Znaš što trebaš igrat? God of War.
Jotun
Odlična igra skroz, pre dobar art, vizualno izgleda pre jebeno, zanimljivi bossevi, guba nordijski govor, jedino mi se čini da je full kratka pošto mi je ostao još samo jedan svijet.
Radnja je jednostavna ali interesantna, likica umre bezveznom smrću i zapne u voidu, cilj joj je ubiti 5 Jotuna kako bi se dokazala bogovima i osigurala ulazak u Valhallu.
Pa reko je da će odigrat 10 sati story.
Meni je Destiny 2 bio jeben tih desetak sati. Je da sam kupio odmah po izlasku ali kaj je tu je Hex je super prošao.
Nisam, dosade mi svi singleplayeri nakon par sati, a i sve igre općenito. Najviše kaj sam igrao je Gran turismo i Destiny 2. Jedino kaj volim je pratit i čitat o igrama i gledat Youtube i Twitch.
A i radim dosta glup i sjeban posao, tak da nemam živaca za ništa.
Ne znam, imam osjećaj da tratim vrijeme ak se udubim u igranje previše. Trebao bi izlazit van i družit se, pa bi i imao više volje za bilo što.
Je, al mi lakše prolazit kroz igru kada samo gledam. Pre loš sam
Da se u Destiny 2 natuć i 20-30 sati ak vam se stvarno svidi i ak hoćete maxat sve tri klase i raid-at i malo pvp-at.
Napucavanje je stvarno ugodno i vrhunsko i vrijedno igranja.
Igra je zadovoljila sve moje potrebe i nije fail.
Ali jbga, onima koji su od nje očekivali mmo koji će igrati desetak godina... better luck next time.
pa svaki mjesec platiš 12 eura, a oni ti daju neku "super" igru...ovaj mjesec je Destiny 2, imaš pretplatu na 1,3,6 i 12 mjeseci, isti klinac ko npr Netflix, samo kaj ovdije dobivaš igre
Osim što nema apsolutno nikakve veze s Netflixom. Kod Netlixa mjesečnom preplatom otključaš ogromnu videoteku serija i filmova koje možeš gledat dok traje mjesečna preplata, jednom kad istekne više kurca nemožeš gledat. Nešto najbliže tome kod igara su PS Now i Xbox Game Pass koji funkcioniraju na gotovo identičan način. Odabereš mjesečnu tarifu i dok traje imaš pristup ogromnoj bazi igara, jednom kad istekne nemaš više pristupa nijednoj igri.
Humble Bundle kad uzmeš mjesečno dobiš keyeve igara koje zadržiš zauvijek neovisno o tome koliko ti traje preplata. Na godinu dana dobiš jedan mjesec besplatno, al realno totalno neisplativo jer risikiraš 11 mjeseci govana. Ovako ubodeš kad ti se svidi ponuda i boli te tuki jer i tako sve igre zadržiš i kad otkažeš preplatu.
Ja bum preskočio, tak sumnjam da bu nešto na poklon kaj me zanima sa steam wish liste. Mislio sam da je na nekakvoj standardnoj bundle akciji...
Počeo sam Aliens vs. Predator, sa Marincem sam krenuo. Za sada je OK, sačmarica rula. Mi je čudno igrati sa keybom i mišem nakon toliko mjeseci