Znači,Shepard je mrtav,valjda ćemo onda igrati s drugim human spectreom ili tako nešto.Jedva čekam drugi nastavak jer je prvi bio odličan .
Evo za sada je izašao Debut Trailer na GameTrailers, trailer koji govori što se možda dogodilo sa Shepardom.
http://www.gametrailers.com/player/45796.html
Sad se imamo veseliti nastavku.
Znači,Shepard je mrtav,valjda ćemo onda igrati s drugim human spectreom ili tako nešto.Jedva čekam drugi nastavak jer je prvi bio odličan .
Jao jao, nemrem vjerovat...bas me zanima sta ce bit ^^
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
kladim se da ce biti neka fora...nije šepard mrtav..
Možda ćemo igrat sa njegovim sinom, pa znate da je bilo khm, "akcije"
Ali definitivno, jedva čekam! Samo da izbace odmah i za PC
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Nije poznato na koje će platforme doć, pa zašto bi trebali bit sigurni da neće bit opet kao sa jedinicom.
P.S. Nisam ME1 ni prolazio zato me nemojte kamenovat
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
Neznam za vas ali meni je Shepard bio vrlo vrlo ziv i rekao nesto u stilu "idem u rat zgazit neku gamad". Osim ako je mrtav u nekom alternativnom zavrsetku...
super jedva cekam
Za smrt Sheparda je AI kriv.Kad sam ja igrao sa Shepardom,pwnao je sve živo i mrtvo,a sad ga daju nakratko AI-u u ruke i već je KIA.
i očekivao sam tako nesto. Bilo bi nekako glupo da opet igramo s istim likom. Bas me zanima sta ce Bioware osmislit a sumnjam da ce to biti ista losije od jedinice, dapace ...Vec sam citao na ovom forumu te uvidio da mnogi misle kako ce nastavak ove igre biti ponovo ekskluziva za konzole. Mislim da ovaj puta to nece biti slucaj jer od prosle godine Bioware je preuzeo EA, a kolko smo vidli, EA iskljucivo izdaje multiplatformske igre(NE ekskluzive), a i oni su vecinom zasluzni smo smo Mass Effect uopce i igrali na PC-u. Tak da...
Zbog 2 različita završetka?
Kad su to govorili?
Ja sam obriso igru .
To što su ga ubili ima smisla, jer igrat opet sa njime nije bilo moguće pošto je u jedinici izgledao kako mi odredimo i još smo i spol mogli promjenit.
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
Izvorno postao ScorpiuSIzvorno postao Windwalker
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Jedan zanimljiv trailer.
LINK!
Možda igramo sa njegovim sinom pa mu trebaju informacije za njegovu pozadinu.Izvorno postao R@pt0r
ok, ok, nisam primjetio to. Sry, onda je možda živ.
Odigrao sam prvi dio sa guštom .Ali dolazak nastavka mi nije više napet.Teško da mi ova igra može ponuditi više išta novoga.Isti osjećaj sam imao i sa kotor serijalom.Prvi dio me oduševio a drugi mi je postao naporan i dosadan.
Nista ja to ne vjerujem, moj shepard je ziv a ovaj ovdje ce biti onaj robotic i ownat ce sve okolo
That's it! Robotizirali su ga! Sada su na njegove još funkcionalne organe nadoli nano organe!Izvorno postao Aral
Izvorno postao R@pt0r
ZATO ŠTO IGRA IMA 2 ZAVRŠETKA?
i kakve veze to sto igra ima 2 zavrsetka ima s tim da mi trebamu cuvat sejvove ?
AMD Athlon II X4 620 // GTX 260 SuperOverClocked // 2gb DDR3 // gigabyte ma785GMT-UD2H//LG 23" FULL HD
Dva različita završetka prve igre znače dva različita početka nastavka!Izvorno postao vjever_masni
Izvorno postao CRO_Cherry
Ovo je trailer za prvi dio.
Igro sam Mass Effect ; igra ima predobru pricu , pravo sam se bio uzivio i kad sam trebao sletjet na druge planete igra mi se stalno kreshala ; imo sam i nakav fix patch i sve .. jao kako mi je krivo sto je nisam preso , morat cu je ponovno nabavit...
I am screaming out inside but there is no one around....
Ma kužim ja zašto... to sam mu htio samo dat kao odgovor na ono što je rekao. Kaže da igrat opet sa njime nebi bilo moguće pošto je u jedinici igledao kako mi odredimo i još smo i spol mogli promijenit. E pa upravo zato ostaju save-ovi tako da, kako si napravio lika u prvom dijelu, takav će ti, uz taj sačuvani save, bit i u drugom. Isto tako će se prića nadovezat ovisno o odlukama u prvom dijelu. Jer recimo kod mene je Kaiden Alenko poginuo i njega u drugom dijelu neće bit kad budem igrao itd.Izvorno postao Nodakim
To zvuči zakon kad tako kažeš,ali ja ipak mislim da ćemo s nekim drugim likom igrati...
da ali svejedno kaki svrsetak imas, separd je mrtav, a jel u oba svrsetka on bio prvi human spectre (kak li se pise) ?Izvorno postao ScorpiuS
AMD Athlon II X4 620 // GTX 260 SuperOverClocked // 2gb DDR3 // gigabyte ma785GMT-UD2H//LG 23" FULL HD
[quote=R@pt0r]Ma kužim ja zašto... to sam mu htio samo dat kao odgovor na ono što je rekao. Kaže da igrat opet sa njime nebi bilo moguće pošto je u jedinici igledao kako mi odredimo i još smo i spol mogli promijenit. E pa upravo zato ostaju save-ovi tako da, kako si napravio lika u prvom dijelu, takav će ti, uz taj sačuvani save, bit i u drugom. Isto tako će se prića nadovezat ovisno o odlukama u prvom dijelu. Jer recimo kod mene je Kaiden Alenko poginuo i njega u drugom dijelu neće bit kad budem igrao itd.[/quote:idz59uy3]Izvorno postao Nodakim
Ah, sve se više čini da ću ja ovo morat jedinicu završit ako želim da mi priča u dvici ima smisla.
[quote=vjever_masni]da ali svejedno kaki svrsetak imas, separd je mrtav, a jel u oba svrsetka on bio prvi human spectre (kak li se pise) ?[/quote:1rnr23ss]Izvorno postao ScorpiuS
Da,završetak biraš pri kraju,ono ili vlada ujedinjenih rasa pogine i ljudi preuzmu,ili ih spasiš ili šta već(očito ovaj zadnji nisam uzeo)