mislim da sam igro stari avp u igraoni, bilo je puno više interiora, u 2. ga fali, nema baš interior mapa.
Ne, nisu bili imba (Predator je) zato sto je sve bilo brze, Marinac se kretao kao Runner u AvP2, Predator takodjer. No Alien iako prilicno brz nije bio jak kao ovdje da te iz jednog udarca ubije (iako rep da, no trebalo ga je 'chargat') te se vise oslanjao na brzinu i stealth (bilo je puuuno vise mracnih prostora) i to mi je bilo fenomenalno. Koliko sam puta ljude (a i oni mene) isprepadao.Izvorno postao Zorg_The_Borg
Predator je bio brzi tenk, pa je bio malo imba, no nije imao prateci plasma casteri nego je imao samo pomoc pri aimanju kao ovdje no plasma nije pratila metu (samo nisi morao micat nisan na njega), vise kao neki auto-aim.
Gameplay je bio puno brzi
A.K.A 7h30n
Izvorno postao Terran Marine
mislim da sam igro stari avp u igraoni, bilo je puno više interiora, u 2. ga fali, nema baš interior mapa.
I'm immortal. Except if you shoot me.
There shall be no mercy for those who do NOT eat lasagnas.
wRONG. Ima dosta interior mapa, ono što mi igramo je najmanja, ujedno i exterior. Ostale interior su dosta velike....Izvorno postao Đuro-Pero Blatobran
Fuck you IE! Mod, briši
[quote=Zorg_The_Borg]wRONG. Ima dosta interior mapa, ono što mi igramo je najmanja, ujedno i exterior. Ostale interior su dosta velike....[/quote:2jli3sct]Izvorno postao "Đuro-Pero Blatobran":2jli3sct
Ma nema veze sto su interior (a istina je da ih fali) no nema nijedne mracne jako, cak se ni svijetla nemogu unistiti ko u AvP1.
Al nema veze, AvP2 ima cisto dobar multiplayer (samo da bar imamo vise ljudi na hamachiu)
A.K.A 7h30n
Istina, nisu mračne.... polumračne su... ipak, i to je dostaIzvorno postao Teon
Samo nam treba više ljudi....
Ha cuj stvar je ukusa i sto si igrao prije.
Nakon prelaska sa AvP1 na AvP2 cinio mi se i jos uvjek mi se cini kao da je dan xD
A.K.A 7h30n
istina, u avp1 je bila full interior mapa sa ventilacijom kroz cijelu mapu, sve povezano. a time što si mogo uništit svjetla je bilo uber. onda je doslovce mrak, moraš u viosione uci da bi nekaj vidio, uopce se nije vidilo u normalnom pogledu.
a jebem ti IE.
Nabavi Mozzilu.Izvorno postao Đuro-Pero Blatobran
avp 2 sam kupila čim je izašao, prešla sp par tisuća puta (jednom i na hardcore ), a mp me ne zanima
If it always keeps getting later and later, then how come it's sometimes early?
Umm... MP je 100,000 puta bolji od SPa....Izvorno postao Azura
Tko proba meseko ne valja mu zelje
gle, ja ovih dana ne igram skoro nijednu mp igru (tj. zasitila sam se mesa i vratila se na zelje) - uglavnom samo sp rpg-ove.
a avp2 multi sam jednom probala i nije mi se baš svidjelo... alieni su imba
If it always keeps getting later and later, then how come it's sometimes early?
Istina... predalien je abnormalno jak, treba ga 2 dana rešetat a on dođe do žrtve za 0.5 sekundi i ubije ju u 3 sekunde, tj. 2 pouncea.
najbolje je bit heavy predator u mpu niko ti nista ne moze
Lunatics.Leaks.Rebellion.And now bleeding ghosts.Aint life in Rapture grand?
kak se igra prek hamachija? dajte server i opisite kako.
al mislim kak se igra avp2 prek hamachija
o da, prao sam ju jedno godinu-dve, bio u jacim klanovima, ali zbog loseg supporta, nebalansiranih oruzja (sniper i pulse rifle imba) sam prestao, ak se skupi dovoljno hrv graca za neki klan mozda se vratim
SILJO JE IMBA