nemam to u planu, al zadnjih par mjeseci i ne igram često, ipak sad je tu faks i tako
al mislim da ću još dugo gejmat
pitanje je sasvim jasno...
All power demands sacrifice
nemam to u planu, al zadnjih par mjeseci i ne igram često, ipak sad je tu faks i tako
al mislim da ću još dugo gejmat
sigurno necu sa 80 godina igrat diablo 8
Izvorno postao RIDER32
pa valjda cu prestati igrati kao što sad igram, ali nevjerujem da ću skroz prestati
dijete zauvijek!
Izvorno postao Praetorian the Wise
hocu..skoro vec jesam..al jbg..previse je to u nasim glavama..ja cu morat kad tad se vratiti na gaming scenu
(too much memories)
ja sam već presto
aj, ne potpuno, malo igram ona sranja na miniklipu
Ne bi rekao, igrat ću dok me to bude zabavljalo. Jedino kaj će se promjenit kad se zaposlim je da ću si priuštit jaču mašinu. Možda prestanem gejmat ako ću dobivati dovoljnu količinu sexa da nemam snage za gejmanje, inače ne.
prije sam gejmao kao lud, ali sad sam malo smanjio, ponekad odigram koju mrežnu igru i igram većinom na lanovima, ali ja nebi bio ja kada nebi "odgejmao" sve nove dobre naslove koji idu
možda ćeš sa 110 godina igrat diablo 11?Izvorno postao Marcellius09
ili fifu 2142.
Nikad, nikad i nikad neću prestat s gejmanjem..
Kad budem otac, svojoj djeci neću dati ni blizu kompjuteru, a neću ni unučadi kad budem djed
Teško da ću ikad prestat,možda ne ovoliko,ali sigurno neću nikad prestat.
Protiv gluposti i bogovi sami bore se uzalud
http://ultimaguild.forumotion.com/
Ne znam nisam prorok da jesam igrao bi s Boratom ping-pong
Da definitivno jednog dana ću prestati
Da, ali ću svejedno povremeno igrat kad dodje faks, a onda kad se to djubre zavrsi, kad se nadje poso, opet sam online dan i noć
Added: 2 months 13 days 21 hours 21 mins ago
Updated: 37 years 8 months 17 days 19 hours 31 mins ago - može
Sam here.Izvorno postao Ps1ho
This beasts around me are nothing compared to the beast within. (bm>mm)
Ovisi. Kako mi bude dopuštalo vrijeme i novac. No kad jednom počneš, uvijek imaš ovaj izbor kad se radi o razbibrigi ili o slobodnom vremenu.
°°**°°♥.♥.♥ƸӜƷ A kO ne woWi RaW nIje ZdRAw ƸӜƷ♥.♥.♥°°**°°
Onda će tek izaći Diablo 3Izvorno postao Marcellius09
Pa...ako igram od svoje treće igrat ću do xxxxxxxx3
Nema šanse da ću prestat,imam kratke pauze,ali to zato jer tada više moram programirat nego igrat.
Kad dobijem unučad ću prestat,pa kad odrastu ću im pokazat ko je faca u Counter Strike-u (10.60 ) Zamislite kakav bi izraz vi imali da vaš djed sjedne za komp i pwna vas u vašoj omiljenoj igri
Izvorno postao Fenrir
MOš mislit Prestat ćeš s gejmanjem čim malo ostariš.Izvorno postao Hamti Damti
neznadem.brijem da ne.cisto radi toga jer me interesira tehnicki napredak igara
Ne, ne planiram nikad. Iako sam sad već prostao rekreativni gamer, ne igram više od sat vremena dnevno.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
mozda , nikad ne reci nikad ......
Ne vjerujem da cu ikad prestat, gaming je jednostavno postao dio mene, od ranog djetinjstva(sega i nintendo vrijeme) bar 2h tjedno provedem gejmajuci...
nebi rekao...mozda ako dobijem unucad ali sa djecom cu igrat.
"He's caled Captain Sarcastic because he's always so sarcastic!"
Captain Obvious on Captain Sarcastic.
Ja se mislim pokušati odviknuti od toga jer sad mi fax stiže i to pa nemam baš vremena ...
A za 5 godina neznam svijet se tako brzo mijenja ...
All power demands sacrifice
ali ako me djeca budu ownala objesit ću se
"He's caled Captain Sarcastic because he's always so sarcastic!"
Captain Obvious on Captain Sarcastic.
Ja bi bio ponosan, ali samo ako sam uber gejmer. Dijete ti možda završi kao Zeus (Ivica Marković)Izvorno postao cropir
°°**°°♥.♥.♥ƸӜƷ A kO ne woWi RaW nIje ZdRAw ƸӜƷ♥.♥.♥°°**°°