Evo, jesam ikad lago išta?
Ok.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Evo, jesam ikad lago išta?
Ma lažem nonstop, uzbuđen sam jedino.
Svake godine intel ti izbacuje nove generacije ako se ne varam a lem je potencijalno dobra vijest jer ce omogucit veci oc a manje temperature=duže će trajat proc...
A pušiona je da svake godine cijene samo rastu,pogotovo grafickih kartica...nvidia je znala svake godine izbacit novu seriju a sad muzu i muzu na trenutnim...dok amd muze na majnerima i ne zuri se isto izbacit nove....
Amd je tek sad donekle dostignul intel...ali po meni je to sve dogovor....to su obje kompanije iz us i nece ni jedna propast,medusobno razmjenjuju ljude i nisu to nikakvi pravi konkurenti...sve dok su iz usa
Ma kurac, pa kinezi vode kolo svega, kakvi amerikanci...
Di je Slender? on to zna najbolje.
A i zaboli me ja sam još malo Irac.
Nakon dugo mozganja i premišljanja kupio PS4 PRO, mislio sam uzet Spider Man ediciju ali mi je to malo previše, pa sam ipak uzel običnu "crnu" verziju
Ako bude sve po planu u ponedeljak se igram, ako ne onda u utorak.
Ajmo fortnite.
Hvala Pash. Sad sam još dalje u nizu za igranje tvojih sranja. Kad ću doć na red za Spideya, jebene 2025.?
Potpuno identičan kao i na bilo čemu drugom. Isto si sranje pitao za GTA, pa je ispao skroz ok. PS4 je ionako target za apsolutno sve igre.
Mogu ti reći da su Bethesdine igre na PS3 bile žešće smeće.
Ne same po sebi, nego po neoptimiziranosti.
Tek je onaj Skyrim ultimate edition ili kaj već bio igriv.
A obična verzija ni blizu, jer ak si prešao kakvih 70 sati gameplaya, štekalo je ko ludo.
I ne jer je PS3 bio slab, nego ovi jednostavno nisu znali igru optimizirati na njemu.
A kak je F4 na PS4, ne znam.
Djeluje mi igra smećasto bilo gdje, tak da nisam isprobavao.
Vjerojatno dobro radi, jer PS4 kakti nije kompliciran kao što je PS3 bio, pa su dječica iz Bethesde vjerojatno znala programirati na njemu.
Al provjeri si to još s nekim ko je igrao.
Ovaj Dugi je nevjerojatno domišljata i šaljiva osoba hehe.
Opa, pala je plejka, uživaj, al ne kao ja
ovo drugo je točno...
...nemojte me jebat,imam 144Hz monitor,na 60 fps nemogu igrat niti jedan fps,odmah "glavobolja",odmah skužim kad je 60fps,od 80-100fps mogu još probavit jer moram...igram samo bf1...znam da sam prije išal probat neki novi wolfenstein i sad ja krenem igrat kad ono koma i katastrofa na 60fps...unistall odmah...kad igraš na fps-u od 80-100 onda se teško priviknut na manje...
U filmu se ne krećeš u 3d prostoru.
Uncharted 4, Uncharted Lost Legacy, The Last of Us, Dark Souls 3, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, God of War, Doom, Witcher 3, Phantom Pain, Far Cry 4... Mislim da je to to.
Jedino za Horizon ne znam dal ti mogu posudit, prošla je godina i pol pa bih napokon mogao posudit Vedranu.
Uncharted 4, Uncharted Lost Legacy, The Last of Us, Dark Souls 3, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, God of War, Doom, Witcher 3, Phantom Pain, Far Cry 4... Mislim da je to to.
Jedino za Horizon ne znam dal ti mogu posudit, prošla je godina i pol pa bih napokon mogao posudit Vedranu.