Iznenađujuće solidna igra.
Bolja i zabavnija od zadnjeg Batmana.
Wind jesi igro duel links?
Nema synchro , starije su karte al te su i najbolje. I format je savrsen za mobilnu igru.
Zapravo jos bi ju i igrao da nije power creep krenuo i da su drop rateovi za neke karte bili ocajni. Svaki novi pack dodaju novu 4* kartu koji ima 100 vise ATK-a.
Baš, pa kartanje je normalna stvar. Ja sam znal svaki dan kartati belu, šnaps, ajnc, sedmice, poker...koristili smo karte mađarice.
Dal je YGOPro dobro napravljen? Nije ko ono sranje sad sam vec zaboravio kak se zove al igro si kroz browser i morao si se nadat da ti protivnik zna pravila inace moras moderatora zvat.
YUGOPro je jako dobro napravljen, zaigraj i dobro nam došao!
God of War je dosta zastario, to je realno PS2-era igra.
Al ok je cijena i ak ti se igra takav h'n's, sa fiksnom kamerom, uzmi.
The Last of Us je must buy, uzmi ak ti nije stalo do fizičke kopije.
Horizon DLC izlazi tek krajem godine i bit će stand-alone.
Isplati se uzeti, pogotovo za tu lovu.
Hvala Budem pogledao malo GoW gameplaya, iskreno nisam niti gledao, vodio sam se hvalospjevima za tu igru.
Nego, prvi boss u Bloodbornu koji me izjebo više puta - Laurence (First Vicar), bome sam ga iz cca 10-og pokušaja ubio, baš sam se najebo sa njime Do sada su uglavnom padali od prve ili druge bossevi, tak da je ovo bio ogroman skok u težini. Generalno imam dojam da su bossevi dosta teži od DS bosseva, tamo ih je 98% smijurija.
Al računaj s tim da ti se GoW 3 nastavlja al baš direkt na kraj GoW 2, tako da ono odluči sam koliko te boli penisić za to ako nisi igrao prijašnje igre. Igra ko igra je ok, pogotovo za tu cijenu. Horizon je fakat kompletna igra s hrpom sadržaja i realno nema neke potrebe za DLC-om. To je kao da ne želiš uzeti BB bez Old Huntera lol.
Bossevi u prvim Souls igrama su pun kurac jednostavniji, imaju malen moveset i lako ih se skuži. U Bloodborneu svi imaju dosta širi moveset i po 2-3 faze pa te češće može nešto iznenadit.
Inače sve je to kurac, Defiled Chalice su pravi test za to jesi pička ili ne.