Nisam ga ja izmislio.
Jesi.
I made this
Kak je babic sad, jel on jos zivi u zg uopce?
Bio se odselio s ženom u Konjščinu, pa je otišo kratko radit u Njemačku, i sad je opet u Hrvatskoj. Ne sijećam se gdje točno, znam samo da radi u nekoj vukojebini.
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Pa ti si ovdje onaj koji prekenjava, ja kuknjavam. Sve kaj ti napišeš je apsolutna besmislica i smeće. Zbog manjka novca dolazi do diskriminacije?? Hvala isusu onda da imaš novca, pa ne moraš diskriminirati. Osim kaj ti je 90% postova slika gole ženske. I spike ovo je forum, opusti se, to nisam stvarni ja i sl., si možeš nataknut na kitu. Baš ono, odbojnost na maksimum.
Aj, dođem za par godina opet pokenjat niku. Pozz
U materijalnom svijetu je za gotovo sve potreban novac i ljudi koji ga nemaju dovoljno da bi si priuštili guštanje u životu SKLONIJI SU tome da liječe svoju napaćenu dušu tako što uokolo hejtaju, diskriminiraju, ogovaraju i općenito bivaju zlobni i negativni. Malo je onih koji malo imaju i malo im treba. Puno je više ljudi koji malo imaju i puno žele, a radi XY razloga si te želje ne mogu ostvariti pa u nedostatku volje da se bore i izbore za poboljšanje kvalitete vlastitog života uokolo sipaju crnilo i traže krivce u ljudima koji su drugačiji ili bolji i uspješniji od njih.
Da je većini ljudi život lijep i ugodan (dostojan čovjeka) jako malo njih bi osjetilo potrebu da drugima radi ono što ne želi doživjeti od drugih. Stvar je prosta k'o pasulj. Ljudova koji su totalno otrovni za sebe i druge ima jako malo, ali svijet je pun neodlučnih i neinformirani koji lako padnu pod utjecaj zla, a ono poput lančane reakcije uništava prvo njih same, a zatim i sve s kojima se druže, rade i ispijaju kafu.
Treba se ponekad i posrati da ne nastupi zapletaj crijeva, ali nemoj to raditi previše da ne postaneš seronja.
Ok je biti ljubomoran, ali u ničemu ne valja pretjerivati.
Ugodan vikend svima i neka vas prate ljubav i sreća!
Ne budite zbunjene i isfrustirane čangrizave babe, njih je u Hrvatskoj sasvim dovoljno.
"KAD VIDIM DA ONAJ KOME JE EMPEROR KLASA DA MI NAPISE DA JE OVO GOVNO...
MENI JE DRAGO KO MAJMUNU KAD JEDE BANANU..."
~Vozd Jovan Pogani
Danas sam spoznao da mi je teleoperater / davatelj mobilne usluge prije 3 dana deaktivirao opciju (tarifu) koju sam plaćao 30 Kn mjesečno i koja mi je omogućavala neograničene razgovore u mreži (samo naplaćivali uspostave poziva) te 500 MB Internet prometa te da me je uporaba mobitela od tada izašla preko 60 kuna IAKO sam na računu imao i više nego duplo nego što je potrebno za aktivaciju opcije i iako nisam zatražio deaktivaciju. Daljnjim uviđajem u trenutnu ponudu spoznao sam da su i promijenili te opcije odnosno tarife (ili kako ih već zovu) te da su cijene otišle gore i da više nema flat-ratea nikakvog. Banda lopovska.
Tri riječi. Simpa Prejaka opcija.
Ja imam Revoluciju s popustom jer sam prešao s bonova i za 115 kuna u sklopu nje imam 1500 minuta prema svima (bez uspostave poziva), unlimited SMS i 3 GB za surfanje.
Meni paše skroz.
I moj je prepaid. Al banda, ukinuli su tarifu tocno dan kad mi se trebala aktivirati dalje + poslali sms istog sadrzaja samo umjesto aktivirana pise deaktivirana, a posto obavjesti salju rano ujutro ja fino ne znam ni jesam li citao poruku ili samo vidio da je t-govno pa pretpostavio da je aktivirano jer je trebalo biti.
Simpa prejaka je 50+ kn mjesecno. Previse mi je to.
Sve pretplate su im preskupe za ono sto nude. A nove tarife za bonove vise nemaju nista flat.
Ja dnevno obavim minimalno 15 poziva i primim još barem toliko, pošaljem hrpu poruka (SMS, WhatsApp, Facebook Messenger), čitam forum i općenito surfam. Mobitel mi je praktički zamjenio računalo koje koristim kad trebam nešto skinuti ili imam za obavit nekog posla.
Pa to i imam.
Dec veri gud for ju.