Normalno da jebolje na PC-u, igra briljira u 21:9 a 60+fpsa ne treba ni spominjati.
Normalno da jebolje na PC-u, igra briljira u 21:9 a 60+fpsa ne treba ni spominjati.
Ja to probavam sa onim grafičkim modom u fpp-u, jedino mi se neda skidat miljon giga sada. Doduše mod je sitan, za samu igru govorim, a i moram kupit igru, a neda mi se.
GTA 5
Zadovoljan, jedino me kontrole jebuuuu, valjda se moram naviknuti pošto mi je sve drastično drugačije nego na zadnjih par igara što sam odigrao.
Na kraju nemam nikakvih problema sa stutterom i popinom objekata, jebem ljude i kako bace sumnju. Igra do jaja radi na PS4, možda frame pacing nije savršen kao u HZD, ali jebeno radi i izgleda.
Kao i do sada, posvećenost detaljima vrh, likovi od početka zabavni/zanimljivi, stvari u kojima rockstar jednostavno ne fula.
E da, da me vrag jebe ne bi pobijedio u utrkama, ili sam toliko loš ili nešto krivo radim... vjerojatno sam loš
Jeben humble bundle - https://www.humblebundle.com/games/w...s_tile_index_2
1$ = Shadow of Mordor GOTY i Batman AO... i neko indi smeće valjda
4$ = Bastion, Mad Max, Injustice
12$ = Batman AK + Season Pass
Uzimam drugi stupanj, praktički samo zbog Mad Max i da vidim taj Bastion kad ga hvale.
Aktivirao, hvala. Nek se nađe još jedna od stotinu nikada instaliranih.
vratio se Spider-Manu, prvi od tri DLCa, The Heist...kad izađu sva tri onda cemo bacit NG+ na ultimate težini, do tada samo DLCove igrat
Skida se RDR2 da upalim malo plejku i maknem ovog Raymana iz potpisa.
A najbolje da CoD nema pune servere lol.
CoD2 ima pune servere.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Nemam ideje što igrati, neke opcije na koje se cimam su:
PS4
Horizon + dlc repriza (dlc nisam igrao)
Bloodborne repriza po n-ti put
PC
Mad Max - nikad igro, bojim se ako je grindfest scrapsa
Bastion - nikad igro, prljavi indi za neobveznu zabavu
Civilization 5 - nisam dugo, trzam, ali ne znam koliko ce me drzati
Dark Souls 3 po n-ti put, sa time da bi kupio season pass posto nisam dlc odigro
Nekako me DS3 najvise vuce radi DLCa...