Imaš psiholoških problema, uglavnom.
E da, Paypal mi je vratio novac, jer lik nije odgovarao na poruke. Nisam gad da ne vratim liku njegovo, a stvar je bila fakat uredno zapakirana.
Ček zašto si vratio proizvod ako si ga htio i uredno je došao?
Daj otkači.
Tražio sam ga nakon tri dana od kad sam stisnuo pay i platio da mi kaže je li poslao sat i da mi kaže treking broj boktejebo. Tjedan dana mu je trebalo da pošalje sat ukurac. Jel ne znaš čitat?
Kožni remen je stigao za 3 dana iz Amerike jebote.
Pa na kraju si ga dobio, jesi glup?
Dobro jesi li ti jebeni debil kreten? Jesi li ikad kupio išta skuplje od 50 kuna idijote nepismeni?
Znači kupio si sat i vratio si ga kad je stigao. Znači mongoloid si.
Preglup si.
Nadasve inteligentna rasprava.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Obrati pažnju na drugi feedback http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...e&interval=365
Your previous message
Hi, I just received my watch. As I've got refunded from paypal because of comunication problem with you I can say now that I am satisfied with watch and I want to pay you back your money.
Pa e, uplatiš mu ponovo i zadržiš sat mongoloidu jedan. Šta ne kužiš?
Balavac si jebote. Postavljaš glupa pitanja. Ne znam šta da ti kažem lol.
Očito je da si se javio ovdje u temu kako bi podjebavao. Vidi se da si glup iz prvog tvog posta.
Možda sam dobio novac natrag zato jer si ti jebeni kreten koji ne zna čitat.
štosi egocentričan
Nisam egocentričan, nego nemam nikoga na forumu sa kime bi mogao normalno raspravljati o temi. Teme na forumu koje me ne zanimaju ne diram i ne zajebavam ljude. Ako nešto znam pokušam pomoći na pristojan način i uvažavam svakoga koji radi isto. Ako vidim da griješim to ispravim. Nemam živaca za razne zgubidane.
Zato jer Paypal prati sve akcije koje rade trgovac i kupac u slučaju gdje dođe do nesporazuma i nakon "desetak" dana donese odluku. Tražio sam novac nazad jer nisam bio siguran je li sat poslan. Nisam mogao vratit sat jer nije bio niti poslan! Desilo se to da sam rekao liku da ću tražit refund ako ne odgovori je li poslao sat. Dok se on dovukao do pošte da spakira sat ja sam već tražio Paypal da istraži slučaj ako mogu dobit novac nazad. Kasnije sam poslao još jednom pitanje u vezi trekinga i uopće nije odgovorio nakon čega mi je vraćen novac. 70 eura je puno. Kontroler koji sam prije naručio također sa ebaya nije nikad ni stigao, a prodavača više nema i nije mi se dalo zajebavat za 16 eura. Uglavnom skuplje stvari više nikad iz Azije,. Radije platim malo više i stigne mi za tri dana.
jako lijep sat, sviđa mi se, ništa prekičavo, ali remen mi je gay, to bi promijenio