Čeka se novi Star Trek, iako ne zvuči bajno.
CGI teaser je bio katastrofalno loš, čak i za osamdesete.
A glavna glumica bit će Sasha iz Walking Deada, koja je tamo najdosadniji i najnekarizmatičniji lik.
Ali serija će biti dramska i serijalizirana, za razliku od prošlih Star Trekova, sličnije Galactici.
Pa samo četiri sezone plus par bonus miniserija.
Prva miniserija i dvije sezone su genijalne.
Kasnije se nažalost malo pogubi, i ne da baš zadovoljavajuća razrješenja, ali svejedno je vrhunska serija i nešto najbolje u SF žanru.
Ako imalo držiš do sebe kao ljubitelj SF-a, moraš pogledati Galacticu.
Također ju izbjegavam. Pogledao par puta po par minuta dok je bila na TV-u i nije mi sjela. Možda probam nakon DS9, Expansea i Babylona 5. A Dark Matter i Killjoye onda ipak neću ni pipnuti.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
galactica je najbolja sf serija ikad. firefly je najbolja serija ikad
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Krenuo gledat Taboo
Zer Gud !
I ja pogledao dvije epizode, lajkam.
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Legion je genijalan.
Najuvrnutija i najzabavnija pilot epizoda neke serije u zadnje vrijeme.
A onda sam vidio da je od tvoraca Farga, pa je sve jasno.
Minus mi je što je serija smještena u X-Men svijet i taj nekontinuitet. Bolje bi bilo da su je maknuli od toga.
A problem je što se čini preluda za prosječnog gledatelja, što uvjetuje manju gledanost i brže ukidanje.
U svakom slučaju, izrazitno kvalitetan pilot.
Preporuka velika!
Meni je soccer mom 2nd best. Zaboravih joj ime. Nijesam ih pobliže gleđo skoro dvi godine. Ne kontam samo zašto su onog šupak merakliju stavili kao lika. Iritantan je i nepotreban. Dajem left nut da više ne postoji serija bez čokoladnog ili toplog brata/sestre koji su tu čisto iz razloga da PC army ne diže galamu.
Proučavao sam povijest bolesti "najkulnije" nacije za vrijeme bitke između twitter zvijezde Donalda i anemične "rogate" babe koja se ceri, da bi na kraju balade došao do zaključka da je amer'ka (baš kao i 'rvacka) jedna uistinu predivna zemlja sa daleko previše neuspješnih spontanih abortusa. Čak je i odnos SAD vs Kanada dosta sličan odnosu Hrvatska vs Slovenija...
Živo me zanima tko bi mogao biti naš lokalni Donald Trump koji će spašavati stvari u regiji (i graditi zid na granici s BiH) nakon što (kraljica) Kolinda usere motku?
Možda general Rojs ponovo pokuša...
P.S. Upravo krećem gledati seriju Sneaky Pete. Kažu po netu da je very good. Nadam se da ne lažu.
https://youtu.be/Ws5se6wLjUY <3
Sneaky Pete je odličan!
Pogledao prve dve epizode Iron Fista
ajme majko mati mila...NAJDOSADNIJE dvije epizode ikada, frajer iritantno jako podsjeća na DiCapria
Odgledao 10 epizoda. Nažalost, nije baš nešto. Glavni lik je ujedno i najdosadniji. Ubija me kako poslije 15 godina treninga izgleda kao najobičnija pičkica. Po stripu je 180cm i 80kg mišića ffs. Mogli su naći nekoga barem približno tome.
Prvi Daredevil je fakat jeben.
Jessicu se nikak natjerat pogledat, a Luke Cage je dobar do onog s Cottonmouthom.
Iako su realno šore žešće sranje, pogotovo u usporedbi sa Daredevilom.
Al bez zajebancije, dok sam gledao Orphan Black sam shvatio koliko manji broj epizoda rula.
Ta serija je jurnjava, stalno se nešto događa i konstantno te drži u neizvjesnosti.
piše mu u putovnici da je rođen u rijeci
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Izgleda da je Rick & Morty krenuo jučer. Nitko nije znao kada će nova sezona i onda niotkud krene za 1. april
Odgledao People vs OJ Simpson. Stvarno odlično odglumljeno i napisano te iznenađujuće napeto s obzirom da znaš kako završi. A i općenito mi pašu te courtroom serije. Stvarno su se potrudili da glumci izgledaju što sličnije stvarnim osobama.
Biti će jako teško nadmašiti ovo u slijedećim sezonama, ali nadam se da će zadržati donekle razinu kvalitete.