Ja sam sa Vistom prezadovoljan ali kada izbace sedmicu prelazim na nju definitivno.I to na 64 bitnu verziju.Za par godina bu to konačno najnormalnija stvar....
Aha,ja sam bio priseljen prijeci na njega i odusevio sam se brzinom,naviknut ćeš se Bartuče,malo si ga podesi.
I dosata offtopica za sada
Ja sam sa Vistom prezadovoljan ali kada izbace sedmicu prelazim na nju definitivno.I to na 64 bitnu verziju.Za par godina bu to konačno najnormalnija stvar....
Pa i neće biti x86 verija.Izvorno postao bezimeni
The User formerly known as Pyromancer.
A kako to da se trenutno može skinuti 32 bizna sedmica.Da li će ju ukinuti do izlaska finalnog proizvoda ?klik
Naravno, još u ovako ranom bate sageu postoji x86 verzija koja će se u RTM izbaciti. Isto tako, Mirosoft je sakrio od nas smrtnika "super bar" koji zamjenjuje task bar u buildu 6801. Naravno, postoji Blue Badge path za to...Izvorno postao bezimeni
http://lifehacker.com/5084437/the-blue- ... d-features
The User formerly known as Pyromancer.
Sereš, kaj zbilja nebu 32bitne verzije?
Samo da mi onda ne radi Win7 isto kako mi je radila 64bit Vista
Ali kada realno pogledaš situaciju, već se goooodinama ne proizvode 32bit procesori. Tako da stvarno niti nema smisla raditi podršku za 32bit sisteme pošto danas složiš komp za stvarno male novce i automatski si Vista/Win7 ready...
Pa da. I ja se slazem sa tim da ne prave 32 bitnu podrsku, bas da bi nas prisilili da svi pređemo na 64 bitne stvari.
Bas imam jedan prazan disk i probat cu instalirat taj Win posto imam slabiji hardware pa da vidimo koko je zapravo optimiziran.
Jel mi moze neko pojasnit sto tocno znaci ona opcije upgrade pri instaliranju wi7?
vjerojatno isto što i na visti, umjesto da se instalira na praznu lokaciju, instalira se preko postojeće instalacije viste; na taj način ti ostaju svi fileovi i postavke ali i smećeIzvorno postao Constantine
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ŠIRI SA MNOM LJUBAV Cherry!
Jel ostane bas sve,ono bas sve isto kao i sad samo da bude wi7.I hoce li mi i startup programi ostat isti?
neznam, nisam probao, vjerojatno neće baš sve biti isto
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Zna li netko kako rijesiti onaj problem sa xfire-om u pre beta verziju,ne vidim avatar i ono ispod njega kad s nekim razgovaram a i klasični xfire zvuk kad se netko ulogira je zamijenjen windows error zvukom
je ko odvrtio 3d mark ili neku igru da vidimo razliku između xp,viste i sedmice??
naravno da ima 32 bitna verzija.
e8400@4 ghz scythekamangle,zotac gtx 260 amp2,250+160+80+80 gb sata hdd,corsair vx 550w,2x2 gb mushkin redline,dvd-rwx2.
drago mi je da ima x86.. nego jel se zna kad izlazi finalna verzija sedimce? nekako mi nije drago koristit beta verzije za os.. i citam da je brza od viste i xp-a.. zanimljivo, jedva cekam
AMD Phenom™ II X4 955 BE @ 3.50 GHz
AMD Radeon™ HD 7770 1GB GDDR5
ASUS M5A99X EVO
2x2GB DDR3 Corsair ValueSelect @ 1333 MHz
Corsair CX430 430W
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
volio bih cuti odgovor na ovo.. guglao sam al nisam našaoIzvorno postao Izgubljeni
AMD Phenom™ II X4 955 BE @ 3.50 GHz
AMD Radeon™ HD 7770 1GB GDDR5
ASUS M5A99X EVO
2x2GB DDR3 Corsair ValueSelect @ 1333 MHz
Corsair CX430 430W
2010., a možda već i 2009.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sjecam se kak je bilo sa Vistom
Sve je bilo super, sve ce biti bolje bla bla bla
Instaliram Vistu i kad ono sto me prvo doceka je BSOD
Pa mislim ono...
Pa onda skidaj zakrpe, pa pol programa nece radit uf...
Ista stvar ce biti sa ovim novim windowsima u pocetku, tek krajem 2010 ce biti "usavrsen"
Dok se to ne usavrsi ja sam jos na XP-u
Ja takve probleme sa Vistom nisam imao NIKAD, niti sa SP1 niti bez. Koristim ju već oko godinu dana...
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Ovisi kad si instaliro Vistu i koju konfu imas
Za mene je bilo bolno kad sam je stavio na konfu
AMD 3000+,1gb,x1650pro
Testove koje sam napravio su bili katastrofalni, puno bolje se vrti na dual coru nego na single
Ovi novi windowsi 7 ce takoder traziti procesore kao sto su i7 i phenom II
Zato ak stignu prije, necu bas funkcionirati dobro kao sto se prica
A da, to da, sa takvom konfom suxa žešće...
Sa vistom takvih problema nikad nisam imao.A i windows 7 defintivno nece biti nedovrsen zato sto nije potpuno samostalni novi OS nego usavršena i optimkizirana vista.Izvorno postao Blacky_123
A vidjet cemo
Nadam se da ce to sljakat
Nebi reko. Kazu da je optimiziranija i brza 20ak % i dazauzima manje rama.Izvorno postao Blacky_123
Vidicemo za koji dan
same here, koristim je već skoro pola godine.Izvorno postao R@pt0r
Intel Q6600 @ 3.0GHz + Thermalright High-Riser HR-01//Sapphire HD4870 + Thermalright HR-03 GT //Gigabyte EP45-DS3R//Mushkin Arctic White Limited 2x2gb//Corsair HX520W//Seagate 750Gb//Coolermaster Centurion 590
betu od windows 7 sam vidio kod frenda i mogu rec da su super to napravili a ovo u vezi viste ko kaze da je smeće i slično laže sam sebe ili ima slab komp ili ju nije dovoljno dugo koristio. tek kad je dosla vista instalirao sam ju niti tad nisam imao nikakvih problema naravno bilo je sporijeg kopiranja i slicno ali svi su takvi na pocetku. isao sam zakrpa po zakrpa i danas mi perfektno radi ulazi mi u windowse jako brzo a nisam nikakve optimizacije radio dakle sve standardno. a ako windows 7 bude dobar kao sto je Windows 7 beta naravno moze bit samo bolji mogu rec da ju jedva cekam iako sam prezadovoljan i sa vistom.
Asus P5KC
Intel Core2Duo e6750 2.66 ghz
4 GB KINGMAX
ATI HD 4870 1GB
Seagate 500GB 7200.12
meni se jedino ne sviđa dosta veliko zauzeće same instalacije na hardu i potrošnja rama.. al tog imam dovoljno pa mi ne smeta
Intel Q6600 @ 3.0GHz + Thermalright High-Riser HR-01//Sapphire HD4870 + Thermalright HR-03 GT //Gigabyte EP45-DS3R//Mushkin Arctic White Limited 2x2gb//Corsair HX520W//Seagate 750Gb//Coolermaster Centurion 590