Nažalost nisam iz Zagreba niti se kanim tamo preseliti (iako, nikad ne reci nikad).
Ekipa,
na hardverskom dijelu foruma vidio sam da vas ima prilično koji se razumijete u hardver, pratite što se zbiva u tom svijetu "očvrsja" te obožavate hardversku tematiku.
Stoga mi palo na pamet da među vama možda ima zainteresiranih koji bi voljeli navratiti u naš Vidilab, vidjeti što se tu i kako radi, pa se možda odlučite da i sami postanete dio tima Vidilabovaca i dođete u priliku u vlastitim rukama držati neku grafičku, laptop, matičnu, proc ili kantu prije svih drugih smrtnika, a možda ćete napokon moći provesti i nasilni crash test o kojem ste oduvijek sanjali. A o druženju s najluđim frikovima i frikušama planete da ne govorimo
Ako ste zainteresirani javite mi se PP-om u inbox.
Nažalost nisam iz Zagreba niti se kanim tamo preseliti (iako, nikad ne reci nikad).
Fak, sad tražite kad sam preselio u Irsku.
Kad sam amd frik
AMD Freak je prije mene pisao za HW sekciju PCPlaya, mislim da on više nije aktivan na forumu.
Nije sigurno aktivan kad nas ima pet ovdje
Ne sjećam se tvojih tekstova uopće. Valjda poslije nisam više obraćao pažnju. Znam da je on lizao onu kutiju od amda.
Recenzija podloge za miša, tekst o cloud gamingu onlive i gaikai, tekst i računalima na kvizovima, anime (te kasnije anime najave i recenzije za PlayZone).
VIDI još postoji? Wiking još postoji?
Javio sam se Wikingu i rekao da bi se vratio u hr radit za Vidi, ali je kazao da to zapravo nije natječaj za posao već traže vanjske suradnike, pa mi je ponudio da napišem nešto o sebi ako želim i pošaljem probni tekst, pa mogu možda nešto i uraditi na daljinu. Ne znam o čemu pisati, a da bude dobro. Hardver kao hardver za kompove me ne zanima baš previše. Mislio sam uzet neki gadget i probat, pa možda uspije.
Vedro, posto si vani, slobodno uradi tako ako si u mogućnosti, samo nemoj previše trošiti na njih jer dvije stranice teksta ti je vjerojatno 100-200 Kn, ne bi bilo mudro kupiti neki gadget od recimo 100 eura samo kako bi o njemu nešto napisao.
I pametno potroši tih 200 kn, nije to zajebancija!
Zar nije da se sve što se testira a da je dobijeno iz dućana ili od firmi i distributera testira isključivo u Vidi-labu?
Mislim, tako je bilo prije, ako je netko htio pisati o nečemu bez da može do Zagreba u lab, to nešto mu nije moglo na "kućnu adresu" tako da je mogao pisati samo o nečemu općenitom ili nećemu što si sam može nabaviti.
Pošto je Vedro vani, uvjeren sam da ne može dolaziti u Vidi-lab "testirati" kao što ni ja nisam mogao iz Osijeka s studija dolaziti u ZG.