Rekao sam ti.
I dalje Yakuza 0. Skroz naskroz blesava igra, ti Japanci su stvarno posebni. Main quest je čak i zanimljiv, napet, ali ovi side questovi i encounteri su stvarno neopisivo genijalno bedasti wtfisgoingonasti. Mislim da mi neće dati vrag mira i da ću morati odigrati i Yakuza 6 i Yakuza Kiwami (drugih nema na PS4 ak se ne varam.) Jedini minus igru je što od 6 borbenih stilova samo 2 valjaju i ima ih isti lik pa je s njim puno zabavnije igrati. Ono finishiranje s palicom me baš fino vraća u dobre stare dane Manhunta.
Yakuza Kiwami je remake prvog dijela, ok je al je Zero puno zanimljiviji bio. Sad u 8 mjesec izlazi lokalizirani Kiwami 2, a potvrđeni su i remasteri 3,4 i 5 za PS4. Nisu remakeovi kao prva dva nastavka, nego standardni remasteri al eto, bar će svi nastavci bit igrivi na PS4.
I dalje Nioh...
Prešao sam DLC-e, Way of Strong i Way of Demon težinu, sada sam krenuo na Way of Wise i riješio 2 side misije.
Dobro je, drastično teže od Way of Samurai čisto zato što te svaki kurac ubije jednim udarcem pa moraš usavršiti dodge/block timing i koristiti neke nove fore poput parry i sl.
Tulum počne već na Way of Demon gdje često naiđeš na mobove koji su jebeno buffani, a u Wise uz to još nauče neke nove poteze i dobe dodatne buffove i imunitete... moram priznati da su super složili NG+(...), znatno bolje od DS/BB što se toga tiče.
Idem dalje, no polako gubim interes zbog toga što mi level dizajn nije interesantan nakon toliko prelazaka...
igra je fora, priča i to, al kad na kraju vidiš tko je taj "Kišni čovijek" i zašto je to radio, nekako mi ukupni dojam splasne....
Koji kurac se igraš po jebenom gradilišti bog te jeba !
Shadow of the Colossus
Lijepo to izgleda, ali nadam se da nisu svi kolosi toliko lagani poput prva 2... I ono sto me zanima je da li taj svijet skriva jos nešto ili je samo trci od jednog do drugog i kolji?
Sto se tice Nioha, postao mi je naporan. Rjesio sam par misija u wotw i neprijatelji su spuzve, a offline loot je za kurac, tako da mi niti lootanje nije zabavno, a soul match se ne isplati prije wotn posto ce sve odmah biti zastarjelo...
Je moj kurac isti, pogledao neki random youtube, na svakom koraku revenanti sa brutalnom opremom... offline imaš samo dev revenante, evo na jebenom WotW revenanti 500+ level i plave i ljubičaste iteme uglavnom imaju, smijurija.
PS: I uz to ih je 20x manje nego online... svega par po levelu.
Nego, ubio prvih 6 kolosusa, definitivno su bolji nakog drugoga pošto ima i neki element puzle kako se početi penjati po njima, ali izgleda da svijet zbilja ne nudi ništa osim put između divova, istina bog, grafički to izgleda pre savršeno i gušt je za vidjeti, no baš i nema nekog smisla...
Prošao jučer. Ajd stavit ću spojler iako su već valjda si odigrali
Na PS4, AC Origins je 229kn, a Deluxe verzija 299kn... Da li uzeti za PS4 i koju verziju?
Ili je bolje na PC - imam i5 4460 ; 8GB RAM ; GTX970 ?
I jel tko igrao GTA 5 na običnom PS4? Trenutno je oko 150kn, ali nisam pametan jel valja na PS4?
PS: Kupio sam DLC za Horizon, 70 i neš kuna je.
Ja sam ga prvi put igrao na ps3 i tada smo se svi divili mako igra jebeno izgleda i radi.
Zatom je došla na ps4 i svi su bili zadovoljni sa igrom, jedina primjedba je bila kaj nije 60fps.
Onda je igra došla na PC i počele se izmišljati svakakve pizdarije i raditi digital foundry analize na 500% zuma.
Pa kad su vidjeli kako igra u stvari može izgledati i raditi.