@marijanovic, nisam kuzio da se moze naručiti testere na notino, a dm i muller sam nave uz parfumerije, cisto da spomenem da sam i to obisao osim douglassa... Jos nisam Zaru probao, budem i to obisao u medjuvremenu.
Da, lik se glupira umjesto da ulaže u sebe i svoje znanje.
Odjebat ću u troskoku kad dođe Tenk...
Tenk, pozdravio te drug.
Ako odeš u pravu parfumeriju sa svim mogućim najskupljim parfemima kod profesionalca pedera kao što sam ja bio ovdje u Dublinu sa dragom, neće ti reć za niti jedan parfem da je za gospodu od pedeset šezdeset godina. Izrazio se kao zadnja seljačina, al ok vidim da se ide meni kurčit kao i obično.
Ja kupujem i radim što se meni sviđa, i jebe mi se tko što misli.
Zato što si pametniji malo.
ali ako ti se sviđa zepelin možeš ti kupit,kakve veze ima šta ja napišem...na dicti ih ima pun kurac modela zepelina...svi od 1000-3000kn,samo 2 modela od po 7000kn
Imaš ga na redditu, neki klinjo ga je kupio sa crnim dialom. Guglaj ak ti se da.
Sviđa mi se ali mi ne treba. Dovoljan mi je protrek i skx.
Na kraju kupio ovaj u Zari, jebote EDP je (ne EDT), 120 faking ml, 150 jebenih kuna. Fino mirisi, malo na prvu pre citrusast za moj gust, ali brzo predje u valjda tu leather notu. Evo prije 3 sata sam ga stavio nasuprot dlana (imao sam jaknu pa sam spricno tek toliko na kozu), u medjuvremenu oprao ruke, gulio krumpir i ponovno oprao ruke i jos uvijek jebeno mirisi Bas me pozitivno iznenadio, pogotovo kad je za djaba, uopce mi nije jasno da je tolika kolicina toliko jeftina, valjda radi Zara reklame!?!?
Eto vidiš Bartuc da se može uzeti fino a da je jeftino.
A vi što pričate o milfama i sličnim temama... Parfem se kupuje zbog sebe, isto kao i odjeća i nakit. To što se nekome drugome svidi je pozitivan bonus. Prvo provjerim koji parfemi većini lijepo mirišu pa onda biram po principu MORA MENI ugodno mirisati NA MENI.
Nisam na to pao da slušam što trgovkinja preporuči, eventualno nanesem koji koji se meni sviđa pa pitam za mišljenje.
I da, i milfe su samo žene. Što se sviđa jednoj ne mora se sviđati svakoj. Ako hoćeš da se starijoj svidi a stariji si, naneses neki za mlađariju pa ispadnes idijot.
Ponavljam, kupuješ parfem za sebe.
Jedva čekam da krenete o nakitu.