Hexfire jesi igrao Zeldu?
Snajperišem i bacam bombe.
Ma nisam još... Koliko sam shvatio i dalje ima dosta mušica s emulatorom, pa si čak razmišljam nabaviti rabljeni Switch za tih 4-5 igara koje mi izgledaju fora. Ali nije da ih ima baš hrpa u ponudi, a igara pogotovo barem tu u Zagorskom kraju. Tak da nisam pametan što napraviti. Kad bih bio siguran da ću ga moći dosta brzo prodati uz minimalne gubitke vjerojatno bih išao tim putem.
Igram neke druge stvari trenutno pa kad bude prilika vjerojatno ću isprobati kako mi radi CEMU. Ako će problemi biti minimalni možda odigram tako.
Probao sam nakratko taj CEMU i Zeldu na kompu dosta slabijem nego imam sada, pred otprilike dvije godine kada je izašla igra i jedini problem je bila prilično zamorna instalacija svega, jer je bila krekana igra i 20 frepsa.
Još malo i zadnji camo za snajper.
Još nisam ni jedinicu odigrao, vučem RDR2 već dugo.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
RDR2. Došao do epiloga.
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
odigrao ga na konzoli i na kompu, za online nemam vremena zbog drugih igra.