Trebao bi neku redovnu aktivnost nabacit kao teretana, bicikl ili tako nekaj.
Kak ste?
Gg
Disi frende? Kačemo tu kafu?
Mozemo ovih dana, javi se na LINKEDIN
To mi ne zvuci uvjerljivo, kaj te muci?
Ma baš ništa. Eventualno to što je Agrokor sjebo sve fondove koji trguju sa domaćim vrijednosnim papirima. Prvo sam uzeo onaj neki zaba dionički fond na početku Agrokor krize kad je debelo pao i počeo se oporavljati, ali je onda nakon toga još prdnuo par puta. Sada se i obveznički uzjogunio, možda su i državne obveznice ošle ukurac radi toga. Doslovno se ne usudim više stavit pare na išta unutar ove države, ali mi se ne da setupirat sve za crypto trading i strane fondove.
In other news, Rocksmith je možda najbolja stvar ikad.
Za crypto ak oces kupovat, proces je gotov u 10min al ak ti je stalo do para nebi ja to dirao.
Sjecam se da sam i ja bio u tom zaba fondu al sam povuke sve par dana ranije.
Ma ti nasi dionicki fondovi se ne isplate, uzimaju prevelike provizije, a performanse im nisu nis posebno. Vani najbolje kupiti etf koji prati indekse i kod nas eventualno uloziti u par stabilnih firmi koje nose dividende i docekati penziju s tim. Ak svijet ne propadne do onda.
Nisam isao na interliber jer su guzve.
Prešao na vape. Koji je ovo jebeni gušt... predobro. Žao mi svih para do sad što sam potrošio na duhan. 160 eura sam dao za svu opremu u dućanu danas i vrijedi svakog eura za mene koji volim dimit. Par dana prije sam koristio dosta jeftiniji uređaj ali ovaj je bomba.
Jedini minus je kaj ne vidim ispred sebe kada ispušem dim na nekoliko sekundi
Gg, levelupao si svoj douchebaggotry.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
V/\
Frajer ima cijeli jebeni mobitel za pušenje te vode rofl.
Maloki ne kužim... vidio sam na nekom shopu da ima tekućina ali brijem da nema thca tranu.
Hex, je brijem da ima blizu pola kile kad se stave baterije, malo je pretežak. Nedaj bog da mi ispadne vani negdje, bilo bi bajbaj.
I ova zadnja strana tj. vratašca za baterije gdje piše gpriv2 je pravi carbon fiber lol. Vapenation!
Pa i klasični pušači su dušbegi. Ali krosfit, veganstvo i vejpanje su levelup
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
A jbg. Okusi su jebeni. Sada sam uzeo neki najjeftiniji 100ml. od maline a i pratim jedan kanal na youtubeu pa si moram još uzet probat neka dva, tri kaj veli da su dobra, i tak ta sranja
Imaju i varijante tih sranja gdje si radiš svoj deck, odnosno kupuješ žice i pamuk i stavljaš na taj rda koji daju bolji okus, ali takvi modovi su mehanički većinom i potencijalno opasni ak ne znaš kaj radiš, pa si ne želim raznijet facu ak sjebem nešto sa tim žicama i napravim kratki spoj.