Dream job.
Kod mene je 365 dana u godini, 0/24. Idem sa njim svaki dan na posao i s posla ali ne palim ga npr. vikendom ako je neradni. Znači neki miks u tolikoj mjeri da nemam motiva za kupovinu privatnog auta. Jednostavno mi ne treba i mrzim taj trošak. Brijem da bi sa privatnim imao par tisuća godišnje. Nema smisla.
Dream job.
Zanimljiva priča o motoru iz 1912. i utrci od 3000 milja.
Još jedan epic Mustang. Napokon došao doma pogledat to na kompu.
Moraš aplicirat da bi dobio auto.
A reko sam mu već kakav je LaFerrari
Topoc slike auta forumaša a ono sve slike i videa od auta koje bi htjeli imati jel netko uopce ima ovdje auto?
Ja više nemam, poklonio staru Alficu sestri da se nauči vozit. I bome se više navozala u par mjeseci nego ja u par godina
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Nemam auto, ali zato od ponedjeljka počinjem radit u skladištu autodijelova
Vozim Fiat Punto iz '95. 'Nuff said.
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
Kia Ceed 2015. godište, ništa posebno da bi sad stavljao slike, ovi dream cars su puno zanimljiviji
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
0-100 u 1,9 sekundi. Prestrašno.
Ma to je prebolesno...
Bolje ovo
Ova Repsol Honda CBR mi je jebena i lakše se vozi od Ninje.
Sve manje gledam garažu, moram to popravit.
I kaj, da kupim ovu bemburu? Automatik me neće jebat kaj je volan na desnoj strani.
https://www.donedeal.ie/cars-for-sal...eries/19248987
edit: imaju i novije serije 5 za sličnu cijenu, al mi se ne sviđa kaj je petica.
edit 2: imaju i novije sedmice duplo skuplje, al vidim po slikama da su sve razjebane. Ova gore kaj hoću je jako uredna.
Inače probao manual sa te desne strane i jebome pas ak se ja nebi zabio negdje.
Jebi ga, Irska.
Još osiguranje oko tisuću i tehnički je 50 eura, na kraju je super za plaću od 25k.
Jebo te tek sad vidim da je prvi vlasnik. Dobar sam. Pogle ovu sedmicu, kožu i volan, fuj. Tek sad gledam broj vlasnika. 7 vlasnika. https://www.donedeal.ie/cars-for-sal...02-19/18552805