Bloodborne: The Old Hunters
Bloodborne: The Old Hunters
Ima QTE festove i interaktivne filmove na 20 fps-a LOL.
Na konzoli izgleda kao mutno smeće ili smeće bez detalja. Vi konzolaši dobijete ili QTE festove, interaktivne filmove na 20 fpsa ili mutna smeća
BOX je još i OK, ima barem neke igre za razliku od PS4 koji je ovom generacijom uvjerljivo najgora platforma po pitanju ekskluziva. Što se tehnikalija tiče tu box još i lošiji od PS4 ali ajde, ima barem neke igre a ne samo remastere i interaktivne filmove.
Žalosni ste vi sa svojim remasterima i igrama na 20 fps-a. LOL
A reci mi koje to igre PC i X1 imaju, a da PS4 nema?
Možda Batmana, Mad Maxa, Fallout 4, Witcher 3, MGS V, Mordor, Wolfenstein, NFS, svaku moguću sportsku, sva Ubisoftova i Activisionova sranja, svaki blockbuster ikad izišao od izlaska te generacije?
Reci mi što točno PS4 nema?
Evo, ja ću ti reći.
Nema Halo, jer je to standardna Xbox ekskluziva, no ima zamjensko sranje zvano Shadow Fall.
Nema Forzu, jer je to standardna Xbox ekskluziva, no ima zamjensko sranje zvano Driveclub koje nije na razini Forze, al uskoro će imat standardno PS4 sranje zvano Gran Turismo.
Nema Ryse, al ima zamjesnsko sranje Order.
Nema Laru i to je jedino nesranje koje X1 trenutno ima. Naglasak na trenutno.
Zato ima Bloodborne, inFamouse, Until Dawn, i remastere najboljih igara prošle generacije (Unchartedi i TLOU).
A što PC ima?
Dreamfall Chapters, Pillars of Eternity, Galactic Civilization 3, Survarium, Satellite Reign, Heroes of the Storm, Grey Goo, Homeworld: Remastered, Might and Magic Heroes VII, Cities : Skylines, Total War : ATTILA, Sword Coast: Legends, itd.
Reci mi, molim te, za koje od ovih igara si uopće ikada čuo, a još bolje, koje bi uopće ikada htio igrati.
Pokoji point and click, MOBA, free online shooteri, prastari RPG i nekoliko loše ocjenjenih RTS-a.
S tim da će barem 70% njih zagaditi i konzole u toku slijedeće dvije godine.
Daj odi plati za dodatnih 30 fps-a na remaster igrama, lol. Moli boga da izađu remasteri na PS5 pa da imaš prilike platiti za igriva izdanja, LOL.
Shadow Fall je žešće smeće, ali Halo igre su još 10 puta gore lol.
I looooool dugi, mislim stvarno me žešće zaboli za ovu retardnu raspravu ali onaj video užasnog WOT-a daleko najbolje izgleda na Xbox One-u. Osvjetljenje je bolje, modeli su bolji, FOV je veći i ima puno više vegetacije i detalja nego PC, Samo su teksture bolje na PC-u ali su i ružne teksture pa je i to zakurac lol.
Pa to je jedina skupina igara od kojih bih i htio uopće nešto igrati. Izostavio si Dirt Rally, najbolju igru ove godine koja po svemu sudeći neće ni izaći za konzole i na kojoj najviše u zadnje vrijeme mlatim sate. I još igre koje su možda koju godinu starije koje nisi nabrojao valjda radi toga ali koje još uvijek rado igram. Zapravo, skoro da nema igre koju trenutno igram ili ju želim igrati a da je uopće dostupna na konzolama, a kamoli da još radi dobro ili je ekskluziva.A što PC ima?
Dreamfall Chapters, Pillars of Eternity, Galactic Civilization 3, Survarium, Satellite Reign, Heroes of the Storm, Grey Goo, Homeworld: Remastered, Might and Magic Heroes VII, Cities : Skylines, Total War : ATTILA, Sword Coast: Legends, itd.
Mislim ono, ti tu spominješ neke Haloe, AssCreedove, Ryseove, DriveClubove i NFS. Pa nećemo to igrati valjda sa 20 i kusur godina. Neki se tu i 30-oj bliže, neki su je i prešli, ti tu sad kenjaš o nekim igrama targetiranim za djecu koja će se u 7. razredu natezat sa ostalim klincima čija je konzola jača i koja igra ima bolju grafiku i čudit će se na te pritisni-gumb-pa-zakolji/poleti/driftaj ko da su gospu vidjeli. Mislim, ukusi su ukusi, ali da te baš nimalo ne jebe kad dođeš na infogamer i jedini si stariji od 14 u redu za igru koja te najviše zanima?
LOL igraj ti to na 30 fpsa, živa žalost
https://www.youtube.com/watch?v=fu7TwP9yM-w
i to sa gamepadom, LOL
Smatram da Chameleon ne bi trebao sudjelovati u raspravi jer mu je FTL dobra igra, a to uopće nije igra.