Već vidim da će ovo ownat TimeShift bez beda. Odlično.
Trailer
Singularity, FPS, Unreal Engine 3, Raven Software i TMD (Time Manipulating Device)
Svida mi se...
Sve te puste mogućnosti kontroliranja vremena znače repetitivnost i skriptiranost.
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
A tesko ownat timeshift, igra je katastrofa. S obzirom da je Blizzard Activision izdavac a Raven software developer igra vec sad zagarantirano ima ocjenu iznad 90%. Tesla coil u pozadini, rusi itd, ma di ces bolje! Bas mislio stavit temu tu kad sam vidio trailer na gttv-u! Release date je navodno, ako ga se budu drzali, 26.06.09...zivi bili pa vidjeli
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Timeshift opće nije imao tako loše recenzije...
ovo izgleda dobro gravity/time gun oiiuiiiiiii
AMD Athlon II X4 620 // GTX 260 SuperOverClocked // 2gb DDR3 // gigabyte ma785GMT-UD2H//LG 23" FULL HD
Ma meni je Timeshift bio zabavan. Ali olakodna okolnost je bila da sam ga igro kada nije bilo ničega za igrat.Izvorno postao Nodakim
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
Timeshift mi je bio dobar, a očekujem da Singularity bude još bolji
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
kad sam vidio ime teme prvo sam pomislio na onaj neki M$ov OS
al sad kad sam malo pročito... jebote, nakon dugo vremena pravi FPS koji bi mogo zaigrat.zadnje tog tipa sto sam igro je bio STALKER(CoD2 se ne računa )
POZDRAV ZDENKU!!!!!!!!1
Timeshift nije bio loš, a ovo će biti sigurno bolje. Vidim i tesla coilove u pozadini, oh yoy
To sam već napisao na jednom forumu pa ću i ovdje. Sve izgleda super ali još samo da je na kraju: " From the creators of Timeshift "
VideoSkoji nas donekle upoznaje sa pricom...
Zanimljiv trailer. Ovo će biti dobro
Čovječe, kako me je ovaj trailer nabrijao na igru je nevjerojatno.
Novi video:
E3 09: Trailer HD
Izgleda odlicno i orginalno.
Hm, pa to je u biti isti onaj trailer kojeg su prvog objavili, neznam zasto opet sad ovoIzvorno postao Arbiter of Change
Koliko sam ja skužio u traileru se pokazuje da je glavni lik bio pilot, koji je tu na početku trailera. On je sa svojim avionom slučajno uletio u nekakav "time vortex" i avion je drastično ostario i počele si odpadat djelovi s njega. Pitanje: ako je avion ostario zašto nije i pilot.
Zato sto avion nije ostario nego ga je taj "elektricni" izboj skurio, ostetio, zapalio, sto vec...prije bi rekao da je prosao kroz nekakav "portal"...nema veze sa starenjem, niti odlaskom u proslost niti ista.
Hands-On
Evo kratki hands on sa Comic Con-a, nije filmic nego clanak
Igra jos nema release date, jelda?
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Nedavno je odgođena za početak 2009. najvjerojarnije ožujak:
Vijest o odgodi:
Singularity odgođen
Dakle odgođena je zbog Modern Warfarea 2...
Inače, danas smo na HCL-u objavili veliku najavu ove igre, sa informacijama, screenshotima i tri trailera, pa ako koga zanima više o igri bacite oko na link ispod:
NAJAVA:SSingularity
Mislis pocetak 2010.
Uglavnom, jos ima dugo do izlaska...
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Zbog modern warfarea dva ce pol naslova propast xD Zanimljiva je stvar da samo koji dan prije izlazi Borderlands, smion datum izlaska.
Aha, prilicno fora, podsjeca me na mjesavinu bioshocka i feara...vidjet cemo, jos 2-3 tjedna pa izlazi.