definitivno football manager
Pitanje je jasno koja je naj imba (imbalanced, neuravnotežena ako netko slučajno ne zna) igra koju ste ikad igrali?
Kaj se mene tiče u borbi između homm2 i red alerta pobijeđuje homm2. Knight town je cisto sranje, onaj crusader radi stetu kao hidra kod warlocka, a warloci su sa crnim zmajevima stvarno pretjerali.
Kaj se red alerta tiče, sovietsi su daleko nadmoćniji. Nikakve antitenk mine, helići i neprecizni brodovi ne mogu zaustavit 68 heavy tankova i bazu koja ima 10 tesla coilova...
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
definitivno football manager
Disciples 2. Undead su prejaki, niti jedna druga rasa nema tako bolesno jake jedinice. Imunosti na oružija, paraliza, brzi upgrade za dobit death. I kampanja je malo glupava. Ona zadnja beštija je u slučaju patuljaka nepobijediva i nervira me činjenica da ako izgubiš heroja praktički si izgubia partiju.
This is SPARTAAA!!!
LOTR:BFME 2 prejaki su heroji
Icy Tower, a veoma je strasna igra takoder
Duke Nukem, cudi me kako se igra ne zove Chuck Noris ili kako vec
I u jedinici općenito Rohan.Izvorno postao Jerry
Fallout 2 definitivnoIzvorno postao Outmind
Psihopatološki poremećaji kod slabo samosvjesne kvazi-individue (kojoj je identitet otet od strane "Identitetnog Entiteta Vječnosti Trajanja Ojha Uzduž i Poprijeko Bijeli Labud Limunativ Grah Trešnjo") mogu izazvati teške... poremećaje... kupus...
a je
igra je zakon
al ako nabijes 160+ % u neki skill...
i imas power arrmor...
skines onog glavnog i unarmed (ako ti je to skill sa preko 160% )...
što tu ima biti nebalansirano? u opčenito takvom tipu FPS igara? botovi? takve igre prvenstveno botove koriste prilagođavanju i vježbanju za online igranje. u početku je možda teško, no kada primijetiš da ti preko 5-6 Xaeroa, Doomova ili Anarkija na jednoj mapi u timu ništa ne mogu, shvatiš da imaš dobar skil.Izvorno postao MarkaN
stvarno ne vidim nikakve veće nebalansiranosti.
nemoj ti meni po yugioh-u!Izvorno postao Valtiel
TESKO JE POBJEDITI KAIBU!
^_-
Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.
Windows XP
Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"
www.me2everyone.com/134777
Eh ovaj je fakat najboljiIzvorno postao Tri66a
slažem se još bi dodao da su sve građevine vrlo slabe a pogotovo tornjevi. njih se ne isplati raditIzvorno postao Jerry
Ma igra je klasični "tank rush"Izvorno postao Prince-Artas
i s tim se slažem
A još su ga dodatno usporili u UT2k4, a još će ga više usporit u UT2k7.
Cod 2, definitivno. Cak i na Hardu osjecaj One Man Army ne napusta. Sam protiv cijelog svijeta... totalno nerealno
lol, ak to kažeš za COD 2, onda ne bi preživio RTCWIzvorno postao Valtiel
Zasto ne bih? Shvatas li ti moj post? Previse je lagana!!! CAk i na hardu je lagana, gdje jedan covjek pobije toliko... Chuck Noris
Rekao sam da ne bi preživio jer u RTCW-u nećeš sresti NIJEDNOG saveznika. Sam pobjedi 10000 švaba i 500 monstera lol.Izvorno postao Valtiel
Al boli me to mi je zaaakon igra, jedna od prvih koje sam igra.
a rofl... moram reći da je najimba upravo WoW.... što me ne sprječava da ga igram , lol
najimba igra je Space Invaders.....jadničci nemaju šanse
Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"
www.me2everyone.com/134777
legend of ares
The mind is a place of its own.
Možda će se ovo činiti ko' blasfemija, ali moj glas ide Morrowindu - magevi su prezakinuti.
Ako i uspijete dobiti optimalan odnos magicke/spell costa, i dalje će vam zbog priglupe fizike spellovi zapinjati o nekakve blokove na putu... Mislim, potrošite cca 40 magicke na neki ultra spell, ispucate ga, a on zbog kockaste strukture udre o neki tamo blesavi tanki stup i ode magija u ništa....
S druge strane, ako imate Norda s ogromnim mačem i 30+ % magic resistance ne može vas zaustaviti ni 15 Deadra....
Naravno, igra je i dalje zakon
[quote=Osiru$]pa takav vam je svaki FPS. vi biste radije htjeli igru u kojoj bi ste u 10 sati igranja ubili 1-5 švaba? doduše to bi bilo zakon ako bi se sredila predobra atmosfera [/quote:3euxn9jl]Izvorno postao "Sonic_Moronic":3euxn9jl
Pa imamo nama svima drage fps-ove Brothers In Arms i Half Life 2... Jeste da i tu dosta ljudi pobijes... Ali u BIA nemozes sam! TREBA TI NEKO, a inace ti treba njih dosta... Dok HL2 odstupa zbog fenomenalne price... njega sam samo stavio onako...