Brijem da buš objavio osobni bankrot dok to ne napraviš. Te stare rage su rupe bez dna.
Trebam ga prvo sredit da izgleda kao ovaj dole i onda su sve lake žene moje vlasništvo.
Brijem da buš objavio osobni bankrot dok to ne napraviš. Te stare rage su rupe bez dna.
A čuj, ovo ti je full rijetko vozilo. Ne viđa ih se baš svakodnevno na cesti.
Fakat neam pojma kaj da kupim, ak završim u Irskoj, a imat ću para za nekakav auto...
Brijem da ću ubost nešto za guštanje samo, ne bum se navažao sa tim okolo.
Ovo se ne kvari valjda
Brijem da je tam bicikl nabolje prijevozno sredstvo.
Daj ne pitaj za kilomtražu...to je skidano za tko zna koliko nula. Još je veći problem ako je bio razbijan pa loše ravnan i sl. Nikada ne bi kupio nešto takvo. Rupa bez dna. Jeftinije je svaki dan pozvat taxi.
Nisu nebitne, stari ti je u pravu. Buš naučio.
Lol, ja mog starog pokušavam naučiti da su polovne stare karampade rupe bez dna.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Totalno si u krivu. Lik koji prodaje auto je prvi vlasnik, to mu nije nikada bio jedini auto i imam vezu za dijelove pa ni to nije problem. Ono za trebice je bila zajebancija, a kurvu nikada ne bih platio jer ih ima sasvim dovoljno koje bi mi dale besplatno. Preferiram normalne cure koje nisu baš posve normalne, ali su i dalje dovoljno normalne da ne budu abnormalne.
Postoje samo dva dobra auta. Službeni i novi.
voozim službenu toyotu corrolu i razumijem zašto je bio popularan auto u rallyu 160tkm, jednom sam ju samo na krov okrenuo i to je bilo jedino vece ulaganje u nju ostalo samo povremeni servisi
I ja sam na službenom zadnjih 20+ godina, ni nemam privatni. Kad mi zatreba privatno pozovem taxi. Hebo auto, trošak samo takav. Tko može bez njega i bolje mu je.
E to su već auti. Svaka čast.
Jedna od boljih mašina.