Slažem se s Vedrom, ionako je više manje sve to isti kurac pa koga boli kurac. A i ovo Vivaldi zvuči baš ko neko cigansko ime, odmah me asocira na Vivax, a ono, jebo te Vivax.
Mislim da je ciganskije je da nekom prva asocijacija na ime "Vivaldi" Vivax.
U redu, samo kazem da je asocijacija ciganskija nego sam Vivax.
najbolji forum ikad
Kako to možeš pitati na internetu?
Kakva je ovo pizdarija od kockastog browsera? Nema Aero temu difolt ko sedmica nego iako koristim sedmicu mi izgleda ko ono sranje od turpijane osmice.
IE9 je najbolji browser ikad al jebiga kad nema adblock pa koristim chrome
Kako si jebeno zapaljiv, to je prestrašno.
Evo, ako još uvijek ne kužiš, objasni mi kako IE koji nema ni torrent client ni mail client ni speed dial ni backup osobnih podataka ni pamćenje zatvorenih tabova ni geste može biti jednak kao Opera. Shvati više da si rekao glupost i bog.
Shamefuru dispray.IE9 je najbolji browser ikad al jebiga kad nema adblock pa koristim chrome
Vedro,
da si poput mene prisiljen u firmi koristiti IE vidio bi kako nema razlika, rofl.
već sam skoro ~452 puta razbio monitor zbog njega.
#paperplatoongoonz
Ja vozim jedan te isti auto cijeli zivot i po tome znam da su svi auti isti. Ne postoji razlika izmedju razlictih marki.
Vedro u redu je nesto ne razumijeti , nije u redu pametovat o necemu sto ne razumijes.
Vedro mijenja dugog u dezurnom shitpostanju. (Prije tog je imao cca 2 posta u zadnja tri mjeseca.) Bas me zanimalo koliko ce trebati da ga netko zamjeni.
Meni ta sranja trebaju.
Nije IE los ako volis da ti je memorija sto zatrpanija.
I daj neka mi neko obriše profil. Smeta mi ova nadobudna klinčadija ovdje. Neda mi se to slušat. Svako malo mi prištavi debilčići uletavaju i prekidaju normalan razgovor.
Mislim da si dovoljno zreo da se sam izlogiras van.
Takodjer to sto vodis je sve samo ne "normalan" razgovor.
Dugi je pokusavao provocirat i trolat , Vedro je drugaciji. Cini se izgubljen i pun mrznje/stresa.
Vedro preporucam ti da se malo proceses vani umjesto da citas ovaj forum.
Obicno razgibavanje / rastezanje pomaze u smirivanju zivaca.Meditacija takodjer.
Evo tek sad došo sa posla. Prošli tjedan sam radio bez slobodnog dana. Imali inventuru i novi sustav u kompjutore uveden prošli tjedan, nitko nema pojma. Kupci i radne kolege cijelo vrijeme me zovu da im objasnim skener, donesem robu. Zašto nema? Kad će doć? Pizdarije. Konzum veleprodaja. Oko milja do dvije kuna dnevni promet.
Evo sad ce ravnodnevnica. Statisticki ces biti sretniji htio ti to ili ne.
Rekao sam to kako bih na neki način reagirao na izjavu u kojoj govori kako je tužan zbog jednog browsera. Htio sam čovjeka oraspoložiti. A to kako je koji browser napravljen i gdje su programski nedostaci ne znam. Koristio sam ih par u desetak godina i nisam niti jednom primjetio neke velike mane.