Vjerojatno nisi dobar link kopirao u sig ili imageshack zajebava. Uploadaj negdje drugdje, pa probaj opet.
kako napraviti da sig bude sto kvalitetniji a da sto manje kilobajta ima
ja sam ovaj napravio i nece da se prikaze na ogame forumu
treba ispod 40 kb biti
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Vjerojatno nisi dobar link kopirao u sig ili imageshack zajebava. Uploadaj negdje drugdje, pa probaj opet.
Izvorno postao Tegla Ajvara
prebaci animaciju baner u flash.
drugi nacin prebaci iz jpeg ili bitmape u gif.
posto gif format je daleko optimiziraniji i laksi.
Izvorno postao MasaKrisT
odgovor na prvo pitanje je maskama.
sto znaci da bacis masku na layer sa slikom i lagano prolazis rubove sa crnim brushem cime povecavas transparentnost - to je najbolji i najkvalitetniji nacin ako imas grube izreze.
drugi nacin je da blur brushem prodjes rubove a treci nacin je feather.
odgovor na drugo pitanje.
kontraste stimas pod layers, exposure ili shadows. koja ces od ta tri koristiti tebi je na volju.
ja iskreno koristim sva tri.
oni se nalaze pod opcijom "image - adjustements".
odgovor na trece - ako si zadovoljan dobivenim nisi nista fulao. nitko ti ne moze reci jesi li pogrijesio u dizajnu ili ne, mozes dobiti samo kritiku a dizajn je dizajn i on je ako setebi svidja nepogresiv i kao takav savrsen - ako me razumijes.
sto se mene tice za nekog tko se uhvatio photoshopa ok je rad za pocetak.
Izvorno postao nosferatu25
ne bash.
greska je sto vecina koristi tutorijale pri ucenju.
zasto je to lose, los je zato sto si stvaraju zidove.
stilovi se kopiraju tako da stil uopce nije problem izgraditi jer postoje strogo definirani stilovi koje ces raditi van svog unikatnog stila, tako da ne postoji "neciji" stil i necija originalnost jer svi kopiramo ono sto vidimo.
primjer (tamo sam vidio crtice i tamo parabole, idem to probat spojiti sa slikom sanadera koji je ukrao bozic hrvatima) time ti jesi napravio vlastitu ideju ali ne i stil.
zasto ne poceti uciti tutorijalima, jer tutorijali ne objasnjavaju zasto je taj alat takav i cemu sluzi vec se striktno drzi da se napravi ono sto je zadano u tutoru i zato ljudi nakon tutora neznaju na cemu i gdje sve mogu primjeniti taj i taj alat - jednostavno receno neznaju razmisljati.
i svakako tu dolazi onda tvoja tvrdnja da je najbolje uhvatiti program i prckati malo po njemu u pocetku cisto da sam sebi definiras sto sto radi i cemu sluzi - prednost je vrlo dobro razmisljanje gdje i kada upotrijebiti koji alat.
potpisujem svakako dio za ceprkanje.
Mene zanima kako na ovoj slici gore promijeniti boju te cigare u ustima ovog lika(cpt Price) jer je prije bila narancasto-crvena.
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
well najlakše je pritisnuti ctrl+u i podešavati boje (što je vjerojatno i napravljeno s obzirom da sve ima plavičast ton)
kad sam bluro sig i sve kako otvorim render to je korak 5po ovom tutu dolje.
http://img154.imageshack.us/img154/944/tutzv0.gif
E raja....
trebao bi mi matching sig...znaci tematika Cyborg Ninja/Gray Fox/Frank Jaeger.
Go go go!
Unapred zahvalan
Bok raja, ovako, želio bih naučiti raditi u photoshopu, ali neznam baš ništa, znam samo staviti sliku i to je to. Nekužim ni te rendere ni ništa. Pa ako netko ima volje i višak vremena da me naući ima moj msn u profilu pa nek me doda.
Uci se na OVIMStutorialima..Izvorno postao Hansi Kürsch
Tako sam ja poceo, dalje sam prosirivao svoje znanje po potrebi, sad znam podosta
Za minutu zi gotov jednu po jednu u Irfanu...
Samo na prvu nariftaš Save as... pod nekakav jpeg i složiš kolku kvalitetu očeš i spremiš.
Ostale netrebaš slagati jer ti ostanu postavke i samo Save as.. [ENTER].
CLICK OR DIE!
Sharing is caring!
Kako se pravi ona animacija u sigu