šališ se
Kaj mislite o ovoj igri, meni je sranje, pogotovo onaj način borbe
šališ se
rekao mi je da će otvorit topic i evo otvorio je, a znate šta je žalosno, ragnarok igra silkroad gdje je sustv borbe sličan (jednom klikneš na neprijatelja i onda ga on stalno tuče) i tamo mu to nesmeta
lolcina,jedan od boljih sustava meni
slažem se, a tek priča. nedavno počeo opet igrat ali pukao mi save
I <3 KotOR I & II.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Igra je prelagana, prekratka, full linearna i nema onog old skul rpg glupiranja. Sve ostalo okej. Najjača stvar u drugom je dodatak force persuadea i influencea.
BTW koje su vaše najdraže kombinacije likova?
ja kao jedi sentinel, trebica kao jedi koji koristi lightsejbr--> ona bere sve batine, nije da mi je drago, ali ona je jedini lik koji ima ciste predispozicije za to, i carth sa pistoljima, Iznam njih dobijes napocetku, ali ipak su mi najbolji likovi !!!
S R A NJ E
AMD Athlon II x4 640 3.0GHz 4 GB Kingmax DDRIII RAM 1333MHz Palit GeForce GTS 450 1GB SATA 500GB Apolon 550W
Izvorno postao Nightyx
A nije baš sranje... ali nije ni nešto naroćito dobra... onako, niš' posebno:
nadao sam se puno boljoj izvedbi , al jebiga uvijek se nešt zasereIzvorno postao phoenix98
AMD Athlon II x4 640 3.0GHz 4 GB Kingmax DDRIII RAM 1333MHz Palit GeForce GTS 450 1GB SATA 500GB Apolon 550W
bolji je Jedy Academy
Live long Okara!!!!!
dežurni idiot - PsychoVillainIGI
Izvorno postao dinix
hahahahahha, , looooool, joj cekaj malo, .......... LOOOOOOOOOLL, hahaha
KotOR sranje?????????????? sam malo, ko je tu glup, pa ot je jedna od najboljih igara ikada, sustav borbe je zakon, to je igra rađena po D&D šemi, i to je odličan RPG.
Ja sam uvijek bio Jedi Guardian sa 2 Lightsabera
@Dinix
LOOOOOOOOOOOL Jedi Academy je zvjerska igra, ali nije u Kot0R ovoj klasi, druga je to igra, ali je JA zakon u MP-u.
Mislio sam da sam lud, ali glasovi u glavi su mi rekli da nisam!
borba iz KOTORA nije ni do yaya JA
Live long Okara!!!!!
KotOR je svoj, a JA je svoj, te dvije igre ne nemogu uspoređivat. Kotor ide više na mozak, dok JA ide više na WSAD i tipke mišaIzvorno postao dinix
meni je odlican...Izvorno postao Lord Ragnarok
nacin borbe suxa... kakva je to fora da moras klikat misem??? shit....
zato nacin borbe u JA owna...
Live long Okara!!!!!
to su dva različita načina igranja. netko preferira jedan, netko drugi
Start wearing purple for me nOOOOOOoooooooooooowwwwwwww.
HEY, pa uspoređujete dva različita sustava, te dvije igre ne mozete usporediti, iz razloga sto u JA trcis okolo ko u obicnom FPS-u, dok te KOTOR trazi da razvijas strategiju !!!
DVA RAZLICITA TIPA IGRE !!!
Kotor ima odlične Force Powere, jednostavno su fenomenalni i priča je fenomenalna. Kotor ima Bastillu
Meni je kotor dobar rpg, malo zamoran katkad ali sve u svemu dobar.
Eto kako se svi lijepo možete podijeliti na ljude koji imaju pozitivno i negativno mišljenje, a diablo 2 svi (ne znam zašto) u nebesa dižete...
Then a gypsy woman comes, says "There's one thing you should know;
I've just read your fortune, and you died five years ago. "
kotori su odlicni
al ima bugova vise nego ja kose
Izvorno postao Praetorian the Wise
dok je prvi kotor izašao u pcplayu su rekli da za njega treba makina iz pentagona i da ima bugova ko bašća krtica
ja ga igrao na duronu 800, 256 rama i gforce 2
i to ne na najnižim postavkama
ne znam, malo vjerovatno, ali istinito
Start wearing purple for me nOOOOOOoooooooooooowwwwwwww.
jel postoji kakav unofficial patch za kotor1/2