I mene zanima koga leže...sebe laže eto koga laže!
I mene zanima koga leže...sebe laže eto koga laže!
Btw. pozdrav iz Turske!
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ne lažem nikoga, doslovno se ne stignem ni pošteno naspavati (osim vikenda); spavanje mi je svedeno na 5-6 sati (što je loše jer posješuje debljanje), previše obveza raznoraznih pa čak i neke stvari preće od teretane ne stignem.
Prehranu reguliram više-manje onako kako je Bartuc i napisao i pijem puno vode. Jednom sam u bolnici završio od dehidracije, reko nećeš više. Vrhnje čak ni ne smijem jesti, intolerancija na laktozu. Eventualno kefir ponekad.
Grickalice i slatkiše ne jedem (!), šećer izbjegavam. Ugljikohidrata jedem puno, oko toga nema pomoći, jednostavno je takva hrana i doma i na poslu i to znam da ne valja. Ali mislim da smo o tome već i pričali. Jedino ne jest, al gladan ne moš ni radit.
Ponavljam, i uz goru obilatiju prehranu sam gubio kile dok je bilo aktivnosti, poznam sam sebe baš mi treba kretanje. I žena. Treba mi se osloboditi kućnih poslova i obveza po domačinstvu pa bih možda i mogao u teretanu...
Nikada nemoj zaboraviti piti vode i disati, to ti je najvažnije!
Ako želiš pobijediti nesmiješ izgubiti.
Jebote ovi forum još postoji. I još uvijek marijanović priča o parfemima a vedro o satovima.
Marijanoviću, šta ti to radiš cijeli dan da nemaš vremena? Osim 6 h spavanja i 8 h posla, šta radiš sa preostalih 10 h?
Otpakirava stvari.
Ja idem spavati u pol 12 i u 5:00 se budim za prvi trening... Ukljucujuci kenjanje i tusiranje, gotov sam do 06:05. A nakon posla, odradim trening od 17:00 do 17:40 (cca), i tek rucam oko 18:30-19:00. Na poslu jedem svakih 2h malo badema i suhog voca ili onaj keks od zitarica, oko 12h sendvic integralni sa purecom sunkom ili nesto u tom stilu, nemam vremena za konkretni rucak u lokalnom restorancicu... I na poslu popijem cca 1-1,5L vode i 1 solju zelenog caja... Doma popijem jos cca 1,5-2L vode.
Moras se zrtvovati ako zelis ubaciti trening u raspored.
Bolje imati nego ne imati.
Slično; 5:15-6:20 sličan režim, pa posao s sličnom prehranom (samo bez badema i suhog voća a gablec je u 10:30), pa nakon posla odradim sve po doma (rad po dvorištu/vrtu/kući, kuhanje, potpala i loženje centralnog itd), i isto kasno ručamo (često to zovemo večerom) nakon čega slijedi još posla (pranje suđa, pranje robe, peglanje, čišćenje kuće, raznorazna pospremanja)... to su onak redoviti poslovi a kada se doda na to i stvari poput poljoprivrede, zimnice, drva, pomaganja susjedima i rodbini... da ne navodim i stvari poput shopinga nakon posla više puta mjesečno jer treba namirnica i svačega... a vikendom pak krupni poslovi... još kad dođe i snijeg ima da ustajem u pola 5 kako bih lopatao. Bilo je puno bolje dok je čaća bio zdrav i dok sam imao mater, tada sam mogao imati vremena za gym al bio budala pa nisam pazio ni na izgled ni na odijevanje ...
I da završim s vodom. Na poslu pukne cca litra i pol + zeleni čaj ili eventualno kava ako mi se prispava, a doma čaj od vrbovice i voda, litra do dvije. Vrbovica zbog prostate.
Edit: Znate li da subotnje čišćenje peći od centralnog oduzima sat i pol do dva ako to želite odraditi temeljito?
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ako ti urolog propiše lijekove i preporuči čajeve, šta to treba ignorirati ili?
Da još prodaju coolere za kompjuter tamo, Marijanovic bi se preselio na jebeni minhenski aerodrom. Svi mokri snovi i fetiši na jednom mjestu. Harem jebeni.
Samo kaj ih jebu jaja,na nuli su im....samo po čaju od koprive i šljivi ali ovoj domacoj...
Baš me zanima kakav je fejk Rolex, kupio bi jedan iz znatiželje
To što je Quartz mehanizam jeftin ne znači da je loš. Gledao sam neki dokumentarac o tome davno. Dobar Quartz mehanizam superioran je svakom drugom mehanizmu ručnih i zidnih satova.
Naravno, osobno preferiram quartz zato sto nudi komfor, namjestis i zaboravis, ali nije na zalost niti malo cjenjen medju ljubiteljima satova, izuzev visoko preciznih (Bulova, Certina DS, Breitling, donekle Tag), termo kompenziranih (Grand Seiko, Citizen novi, Longines i pokoja Omega) i g-shock serija posto je unikatna (cak smartwatch se gleda sa gadjenjem). Poanta je da Rolexa uglavnom nema u quartznom izdanju, pogotovo ne submarinera i sl. kakve je lik imao, tako da odmah znas da je prljavi fake. Na ulici isto, svi Hublote, AP-e i sl., sve se sjaji, a sve fake A fake sat ne bi trebao nitko nositi, kao sto je lik rekao, mozda ces zajebat nekoga, ali ti znas da nosis fake i osjecas se kao govno. Pogotovo kad ima savrsenih satova i za ljude bez love (Casio, Seiko ima brutalnih ulaznih modela i sl.).
Imam Casio Protrek PRW-2500-1ER, Seiko SKX007 i Casio quartz MTD 1050D star 15 god. Drugo kaj sam imao poklonio ili prodao.
Samo još onaj kožni remen za Seika čekam i to je to.
IMG_20181015_144021.jpg
Šta fali...
Tak ne izgleda rimski broj 4.