Pa dobra jeste, ali ne i najbolja! Trebali ste ubaciti još jedan odgovor!
Pa dobra jeste, ali ne i najbolja! Trebali ste ubaciti još jedan odgovor!
nope,dobra je al ne najbolja
dobra..... ali ima puno boljih.....
// E8200 2.66 @ 3ghz||Gigabyte DS3L||ASUS 8800GT 512mb + Zalman Vf700Cu||Seagate 250Gb + Samsung 250Gb||2x 2Gb DDR2 800mhz||Raptoxx 550W rev1.3||Audigy SE||MX518 \\
Izvorno postao W3DR4N
...prva sezona je odlicna,ali kasnije je bezveze...a tek zavrsetak...u jedan od najbolje cuvanih zatvora,uvest spore antraksa...ma daaaaj!
daleko od najboljeg
Izvorno postao Praetorian the Wise
/signedIzvorno postao Osiru$
+Alo Alo
OFFTOPIC:Ako možeš uvesti pola kile brašna možeš uvesti i spore antraksaIzvorno postao Gothmog
ONTOPIC:Serije jest dobra ali ja sam doživotni fan "Dead Like Me" i "Firefly"
Oz rulz¨!
Gledo sam ju od početka
oz je ok serija, ali meni najbolje alo, alo i prijatelji
bravo majstore-Alo Alo je bog i batina...i Band of Brothers fkorsIzvorno postao Prince-Artas
a nemoš mi uspoređivat alo alo i OZ
Oz mi je pregenijalna serija i glasao sam za da. Druga po redu mi je Dead Like Me...
...a onda naravno Hamdija - život milijunaša
Band of Brothers je mini-serija pa se ne vrednuje jednako kao Oz, koji je sezonska.
BTW jel netko gledao Deadwood? Osobno bolja od Oz-a.
Šta se tiče ovih serija na TV-u, po defaultu gledam Seinfeld, Rescue Me, Scrubs i naravno, Smogovce, iako ih znam napamet jer ih puštaju svakih par godina.
Lost,Dead like me,X-files,Firefly-te serije mogu ravnopravno stati uz bok Ozu,neke su čak i bolje.
Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"
www.me2everyone.com/134777
/potpisIzvorno postao Tri66a
Znam lika koji doslovce zna svaku epizodu Smogovaca napamet, ali doslovce čovjek zna svaku božju riječ koja je izrečena u toj serijiIzvorno postao W3DR4N
joj da-Smogovci...legendarno,najbolja hrvatska serija...ikad
red dwarf je najjača serija ikad
OZ je po meni najbolja serija ali...to mjesto dijeli sa LOST...te dvije serije definitivno nemaju konkurenciju u zadnjih 10 godina...naravno ima jos super serija (npr mucke) ali ove dve ostavljaju najbolji dojam
The mind is a place of its own.
meniIzvorno postao W1k1n6
NEW YORK UNDERCOVER
proud member of |CTS|-best croatian codv clan
ima i boljih
Serija mi je odlicn, ali ne i najbolja, najbolje su Simpsoni, Dead Like Me, Friends i Star Trek
Well, as long as it's interesting.
I meni Simpsoni ali sah ih nema na RTL-u Al dobro Princ iz Bel-Aora je dobra zamjenaIzvorno postao Wizard
meni su simpsoni postali dosadni
samo da vam kazem (ako koga zanima)
poslao sam mail HRT-u, i pitao sam dal ce reprizirati ponovo oz...
odgovorili su da zbog velike zainteresiranosti gledatelja CE BITI ponovljeno
u 6. mjesecu u vecernjem terminu (23.00+)...