jedino da ti poslikam kolekciju filmova koju imam, jer igri imam možda 20 i to bez nekakvih kolektorskim izdanja/steelbookova
Tak i ja imam 12 igara u kutiji ali zato nešto veću kolekciju muzike koju držim u kutijama za cipele daleko od prašine. Zapravo imam nešto i na polici već dulje vrijeme... vidiš mogao bih i to gurnut u kutiju
Baš, ja bih je odmah otvorio i primio u ruke da vidim kakve je kvalitete.
Neda mi se fotkati. Budem našao par dobrih starih fotki fensi izdanja.
Ja imam nekih 6 igara u kutiji i stoje sa još tisuću stvari oko njih pa ne liči na ništa to
Nemam mjesta za pravit kolekcije tako da ili digitalno ili prodajem što mi ne treba.
@Wind
Lijepo to izgleda, ali kad zagusti imaš tu već ušteđeno pola nove plejke, možda i više
Inače bi si volio još ovo nabavit od collector's-a kad dođe vrijeme, ali fakin' 130 funti!!! Nenormalno!
meni je bed uzimat collectorse prek neta (a i igre opcenito), jer me strah da se ne ostete u transportu
inace imam nekih 15-ak igara sveukupno na diskovima, al zato imam hrpu muzickih sumnjam da bi mi uopce stale negdje jer sve trpam u ladice raznih stolova, imam 3 stola u sobi i jednu policu, tako da skupljanje bilocega u vecim kolicinama otpada
jedino da uzmem neki ormaric, ali prostor
lijepa kolekcija btw, + stripovi.
Narućio 3 CE-a preko neta, nikad nisam imao ni najmanjih problema. Sve je fino došlo u jako dobrom stanju, Jedino je Diablo 3 došao sa natučenim čoškom od kutije + malo napuknuće.
odakle vi to narucujete?
meni je recimo WoW dosao u savrsenom stanju, ali kutija witchera je zato bila ful izgrebana, ko da se kutija kotrljala po onom kamionu a jos je nisu zapakovali. ista stvar i s knjigama, samo najcesce imam izbor uzet bolje pakovanje i dostavu pa je to super.
Je, može se dogodit da dođe oštećeno.
To mi se dogodilo dvaput, no samo s običnim igrama (MP3 i Rayman Legends).
Samo je plastična kutija bila napuknuta, no sve ostalo, uključujući box-art u redu.
Pa sam imao dodatnih kutija od PSN bonova i zamjenio ih.
Bila mi je došla cedulja za DS2 collector's da je paket oštećen.
Srce skoro stalo, brže bolje u poštu vidit kaj je.
Na sreću, samo je bila napukla ljepljiva traka kartonske kutije paketa, dok je unutra sve u redu.
Aj nabacite par slika toga što imate. Bilo običnih, bilo specijalnih izdanja.
Igre - ebay, zavvi, base.
Knjige uzimam sa amazona i Ebay-a.
@Mrazomor
zavvi, base, shopto...uvijek najobičnije pakovanje
@Wind
pa rekao bih da su dva slučaja na valjda pedesetak naručenih igara dobar omjer...prema tome mene uskoro očekuje jedna oštećena kutija
EDIT:
i ebay, ali od tamo rabljeno, jedna mi je došla s napuknutom kutijom no to su možda takvo i poslali