Kroz optiku svoje vjerne DC-15x snajperske puške V'arumk Khalg je primjetio da se njegov sljedeći zadatak Sal Myndraav nervozno osvrnuo preko svog ramena. Kraj njega je stajao hipersenzibilna budala Xin Artist koji ovaj put začudo nije pokazivao znakove pretjeranog zapažanja sniperskog nišana na svom čelu. Zadnji put kad sam ga sreo na Endoru primjetio me i prije nego što sam ušao u vidokrug.Da ga neznam bolje, pomislio bih da ga je prevelika privrženost prema ovom mladom Jediju otupila, iako nikad neznaš.
Ali V'arumkove crvene oči nisu uočile Xinovu ruku spuštenu na lightsaberu. Opalio je hitac u smijeru Sal-a, no Xin ga je iskusno odbio, sva sreća da je udaljenost prevelika da i najbolji Jedi nebi uspio vratiti lasersku zraku u smjeru pošiljaoca pomislio je. Ne naviknut na promašaje tiho je izgovorio bujicu nerazumljivih kletvi u svoju bradu, prebacio pušku preko ramena i nestao u ventilacijskom odvodu kroz kojeg je i došao...
[OOC]Sahh jebiga sad sam vec napisao ovo a neda mi se sad izmisljat nesto novo, ajde ti zavrsi ovaj dio price s tobom i samnom sad, pa da ja mogu kasnije ici svojim putem.Kiss and make up hahah. Iako bi po meni bilo fora da je moj krajnji cilj ubit tebe, ali da se moja prica vraca u proslost i o tome kako sam dobio i zasto sam preuzeo taj zadatak...a sad kako ti oces [/OOC]