Rasprave o politici krše pravila foruma bit ćeš banan. Ja glasam za ovog Sinčića jer je mlad i divlji.
josipović
kolinda
kujundžić
sinčić
čudi me da nema ove teme XD
za koga ćete glasati?
Brzo skrivaj ovu temu od Pingvina.
jer su pingvini za sdp a svi koji glasaju drugacije su ustase
Sinčićev program je nešto najgenijalnije ikad, ko da je iz Pythonovskog skeča ispao:
http://www.s-p.hr/akcijski-plan/
Ovo bi bilo potpuno neostvarivo čak i da živimo u totalitarnom režimu gdje predsjednik ima neosporivu i potpunu vlast, ali predlagati ovako nešto ovdje u hrvatskoj gdje predsjednik nema gotovo nikakav utjecaj na izvršnu vlast je totalna psihodelija. Nevjerojatno mi je da tip ima ikakvu podršku ali ljudima je već dopizdilo sve pa onda i ovakve karikature mogu dobiti svoje mjesto pod suncem.
Ostali nakot nevalja komentirati, ali glasat ću za Josipovića zato jer je najmanje zlo.
Evo čitam ga opet i umirem od smijeha dok u sebi plačem, majke mi ovo treba prevest i poslat stranim medijima, mora ostat zapamćeno.
Ma ovo bi i za premijera bilo potpuno suludo.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
[QUOTE=Duke v2.0;1518542]Sinčićev program je nešto najgenijalnije ikad, ko da je iz Pythonovskog skeča ispao:
http://www.s-p.hr/akcijski-plan/Bježi ti poanta. Sama njegova pojava i kandidatura utoliko što je apsurdna odraz je stava građana prema hrvatskim političarima. "Vas ne držimo nimalo vrjednijim ni sposobnijim od ovog čudaka."
Isao sam reportat neciji post . ROFL
"Note: Ovo smije biti korišteno SAMO za prijavu spama, oglasa, i problematičnih (dodijevanje, svađa, psovanje...) postova."
Jebale te ustaše, partizani i UDBE i OZNAe i ko je čiji tata.
Je, Mesić je bio najbolji predsjednik kojeg smo imali čisto zato jer je bio dosta zabavan i vrhunski je znao trollati.
tito
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Ne nego me nenormalno živcira takav stav koji ovu državu drži sjebanom već desetljećima.
Do nedavno sam podržavao Josipovića ali mi se zadnjih mjeseci, kako je krenula kampanja, baš srozao u očima.
Onaj komentar sa plavom kuvertom na Kujundžićevu ponudu lječničkog pregleda mi je neoprostiv za jednog predsjednika.
Najvjerojatnije ću poništit listić.
Doduše, Kujundžić ima super sliku.
Ne znam, TEŠKO JE.
Nitko posebno ne odskaće. Od Kujundzica nisam još čuo nešto posebno pametno, Josipović nije napravio ništa posebno dosad pa neće ni dalje, a Kolinda Gafarović nema blage o ovlastima predsjednika i samo se čeka nova njena glupost.
Na kraju dana, predsjednik je kod nas fikus bez obzira što oni trkeljali.
Trenutni je fikus i bez predsjedničke titule.
sva 4 su jebeni retardi
o rly ?
sincic_grad1-14121_732267S0.jpg
"tak sam se ja slučajno našao pred kamerom dok dajem novce random građanu"
Da mu ne spominjem program, ukidanje svih dugova i kredita građanima, sva ona izdrkavanja s deložacijama i slično, populist apsolutno najgore vrste.
Što se tiče domoljublja, posjetio je i dao podršku onom smeću od "braniteljskih" šatoraša da si ubode koji glas više na desnici.
Koji god bude predsjednik ne bude ništa napravio. Njihova pomoć mi ne treba. Bolje gledat modnu reviju nego pratit bilo kakve izbore.
Morate kužiti da je u parlamentarnom ustroju države uloga predsjednika da bude glorificirani diplomat.
Iako nema ovlasti, mišljenje predsjenika s podrškom građana bi mijenjalo javno mijenje.
Isto tako, karizmatičan i elokventan predsjednik se bolje snađe na svjetskoj sceni.
Daj zabrijte da ovaj Sinčić postane predsjednik i danas sutra se nađe na sastanku s Putinom. Brijem da bi ga stari lisac po šibice poslao.