vrijeme je da se krene ja se rego tamo, napiso 3 posta, i onda mi se vise nije dalo
ja jedno 4 godine
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Izašli nedavno novi Screenovi.
Sviđaju mi se, dobro pogođena atmosfera Sith akademije ako je suditi po slici, svjetlosni efekti na zadnjoj ( ili prvoj ? ) slici su za pohvalu, jedino me još uvijek brinu veličine hiltova za sablje, to bi stvarno trebali malo preurediti, ovo smiješno izgleda.
što fali hiltovima?
BTW sviđa mi se jedan detalj - lightsaber baca sjenu samo sa hilta
u originalnoj trilogiji su i sami bladeovi bacali sjene
ajd barem ima pariranje (osim ako nije samo art screen) kako spada...a ne da se mlati i mlati i tek tu i tamo čuješ vuš žblonk i vidiš Parry kako ti lebdi iznad lika bez nekakve normalne animacije za to...ah well...magevi ne pariraju...
Hm hm zanimljivo, veoma zanimljivo, drago mi je da će ovo napokon uzdignuti franšizu do nebesa (barem se nadam)... iako sumnjam da ću igrati MMO...
Video Documentary
Da, malo ingame video materijala.
preletio sam video, i ako ističu priču kao THE element, onda bi to stvarno moglo biti svjetski...
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Ne izgleda lose,samo mi lightsaberi djeluju malo nezgrapno i preglomazno.Valjalo bi probati zaigrati,mozda i promjenim misljenje o njemu.
- Always angry, all the time -
Izgleda kul. Još kad bi borba bila više nalik Jedi Academyju, a ne wow-u, pa di bi TOR-u bio kraj
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Šteta. Ja sam se nadao još jednom KotOR-u, ali eto.
Budući da je Galaxies fejlao, ovo je dobra šansa da se SW vrati u MMO sferu kako spada, jer se od SW svijeta stvarno da napraviti dobro MMO okružje.
S druge strane, nekako sam skeptičan (kao i uvijek) zbog te priče. Nekako je teško povjerovati da će priča uspjeti odigrati takvu ulogu u MMO igri. Meni osobno ne smeta biti kap u moru umjesto da sam centar priče, ali opet, to nije to.
samo kazem,
oni probaju mixati ODLICAN rpg u MMO
prosto nemoguce, onda bi trebali pisati questove za svakog igraca
a kazu da ce uvesti companionse, prva asosijacija su petovi u normalnim mmoima, ALI kazu da ce imati kao svoj karakter i da ce biti bitni!
Po meni je idealan MMO u kojem ti potpuno zavisis o drugom igracu i on zavisi o tebi, bilo to PvP ili PvE
a ne bjesomucno grindanje s NPCima, pa to je najgora stvar koju mogu uraditi, i cim sam cuo to odma sam preastao pratiti forume i ostale vijesti
Prva asocijacija kod companionsa su mi heroji u Guild Warsu - NPC-i koji su (donekle) imali svoj karakter i mogli ste ograničeno upravljati njima. BioWare praktički ne uvodi ništa pretjerano novo, već "to nešto" uzima i unaprjeđuje.
Bjesomućno grindanje? U BioWareovoj igri? Koliko ja imam iskustva sa BioWareom, u njihovim igrama nema grindanja (ako se varam neka me netko ispravi).
Rijetko koji konvencionalni (to jest, single-player) RPG ima grindanjaIzvorno postao Maloki
To je hack-and-slash, sto se po meni jedva svrstava u RPG.Izvorno postao Maloki
Oh noes, sad ce me horde Diablo fanova napadati...
Osobno imamo onak mixed feelings oko ovoga jer na prvu ruku ovo je zamisljeno vrlo dobro i pokriva mnoge aspekte igre, no ipak u drugu ruku me malo odbija jer ide nekako na "drugu stranu" od svih drugih SW igara (neznam jel me razumijete bas )
Ali moram priznati da je ono pravi eye candy i da bih volio je crveni saber nabaciti i malo prziti đeiće strujicom
e da i jel ima kakvih informacija...oce tu biti kakvog placanja jer sam pretrazio dosta sajtova li nisam uspio nista naci o tome...nadam se da je kao GW
Peace is a lie, there is only passion.Through passion, I gain strength.Through strength, I gain power.Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Pa naravno da ce biti preplate, ukoliko se setitie onog prvog intervjua za TOR gje jedan od likova kaze "there are many reasons that we are doing TOR instead of KOTOR III" i preplata je prvi razlog. Mene nekako najvise interesuje sami gameplay i kako ce biti izveden, jer cisto sumljam da ce biti kao u KOTOR-u I i II gje cemo mocu pauzirati igru is sl.
Ni ja kao ovdije mnogi nikad nisam igrao MMO, ali ova igra me sve vise privlaci.
- Always angry, all the time -