 8 minuta imam večeru.
Izvorno postao Kid A
Peri ruke,da ne bude kurac po sir!
Surfam,spava mi se i cekam da idem veceras va iako mi se neda...
Gotov sa svinjokoljom i osjecam se kao da me Isus sam prozvakao i pljunuo na ovaj stolac!
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
This?Izvorno postao Chappi
Izvorno postao Kid A
Čekam tebe da ostvarim jedan davni san.
Osjećam se bolno i umorno, ali sretno, surfam netom
I dreamt I was in a painting with ponies. It was... nice.
spremam se otici kod cure. Imam dobar osjecaj nadam se da ce vecer i noc biti jos bolja haha
Nemam nist protiv, osim, odite na pusti otok pa se tamo medusobno mnozite i kotite kolko god vas volja
I sta onda kada se namnoze
je,namnozit ce se. rode ce nosit male pedere i pederi ce sadit gej polja kupusa.
Jedem sarmu, mmmmmm
U bemu misa. Tu sam temu ja ovdje izmislio. Tnx kaj si se sjetil Grime
A ono, preslusavam glazbu, citam po forumima i razmisljam da odem na pice van. Osjecam se dobro posto sam zakrmil bil proslih par sati
Sreo danas AMD Freaka u West Gate-u. Malo pospikali, no šteta što smo bili u žurbi, pa nismo stigli pićence ispiti.
Čitam Reiksguard i malo čilam.
"O, words are poor receipts for what time hath stole away."
- John Clare, Remembrances
Bauljam po forumu i da vam kažem baš mi se prikenjalo,odo....nakon toga palim DA:O.Super je to osjećaj .
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
Gledam telku i čekam da mi se Visual Basic instalira.
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Vratio se iz grada. Bio na biljaru i poslije s prijateljicom na kavi. Sad slušam glazbu, spremam se za spavanje i presretan sam ^^
Osjećam se dobro, i taman se spremam malo izać vanka u prirodu i pustit mozak na pašu i ne zamarat se ljudim, kompjuterima ili bilo čime.
Humans were never meant to bring each other happiness. From the moment we are thrown into this world, we bring each other nothing but pain and misery. ---Psycho Mantis
last.fm profil Playfire profil
Idem kopat neki kanal za septičku pa se i osjećam super xD
Evo jedna prigodna xDIzvorno postao Aral
JGv8zeYMFmY
Trebam za slijedeći tjedan naučit 9 predmeta, a nikako da počnem... jučerašnje super raspoloženje nekako nestaje što se više približava ponedjeljak
Jedem ludi sendvič od jučerašnjeg ručka i osjećam se ludo
I dreamt I was in a painting with ponies. It was... nice.
DobarIzvorno postao Raz
Gledam malo po forumima, dopisujem se s frendom, čilam uglavnom.
- Albert Szent-Gyorgy