kod rogue trenera unlearnaš talente
kod rogue trenera unlearnaš talente
može
nema drugog načinaIzvorno postao Athaetu
ali usput svaki mesec ti se smanji cijena,znači ako u jednom mjesecu unlearnaš talenta jedamput u drugom mjesecu ce opet cijena biti 1 gold,ja mislimIzvorno postao Shadowhell
ne znam...ja sam prilicno siguran da nije takoIzvorno postao St. Jude
3
reda
teksta
[quote=Dark Saruman]ne znam...ja sam prilicno siguran da nije tako[/quote:1qjjepak]Izvorno postao "St. Jude":1qjjepak
Cijena respecca pada svaki mjesec .. ne znam točno za koliko, daj čitajte malo WoW official forume ne tu pitat gluposti
jel moze neko sastavit talent tree sad sa svim patchevima,ja sam rogue na 20 lvl i zbunjen sam sta da idem,server je normal tak da je vise pve neg pvp...thx..svima...
Won't Bow Don't Know How.
[quote=flander]Izvorno postao Shadowhell
jel pada taj respekt ako ti je acc neaktivan,znači frozen?
sory na offtopicu[/quote:1qg2nwn8]
Nisam siguran ali mislim da ne
[quote=Shadowhell][quote=flander]Izvorno postao Shadowhell
jel pada taj respekt ako ti je acc neaktivan,znači frozen?
sory na offtopicu[/quote:1x0h48km]
Nisam siguran ali mislim da ne[/quote:1x0h48km]
ak ne onda super,jel ne planiram igrat igru do 5 mjeseca tako da nebi bilo nisam znao,ulogiram se i ono unfreandly sa UC-om hehe
Isuse, kakve budalaštine!
Kao prvo, prestanite quotat post iznad sebe, quote se koristi ako odgovarate na neki prijašnji post, a ne zadnji.
Kao drugo, respecSnema veze s respektom, tj. reputacijom! Respec je iznova biranje talenta, i da, cijena će se smanjivati čak i ako je account bio frozan.
Reputacija ne pada s vremenom...
P.S. Ovo je Rogue topic!!
42
daggers ili sword ljudi ?Ja prefere dagger i to 2x ambush + backstab
maca na forumu
2 puta Ambush, bogme si leet ako te prvi Ambush ne izbaci iz Stealtha
42
Nisam skužio da lik govori o reputaciji lol..Izvorno postao Spectre
erm sry nisam procitao do sad kaj sam napisao ambush + backstab gr....my bad
maca na forumu
Nenenene
prvo cheapshot onda backstab sinestar gar zatim vanish pa ambush da padne ko kokos!
erm al ja sam rijetko kad koristio vanish ne volim ga 1v1
maca na forumu
Mi može neko složiti dobar leveling build?
Sword/Dagger?Izvorno postao Pharun
Pa, nebih se bas slozio s tobom.
Ja bi htio sword build. Igram Orc Rougha na Krazhanu, trenutno lvl 4Izvorno postao R€M@h
Mislio sam da sam lud, ali glasovi u glavi su mi rekli da nisam!
[quote=Lord Jambrek]Ja bi htio sword build. Igram Orc Rougha na Krazhanu, trenutno lvl 4[/quote:w01wy8kl]Izvorno postao "R€M@h":w01wy8kl
tražite bildove a tek ste počeli igrat sa novim charom,i stime da još nemate TP,kad dojdeš do 20lvl onda počneš bild,jel kaj ti sad vridi ak ti neko složi build,gledaš u njega i briješ kak bum jak kad dojdem na 60/70 ovisno jel imaš expansiu ili ne,mislim ok nemam niš protiv,samo komentiram zato je topic iforum da se komentira
[quote=flander]Izvorno postao Lord Jambrek
tražite bildove a tek ste počeli igrat sa novim charom,i stime da još nemate TP,kad dojdeš do 20lvl onda počneš bild,jel kaj ti sad vridi ak ti neko složi build,gledaš u njega i briješ kak bum jak kad dojdem na 60/70 ovisno jel imaš expansiu ili ne,mislim ok nemam niš protiv,samo komentiram zato je topic iforum da se komentira [/quote:226g9spn]
Ma ja odmah pitam unaprijed, imao sam lvl20 warriora na Twilights hammeru, ali sam poželio hordu. A oću rouga, puno mi je zabavnije s rougom igrat, igrao sam kod frenda, to šuljanje i te stealth fore.
Zato tražim da mi netko složi neki dobar sword build da odmah napravim sve kak treba na početku.
Mislio sam da sam lud, ali glasovi u glavi su mi rekli da nisam!
da sword build za lvanje, moze i dagger/sword.
Dam ti savjet, nemoj igrati rogue-a, a ako si vec tako zapeo za njega onda igraj Undead rogue-a ili troll, ALI NE ORC (To je NAJGORA rasa za rogueove i najgora klasa za orka).
Napravi si Tauren druida, mozda ti se maloj razini nece tako svidjeti, ali kada bude bio 60/70 i kada budes mogao neke high-end elite ili neke instance na tvom lvlu solo raditi ces biti sretan sto si ga uzeo(Eh, da mogu bih sada svog 70roguea - Remaha - pretvorio u 70 druida :S )
Pa, nebih se bas slozio s tobom.
Pa i igram, lv38 undead rogue.